jjohn Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 ποιος είναι για ένα μικρό τρεξιματάκι από τις 3-5 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted March 21, 2012 Author Share Posted March 21, 2012 Αν ενδιαφέρεται κανείς για γράψιμο απόψε στις 9μιση, αφήστε μήνυμα μετά το beep. BEEP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Κανείς, ε; Πολλή νέκρα. Εγώ σε λίγο λέω να στρωθώ, όποιος είναι για παρέα 12:30 με - τουλάχιστον - 13:30, ας το πει. (Βέβαια είναι και λίγο δύσκολη η ώρα τώρα). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Ποιος μου κάνει παρέα για το δίωρο 15:00 - 17:00 που έχω να γράψω για το "ατάκα/εικόνα κι επί τόπου" ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted June 19, 2012 Author Share Posted June 19, 2012 Ναι, μέσα, γιατί μετά έχω να πάω στο λογιστή για τη φορολογική δήλωση, και δεν αντέχεται τόση πραγματικότητα σε μια μέρα. Μέχρι τις 5 λοιπόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 δεν ειμαι σπιτι. Για βραδυ ψηνεται κανεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Εγώ. Μπορώ από τις 7 και μετά, με καλύτερο διάστημα το 9.30 με 11.30. Πιο αργά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Ναι, μέσα, γιατί μετά έχω να πάω στο λογιστή για τη φορολογική δήλωση, και δεν αντέχεται τόση πραγματικότητα σε μια μέρα. Μέχρι τις 5 λοιπόν. Α, δεν το είδα νωρίτερα να ξέρω ότι είχα παρέα! Κάνω διάλειμμα και θα συνεχίσω, είμαι στις 375 λεξούλες, το πράγμα κυλάει αργά και δύσκολα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Εγώ. Μπορώ από τις 7 και μετά, με καλύτερο διάστημα το 9.30 με 11.30. Πιο αργά... Είμαι μέσα και εγώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Φτωχή η συγκομιδή για τον χρόνο που υποτίθεται ότι είχα: Μόνο 200 λέξεις, αλλά στην πραγματικότητα δεν περίμενα και μεγάλα πράγματα επειδή έκανα πολλές διορθώσεις σε έτοιμα κείμενα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Όλο το μεσημέρι. Ξεκινάω δυόμιση. Παρέα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Δυόμιση με τέσσερις. Μετά θα βρεθώ σε υπολογιστή 5+. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Ουουου, τέλεια! Δυόμιση - τέσσερις λοιπόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Πάει, κοριτσάκι. Θα σε δω στο φίνις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Γιέα. 180 λέξεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 (edited) Διάλειμμα και βλέπουμε αν θα υπάρξει συνέχεια (έχω να γράψω μήνες και έχω ξεμάθει, δεν το περίμενα να δυσκολευτώ τόσο πολύ). Καλά πήγε, όχι τόσο από λέξεις (γύρω στις 450), όσο από σκέψη (πώς θα πάει η ιστορία). Ευχαριστώ για την παρέα, Ευθυμία, ήταν πραγματικά χρήσιμη. έντιτ: ΟΚ, τώρα που είδα το ποστ σου, μάλλον καλά είναι οι 450 μου. Edited June 21, 2012 by Cassandra Gotha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Zlatky Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 Συμφωνώ με το πνεύμα του αρχικού ποστ 100%! Θέλει αυτοσυγκέντρωση και...εγκράτεια η συγγραφή χωρίς καμία αμφιβολία! Μια ακόμα πιο "προχώ" ιδέα θα ήταν να μαζευόμασταν σε ένα φιλικό σπίτι 2-3-10 άτομα - με τα λαπτοπάκια μας κλπ. - και να γινόταν *εκεί* ο "μαραθώνιος συγγραφής". Και ο πιο "δημιουργικός" συγγραφέας του Μαραθωνίου να κέρδιζε το κατιτίς του (δωρεάν γεύμα από τους υπόλοιπους διαγωνιζομένους ξέρω-γω! Χαχαχα!)... Υ.Γ.: Εγώ έκατσα τα...μαύρα χαράματα σήμερα, και μετά από αρκετό καιρό ασχολήθηκα με το μυθιστόρημά μου κανα 3ωρο. Έγραψα μόνο 2 σελίδες μεν, αλλά έκανα και αρκετό research δε, οπότε είμαι ικανοποιημένος υποθέτω!... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 (edited) Μ' αρέσει κι εμένα πολύ η ιδέα κι απ' αύριο θα προσπαθήσω να παίρνω μέρος στον συγγραφικό "αγώνα δρόμου". Ήδη έκανα μια μικρή εξάσκηση μόνος, για μία ώρα και δεκατρία λεπτά ακριβώς (τόσο διαρκούσε η μουσική που άκουγα), και παρ' όλο που είχα να γράψω κάτι μήνες λόγω σχολείου κι εξετάσεων, έφτασα τις 1.268 λέξεις! Edited June 21, 2012 by GeoVa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Ενδιαφέρεται κανείς για μία ώρα γράψιμο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Είναι κανείς ξύπνιος και στο σπίτι, να τρέξουμε μέχρι τις δύο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Είναι κανείς για τώρα, σε λίγο; Μέχρι τις τρεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Ναι, πάμε, αν και μάλλον θα εγκαταλείψω κατά τις 2:30 για να πάω για διάβασμα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Πάμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Μέσα και εγώ, αν και μάλλον θα κάνω διορθώσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Αν ψήνεται κανείς για μεταμεσονύχτιες συγγραφικές ανυσηχίες (μετά τις 12:30 το βράδυ κατά προτίμηση) ας το πει να πάμε για ένα "joking" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts