Popular Post Tiessa Posted February 13, 2015 Popular Post Share Posted February 13, 2015 (edited) Μετά από πολύ καιρό και πολλές διορθώσεις, βρίσκομαι στην τελική-τελική ευθεία για την έκδοση μιας συλλογής διηγημάτων από τον Ίαμβο και με τίτλο "Όλες οι Γεύσεις του Φωτός". Μέσα βρίσκονται δεκατέσσερις ιστορίες, περίπου ισομοιρασμένες ανάμεσα στην επιστημονική φαντασία και στο φάντασυ. Αν όλα πάνε καλά, μπορεί να κρατάω το βιβλίο στα χέρια μου μέσα στον Μάρτιο. Edited February 13, 2015 by Tiessa 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ιρμάντα Posted February 14, 2015 Popular Post Share Posted February 14, 2015 Επιτέλους στην τελική ευθεία για το "Δάσος με τα Πέπλα". Πρόκειται για παλιά ιστορία στην οποία ενσωμάτωσα την καινούρια ιδέα για έναν πολεμιστή που θα προτιμούσε να είχε γίνει δάσκαλος και την πολύ παλιά ιδέα για έναν κωφάλαλο μάγο, που μιλά στη νοηματική. Πολύ dark, πολύ sword and sorcery, όπως είχα υποσχεθεί. Ευχαριστώ τον Π. Μποζινάκη για όσα ενθαρρυντικά είπε στο μάθημά του, τις εκδόσεις Ars Nocturna και ιδιαιτέρως τον Κώστα Κώτσια για τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη του, χωρίς την οποία το "Δάσος" ίσως είχε μείνει ένα απλό διήγημα. Επίσης το Εργαστήρι W2W και όλα τα παιδιά εκεί που μαζί ξεκινήσαμε να δουλεύουμε το επόμενο βιβλίο στο universe. 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Snowghoul Posted February 14, 2015 Popular Post Share Posted February 14, 2015 Το τρίτο μου μυθιστόρημα ονομάζεται "Συνουσία Δεδομένων" και ανήκει στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέσω του easywriter.gr πατώντας εδώ Στον σύνδεσμο υπάρχει και μια μικρή περίληψη. Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του βιβλίου. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post elgalla Posted March 3, 2015 Popular Post Share Posted March 3, 2015 Ούτε λογοτεχνία είναι ούτε sff, αλλά επιτρέψτε μου να καμαρώσω λίγο παρόλα αυτά. Το βιβλίο λέγεται Power and Identity, είναι βιβλίο κοινωνικής ψυχολογίας και το κεφάλαιο 6 είναι δικό μας. 6. Empowerment: The Intersection of Identity and Power in Collective Action John Drury, Atalanti Evripidou, & Martijn van Zomeren. 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σκοτεινός Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 (edited) Θέλω να μοιραστώ με χαρά μαζί σας, ότι ένα βιβλίο που για περίπου τέσσερα χρόνια ήταν στο ράφι, μέσα σε τέσσερις μήνες βρήκε πέντε εκδοτικούς -και τελικά θα εκδοθεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, μέσα στον Ιούνιο του 2015. Ο τίτλος είναι "Εκ Νεκρών" και είναι το δεύτερο προσωπικό βιβλίο (πρώτο μυθιστόρημα) μετά το "Εκείνος που ψιθυρίζει πάνω από τα βουνά" (εκδ. momentum, 2012). Ευχαριστώ θερμά τις εκδόσεις Λυκόφως για την κάλυψη της έκδοσης, την μεγάλη εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους. Εγώ πλέον, θα κάνω πίσω να δω το τέλος (ή μάλλον την νέα αρχή) μιας ιστορίας που γεννήθηκε πάνω από μια δεκαετία νωρίτερα... Να είστε όλοι καλά, καλή ανάγνωση Edited April 10, 2015 by Σκοτεινός 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post niceguy0973 Posted April 13, 2015 Popular Post Share Posted April 13, 2015 Θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μου να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του βιβλίου μου "Δες με αλλιώς" από τις εκδόσεις Πηγή στο Cafe - Πολυχώρο Αίτιον, δίπλα στο μετρό της Ακρόπολης, Τζιραίων 8 (2130256666), την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00. Θα έχω επίσης την τιμή να με συνοδεύουν η συγγραφέας Αντιγόνη Πόμμερ και ο ηθοποιός - σεναριογράφος και διευθυντής της σχολής Tabula Rasa Παναγιώτης Καποδίστριας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post giorgos lagonas Posted April 14, 2015 Popular Post Share Posted April 14, 2015 Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο μου βιβλίο, μια συλλογή 15 διηγημάτων σκοτεινής φαντασίας και τρόμου, που ονομάζεται μεσονυκτικό από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ. http://www.ostriavivlio.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=114&flypage=flypage.tpl&product_id=1091&option=com_virtuemart&Itemid=87&vmcchk=1&Itemid=87 επιπλέον, επειδή έχω καιρό να κάνω refresh το θέμα, διηγήματά μου βρίσκονται στις παρακάτω συλλογές: Femme Fatale στη συλλογή Εφαρμοσμένη Μυθομηχανική, εκδόσεις sff/press Οργανικό Ψυχοσύνδρομο, στη συλλογή Θρύλοι του Σύμπαντος 3 εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές 4450, βραβείο Larry Niven 2014 κατηγορία νοβελέτας επιστημονικής φαντασίας, στην επερχόμενη συλλογή με τα λογοτεχνικά βραβεία Larry Niven 2014, εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές Μικρή Πόλη, έπαινος πρώτου βραβείου στον λογοτεχνικό διαγωνισμό που οργάνωσαν το iWrite.gr και η πολιτιστική ομάδα impossible.gr και συμπεριλήφθηκε στη συλλογή Απίθανες Ιστορίες της Πόλης μας: Θεσσαλονίκη 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AlienBill Posted May 1, 2015 Popular Post Share Posted May 1, 2015 Το διήγημά μου με τίτλο "η κρύπτη της μάγισσας" θα συμπεριληφθεί μαζί με άλλα στη συλλογή "θρύλοι του σύμπαντος IV" από Συμπαντικές Διαδρομές. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Witch King of Angmar Posted May 20, 2015 Popular Post Share Posted May 20, 2015 Σήμερα ανέβηκα Αθήνα και υπέγραψα για την έκδοση του πρώτου μου βιβλίου από τις «Εκδόσεις Πηγή» με την ονομασία «Ματωμένη Πανσέληνος: Το Ξύπνημα του Βορρά». 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Natasha Posted June 19, 2015 Popular Post Share Posted June 19, 2015 Ένα διήγημά μου θα τυπωθεί στην ανθολογία "Αντικείμενα", η οποία προέκυψε μετά τη σειρά μαθημάτων "Η τέχνη της αφήγησης" με τον Δημήτρη Σαββαΐδη. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 26 Ιούνη στο 4 Εποχές στη Θεσσαλονίκη, και ομιλητής θα είναι ο δικός μας DinMacXanthi, aka Κωνσταντίνος Κέλλης. Ανυπομονώ 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ayu Posted July 2, 2015 Popular Post Share Posted July 2, 2015 Έχω μια καινούρια ιστορία στο τεύχος Ιουλίου του Clarkesworld Magazine: "Android Whores Can't Cry" Θα χαιρόμουν ν' ακούσω τη γνώμη όποιου τη διαβάσει. Μερικές ακόμα εκδόσεις τον τελευταίο καιρό, συγκεντρωμένες όλες εδώ. 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdimitriadis Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Σας παρουσιάζω και εγώ με τη σειρά μου, το βιβλίο μου "Σκοτεινές Μέρες". Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο 2014 από εκδόσεις Λογείον και κινείται σε μονοπάτια μυστηρίου και τρόμου. Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου: Εντελώς αναπάντεχα, μέσα στη ρουτίνα της ζωής του, ο Έκτορας -ο πρωταγωνιστής του βιβλίου- βρίσκεται να ακροβατεί ανάμεσα σε δυο παράλληλους κόσμους· στον πραγματικό κόσμο και έναν άλλο, φαινομενικά ίδιο με τον δικό του, αλλά σκοτεινό και παράξενο.Δύο απρόσωποι φρουροί, ένας παράφρων δαίμονας, μία σειρά από δεκάδες νέους φυσικούς νόμους και μία μοναχική γυναίκα θα τον οδηγήσουν σε δύσκολες αποφάσεις, μέσα από μία κούρσα διαφορετικών εποχών. Θα καταφέρει να βρει τις απαντήσεις στην απρόσμενη αυτή τροπή της ζωής του; Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις απόψεις σας! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Witch King of Angmar Posted October 2, 2015 Popular Post Share Posted October 2, 2015 (edited) Πριν λίγες έλαβα τα χαρμόσυνα νέα πως εκδόθηκε το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο Ματωμένη Πανσέληνος: Το Ξύπνημα του Βορρά! Από τις εκδόσεις Πηγή. Μια επική περιπέτεια σε έναν κόσμο καταδικασμένο να επιβιώσει! Μόνο οι Λευκοί Λυκάνθρωποι θυμούνται πως πέρα από τα Μαύρα Βουνά, οι δυνάμεις της Τρέλας και του Αιώνιου Θανάτου ετοιμάζονται να κατασπαράξουν τον κόσμο, με τους Ανθρώπους να αναλώνονται στα ανούσια παιχνίδια εξουσίας τους. Οι δυνάμεις του Τίποτα επέστρεψαν και μαζί τους ο Βορράς Ξυπνά. Οχτώ γενναίοι σύντροφοι θα τολμήσουν να βαδίσουν από το Φως στο Σκοτάδι, σε μια αποστολή κατασκοπείας και σωτηρίας, εκεί που ένας κόσμος ερειπίων και αρχαίου μίσους ζει και αναπνέει. Ζωές θα συντριβούν και ήρωες θα γεννηθούν, πριν την Τελική μάχη με το θάνατο του Παλιού και τη γέννηση του Καινούργιου. Υ.Γ. Δεν ξέρω πως να βάλω το εξώφυλλο στο post μου! Edited October 2, 2015 by Witch King of Angmar 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Σκοτεινός Posted October 7, 2015 Popular Post Share Posted October 7, 2015 Καλημέρα σε όλους τους φίλους, συναδέλφους και συμφορουμίτες! Το "Εκ Νεκρών" πλέον κυκλοφορεί -υπάρχει σχετική ανάρτηση στον "τρόμο" μαζί με το εξώφυλλο το βιβλίου, οπότε εδώ ας παραθέσω και το trailer. 'Οσοι πιστοί προσέλθετε με δική σας ευθύνη! xP 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Naroualis Posted October 7, 2015 Popular Post Share Posted October 7, 2015 Εεεε, νομίζω ότι δε θα πρεπε, αλλά λαχταράω να το βάλω κι εδώ... Το Ρουμπίνι του Ντεό-Νταό, το πρώτο επεισόδιο των περιπετειών του Κόμπες του Ντερλικωτή, τυπώθηκε σε 100 αντίτυπα και διανεμήθηκε δωρεάν κατά τη διάρκεια του ΦantastiCon 2015. 26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post GeorgeDamtsios Posted November 29, 2015 Popular Post Share Posted November 29, 2015 (edited) Μιας και από σήμερα (30/11/2015) ξεκίνησε η διανομή του στη Νάουσα, καιρός είναι να το εμφανίσω κι εδώ: Εδώ και το Promo Video. (Φαίνεται σωστά στα 1080p). https://www.youtube.com/watch?v=q1uu9auYPgo Edited November 29, 2015 by GeorgeDamtsios 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howard Crease Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 [Larry Niven 2015]"Κείμενα επιλαχόντων που θα δημοσιευτούν στο βιβλίο ανθολογία των Βραβείων σαν επιβράβευση για την λογοτεχνική αξία τους και την προσπάθεια των συγγραφέων, όπως προβλέπεται από σχετικό όρο στην ανακοίνωση των Βραβείων για το 2015: - Το βραβείο «Φαντασίας». *Κατηγορία νουβελέτα. Στην αγκαλιά της Ελπίδας του Χ. Π. Λαμπράκου" Close, but no cigar. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Το διήγημά μου "Χωματάνθρωποι" στο Θρύλοι του Σύμπαντος IV: Ανθολογία Ελληνικού Διηγήματος Φανταστικής Λογοτεχνίας (Συμπαντικές Διαδρομές, 2015) - http://andreaskandreou.blogspot.com.cy/2015/11/v.html 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Η άλλη πύλη Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 (edited) "Η Χρυσαλίδα", συλλογή 12 διηγημάτων, εκδόσεις Ανάτυπο, Οκτώβριος 2015 https://www.goodreads.com/book/show/27201097https://www.facebook.com/kyriakos.chalkopouloshttps://www.facebook.com/chrysaliscollectionofstorieshttps://www.facebook.com/GateofThessalonike'Η “Χρυσαλίδα” αποτελείται απο δώδεκα διηγήματα, το μεγαλύτερο σε έκταση φτάνει τις τριάντα σελίδες και ονομάζεται “Το Αντικείμενο των Ονείρων”, καθώς περιγράφεται εκεί η ιστορία ενός ανθρώπου ο οποίος επιχείρησε στη δύσκολη αυτή εποχή να λύσει με μια θριαμβευτική κίνηση τα οικονομικά (και άλλα) προβλήματα του, όμως αντίθετα είδε να αναδύεται απο μέσα του, απο τον κόσμο των ονείρων του, μια απειλή μεγαλύτερη και απο τις εξωτερικές.Τα κείμενα αφηγούνται σε πρώτο πρόσωπο, συχνά με ημερολογιακό ύφος, ή με τη μορφή γράμματος. Συνδέονται όλα απο την προσπάθεια της μεταμόρφωσης σε κάτι καλύτερο, όπως η αντίστοιχη της κάμπιας που μέσα στη χρυσαλίδα της θα μετατραπεί σε πεταλούδα και μετά θα πετάξει ελεύθερα κάτω απο το δυνατό Ήλιο.' Edited December 24, 2015 by Η άλλη πύλη 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Souzana Posted January 2, 2016 Popular Post Share Posted January 2, 2016 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά! Μόλις εκδόθηκε το "Αυγό του Θεού" από τον Κέδρο. http://www.kedros.gr/product_info.php?products_id=8529 Edited January 2, 2016 by Souzana 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AlienBill Posted January 3, 2016 Popular Post Share Posted January 3, 2016 Με χαρά σας ανακοινώνω το πρώτο μου μυθιστόρημα τρόμου που εκδίδεται από ΟΣΤΡΙΑ και έχει τίτλο "Η νύχτα που έβρεξε μαχαίρια" Από τις Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ.Τίτλος:Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΒΡΕΞΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑΣειρά : ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣυγγραφέας:ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Σελίδες 244 Τιμή 13,00 ευρώΣχήμα 14Χ21... Σύνοψη: Επί έναν ολόκληρο χρόνο, η Νάσια Καλαφάτη θεωρούνταν νεκρή. Όταν τελικά βρέθηκε λιπόθυμη από μια ομάδα ορειβατών, τα όσα είχε ζήσει κατά το διάστημα αυτό, είχαν διαγραφεί εντελώς από την μνήμη της. Ένα παράξενο τηλεφώνημα που δέχεται κάθε βράδυ, της προκαλεί έναν ανεξήγητο πανικό και την ωθεί στα όρια της τρέλας. 18,19,25. Τι μπορεί να σημαίνουν αυτά τα νούμερα; Ο Σωκράτης Μάξιμος, αναλαμβάνει να μεταβεί στην περιοχή του συμβάντος προκειμένου να λύσει το αίνιγμα… Όμως κάθε βήμα που κάνει προς την επίλυσή του, προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Τι ρόλο μπορεί να παίζει ένα διεστραμμένο ζεύγος που διέμενε κάποτε σε ένα πολυτελές οίκημα, λίγο πιο έξω από το χωριό Κοτρινός;Ένας μεταφυσικός τρόμος ξυπνάει στην ευρύτερη περιοχή και αναμένεται να στοιχειώσει για πάντα τη ψυχή του Σωκράτη, όπως η παράδοξη βροχή των μαχαιριών που βλέπει να πέφτουν πάνω του, κάθε φορά που κοιμάται. Εσείς θα αντέξετε να βιώσετε έναν τέτοιο εφιάλτη; 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Natasha Posted January 13, 2016 Popular Post Share Posted January 13, 2016 Δεν ξέρω αν πιάνεται για έκδοση αλλα το site nyctophilia.gr έβγαλε μια e-book ανθολογία τρόμου με τίτλο "ψίθυροι στο σκοτάδι" με συμμετοχή δική μου αλλα και άλλων συμφορουμιτων! Κάποιοι απο εσάς ήδη τα διαβάσατε και πολυ χάρηκα :-) παραθέτω το Λινκ http://nyctophilia.gr/book/whispers-in-the-night/ 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdimitriadis Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Μαζί με την ανωτέρω συλλογή που ανέφερε η Natasha, στην οποία συμμετέχουμε μαζί, παραθέτω και εγώ άλλη μια e-book ανθολογία του site www.120lekseis.com με τίτλο "με κομμένη την ανάσα" στην οποία συμμετείχα. Με κομμένη την ανάσα 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Η άλλη πύλη Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Καλό μήνα...! http://parallaximag.gr/life/ta-keimena-ton-allon 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DinMacXanthi Posted March 11, 2016 Popular Post Share Posted March 11, 2016 Όχι ακριβώς έκδοση αλλά μετάφραση βιβλίου http://www.klidarithmos.gr/egxeiridio-diaxeirishs-doulon?utm_content=buffer7e1cd&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts