DinoHajiyorgi Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Ευγενία, θέλω να σε δαγκώσω. Ρώτα με που. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Λυπάμαι, προσπάθησα. Το κείμενο έχει μείνει στις 300 λέξεις και κάθε φορά που λέω ότι μπορεί και να το ανοίξω, θυμάμαι ότι χτες άφησα τη μάχη της τριλογίας μου σε κρίσιμο σημέιο και τρέχω να μειώσω το σασπένς. Κάλή επιτυχία στα κορίτσια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Να οργανωθούμε πρώτα; Ποιες γράφουμε, πού είμαστε, να τεθεί το τελικό deadline; Γιατί, αν το πάμε έτσι, βλέπω ν' ανεβαίνουν ιστορίες μέχρι τα Χριστούγεννα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Εγώ σε μισή ώρα ανεβάζω. (Ντίνο ακούς; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Εγώ σε μισή ώρα ανεβάζω. (Ντίνο ακούς; ) Αναμένω!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) Επιτέλους με πολύ κόπο και κλάμα το Μαύρο Ρόδο κοντά σας με μόνο 6063 λεξούλες... Πατήστε εδω... My link Edited August 25, 2011 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Εγώ έχω 5 σελίδες κείμενο (νέες 5), οι οποίες είναι απαράδεκτες και δε μπορώ να τις φτιάξω (τουλάχιστον όχι επί του παρόντος, δεν το έχω). Έφτασα στο "άντε να πλύνεις κάνα πιάτο" σημείο και μόλις έπιασα να φτιάξω τη ντουλάπα μου... δεν έχω να δηλώσω τίποτα άλλο. Κανονίστε οι υπόλοιποι και θα κάνω ότι μπορώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 Επιτέλους με πολύ κόπο και κλάμα το Μαύρο Ρόδο κοντά σας Άξια! Η Eugenia Rose ξεκινάει την κούρσα με ένα δυνατό και αιματοβαμμένο παραμύθι! Και είναι επίσημα η πρώτη υποψήφια για τον τίτλο της Ερινύας. Η ψηφοφορία σαφώς και δεν ξεκινάει σήμερα, αυτό θα ανακοινωθεί αργότερα. Επιτρέπονται όμως τα σχόλια! Ακολουθήστε το λινκ, διαβάστε το πολύ καλό αυτό διήγημα και κρίνετε το, αξιολογώντας και την συγγραφέα ως Ερινύα. Τα κατάφερε, και σε ποιο βαθμό; Δεν θεωρώ απρεπές να αναφέρομαι, ως διοργανωτής, στο διαγωνιζόμενο διήγημα ως "πολύ καλό", θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αρκετά κολακευτικά επίθετα, γιατί σε ένα διαγωνισμό Ερινύων η ποιότητα είναι εγγυημένη για όλες τις συμμετοχές. Το ζητούμενο της κονταρομαχίας βρίσκεται σε άλλα σημεία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Άξια δεν λες τίποτα. Πήρα μόλις μια μυρωδιά από το ρόδο της και άρχισα καινούργια ιστορία. Και αυτή σκοπεύω να την τελειώσω! Τα λέω στο ποστ 7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Μπορεί να γράψω κι εγώ αν με θέλετε!! Ελπίζω να τα καταφέρω μέσα στην εξεταστική τώρα... Απλα διάβασα την εισαγωγή και μου άρεσε πάρα πολύ!! Αν και δεν είμαι πολύ έμπειρη σε τέτοιο κόσμο, μου άρεσε και είχα κάποιες εμπνεύσεις... Τελικά μέχρι πόσες λέξεις πρέπει να είναι το κείμενο; Έχουμε χρόνο μέχρι μέσα Σεπτέμβρη αααν κατάλαβα καλά;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Σε θέλουμε σε θέλουμε. Τώρα για τις λέξεις ο θεός και η ψυχή του. Εγώ έγραψα 6.063 και γενικά το όριο είναι χαλαρό. Οπότε ξεκίνα εσύ και εμείς εδω είμαστε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Μπορεί να γράψω κι εγώ αν με θέλετε!! Ελπίζω να τα καταφέρω μέσα στην εξεταστική τώρα... Απλα διάβασα την εισαγωγή και μου άρεσε πάρα πολύ!! Αν και δεν είμαι πολύ έμπειρη σε τέτοιο κόσμο, μου άρεσε και είχα κάποιες εμπνεύσεις... Τελικά μέχρι πόσες λέξεις πρέπει να είναι το κείμενο; Έχουμε χρόνο μέχρι μέσα Σεπτέμβρη αααν κατάλαβα καλά;; Κλαψ, σε έχουμε ανάγκη. Μέσα Σεπτέμβρη; ... λυγμ, ναι, γιατί όχι. Με αγκάθια έρχονται οι Ερινύες. Το ζητούμενο είναι το τραγικό φινάλε - λες κι εδώ έχουμε πολυπλαντάξει στην ευτυχία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Μπορεί να γράψω κι εγώ αν με θέλετε!! Ελπίζω να τα καταφέρω μέσα στην εξεταστική τώρα... Απλα διάβασα την εισαγωγή και μου άρεσε πάρα πολύ!! Αν και δεν είμαι πολύ έμπειρη σε τέτοιο κόσμο, μου άρεσε και είχα κάποιες εμπνεύσεις... Τελικά μέχρι πόσες λέξεις πρέπει να είναι το κείμενο; Έχουμε χρόνο μέχρι μέσα Σεπτέμβρη αααν κατάλαβα καλά;; Κλαψ, σε έχουμε ανάγκη. Μέσα Σεπτέμβρη; ... λυγμ, ναι, γιατί όχι. Με αγκάθια έρχονται οι Ερινύες. Το ζητούμενο είναι το τραγικό φινάλε - λες κι εδώ έχουμε πολυπλαντάξει στην ευτυχία. 1)Να γιατί δε γίνονται διαγωνισμοί μέσα στο καλοκαίρι, κι ας έχει όλος ο κόσμος χρόνο ελεύθερο (υποτίθεται). Διότι κάνει ζέστη, πάμε διακοπές, αφήνουμε την όποια προσπάθεια για αργότερα επειδή "έχουμε όλο το καλοκαίρ μπροστά μας" κλπ κλπ. O.T. 2)Το γατάκι που κολλάει; Είναι μέλος του Χατζηγιώργειου χαρεμιού; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aScannerDarkly Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Προτείνω ο επόμενος διαγωνισμός για Ερινύες να έχει μονοετή διάρκεια. Για να βολεύεται και ο καθένας με όποια εποχή προτιμάει. Edited August 29, 2011 by aScannerDarkly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Το γατάκι που κολλάει; (Καθόλου off-topic). Η φωτό αντιπροσωπεύει το πως νιώθω. Μικρός, ανυπεράσπιστος, έτοιμος να με πατήσουν. Λέω να φύγω μακριά, για διακοπές, μακριά από το τόπικ δηλαδή, κι αν σταθώ τυχερός μπορεί και να το ξεχάσω. Είναι τόσο Ερινυακό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Σε θέλουμε σε θέλουμε. Τώρα για τις λέξεις ο θεός και η ψυχή του. Εγώ έγραψα 6.063 και γενικά το όριο είναι χαλαρό. Οπότε ξεκίνα εσύ και εμείς εδω είμαστε. Κλαψ, σε έχουμε ανάγκη. Μέσα Σεπτέμβρη; ... λυγμ, ναι, γιατί όχι. Με αγκάθια έρχονται οι Ερινύες. Το ζητούμενο είναι το τραγικό φινάλε - λες κι εδώ έχουμε πολυπλαντάξει στην ευτυχία. Όμορφα, πολύ όμορφα!! Είμαι μέσα λοιπόν! Μεθαύριο ξεκινάω το ταξίδι μου στην έρημο!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ζωντάνεψε το τόπικ ρε! Ντίνο, να εύχεσαι να μην ξαναπιάσουν ζέστες εδώ στην Δυτική Ελλάδα, γιατί θα νερουλιάσει πάλι το μυαλό μου και κλάφ' τα. Από χτες που δρόσισε ξανάγινα έξυπνη... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTregorian Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 Η εισαγωγή είναι πολύ ωραία, το γενικότερο πλαίσιο πολύ ενδιαφέρον, οι κυρίες του φόρουμ ταλαντούχες, έρχονται ωραία πράγματα που θα παρακολουθήσω μ' ενδιαφέρον!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Πως τα πάμε εδώ κορίτσια και (ανυπεράσπιστο γατάκι) κύριε διοργανωτή;; Εγώ γράφω, γράφω.... Είμαι στις 3.804 λέξεις(μαζί με εισαγωγή) και με δυο σκηνές ακόμη τελειώνω με το καλό! Ακολουθούν οι διορθώσεις!! Με συνεπήρε η έρημος γενικά!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 (edited) Και το δικό μου καλά πάει. Μου αρέσει, κυλάει, έχει από αυτό (δεν λέω), έχει από το άλλο (δεν λέω) και κοντεύει διχίλιαρο (λέξεις ντε). Για τίτλο δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά πάρτε ένα ποστεράκι (πιο πολύ για να με πιστέψει ο Ντίνος) : edit: πού είναι το ποστεράκι; Edited September 1, 2011 by Cassandra Gotha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 κοντεύει διχίλιαρο (λέξεις ντε). Διχίλιαρο μόνο;;; Αααα.... Εγώ πάλι, τώρα που βρήκα χώρο, απλώθηκα!!! Πολύ δυσκολεύτηκα με τα ρούχα πάντως γιατί δεν το κατέχω και πολύ το περιβάλλον... Όμως νομίζω ότι δεεν φαίνεται και τόσο έντονα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Το διχίλιαρο πλησιάζω τώρα, αλλά όταν τελειώσει το πενταράκι τό 'χουμε πιστεύω. Δηλαδή, δεν έχω γράψει μάλλον ούτε το μισό ακόμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Ααα πες έτσι... Τώρα το κατάλαβα λοιπόν!! Εγώ το τελείωσα!!! Μαζί με την εισαγωγή ξεπερνάει ελάχιστα τις 5000 λέξεις και τώρα μένει να κάνω διορθώσεις!! Όταν θα είμαι έτοιμη θα το ανεβάσω!! (πάει καιρός απ' τον τελευταίο μου διαγωνισμό και χαζοχαίρομαι) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Σόνια στις 4.100 λέξεις κι έχω ακόμα δύο βαρβάτες σκηνές. Κι έκραζα την Ευγενία λέει, ε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Ναι είμαι ένα αθώο θύμα της Ερινύας απο πάνω μου (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts