BladeRunner Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Μετά από 25 μέρες αποχή ξανακύλησα... Από διάφορα παλαιοβιβλιοπωλεία: 01. Βαγγέλης Ραπτόπουλος - Λούλα (εκδόσεις Κέδρος). 8 ευρώ. 02. Αύγουστος Κορτώ - Η λύσσα (εκδόσεις Μίνωας). 4 ευρώ. 03. Βίτολντ Γκόμπροβιτς - Φερντυτούρκε (εκδόσεις Ερατώ). 5 ευρώ. 04. Μ. Καραγάτσης - Γιούγκερμαν Α+Β (εκδόσεις Εστία). 8 ευρώ. 05. Μ. Καραγάτσης - Το 10 Α+Β (εκδόσεις Εστία/Real News). 4 ευρώ. 06. Θανάσης Βαλτινός - Συναξάρι Αντρέα Κορδοπάτη (εκδόσεις Το Βήμα). 1 ευρώ.07. Μάικ ΜακΚόρμακ - Χτύπημα στο κεφάλι (εκδόσεις Οξύ). 1 ευρώ. 08. Καμίλα Λάκμπεργκ - Η παγωμένη πριγκίπισσα (εκδόσεις Μεταίχμιο). 6 ευρώ.09. Απόστολος Δοξιάδης - Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκόλντμπαχ (εκδόσεις Καστανιώτη). 5 ευρώ. 10. Μπιλ Γκρέιντζερ - Διπλή προδοσία (εκδόσεις Bell). 1 ευρώ.11. Κεν Φόλετ - Λευκός τρόμος (εκδόσεις Bell). 2 ευρώ. 12. Πολ Σούσμαν - Το τελευταίο μυστικό του ναού (εκδόσεις Διήγηση). 7 ευρώ. Από Πρωτοπορία, με 33 ευρώ: 13. Μ. Καραγάτσης - Η μεγάλη χίμαιρα (εκδόσεις Εστία)14. Γιάννης Μακριδάκης - Ανάμισης ντενεκές (εκδόσεις Εστία). Δεν είχε Ήλιο με δόντια, πήρα αυτό. 15. Ισίδωρος Ζουργός - Η αηδονόπιτα (εκδόσεις Πατάκη). Να δω προς τι η όλη φασαρία. Και βέβαια πήρα το Σάνσετ Παρκ του Πωλ Όστερ, που κέρδισα σε διαγωνισμό των εκδόσεων Μεταίχμιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 (edited) Με 50 ευρώ: 01. Χάνα Κεντ - Έθιμα ταφής (εκδόσεις Ίκαρος) 02. Κάρελ Τσάπεκ - Η απελευθέρωση του απόλυτου (εκδόσεις Μέδουσα)03. Τόμας Ντε Κουίνσι - Ο εκδικητής (εκδόσεις Το Ποντίκι)04. Γκράχαμ Γκριν - Ανήλικος δολοφόνος (εκδόσεις Ζαχαρόπουλος) 05. Άμπροουζ Μπιρς - Ο μοναχός και η κόρη του δήμιου (εκδόσεις Ηλέκτρα)06. Χαρίτων Γιωτάκης - Σπαρτιάτες: Οι σκλάβοι του πολέμου (εκδόσεις Χριστάκη)07. Νικολό Αμανίτι - Με τις ευλογίες του θανάτου (εκδόσεις Καστανιώτη)08. Ζερόμ Ντελαφός - Ο κύκλος του αίματος (εκδόσεις Λιβάνη)09. Σαμ Κρίστερ - Η κληρονομιά του Στόουνχεντζ (εκδόσεις Λιβάνη) Εκτός από το πρώτο, όλα τ'άλλα τα πήρα σε τιμές από 1 έως 7 ευρώ... Edited October 16, 2014 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Εχω ρεντα τον τελευταιο καιρο. Μολις κερδισα το Κρυφτο, του Κετσαμ, σε διαγωνισμο των εκδοσεων! Αυτα ειναι! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Εχω ρεντα τον τελευταιο καιρο. Μολις κερδισα το Κρυφτο, του Κετσαμ, σε διαγωνισμο των εκδοσεων! Αυτα ειναι! Κι εγώ κέρδισα το "Είσαι ο επόμενος" στον ίδιο διαγωνισμό! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Με 18 ευρώ: JOHN CONNOLLY - ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ GRAHAM MASTERTON - ΤΡΑΥΜΑ CLIVE BARKER - ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trison Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Παρέλαβα σήμερα το 'Πάντα ο διάβολος' του D.R.Pollock. Καθότι φαν της σειράς True detective, διαβάζοντας την κριτική του BladeRunner έσπευσα. Ελπίζω να είναι σε παρόμοιο ύφος. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Όπα, όπα, όπα, κάτσε μισό λεπτό. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΤΕΡ ΣΤΡΑΟΥΜΠ;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Μοναστηράκι 5 ευρώ και ακόμα δεν το έχω πιστέψει! Τί μόνο εσύ θα βρίσκεις χαχα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Μοναστηράκι 5 ευρώ και ακόμα δεν το έχω πιστέψει! Τί μόνο εσύ θα βρίσκεις χαχα Ρε να πάρει η ευχή να πάρει, πριν λίγες μέρες εκεί ήμουν. Σε ποιο παλαιοβιβλιοπωλείο ακριβώς; Εκτός κι αν το πήρες από τους πλανόδιους που μαζεύονται κάθε Κυριακή, οπότε πάω πάσο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Στη μέση της Άστιγγος αριστερά όπως ανεβαίνεις για στ. Μοναστηράκι, μου είπε ότι το έφερε την Παρασκευή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Στη μέση της Άστιγγος αριστερά όπως ανεβαίνεις για στ. Μοναστηράκι, μου είπε ότι το έφερε την Παρασκευή. Μάλιστα, κατάλαβα. Εγώ την Τρίτη κατέβηκα Μοναστηράκι. Τι να πεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 (edited) Αν δεν ειναι αυτος με τα Σταρ Τρεκ στα κασονια, τοτε σου εφαγα χθες την Terra Nova με τα βαμπιρια. Υγ: πηρα επισης το Νησι τωμ καταρμενων απο Σιμωσι και το Εκκρεμες του Φουκω του Εκο Edited October 19, 2014 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Με 40 ευρώ: 1. Γουίλ Σελφ - Σκληρά παιχνίδια για σκληρά αγόρια (εκδόσεις Οξύ) 2. Σέαμους Ντιν - Διαβάζοντας στο σκοτάδι (εκδόσεις Λιβάνη)3. Τζον ΜακΓκάχερν - Το σκοτάδι (εκδόσεις Ζαχαρόπουλος)4. Μπάρι Άνσγουορθ - Θρησκευτικό δράμα (εκδόσεις Νεφέλη)5. Μπάρι Άνσγουορθ - Ρουμπίνι στον αφαλό (εκδόσεις Νεφέλη)6. Χίλαρι Μαντέλ - Ο γίγαντας Ο'Μπράιεν (εκδόσεις Νεφέλη)7. Φρεντ Βάντερ - Το έβδομο πηγάδι (εκδόσεις Scripta)8. Ναθάνιελ Γουέστ - Ο δεσποινίς "Μοναχικές καρδιές" (εκδόσεις Αστάρτη) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 (edited) Από πολιτεία με 20 €. Ιεροκυρηκας-λακμπερκ τορτουγα -εβαντζελιστι, λυτρωτης -νεσμπο και αντίλαλοι νεκρών.-θεοριν Edited October 20, 2014 by alanon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trison Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Οι καρποί της χθεσινής μου επίσκεψης σε βιβλιοπωλείο της Καβάλας. Όλα μαζί 15 ευρώ. Καλώς να'ρθει ο χειμώνας. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 (edited) Πούλησα κάμποσο πράμα στο Μοναστηράκι σήμερα και δίνοντας ουσιαστικά μόνο 5€ πήρα τα παρακάτω: 1. Ηλίας Βενέζης - Γαλήνη (εκδόσεις Το Βήμα)2. Τζον Κάτσενμπαχ - Τι θα γίνει μετά (εκδόσεις Bell)3. Ντομινίκ Μανοτί - Η απόδραση (εκδόσεις Εικοστού Πρώτου) 4. Ντανιέλ Αλορκόν - Αγνοούμενοι FM (εκδόσεις Πάπυρος) 5. Πόπι Ζ. Μπράιτ - Χαμένες ψυχές (εκδόσεις Λιβάνη). Επιτέλους! 6. Τζιλ Πέιτον Γουόλς - Η γνώση των αγγέλων (εκδόσεις Ψυχογιός)7. Άντριου Κλάβαν - Το απόκοσμο (εκδόσεις Καστανιώτη). Το έψαχνα καιρό. Και από τα μεταχειρισμένα της Πρωτοπορίας: 1. Ζαν-Κριστόφ Γκρανζέ - Καϊκέν (εκδόσεις Καλέντη). 13,26€2. Έντνα Ο'Μπράιεν - Στο δάσος (εκδόσεις Μεταίχμιο). 1,90€ Τώρα θα περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσουν βιβλία που θέλω ν'αγοράσω (π.χ. Άνθρωπος στον Άρη, Βόμβος, Υπεραιχμή κλπ). Edited October 21, 2014 by BladeRunner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Ψηλή σηκώστε στέγη, ξυλουργοί. Σίμορ, συστατικά στοιχεία του Τζ. Ντ. Σάλιντζερ Our Friends From Frolix 8 του P.K. Dick 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Από τα μεταχειρισμένα της Πρωτοπορίας πήρα δύο Αγκάθα Κρίστι με 3,50 ευρώ: - Το Πέτρινο Φέρετρο (Λυχνάρι) - Για Γάμο ή για Κηδεία (Λυχνάρι) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.Blackheart Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Όπα, όπα, όπα, κάτσε μισό λεπτό. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΤΕΡ ΣΤΡΑΟΥΜΠ;;; ημουν και γω εκεί ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 ΑΡΓΚΧΧΧΧΧΧΧΧ! Και Κάμπελ;! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowghoul Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Από το παζάρι στη Θεσσαλονίκη: Τζακ Βανς - Τα μάτια του ανώτερου κόσμου Άρθουρ Μάχεν - Ο μέγας θεός Παν Νταν Σίμμονς - Υπερίων Ιβαν Κριστ - Ο χρυσός αιώνας της φωτογραφίας 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Κλασικά η "τελευταία φορά" γίνεται προτελευταία... Όχι, φταίω εγώ, που συνέχεια βάζουν προσφορές ή μου βρίσκουν βιβλία που ψάχνω καιρό; Από Πολιτεία: 01. Βαλέριο Εβαντζελίστι - Τορτούγα (εκδόσεις Κέδρος). 4,97€ 02. Πατρίσια Χάισμιθ - Το εγχειρίδιο του κτηνώδους φόνου για ζωόφιλους (εκδόσεις Άγρα). 5,17€ Από διάφορα παλαιοβιβλιοπωλεία, με 30 ευρώ: 03. Χάινριχ Φον Κλάιστ - Μίχαελ Κόλχαας (εκδόσεις Ερατώ) 04. Ίαν Μακγιούαν - Ξένοι στη Βενετία (εκδόσεις Μέδουσα)05. Ντόρις Λέσινγκ - Αναμνήσεις ενός επιζώντος (εκδόσεις Καστανιώτη)06. Τζον Μπάνβιλ - Ο αδιάφθορος (εκδόσεις Καστανιώτη). Ναι ρε φίλε, το βρήκα!07. Μάρτιν Έιμις - Άλλοι άνθρωποι (εκδόσεις Καστανιώτη). Κι αυτό, επιτέλους!08. Παύλος Μάτεσις - Η μητέρα του σκύλου (εκδόσεις Καστανιώτη)09. Ντιν Κουντζ - Φοβία (εκδόσεις Bell). Πόσο καιρό το έψαχνα κι αυτό!10. Μαρί Νταριεσέκ - Μεταμορφώσεις (εκδόσεις Λιβάνη). Μου φάνηκε περίεργο και το τσίμπησα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts