Popular Post Andkand Posted March 13, 2016 Popular Post Share Posted March 13, 2016 Το διήγημά μου "“Ισχύς δια της Γνώσεως του Μέλλοντος” – “Power through Knowledge of the Future” συμμετέχει στη συλλογή διηγημάτων Around the World in more than 80 SF-Stories Περισσότερα εδώ: http://andreaskandreou.blogspot.com.cy/2016/03/blog-post_13.html 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Minerboh Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 (edited) Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω οτι κάτι καινούργιο μόλις ξεκίνησε.... Υπέγραψα με εκδοτικό οίκο και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες αυτοέκδοσης του μυθιστορήματος Ο Πλανήτης Του Χαμένου Παραδείσου-Πράξη Πρώτη. Ο Πλανήτης Του Χαμένου Παραδείσου...σύντομα κοντά μας απο την Andy's Publishers! Λεπτομέρειες πολύ σύντομα! Edited March 28, 2016 by Minerboh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ιρμάντα Posted March 30, 2016 Popular Post Share Posted March 30, 2016 (edited) Σήμερα έπεσαν οι υπογραφές και το ανακοινώνω: θα συμμετέχω με τρία διηγήματα σε μία ανθολογία που θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Ρενιέρη /comicon-shop. Στην ανθολογία θα συμμετέχουν επίσης οι Αντώνης Κρύσιλας, Θωμάς Μαστακούρης, Μιχάλης Αντωνόπουλος κ.α., και δύο από τα τρία διηγήματά μου «έπαιξαν» σε λογοτεχνικά παιχνίδια του sff, όπως εννοείται θα αναφέρεται (oh so proudly) και στο εισαγωγικό μου σημείωμα. Διορθωμένα και ξαναγραμμένα, Ο Δράκος στο Ραβδί και Ο Βιγλάτορας, καθώς και το διήγημα Aliki RELOADED (ίσως, ό,τι πιο ευτράπελο και αλλόκοτο έχω γράψει ποτέ μου.) Τα (ακόμη καλύτερα) νέα: θα υπάρξει και κάποιου είδους εικονογράφηση. Γιούπι! :mf_sonne: Τίτλος: Στους Αχαρτογράφητους Τόπους της Φαντασίας και το εξώφυλλο στο αρχείο: exwfyllo axartografitoi.pdf Edited May 7, 2016 by Ιρμάντα 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Mesmer Posted March 31, 2016 Popular Post Share Posted March 31, 2016 Με μια μικρή καθυστέρηση, το διήγημά μου Η ευχή της λησμονιάς, που συμμετείχε στον 40ό Διαγωνισμό Σύντομης Ιστορίας, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Μανδραγόρας, τεύχος #53. 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post northerain Posted May 6, 2016 Popular Post Share Posted May 6, 2016 Black Miracles – Perpetual Motion Machine Publishing Newsletter Thrones – This Is Not An Anthology (Oneiros Books) Last Rites – 713 Flash and Big Pulp ® Epitaph – Vignettes from the End of the World (Apokrupha Press) Blackbird Lullaby – XIII (Resurrection House) and Annual Hardcore Horror ®. Blackhearted Son – Phobos Magazine and Dark Moon Digest ®. Heartland – Page and Spine Kingdom Come – Broken Worlds Darkhorse Actual - Lost Signals Prototype - Metasagas Vol 2 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Naroualis Posted May 19, 2016 Popular Post Share Posted May 19, 2016 Από Δευτέρα θα μας βρείτε στα ράφια. Ονομαζόμαστε "Πνεύματα-Μια ιστορία της Πικρής Στροφής", γραφτήκαμε στο SFF-WriMo 2012, διορθωθήκαμε άπειρες φορές, εκδιδόμαστε από τη mamaya και είμαστε πλέον έτοιμοι να μας κρίνετε. Έχουμε 336 σελίδες, ψευδοελληνιστικό υπόβαθρο, λίγο ελάχιστο τρομάκο, ξυλίκι από τη μέση και μετά, πολύ φαΐ και περισσότερες μηχανές που δουλεύουν με τη δύναμη του ατμού, οπότε μπορείς και να μας πεις steampunk. Α, είμαστε stand alone. Κι έχουμε και χάρτη. Αμέ. 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DinMacXanthi Posted May 19, 2016 Popular Post Share Posted May 19, 2016 Ωραία μέρα ξημέρωσε λοιπόν! Με το πέρας των υπογραφών, ήρθε η ευχάριστη στιγμή να σας ανακοινώσω ότι το επόμενο μυθιστόρημά μου πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2016 από τις εκδόσεις Κέδρος. Ακολουθεί τα γνώριμα μονοπάτια του Τρόμου για μένα, κοντά στην ατμόσφαιρα της ομώνυμης ιστορίας από το Φως μέσα μου, τοποθετημένο στην βόρεια Ελλάδα όπως και η Νεκρή Γραμμή.Περισσότερα νέα σύντομα! 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AlienBill Posted June 10, 2016 Popular Post Share Posted June 10, 2016 Είναι πλέον επίσημο: Το δίηγημά μου "Η πέτρα του Ναθκουνάν" μέσα στα 25 που έχουν τυπωθεί από τις εκδόσεις ανάτυπο, στην ανθολογία "το άγνωστο". 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post elgalla Posted June 10, 2016 Popular Post Share Posted June 10, 2016 Είναι πλέον επίσημο: Το δίηγημά μου "Η πέτρα του Ναθκουνάν" μέσα στα 25 που έχουν τυπωθεί από τις εκδόσεις ανάτυπο, στην ανθολογία "το άγνωστο". Όπως και το δικό μου, Libera Me, που γράφτηκε για το πρώτο write in του sff και τώρα τυπώθηκε! Χαίρομαι πολύ που θα είμαστε στο ίδιο βιβλίο με τον Βασίλη, που είναι αγαπημένος φίλος και, φυσικά, ευχαριστώ πολύ το sff, χωρίς το οποιο δεν θα είχα γράψει καν αυτό το διήγημα! 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post GeorgeDamtsios Posted June 11, 2016 Popular Post Share Posted June 11, 2016 Τα ίδια κι εδώ (σε σχέση με τους δύο προηγούμενους). Το διήγημά μου με τίτλο ''στο βάθος του κρεβατιού'' θα βρίσκεται στην ανθολογία των εκδόσεων ανάτυπο με θέμα ''το άγνωστο''. Με μεγάλη μου χαρά μάλιστα το είδα να βρίσκεται στην κορυφή του βάθρου, μεταξύ 120 συμμετοχών! Χαίρομαι φυσικά που στη συλλογή θα είναι και πολλοί και καλοί φίλοι και sffιτες. Μεταξύ άλλων ο Μάριος Δημητριάδης, ο Βασίλης Γιαννάκης και η Αταλάντη Ευριπίδου. 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mariosdimitriadis Posted June 11, 2016 Popular Post Share Posted June 11, 2016 Συμπληρώνοντας κι εγώ στους υπόλοιπους να πω ότι ο "αρχέγονος εφιάλτης" μου βρίσκεται στη συλλογή του ανάτυπου, ανάμεσα σε 25 διηγήματα. Να συγχαρώ τον Βασίλη και την Αταλάντη και φυσικά τον μεγάλο νικητή, τον Γιώργο Δάμτσιο για το πρώτο βραβείο! Keep on rocking mate! Πάντα τέτοια να 'χουμε! 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Nihilio Posted June 30, 2016 Author Popular Post Share Posted June 30, 2016 Η ιστορία μου "Βρώμικη Δουλειά" συμπεριλαμβάνεται στην ανθολογία flashfic Βρώμικες ιστορίες της πόλης. Αν θέλετε χάρτινο αντύτυπο, θα βρείτε από αύριο μέχρι και την Κυριακή στο φεστιβάλ Με πενάκι και σκαπάνη στο Θησείο 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Minerboh Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Ο Πλανήτης Του Χαμένου Παραδείσου, ενα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας-διαστημικής όπερας θα βρίσκεται σε πολύ λίγο καίρό κοντά μας. Απο τις εκδόσεις Andy's Publishers. Στη πρώτη πράξη αυτής της ιστορίας, στον μακρινό και όχι και τόσο ξένο, κόσμο του πλανήτη Δέλτα Πρωτεύοντα, συναντάμε τον Ντάσερ Χολσόι και τον επιστήθιο φίλο του, Γκορ Τανάν. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στην Ακαδημία Επιστημών, γίνεται μάρτυρας όταν ένα μυστηριώδες και επιβλητικό τεχνούργημα καταφτάνει από μια άγνωστη γωνιά του διαστήματος. Στα χρόνια που ακολουθούν, και καθώς η επιστημονική κοινότητα του Δέλτα Πρωτεύοντα προετοιμάζεται για την αυγή της πρώτης εποχής της εξερεύνησης του διαστήματος, ο ενήλικας πια Ντάσερ Χολσόι καλείται να βοηθήσει όχι μόνο στην αφύπνιση ενός πλάσματος που έχει άμεση σχέση με το επιβλητικό αντικείμενο που σημάδεψε τα νεανικά του χρόνια αλλά και στην τελειοποίηση μιας συσκευής η οποία θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση του βασικού, υπεύθυνου προγράμματος με σκοπό την εξερεύνηση του διαστήματος. Εν τω μεταξύ, μια σειρά γεγονότων θα φέρει τον ρεαλιστή επιστήμονα αντιμέτωπο με τα ίδια του τα πιστεύω ενώ η κοινωνία του Δέλτα Πρωτεύοντα θα έρθει αντιμέτωπη με μια τρομακτική πραγματικότητα. Τόσο ο Ντάσερ και οι νέοι του σύντροφοι θα κληθούν να βιώσουν καταστάσεις που θα αλλάξουν τις ζωές τους με ριζοσπαστικό και τρομακτικό τρόπο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted July 23, 2016 Share Posted July 23, 2016 Το νέο μου βιβλίο κυκλοφορεί στις 28 Ιουλίου από τις εκδόσεις Nightread. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Minerboh Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος να σας ανακοινώσω οτι το βιβλίο μου, Ο Πλανήτης Του Χαμένου Παραδείσου κυκλοφόρησε και είναι πια διαθέσιμο για αγορά. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να το αποκτήσει απο το κάτωθι σύνδεσμο. Είστε έτοιμοι για ενα ταξίδι στο Δέλτα Πρωτεύοντα; http://andyspublishers.com/index.php?route=product/product&product_id=246 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ιρμάντα Posted September 24, 2016 Popular Post Share Posted September 24, 2016 (edited) 6 Ιστορίες για Μικρούς Σάτυρους. Συλλογή διηγημάτων. Γνωστά παραμύθια, ειπωμένα με άγνωστο τρόπο. Εκδόσεις Nightread. Καλώς εχόντων θα υπάρχουμε στο ΦantastiCon. I am happy!!! Edited September 25, 2016 by Ιρμάντα 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AlienBill Posted October 25, 2016 Popular Post Share Posted October 25, 2016 (edited) Είναι γεγονός! Το νέο μου μυθιστόρημα από Δευτέρα στα βιβλιοπωλεία ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗΑπό τις Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ.Τίτλος: ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑΣειρά : ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΣυγγραφέας: ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣελίδες: 406 Τιμή: 15.00 ευρώ Είδος: Young Adult τρόμου με πινελιές Cthulhu Mythos Σύνοψη: Δύο παρέες λυκειόπαιδων που αντιπαθούν η μία την άλλη. Δύο σκοτεινά συγγράμματα μαγείας, αποτελούν τα όπλα με τα οποία θα λύσουν τις διαφορές τους. Στην πορεία, ο Σωτήρης θα πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από τις ανίερες δραστηριότητες στις οποίες επιδίδονται οι φίλοι του.Αντί όμως να βρει τη γαλήνη που επιζητεί, ο ύπνος του στοιχειώνεται από έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη. Στο όνειρό του βλέπει διαρκώς ότι πέφτει θύμα μιας αιματοβαμμένης γυναίκας... Ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την αναμέτρηση των νεαρών μάγων, είναι γεμάτος από τρομακτικά περιστατικά και αδιέξοδους έρωτες. Κορυφώνεται με την οριστική μάχη μεταξύ καλού και κακού που λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι του 2007, τότε που οι μεγάλες πυρκαγιές απειλούν να πλήξουν την κωμόπολή τους, όπως και όλη την υπόλοιπη Πελοπόννησο . «Ο Σωτήρης Μανέντζης, επιθυμεί –έστω και μέσω εμού– να λύσει τη σιωπή του και να αποκαλύψει τα τρομαχτικά γεγονότα που συνέβησαν τότε. Τη σκιά που σκέπασε την Οχυρωτή για έναν ολόκληρο χρόνο. Είναι ένα σκοτεινό παραμύθι στο οποίο ουδέποτε υπήρξα παρών και αυτός είναι ο μόνος λόγος που πρόκειται να το αντιμετωπίσω ως τέτοιο. Θα χωρέσω το ακατάληπτο μέσα σε κατανοητές φράσεις και θα παραθέσω τα γεγονότα που συνέβησαν, ή έστω, που υποτίθεται ότι συνέβησαν, με τον τρόπο που εγώ πιστεύω ότι συνέβησαν». Edited October 25, 2016 by AlienBill 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 (edited) Macht durch Wissen über die Zukunft [διήγημα]. Στο Rund um die Welt in mehr als 80 SF-Geschichten / Erik Schreiber (ed.). Bickenbach [Hesse, Germany]: Saphir im Stahl, 2016. Όταν παγώνει ο χρόνος [διήγημα]. Στο Θρύλοι του σύμπαντος V: ανθολογία ελληνικού διηγήματος φανταστικής λογοτεχνίας. Θεσσαλονίκη: Συμπαντικές Διαδρομές, 2016. Επιχείρηση «Δευκαλίων» [διήγημα]. Στο post apocalyptic αφιέρωμα «Καταραμένη γη: ιστορίες αποκάλυψης»του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές, τχ. 21. Οσμή καμένης σάρκας [ποίημα] και Ρε Αλέξης [ποίημα]. Στο Άνευ: Άνευ: περιοδικό λόγου, τέχνης και προβληματισμού, τχ. 58, Άνοιξη 2016. Όλοι οι Έλληνες είμαστε Τρώες [διήγημα]. Στο Ραγισμένος χρόνος: μύθοι εναλλακτικής ιστορίας / Γιώργος Σωτήρχος (ανθολόγηση). Θεσσαλονίκη: Συμπαντικές Διαδρομές, 2016. Ισχύς δια της Γνώσεως του Μέλλοντος = Power through Knowledge of the Future [διήγημα]. In Around the World in more than 80 SF-Stories [e-book] / Erik Schreiber (ed.). Bickenbach [Hesse, Germany]: Saphir im Stahl, 2016. Edited October 26, 2016 by Andkand 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post katakalwn Posted November 11, 2016 Popular Post Share Posted November 11, 2016 (edited) Μέμνων και Θέμις Σε ένα μέλλον όπου έχει επικρατήσει ο δωδεκαθεϊσμός , η ανθρωπότητα ταλανίζεται από τον ιό της Αράς που στερεί από τους παθόντες τη δυνατότητα να δουν χρώματα. Για να καταπολεμήσουν την κατάθλιψή τους, καταφεύγουν στο πιο ισχυρό ναρκωτικό της εποχής, τον κυκεώνα. Η μαφία που εμπορεύεται τον κυκεώνα είναι πανίσχυρη και υπεράνω οποιασδήποτε κυβέρνησης. Μια δολοφονία όμως θα δώσει την ευκαιρία στην αστυνομικό Θέμιδα να μπει στα άδυτα του εγκληματικού κυκλώματος. Ένας μπράβος, ο Μέμνων, θα ερευνήσει και εκείνος την υπόθεση για δικούς του λόγους. Ακολουθώντας διαφορετικές διαδρομές και μεθόδους, θα φτάσουν και οι δύο σε μια συνταρακτική αποκάλυψη, η οποία θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν. https://www.smashwords.com/books/view/677873 https://www.createspace.com/6695679 Edited November 11, 2016 by katakalwn 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post aScannerDarkly Posted November 17, 2016 Popular Post Share Posted November 17, 2016 Το πρώτο μου βιβλίο, με τίτλο «Η Κενή Διαθήκη», κυκλοφόρησε μόλις από τις εκδόσεις Momentum. Περιέχει τέσσερα, σχετικά μεγάλης έκτασης, διηγήματα και μια νουβέλα ή μικρό μυθιστόρημα, όπως θέλετε πείτε το. Ελπίζω να σας δω την Κυριακή στην παρουσίαση και σύντομα θα βρισκόμαστε και στα βιβλιοπωλεία. 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andkand Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Καπανδρέου, Ανδρέας. Ο μυστικός σύντροφος του Ρήγα: η άγνωστη μαρτυρία του Ιωάννη Καρατζά. Αθήνα: Συμπαντικές Διαδρομές, 2016. Διαστάσεις: 21x14 Δέσιμο, 262 σελ., μαλακό εξώφυλλο Λιανική Τιμή: 12,50 ευρώΚατηγορία: Λογοτεχνία του φανταστικού, επιστημονική φαντασία, ιστορικό μυθιστόρημα ISBN: 978-960-607-032-7 - Ιστορικό Μυθιστόρημα Επιστημονικής Φαντασίας - Ο Ιωάννης Καρατζάς ήταν λόγιος, σύντροφος του Ρήγα (Φεραίου) Βελεστινλή και καταγόταν από τη Λευκωσία της Κύπρου. Τα ιστορικά στοιχεία που υπάρχουν για τον Καρατζά ξεκινούν το 1790 στη Βιέννη, όταν αυτός ήταν ήδη 23 ετών. Για την προηγούμενη του ζωή οι ιστορικοί ερευνητές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν το παραμικρό. Λες και εμφανίστηκε από το πουθενά… Η ιστορία θέλει τον Ιωάννη Καρατζά να εκτελείται από τους Τούρκους, μαζί με τον Ρήγα και έξι άλλους επαναστάτες, το 1798, στον πύργο Νεμπόιζα στο Βελιγράδι. Μόνο που τα γεγονότα, ίσως, να μην συνέβησαν έτσι ακριβώς … Ας αφήσουμε, όμως, τον ίδιο τον Καρατζά να μας αφηγηθεί, μέσα από το άγνωστο αυτοβιογραφικό του κείμενο, αυτή την απίστευτη ιστορία που ξεκινά από το μέλλον και τελειώνει στο παρελθόν. (Σημείωση: Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί πιστό αντίγραφο χειρόγραφου που ανακαλύφτηκε πρόσφατα, σε κρύπτη σκήτης στο Άγιο Όρος. Οι περίεργοι ισχυρισμοί του εξετάζονται από ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων, η οποία αποτελείται από ιστορικούς, γραφολόγους και κβαντικούς φυσικούς). Το κείμενο το Ιωάννη Καρατζά αρχίζει ως εξής: «Όταν κάποτε, κάποιος, ανακαλύψει και διαβάσει αυτό το κείμενο, ίσως θεωρήσει την ιστορία μου εξωπραγματική, παράλογη και τρελή. Δεν θα τον αδικήσω. Το ίδιο θα έκανα κι εγώ στη θέση του. Όμως, αυτά που καταγράφω είναι η δική μου πραγματικότητα, η δική μου μαρτυρία για τα όσα βίωσα. Πιο κάτω θα διαβάσετε για τη σχέση μου με τον Ρήγα Βελεστινλή και για την άγνωστη ιστορία της Ελλάδας, η οποία σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετική αν δεν συνέβαιναν όλα αυτά που διηγούμαι. Όσο κι αν ακούγεται εξωπραγματικό και απίστευτο, τα γεγονότα στα οποία αναφέρομαι ακολουθούν ανάποδη χρονολογική φορά. Πρώτα συνέβησαν αυτά που διαδραματίστηκαν μετά και ακολούθως αυτά που έγιναν πριν. Είναι τόσα πολλά και αλλόκοτα αυτά που έζησα, που μου είναι δύσκολο, μετά από τόσα χρόνια, να τα αποτυπώσω με ακρίβεια στο χαρτί. …» Ιωάννης Καρατζάς Περισσότερα: http://andreaskandreou.blogspot.com.cy/2016/09/blog-post_15.html 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Natasha Posted January 8, 2017 Popular Post Share Posted January 8, 2017 https://www.facebook.com/skrapunk/posts/1961144890779821 http://skra-punk.com/2017/01/08/mia-isagogi-sti-logotechnia-tou-tromou/ Δεν ειναι έκδοση ειναι όμως δημοσίευση μιας στήλης πάνω στη λογοτεχνία του τρόμου στο site του ΣΚΡΑ punk Στο Horrorscope θα γράφουμε εναλλάξ με τον Κωνσταντίνο dinmacxanthi Κέλλη. Την επόμενη βδομάδα ειναι η σειρα του με άρθρο για το weird 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post wordsmith Posted February 4, 2017 Popular Post Share Posted February 4, 2017 Ε, ναι λοιπόν, (γκουχ) ήρθε η ώρα και για μένα... ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ! Το βιβλίο μου με τίτλο "Η φυλακή στο κεφάλι σου" θα εκδοθεί από τις εκδόσεις comicon shop (από κει που βγήκαν και οι "Αχαρτογράφητοι τόποι της φαντασίας"). Είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας και θέλω να αναφέρω ότι δεν είναι αυτοέκδοση, ούτε συνέκδοση, δε συμμετέχω δηλαδή εγώ καθόλου στα έξοδα της έκδοσης. Και ότι :cheer: . 28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Glokta Posted February 6, 2017 Popular Post Share Posted February 6, 2017 Η ιστορία μου "Βρώμικη Δουλειά" συμπεριλαμβάνεται στην ανθολογία flashfic Βρώμικες ιστορίες της πόλης. Αν θέλετε χάρτινο αντύτυπο, θα βρείτε από αύριο μέχρι και την Κυριακή στο φεστιβάλ Με πενάκι και σκαπάνη στο Θησείο Αααα σε αυτό είμαι και εγώ η ιστορία Λαϊκή Αγορά. Και αφού έκανα post ας πω και για τα υπόλοιπα. Το διήγημα μου «Αν δεν ψάξεις, δεν θα βρεις» είναι δημοσιευμένο στο περιοδικό Mystery τεύχος 102. Τέλος (δεν ξέρω αν μετράει ως δημοσίευση) το διήγημα «Άγαλμα Αμάγαλμα» ανέβηκε εχτές στο Blog με τα guest για τo LC DLVI (aka Lenore Corpe, Ψυχοπλάνη) lore. Μπορείτε να το διαβάσετε δωρεάν εδώ : http://lcdlviguests.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Natasha Posted February 15, 2017 Popular Post Share Posted February 15, 2017 http://nyctophilia.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF/ Το φλασάκι μου στο φιλόξενο Nyctophilia που έκανε αφιέρωμα χτες στο θέμα "Ανεκπλήρωτος Έρωτας" λόγω της ημέρας. Τωρα ξεκινησα να διαβάζω και τα κείμενα των άλλων συμμετεχόντων και καλοπερνάω 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts