Jump to content

Lost (2004-2010)

Βάρδος

Recommended Posts

ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ Jughead

Η σχέση του Richard Alpert με τον John Locke μετά την συνάντηση τους στο παρελθόν.

Σκηνές από τους προηγούμενους κύκλους:

Ο Richard Alpert επισκέπτεται τον Locke στο νοσοκομείο που γεννήθηκε:

http://www.youtube.com/watch?v=LkIsA0_CILQ

Ο Richard Alpert επισκέπτεται τον μικρό Locke:

http://www.youtube.com/watch?v=SmKcKiz05Ns

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DinoHajiyorgi

94

• Διγέλαδος

70

• Drake Ramore

41

• SpirosK

38

τελικά, όσο και αν αμφέβαλα, με διέψευσε το χθεσινό επεισόδιο.

όχι απλώς το έχουνε και το χειρίζονται το θέμα οι σεναριογράφοι, αλλά (δεν μου'ρχεται κάτι, προσθέστε κάτι εσείς!)

πολύ καλό επεισόδιο, και υπόσχεται πολλά! δεν ήταν βέβαια και the constant, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά παρόλα αυτά. (note to myself: not to doubt lost's creators that easily again...) :whistling:

Κύκλος 5, Επεισόδιο 4, The Little Prince.

Καλό επεισόδιο, η πλοκή προχωράει και μια ΕΞΕΛΙΞΗ που να πω πως την υποπτευόμουν, να πω πως την ευχόμουν, πάντως την ΧΑΡΗΚΑ πάρα πολύ. Είναι ΤΟΣΟ... που δεν την γράφω ούτε με spoiler tags.

Έχω ζεσταθεί και δεν βλέπω την ώρα μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

Πράγματι ένα παρα πολύ καλό επεισόδιο. Είχε μερικές σκηνές φανταστικές!

Ποιό εννοείς ότι υποπτευόσουν κι ευχόσουν;

Reveal hidden contents

Πολύ καλή και η σκηνή που ο Σόγιερ έπεσε πάνω

Reveal hidden contents

.Αυτό είναι το καλό μ' αυτές τις περίεργες βόλτες πάνω στο νησί.

Και επιτέλους θα μάθουμε για

Reveal hidden contents

. Ανυπομονώ για το επόμενο... :clap:

Σόγιερ: "Thank you god!" μερικά δευτερόλεπτα μετά. "I take that back!"

Hilarious!!!!

Edited by twocows

twocows said:
Σόγιερ: "Thank you god!" μερικά δευτερόλεπτα μετά. "I take that back!"

Hilarious!!!!

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: Ναι κι εγώ γέλασα πολύ με αυτή την ατάκα. Όταν είδα τη βροχή περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα πετάξει ο Σόγιερ!

Παιδιά, για πείτε, πως είναι να τα βλέπεις με το κουταλάκι? Βδομάδα-βδομάδα, να περιμένεις σαν το κουτάβι για το επόμενο.. Θεέ μου, δεν θα άντεχα με τίποτα!

Εγώ τα είδα όλα μια και καλή, αυτό το φθινόπωρο/Χειμώνα. Βέβαια, τώρα περιμένω για κάμποσο μέχρι να ολοκληρωθεί.. ΑΛΛΑ, θα ανταμειφθώ με μια γερή δόση!

Πάντως, επειδή με τρώει και μπαίνω και βλέπω πεταχτά καμιά φορά, τα σχόλια -όχι τα spoilers-, βλέπω πως κρατιέται ψηλά το επίπεδο. Αχ, αχ. Άντε..

Sileon said:
Παιδιά, για πείτε, πως είναι να τα βλέπεις με το κουταλάκι? Βδομάδα-βδομάδα, να περιμένεις σαν το κουτάβι για το επόμενο.. Θεέ μου, δεν θα άντεχα με τίποτα!

Εγώ τα είδα όλα μια και καλή, αυτό το φθινόπωρο/Χειμώνα. Βέβαια, τώρα περιμένω για κάμποσο μέχρι να ολοκληρωθεί.. ΑΛΛΑ, θα ανταμειφθώ με μια γερή δόση!

Πάντως, επειδή με τρώει και μπαίνω και βλέπω πεταχτά καμιά φορά, τα σχόλια -όχι τα spoilers-, βλέπω πως κρατιέται ψηλά το επίπεδο. Αχ, αχ. Άντε..

Βρε τι λες! Το να περιμένεις κάθε Πέμπτη σα το ζόμπι να δεις το καινούργιο επεισόδιο είναι απίστευτα εθιστικό..χμμ. ;)

Ασε με το ότι βλέπουμε ολόκληρες σαιζόν μονορούφι έχουμε ξεχάσει την έννοια της λέξης ''σειρά''.

Εγώ το προτιμώ για αλλαγή. :)

Amandel said:
Βρε τι λες! Το να περιμένεις κάθε Πέμπτη σα το ζόμπι να δεις το καινούργιο επεισόδιο είναι απίστευτα εθιστικό..χμμ. ;)

Ασε με το ότι βλέπουμε ολόκληρες σαιζόν μονορούφι έχουμε ξεχάσει την έννοια της λέξης ''σειρά''.

Εγώ το προτιμώ για αλλαγή. :)

Μμ, καλά, για να καλύψετε τι ανυπομονησία σας τα λέτε αυτά :tongue: .

Για πείτε, όμως, καμιά δυνατή εξήγηση προβλέπεται να δίνουν οι δημιουργοί ή συνεχίζουν να αιφνιδιάζουν ασύστολα?

Τι παίζει, τέλος πάντων, σε εκείνο το μέρος, για όνομα του Θεού!!

Sileon said:
Μμ, καλά, για να καλύψετε τι ανυπομονησία σας τα λέτε αυτά :tongue: .

Για πείτε, όμως, καμιά δυνατή εξήγηση προβλέπεται να δίνουν οι δημιουργοί ή συνεχίζουν να αιφνιδιάζουν ασύστολα?

XMMMM, θα σου πω.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!

Και αυτό είναι που γουστέρνω. Γιατί οι σεναριογράφοι μπορεί μεν να έχουν μπλέξει ένα κάρο πράγματα αλλά είναι πανέξυπνοι. Σοβαρά τώρα πιστεύω ότι μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο δεν πρόκειται να καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει.

Οπότε προτιμώ αυτό που λέμε go with the flow. Όταν είναι να μάθουμε τι παίζει ακριβώς θα το μάθουμε. :)

Η αλήθεια είναι πως κι εμένα μου τη σπάει φοβερά που βλέπω ένα-ένα επεισόδιο. Προτιμώ όλα μαζί, να πηγαίνεις κατευθείαν στο επόμενο και να ξενυχτάς μέχρι να τελειώσει ο κύκλος! Μου έχει λείψει αυτό! Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην τα δω...

Sileon said:

Εξήγηση;;; Μέχρι τώρα(χωρίς να θέλω να απογοητεύσω) καμία εξήγηση. Είναι όμως πολύ ωραίο, έχει αρκετές ιστορίες ανοιχτές. Αργότερα ίσως δοθούν κάποιες πληροφορίες... Εμένα οι εξηγήσεις δεν μ'αρέσουν. Προτιμώ να αναρωτιέμαι... αλλά όχι κι αιωνίως.

Ναι, ναι εξηγήσεις!! Κάργα!

Πχ, κάτι που παίζει τρελά είναι πως

Reveal hidden contents

"This Place is Death"

"Okay then...Let's get started!"

Yes! Lets!

Επεισόδιο καρότο. Είμαι σίγουρος πως θα το δαγκώσουμε "το νόημα" μόλις στο επόμενο επεισόδιο... μόλις στο επόμενο επεισόδιο... μόλις στο επόμενο επεισόδιο...

Το παραδέχομαι. Λατρεύω να με τυραννούν τόσο όμορφα.

Θα έχουμε να το συζητούμε το Lost για χρόνια. Πως τέλειωσε με το λιντσάρισμα του J.J. Abrams από τους fans.

Κρίμα που η Furlan (Ρουσό) αποχώρησε από τη σειρά, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό.

Edited by DinoHajiyorgi

Τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Τουλάχιστον τα πρόσωπα. Και θα κάνω κάποιες θεωρίες για αυτά.

1.

Reveal hidden contents

2.

Reveal hidden contents

3.

Reveal hidden contents

Και η μεγάλη ατάκα του Σώγιερ "you had to say it, didn't you?"

Edited by twocows

twocows said:
1.
  Reveal hidden contents

Υπενθύμησε μου τι εννοείς με "ταυτότητα". Δεν ξέρω γιατί τον βλέπουμε στην καλύβα, αλλά από πριν, τι σχέση μπορεί να είχε με το παρελθόν του νησιού;

Εξάλλου,

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Edited by twocows

twocows said:
  Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Για το πρώτο:

Reveal hidden contents

Για το δεύτερο:

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Edited by twocows

twocows said:
  Reveal hidden contents

Αυτό μάλλον μου διέφυγε. Καθώς το βλέπω χωρίς υπότιτλους βλέπεις...

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Άλλη μία ή άλλες δύο σεζόν έμειναν;

Μετά θα ξεκινήσουν οι fan με τις δάδες για το σπίτι του Abrams. Αν δεν τον φάνε οι trekers πρώτα. :hunter:

Να πάρει εγώ καθυστέρησα και τώρα έβαλα να κατεβάσω το επεισόδιο.

Και με όλα αυτά τα κατεβατά που γράφετε μ' έχει φάει η αγωνία.

Με δυσκολία κρατιέμαι και δεν ορμάω επάνω στα μαύρα να δω τι συζητάτε...

Me, too..

Περνάνε μύρια απο το καψερό το μυαλό μου!

Ειδικά το κατά Ντίνο αναμενόμενο κυνηγητό του Abrams.. Τι διάβολο έκαναν οι άνθρωποι?!?!

Sileon said:
Ειδικά το κατά Ντίνο αναμενόμενο κυνηγητό του Abrams.. Τι διάβολο έκαναν οι άνθρωποι?!?!

Αναφέρομαι μόνο στο τι θα συμβεί αν μετά από τόσους κύκλους μας τελειώσει με μια πατάτα. Μας έβγαλε το λάδι η... ταλεντάρα!

Βλέπετε τα επεισόδια με υπότιτλους ή χωρίς; Γιατί πραγματικά οι ελληνικοί υπότιτλοι σ' αυτό το επεισόδιο ήταν τρομεροί! Είχαν απίστευτη πλάκα! Αποκορύφωμα το σημείο που λέει ο Σώγιερ στην κοκκινομάλλα: μιλάς και Κορεάτικα, κοκκινομπάμπουρα; Άκου εκεί κοκκινομπάμπουρα!!! :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

twocows said:
Και η μεγάλη ατάκα του Σώγιερ "you had to say it, didn't you?"

Αυτό το μετέφρασαν: Σ'έτρωγε ο κώλος σου να το πεις, έτσι;;; :rofl2: :rofl2: :rofl2: