DinMacXanthi Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Νομίζω ο λόξυγγας που θα την πιάνει καθως τοσος κοσμος τη μνημονευει, (χωρις να ξερει που, ποιοι και γιατι) ειναι αρκετη τιμωρια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 (edited) Αυτά... και συγγνώμη αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να κυνηγάει το όνειρο του όσο θέλει. Ποιος από εμάς έχει δικαίωμα να βάλει όρια στα όνειρα του άλλου; Αυτό το προφίλ του παρανοικού, κολλημένου και ψωνισμένου συγγραφέα, που θα γράφει χωρίς να έχει βγάλει δεκάρα, καταδικάζοντας την γριά μάνα του να μήν μπορεί να φτιάξει ούτε τα δόντια της, και ζώντας τις τελευταίες δέκα μέρες κάθε μήνε με ένα ευρώ τη μέρα, δεν ξέρω ποιούς εξυπηρετεί. Δυο σενάρια λοιπόν αγαπητή άσχετη, που δεν είσαι τόσο άσχετη. Είτε ο Ντίνος μας έχει φλομώσει όλους στο ψέμα εδώ με τα στοιχεία που έχει παρουσιάσει της υποτιθέμενης φτώχιας και του αγώνα του, είτε, είναι εντελώς παλαβός, κατα τη γνώμη μου, να επιμένει άλλο, και να μην κυνηγάει κάποιο άλλο όνειρο στο οποίο ίσως να είχε περισσότερες πιθανότητες. δεν θα τον άφηνα να καταστρέψει όλη του τη ζωή πιστεύοντας σε ένα ταλέντο που δεν έχει. Αν ειχε αντερα θα εβγαζε όνομα και στοιχεια το μικρο έντομο....Κι ας ρίσκαρε μήνυση επί εξυβρισει (σηκωνουν νομική προστασια όσα ειπε) Edited May 4, 2010 by DinMacXanthi (όχι ακριβώς edit, διευκρίνιση) plz..μην ξαναρχίσουμε με δαύτον. Έφαγε το ban του και πάμε παρακάτω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestor Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 καλησπέρα...έλειψα τόσο καιρό και δεν είχα δει τις τελευταίες εξελίξεις (απο την σ. 14 και έπειτα..). Τι να πώ και γω. Η παράθεση που έχει κάνει η Dark Desire, όταν πρωτοδιάβασα το εν λόγω ποστ μου ήρθε να την χαστουκίσω την melissoyla..όπως και να χει, ότι και αν νιώθεις έτσι δεν εκφράζεσαι, ειδικά σε ένα μέρος όπου τα γραπτά μένουν. Ντίνο ελπίζω να πάνε όλα καλά τώρα που έχεις και νομική υποστήριξη και να δούμε σύντομα κάτι θετικό μέσα απο αυτό το thread. Πάνε κάτι παραπάνω απο 4 χρόνια απο όταν πρωτοξεκίνησε το παρόν thread. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Πάνε κάτι παραπάνω απο 4 χρόνια απο όταν πρωτοξεκίνησε το παρόν thread. αλήθεια, πέρασαν τα χρόνια! Τότε που άνοιξε το τόπικ ήμουν φαντάρος και τώρα έχω γυναίκα και παιδί... κι ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 (edited) Μετά από δύο αναπάντητα e-mail στο Οξύ, καθώς βάση σύμβασης έλειξε το τρίμηνο μέσα στο οποίο ο εκδότης υποχρεούταν να μου απαντήσει για τα νέα έργα που παρέδωσα για εκτίμηση, 27 Απριλίου έστειλα το "Οστεοδρόμιο" στον εκδοτικό Ars Nocturna. Ανάλογα με το τι θα μου απαντήσουν, θα σκεφτώ αν θα στείλω και τον Δαίμονα σε αυτούς ή άλλους, αν όμως η απάντηση βγει σίγουρα θετική, θα κατέβω Αθήνα να μιλήσω μαζί τους για την περίπτωση μου με το Οξύ. Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου για την υποστήριξη. Edited May 3, 2010 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Άντε μπράβο! Καιρός ήταν! Καλή τύχη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Με το καλό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Αφού σε γκάστρωσαν κανονικά, καλή λευτεριά, Ντίνο! Καλοέκδοτος, εύχομαι, σ'έναν συνεπή οίκο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 (edited) Άντε μπράβο, καιρός ήταν. Εφόσων το Οξυ είναι απασχολημένο με άλλου είδους υποχρεώσεις (μπορείτε να μπείτε στη Βιβλιονετ και να δείτε πόσα νέα βιβλία κυκλοφόρησε αυτό το διάστημα) καιρός να φροντίσεις το έργο σου. Και τώρα, φεύγουμε από το Οξυ και πάμε στους Αρς Νοκτούρνα... Σε καμία περίπτωση οι Αρς δεν είναι Οξύ. Επιλέγουν βιβλία που να έχουν σχέση με τον Τρόμο, το Σκοτάδι και το Γοτθισμό (αντίθετα με το Οξύ που βγάζει ότι άσχετο θες). Όσο για την έκδοση, αν σου πούνε ναι, θα είναι ναι, όπως αντίστοιχα, αν σου πούνε όχι θα είναι όχι. Επίσης, θα μπορείς να έχεις επαφή μαζί τους χωρίς να χρειάζεται να περνάς από γραμματείες και τηλεφωνήτρειες. Απλώς, επειδή είναι μικρός εκδοτικός και βρίσκεται στα πρώτα του βήματα, όπως είναι λογικό, δεν έχει και τη μεγαλύτερη άνεση να εκδώσει πολλές ελληνικές δουλειές. Ήδη τώρα πρόκειται να βγάλουν το βιβλίο της Manstredin (άντε άντε!!!) οπότε δεν γνωρίζω πότε θα ευκαιρήσουν να εκδώσουν και πάλι Έλληνα. Άσε που έχει ακουμπήσει και από εκεί η κρίση των ημερών... Η γνώμη μου είναι να στείλεις τα έργα σου και σε μερικούς μεγάλους εκδοτικούς. Μη σκέφτεσαι ταμπέλες περι Φανταστικού και Τρόμου. Όλα είναι θέμα τύχης ενώ εσύ δεν είσαι και κανένας ανίκανος. Χτύπα και καμιά μεγάλη πόρτα, ποτέ δεν ξέρεις. Edited May 4, 2010 by Παρατηρητής Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Ντινακο μου βουρ στον πατσα, γερα και με τσαμπουκα! (Τετοια χαρα εχω να πάρω από το πρωτο μου βαρυ ποινικο) Πριν υπογραψεις τιποτα, στειλε το να το'χουμε προχειρο... Αμα καεις στο χυλο, να φυσας και το γιαουρτι, που'λεγαν κι οι παλιοι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Έτσι, για να μη χαθεί στο χάος του Galactic Senate και κυρίως για την πληρότητα αυτού του τόπικ, ένα βίντεο που βρήκε ο heiron: Ο Dune/gpap(?)/melissoula/Ξενοφών Ίσαρης μιλάει στην ΕΤ3 στον Βασίλη Βασιλικό για το βιβλίο του "Ενεργονία". Το ενδιαφέρον είναι ότι στη λογοτεχνική πλευρά του βιβλίου (αν πραγματικά υπάρχει τέτοια, γιατί στην Πρωτοπορία το είδα στο ράφι της εκλαϊκευμένης επιστήμης, δίπλα στα how-to βιβλία) αναφέρεται πρώτη φορά στο 9:10 από τα 10' του βίντεο. Και μάλιστα αναφέρει διηγήματα. Αυτά που χρειάστηκα μια ντουζίνα email και δυο βδομάδες για να μάθω ότι δεν δεχόταν το "Οξυ" στον διαγωνισμό... Υποκλίνομαι.Άι γκιβ απ, ρε παιδί μου, πώς το λένε; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτό το εκδοτικό saga, 8 χρόνια από το τελευταίο ποστ. Ένα τόπικ, μία ιστορία, 17 σελίδες. Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Κι όμως υπάρχει συνέχεια. Σύντομα... 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katakalwn Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Τόσα χρόνια στο φόρουμ και δεν είχα πάρει χαμπάρι αυτήν την ιστορία εκδοτικού τρόμου. Είχα στείλει πριν πολλά χρόνια στο Οξύ, όχι σε διαγωνισμό αλλά έτσι στο άσχετο. Μου επεστράφη ο φάκελος γιατί ο ταχυδρόμος δεν έβρισκε τον εκδοτικό. Τηλεφώνησα και επιβεβαίωσα τη διεύθυνση. Το έστειλα και δεύτερη φορά. Και πάλι μου γύρισε πίσω. Δεν ξέρω αν φταίνε τα ΕΛΤΑ ή κάτι άλλο, όμως δεν το έπαθα με κανέναν άλλον εκδοτικό αυτό. Με εξαίρεση κάτι βιβλία του Μάστερτον που αγόρασα, δεν ξανασχολήθηκα μαζί τους. Ντίνο πραγματικά λυπάμαι για ό,τι τράβηξες και μπράβο σε όλα τα παιδιά για την αλληλεγγύη που έδειξαν. Εύχομαι καλύτερη τύχη στο μέλλον. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Τώρα το είδα αυτό!!! Τραγικό. Τελικά τι έγινε, βγήκε το βιβλίο του DinoHajiyorgi; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DinoHajiyorgi Posted February 15, 2019 Popular Post Share Posted February 15, 2019 15 minutes ago, Mictantecutli said: Τώρα το είδα αυτό!!! Τραγικό. Τελικά τι έγινε, βγήκε το βιβλίο του DinoHajiyorgi; Είναι τώρα σε στάδιο σελιδοποίησης από τις Εκδόσεις Πηγή, με νέο τίτλο. Θα ανακοινώσω νέα με τις εξελίξεις. (Οι Εκδόσεις Πηγή εκδίδουν αυτοεκδόσεις, ή και με κάποια συμμετοχή του συγγραφέα, αλλά σε ένα μικρό ποσοστό αναλαμβάνουν όλο το βάρος της έκδοσης αν το διαλέξουν. Είχα την τύχη και την τιμή να ανείκω σε αυτό το μικρό ποσοστό, καθώς έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα με τίποτα να συμβάλλω οικονομικά.) 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Μιας και τα βιβλία μας θα βρίσκονται κάτω από τον ίδιο οίκο, και οι εκδόσεις τους τρέχουν παράλληλα (στο δικό μου ολοκληρώθηκε η επιμέλεια και οδεύει προς σελιδοποίηση), εύχομαι ολόψυχα μόνο τα καλύτερα από εδώ και στο εξής Ντίνο. Εύχομαι το βιβλίο σου να βρει το κοινό που του αρμόζει κι εσύ να μείνεις ικανοποιημένος μετά από τέτοια περιπέτεια. Δεν γνωριζόμαστε, μα το ποστ σου μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Ομολογώ πως η καρδιά μου σφίχτηκε βλέποντας τις ημερομηνίες. Από τη δική μου οπτική γωνία αντιλαμβάνομαι πως οι συγκυρίες, οικονομικές και μη, αλλά και οι τάσεις της εκάστοτε εποχής παίζουν καθοριστικό ρόλο σε κάθε έκδοση, ανεξαρτήτου ποιότητας του έργου. Καλοτάξιδο, και σύντομα θα πρόσθετα μάλιστα! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solonor Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Καλοτάξιδο Ντίνο! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Καλοτάξιδο και καλοδιάβαστο να είναι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 (edited) Το παρόν ζήτημα δεν το γνώριζα λεπτομερώς και πριν λίγο διάβασα ολόκληρο το νήμα για να κατατοπιστώ. Καταρχάς, εύχομαι στον Ντίνο καλοτάξιδο το βιβλίο και να βρει την απήχηση που δικαιούται. Από εκεί και πέρα, ένιωσα το δίκιο να με πνίγει, όσον αφορά τον βιασμό που υπέστη η κοινή λογική στις τελευταίες σελίδες (αναφέρομαι στους διαξιφισμούς). Είμαι πεπεισμένος ότι στην εποχή του ίντερνετ, η κοινή λογική υφίσταται βιασμό όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Χαρακτηριστικό ποστ είναι το παρακάτω, από την προηγούμενη σελίδα, όπου ο Ντίνος προσπαθεί να περισώσει, τα λιγοστά εγκεφαλικά κύτταρα που μας απέμειναν από την ανάγνωση των διενέξεων. Πραγματικά θαυμάζω την ψυχραιμία σου, Ντίνο. Μακάρι να διέθετα κι εγώ ένα κλάσμα αυτής. Edited February 22, 2019 by AlienBill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Συγχαρητήρια, Ντίνο, αναμένω να το διαβάσω το συγκεκριμένο βιβλίο κάπου 10 χρόνια. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Σύντομα ένα φινάλε. Ιούλιος - Αύγουστος 2019. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΘΩΝ Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) Καλοτάξιδος, φίλε. Edited July 21, 2019 by ΧΘΩΝ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts