DinoHajiyorgi Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 14.409 λέξεις και οδεύουμε προς τη νίκη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Εγώ το είπα ότι οι γύπες θα κάνουν δίαιτα φέτος... Έχουμε δυνατή ομάδα και μας έχει επιστήσει την προσοχή η κα Χατζηγιώργη να προσέχουμε τα τριγλυκερίδια του συζύγου της :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Ωχ. Εκτός από τους γύπες πρέπει νά 'χουμε το νου μας και στη Χατζηγιώργαινα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Εγώ το είπα ότι οι γύπες θα κάνουν δίαιτα φέτος... Famous last words, από την 9η μέρα κιόλας. Είναι νωρίς ακόμα μεζεδάκι μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 http://www.nanowrimo.org/en/nanotoons/oct17-23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 (edited) Δεν σας δούλευα. Απλά τις τελευταίες τρεις μέρες στρώθηκα και ρέφαρα για το χαμένο χρόνο καθώς και έγραφα παραπάνω λέξεις για να καλύψω μελλοντική τεμπελιά μου, την οποία βλέπω να έρχεται. (edit) Νίκο, το λινκ σου μου έφτιαξε το πρωινό! Edited November 9, 2011 by Zaratoth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Εγώ το είπα ότι οι γύπες θα κάνουν δίαιτα φέτος... Έχουμε δυνατή ομάδα και μας έχει επιστήσει την προσοχή η κα Χατζηγιώργη να προσέχουμε τα τριγλυκερίδια του συζύγου της :Ρ Ποια από τις τρεις κυρίες Χατζηγιώργη, άραγε; Η Julie Andrews, η Linda Hamilton ή η Bjork; (τις έμαθα επιτέλους ή θυμάμαι λάθος; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 (edited) Καμία απ' τις τρεις ανεπίσημες. Η επίσημη. Η μία και μοναδική. Εσύ. :Ρ Edited November 9, 2011 by Sonya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Αν φαγωθούμε από το όρνιο ποιός μας σώζει από σένα μετά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Καμία απ' τις τρεις ανεπίσημες. Η επίσημη. Η μία και μοναδική. Εσύ. :Ρ Σε σύγκριση μ' αυτές είμαι η μία και μοναδική; Ωωωω... Αν το τρόπαιο προς διεκδίκηση δεν ήταν ο συγκεκριμένος γύπας με τριγλυκερίδια, θα κολακευόμουν πολύ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Αν το τρόπαιο προς διεκδίκηση δεν ήταν ο συγκεκριμένος γύπας με τριγλυκερίδια, θα κολακευόμουν πολύ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Αν το τρόπαιο προς διεκδίκηση δεν ήταν ο συγκεκριμένος γύπας με τριγλυκερίδια, θα κολακευόμουν πολύ! Για να μάθεις να με διασύρεις έτσι! (μα εξαφανίστε το, κάποιος moderator, αυτό το τόπικ επιτέλους!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Τώρα που τα φάγαμε τα κουφέτα... είστε επισήμως η πρώτη και μόνη κυρία Χατζηγιώργη. Και το ξέρουμε ότι σας αρέσει. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Τώρα που τα φάγαμε τα κουφέτα... είστε επισήμως η πρώτη και μόνη κυρία Χατζηγιώργη. Και το ξέρουμε ότι σας αρέσει. ;) No, it is over. It was fun while it lasted. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Αν το τρόπαιο προς διεκδίκηση δεν ήταν ο συγκεκριμένος γύπας με τριγλυκερίδια, θα κολακευόμουν πολύ! Για να μάθεις να με διασύρεις έτσι! (μα εξαφανίστε το, κάποιος moderator, αυτό το τόπικ επιτέλους!) Εγώ έκανα ήδη την πρόταση να εμφανίζεται το πολλ σε όλα τα νέα μέλη όταν πρωτογράφονται, αλλά ο Στέφανος μου είπε να περιμένουμε το επόμενο update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Αν το τρόπαιο προς διεκδίκηση δεν ήταν ο συγκεκριμένος γύπας με τριγλυκερίδια, θα κολακευόμουν πολύ! Για να μάθεις να με διασύρεις έτσι! (μα εξαφανίστε το, κάποιος moderator, αυτό το τόπικ επιτέλους!) Εγώ έκανα ήδη την πρόταση να εμφανίζεται το πολλ σε όλα τα νέα μέλη όταν πρωτογράφονται, αλλά ο Στέφανος μου είπε να περιμένουμε το επόμενο update. This I like! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Και εγω ψηφίζω ναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagoncult Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Με τις χθεσινές 445 έφτασα στο σύνολο τις 12618. Σήμερα έπαιζαν πολλά τρεξίματα όλη μέρα, τα οποία έκλεισαν με μια ξεγυρισμένη αφαίρεση δοντιού (ρόμπα και gore στο μετρό , με αιματάκι να βάφει συνέχεια το κάτω χείλι μου), οπότε πήρα το 0. Νιώθω τον αέρα από το φτερό του γύπα... Κι έχω και μια τρύπα στο στόμα μου, έχει μουδιάσει μέχρι και τ' αυτί μου, μπουρδέλο είμαι... έμεινα και φαφούτης ρε γμτ κλαψ-λυγμ Πάντως δε με βλέπω να γράφω σήμερα. Πάω γραμμή για σπέσιαλ αναλγησία κι από αύριο πάλι στον αγώνα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Με τις χθεσινές 445 έφτασα στο σύνολο τις 12618. Σήμερα έπαιζαν πολλά τρεξίματα όλη μέρα, τα οποία έκλεισαν με μια ξεγυρισμένη αφαίρεση δοντιού (ρόμπα και gore στο μετρό , με αιματάκι να βάφει συνέχεια το κάτω χείλι μου), οπότε πήρα το 0. Νιώθω τον αέρα από το φτερό του γύπα... Κι έχω και μια τρύπα στο στόμα μου, έχει μουδιάσει μέχρι και τ' αυτί μου, μπουρδέλο είμαι... έμεινα και φαφούτης ρε γμτ κλαψ-λυγμ Πάντως δε με βλέπω να γράφω σήμερα. Πάω γραμμή για σπέσιαλ αναλγησία κι από αύριο πάλι στον αγώνα. Το ξαναλέω (και είμαι ζωντανή απόδειξη κιόλας) ότι 2-3 χαμένες μέρες δεν είναι κάτι το τραγικό, αρκεί να φροντίσει κανένας να καλύψει το έλλειμα τις επόμενες. 2-3 καλές ημέρες να σου κάτσουν και οι γύπες θα μείνουν με τα φασολάκια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Νιώθω τον αέρα από το φτερό του γύπα... Κι έχω και μια τρύπα στο στόμα μου, έχει μουδιάσει μέχρι και τ' αυτί μου, μπουρδέλο είμαι... έμεινα και φαφούτης ρε γμτ κλαψ-λυγμ. Πάντως δε με βλέπω να γράφω σήμερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Νιώθω τον αέρα από το φτερό του γύπα... Κι έχω και μια τρύπα στο στόμα μου, έχει μουδιάσει μέχρι και τ' αυτί μου, μπουρδέλο είμαι... έμεινα και φαφούτης ρε γμτ κλαψ-λυγμ Never fear npaps is here. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts