WILLIAM Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Εντάξει μην σε απασχολεί ο αριθμός το θέμα είναι να γράφεις και να επιμένεις σ' αυτό, εγώ έγραψα μόλις 750. Για απόψε επίσης μέσα. aScannerDarkly πόσο ήταν η μεγαλύτερη σου ως τώρα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Σόλο ή με παρέα, δεν ξέρω, πάντως το σύστημα δουλεύει. Άλλες 600 λέξεις μέσα σε μια ώρα, 2050 πλέον η ιστορία και επιτέλους καλά στρωμένη μέχρι το τέλος στο μυαλό μου. Εξαιρετική ιδέα αυτό το τόπικ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Ωραία, ωραία. Τα εύσημα στον DinMac. Απόψε; Ευκαιρείς για ένα ακόμα τρεξιματάκι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 (edited) 1. [...] Τα εύσημα στον DinMac. 2. Απόψε; Ευκαιρείς για ένα ακόμα τρεξιματάκι; 1. Σωστά. +1 κι από μένα στον Din 2. Απόψε θα είμαι εκτός και αύριο θα είμαι όλη τη μέρα απασχολημένη. Αλλά μάλλον θα ευκαιρώ την Κυριακή το βράδυ από τις 9.30 και μετά. Edited April 8, 2011 by Tiessa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Την Κυριακή λοιπόν! Για σήμερα κανείς άλλος; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Κι εγώ θα λείπω. Πάντως, είχα δει κάπου πως υπάρχει επεξεργαστής κειμένου που γεμίζει όλη την οθόνη, για αυτόν ακριβώς το λόγο, να μη χαζεύεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHunter-Writer Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Παράξενο topic. Εγώ νόμιζα ότι η συγγραφή απαιτεί πειθαρχία και μεθοδικότητα και ότι χωρίς αυτά συγγραφέας δεν γίνεσαι. Αν θέλεις να γράψεις και αφήνεις το internet να σου αποσπά την προσοχή, μάλλον δεν το θες πραγματικά. Ερεθίσματα πάντα θα υπάρχουν γύρω, απλά πρέπει να τα αγνοούμε. Αλλιώς τί; Θα γράφουμε με το χρονόμετρο στο χέρι όταν- και αν- υπάρχει κάποιος άλλος διαθέσιμος για αγώνα δρόμου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Προφανώς έχεις δίκιο μέχρι κάποιου σημείου. Ωστόσο, όλοι βρισκόμαστε σε κάποια φάση στο σημείο όπου η πειθαρχία μας μάς έχει λίγο εγκαταλείψει και η προσοχή μας διασπάται εύκολα, κυρίως επειδή η κούραση και οι καθημερινές υποχρεώσεις μάς έχουν ζορίσει. Η ιδέα εδώ είναι ότι έχεις κάποια παρέα για συντροφιά και παρακινείσαι να δουλέψεις μια συγκεκριμένη ώρα. Αν σου χρειάζεται, είναι ευχάριστο να ξέρεις ότι υπάρχει. Βασικά εμένα με έχει βοηθήσει κάποιες φορές που υπήρχε πίεση χρόνου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Παράξενο topic. Εγώ νόμιζα ότι η συγγραφή απαιτεί πειθαρχία και μεθοδικότητα και ότι χωρίς αυτά συγγραφέας δεν γίνεσαι. Αν θέλεις να γράψεις και αφήνεις το internet να σου αποσπά την προσοχή, μάλλον δεν το θες πραγματικά. Ερεθίσματα πάντα θα υπάρχουν γύρω, απλά πρέπει να τα αγνοούμε. Αλλιώς τί; Θα γράφουμε με το χρονόμετρο στο χέρι όταν- και αν- υπάρχει κάποιος άλλος διαθέσιμος για αγώνα δρόμου; Εμένα κάτι άρχισε να μου μυρίζει εδώ, αλλά δε λέω κάτι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Και' γω γράφω με όλη την οθόνη γεμάτη από το κείμενο αλλά το μυαλό είναι εύκολο να περισπαστεί, γι' αυτό το κάνουμε, και η παρέα βοηθάει, έχεις συνοδοιπόρους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες προσπάθειες. Εξάλλου πολλοί, και' γω δεν είμαι εξαίρεση, δεν γράφουμε μόνο εκείνη την ώρα απλά είναι μια διαφορετική αίσθηση. Πιστεύω ότι βοηθάει και παρακινεί τα γρανάζια να δουλέψουν όταν η μέρα έχει προσθέσει κι άλλες σκοτούρες στο μυαλό μας όπως είπε η Βάσω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 Έχω ένα κείμενο στα μισά, και σκοπεύω να στρωθώ κατά τις 18:30. Ενδιαφέρεται κανείς για ένα 90λεπτο ως τις 20:00; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Έχω ένα κείμενο στα μισά, και σκοπεύω να στρωθώ κατά τις 18:30. Ενδιαφέρεται κανείς για ένα 90λεπτο ως τις 20:00; Μέσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Μέσα ελπίζω, αν έχω ξεμπλέξει με τις δηλώσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Χμμμ... Εγώ μάλλον προς το βραδάκι θα κάτσω. Με πιάσατε ακριβώς την ώρα που θα βγω βόλτα! Θα επανέλθω, αν είναι, πιο μετά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Word ανοιχτό και έτοιμο. Going off-line in five seconds. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 Κι εγώ μέσα, ξεκινάω! Τα λέμε στις 8ish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Κόψε-ράψε, 820 καθαρό κέρδος κι ένα κλικ από το τέλος. Να μην είχα και κάτι άθλιες υποχρεώσεις, όπως να μαγειρέψω, και θα συνέχιζα ακάθεκτη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 Κι εγώ σταμάτησα στις 1009. Not bad, για τώρα. Θα συνεχίσω λίγο γιατί είμαι on a roll. Cheers Βάσω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Ψήνεται κανείς σήμερα στις 11μιση; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Για να ρωτήσω σήμερα από νωρίς. Ψήνεται κανένας για ένα τρεξιματάκι το βράδυ; 10 με 11 πχ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Για να ρωτήσω σήμερα από νωρίς. Ψήνεται κανένας για ένα τρεξιματάκι το βράδυ; 10 με 11 πχ; Σήμερα το βράδυ παίζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Ίσως τα καταφέρω κι εγώ απόψε, αν δεν κανονιστεί καμία έξοδος. Έχουμε κι ένα Ρακόρ να γράψουμε...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Λέω να ξεκινήσω σε ένα τεταρτάκι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Μέσα! Επιστροφή λίγο μετά τις 11 για να πούμε τι κάναμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Παρούσα κι εγώ με μια μικρή καθυστέρηση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts