DinoHajiyorgi Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 Captive Pursuit, καλό, Τρεκικό επεισόδιο. Όχι μεγαλειώδες, αλλά ενδιαφέρουσα ιδέα που προσφέρει συγκινήσεις. Και Δράση! Ωραίο επεισόδιο, από αυτά που αναδεικνύουν και μας κάνουν συμπαθή τον Ο'Μπράιαν. Και για το επόμενο, κάνε χαρούλες Βάσω, έρχεται ο αγαπημένος σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Συμφωνώ. Ωραίο επεισόδιο. Ειδικά πριν την παρέμβαση του Ο'Μπράιαν, φαινόταν για πολύ συγκινητικό. Μετά έγινε κάπως πιο περιπετειώδες. Μ' αρέσει πάντως που με αφορμή διάφορα τέτοια περιστατικά, μαθαίνουμε διάφορα για το Σταθμό. Π΄χ. αυτή τη φορά μάθαμε ότι έχει 300 άτομα μόνιμο προσωπικό. Για να πω την αλήθεια νόμιζα ότι θα είχε περισσότερους. Και για το επόμενο, κάνε χαρούλες Βάσω, έρχεται ο αγαπημένος σου! Φτού! Μη μου πεις ότι θα δούμε τον Q πάλι! #^*&^$! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Το προσωπικό είναι κάπου στους 300 (προς το παρόν), μαζί όμως και με άτομα εκτός προσωπικού ο αριθμός φτάνει έως 7.000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Λόγω νύστας στα 2/3 το τέλειωσα σήμερα το πρωί. Και πλάι μου να τιτιβίζατε στον καναπέ, πάλι θα με είχε πάρει ο ύπνος. Επεισόδιο: Είναι αυτό που θα λέγαμε decent, αλλά ως εκεί. Τίποτα ιδιαίτερο. Και τελείως TNG, επίσης. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα επεισόδιο από την 4-5η season του TNG. Όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβαίνουν στο Enterprise και όχι στο σταθμό. Γενικώς υπάρχουν αρκετά τέτοια επεισόδια στις δύο πρώτες χρονιές του DS9. Από ό,τι καταλαβαίνω, η Τιέσα δεν συμπαθεί τον Κιου; Χεχε, αν είναι έτσι, να χαλαρώσει. Δεν παίζει κανένα ρόλο στο DS9 ο Κιου. Περαστικός θα είναι σε αυτό το επεισόδιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Από ό,τι καταλαβαίνω, η Τιέσα δεν συμπαθεί τον Κιου; Χεχε, αν είναι έτσι, να χαλαρώσει. Δεν παίζει κανένα ρόλο στο DS9 ο Κιου. Περαστικός θα είναι σε αυτό το επεισόδιο. Χε, χε! Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που αντιπαθούσε τον Q στο TNG περισσότερο από τον Πικάρ, μάλλον είμαι εγώ! Αλλά, αφού θα είναι περαστικός, άντε να τον δούμε σύντομα και να ξεμπερδεύουμε. Κυριακή βράδυ; Τι λέτε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 Κυριακή βράδυ; Τι λέτε; Κυριακή, 22:00, Q-Less. Έγινε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Οκ, μέσα και εγώ. Ποιος θα κάτσει ανάμεσα; Να βάλουμε την Τιέσα που είναι κοπέλα; Δεν μπορώ να είμαι δίπλα στο Ντίνο, γιατί υποπτεύομαι ότι θα μασουλάει τσιπς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewReality Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Οκ, μέσα και εγώ. Ποιος θα κάτσει ανάμεσα; Να βάλουμε την Τιέσα που είναι κοπέλα; Δεν μπορώ να είμαι δίπλα στο Ντίνο, γιατί υποπτεύομαι ότι θα μασουλάει τσιπς. Εχμ... Είμαι εγώ που συνήθως κάθομαι πλάι στην Τιέσσα, παρακολουθώντας DS9! Επιπλέον, κι εκείνη μασουλάει καμμιά φορά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 ΟΚ. Για Q θα μπορούσε να είναι και πιο εκνευριστικό. Μάλλον γέλασα κάμποσες φορές με τις πλακίτσες που τους έκανε -ειδικά με το μποξ, που τις έφαγε κιόλας. Όσο για το επεισόδιο, κλασικό παλιομοδίτικο μού φάνηκε. Σαν και διάφορα αντίστοιχα που έχουμε δει κι άλλες φορές όπου ένα πλάσμα/αντικείμενο/κατάσταση βάσει τους ήρωες σε κίνδυνο και το ξεφορτώνονται την τελευταία στιγμή. Μέτριο. Η Vash μού αρέσει. Θα την ξαναδούμε πουθενά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 (edited) Αγκ! Σου αρέσει η Vash, σιχαίνεσαι τον Q! Διαφέρουμε εκ διαμέτρου στα γούστα μας για τους συγκεκριμένους! Edited January 29, 2012 by Spock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 29, 2012 Author Share Posted January 29, 2012 Q-Less Είχε πολλές καλές στιγμές. Εκείνη την αιτία των προβλημάτων δε, μας την ξεπέταξαν βιαστικά, σα να μας έλεγαν "εσείς οι ψαγμένοι της επιστημονικής φαντασίας μπορείτε εύκολα να συμπληρώσετε τα κενά." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Γενικά, πάντως, το συγκεκριμένο επεισόδιο μου φάνηκε βαρετό, όσες φορές το είδα. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που το είδα είχα ενθουσιαστεί που εμφανιζόταν ο Q, αλλά ξενέρωσα τελικά με το επεισόδιο που μου φάνηκε μέτριο, με εξαίρεση κάποιες αστείες φάσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 29, 2012 Author Share Posted January 29, 2012 Η Vash μού αρέσει. Θα την ξαναδούμε πουθενά; Τέλος η Vash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 (edited) Η Vash μού αρέσει. Θα την ξαναδούμε πουθενά; Τέλος η Vash. Yeyyy! :tease: Edited January 29, 2012 by Spock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Αγκ! Σου αρέσει η Vash, σιχαίνεσαι τον Q! Διαφέρουμε εκ διαμέτρου στα γούστα μας για τους συγκεκριμένους! Καλά, άβυσσος η ψυχή, έτσι; Πάντως, η Vash έχει μια γοητεία του απαγορευμένου και παίζει λίγο-πολύ με ίσους όρους. Μου θυμίζει διάφορες ηρωίδες από S&S. O Q πάλι αισθάνομαι ότι παίζει εξ του ασφαλούς και μου τη δίνει. Μια που θα είναι και αύριο στο σπίτι ο κύριος NewReality, που κάθεται δίπλα μου όταν βλέπουμε επεισόδια, θα δούμε το επόμενο αύριο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 29, 2012 Author Share Posted January 29, 2012 Μια που θα είναι και αύριο στο σπίτι ο κύριος NewReality, που κάθεται δίπλα μου όταν βλέπουμε επεισόδια, θα δούμε το επόμενο αύριο; 'Νταξ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Μια που θα είναι και αύριο στο σπίτι ο κύριος NewReality, που κάθεται δίπλα μου όταν βλέπουμε επεισόδια, θα δούμε το επόμενο αύριο; 'Νταξ! Pun intended, να φανταστώ, ε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Εχμ... Είμαι εγώ που συνήθως κάθομαι πλάι στην Τιέσσα, παρακολουθώντας DS9! Επιπλέον, κι εκείνη μασουλάει καμμιά φορά! χεχε Επεισόδιο: Καλή προσπάθεια από τον σκηνοθέτη και την ομάδα παραγωγής όμως, έτσι; Με μηδέν σενάριο, φτιάχνουν κάτι που δεν είναι για πέταμα. Από τα επεισόδια εκείνα της πρώτης χρονιάς, όπως και το προηγούμενο, που θυμίζουν TNG και δεν έχουν καμία επίπτωση στη συνέχεια. Και εκείνη η Βας, ήταν δύο χρόνια στο Γάμα Τεταρτημόριο, και δεν έχουν τίποτα δει τα μάτια της από αυτά που θα δούμε εμείς; Αυτό που έχει να πουλήσει είναι τρία αγαλματίδια, και όχι ένα βιβλίο με τίτλο «Είδα και άκουσα: Τα θαύματα πέρα από τη σκουληκότρυπα»; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Χμμ... Το συγκεκριμένο δικαστικό δράμα το έχουμε ξαναδεί σε κάποιες παραλλαγές σε mainstream ιστορίες. Αλλά το θέμα της προσωπικότητας ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Πάντα έχουν πολλά καλά σημεία τέτοια επεισόδια. Μου άρεσαν όλα τα επιχειρήματα για το αν η Jadzia ήταν ή δεν ήταν το ίδιο πρόσωπο με τον Curzon. Τετάρτη το επόμενο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 (edited) Dax Η φύση των Τρίλλ ήταν η επιστημονική φαντασία που έκανε ξεχωριστό αυτό το επεισόδιο, που άγγιζε το δικαστικό δράμα. Και Νίκο, okay, η σειρά είναι ακόμα στα χνάρια του TNG γιατί μόλις από εκεί συνεχίζει, ή μάλλον συμβαδίζει με εκείνο παράλληλα. Υπομονή μέχρι να μπουν στο παιχνίδι οι Μπεζοριανοί κληρικοί και να γίνει ολίγον τι "Βυζα;ντινή" η μυθολογία. Τετάρτη το επόμενο; Τετάρτη, 22:00, για το The Passenger λοιπόν. Edited January 30, 2012 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 (edited) edit: Ok από τα καλά επεισόδια της πρώτης σίζον, μαθαίνουμε σημαντικά πράγματα για τους Τριλ (όχι για τη δική μας Τρίλιαν) και τη γλυκιά Τζατζία. Επίσης το επεισόδιο στέκει για το μέλλον, όταν ο χαρακτήρας της εξελίσσεται. Αρκετά ακόμα επεισόδια θα στηριχθούν στους διάφορους χοστς που προηγήθηκαν της Τζατζίας -ειδικά σε ένα πολύ ωραίο από αυτά, θα γνωρίσουμε όλους τους Χοστς... Όσο για την ουσία της ακρόασης: Νομίζω ότι αν μιλούσαμε για τη δική μας, δυτική δικαιοσύνη δεν θα υπήρχε καν ερώτημα για το αν η Τζατζία είναι υπόλογος για το υποτιθέμενο παλιό έγκλημα. Edited January 31, 2012 by nikosal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Προειδοποίηση προς Βάσω: Βάσω, από την 5η σεζόν και μετά, δεν παίζει να αντέχετε να βλέπετε μόνο ένα επεισόδιο τη φορά! Αυτή η σειρά... θα σας ξενυχτήσει... θα σας αρρωστήσει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Μέτριο και προβλέψιμο το Τhe Passenger. Πιο ενδιαφέρουσα η αντιπαράθεση του Odo με τον Σεκιουριτά του Federation παρά όλα τα άλλα. Έχω αρχίσει να γίνομαι στριμμένη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 The Passenger Ε, τίποτα το ιδιαίτερο. O Siddig El Fadil (Siddig El Tahir El Fadil El Siddig Abderrahman Mohammed Ahmed Abdel Karim El Mahdi) μάλλον ζήτησε κάποιον ρόλο για να απλώσει το εύρος της ερμηνείας του. Για άλλη μια φορά, η αξία του επεισοδίου είναι στα επί μέρους, στα ψίγματα των χαρακτήρων του σταθμού, παρά στην κεντρική πλοκή. Έχω αρχίσει να γίνομαι στριμμένη; Έχεις απόλυτο δίκιο. (Θα βελτιωθούν όμως τα πράγματα.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Δεν ήταν άσχημο πάντως. Οι νανο-μηχανές στα νύχια, η φράση make me live (που εξηγείται πολύ αργότερα) και το ύφος του τύπου τη στιγμή που πέθαινε είχαν ενδιαφέρον. Και ο σεκιουριτάς είχε επίσης ενδιαφέρον, αν και όχι όσο κάποιος κύριος με το ίδιο επάγγελμα, που έρχεται αργότερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts