northerain Posted April 5, 2007 Author Share Posted April 5, 2007 Ποιο δικαίωμα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Πω-πω..πήρε φωτιά το τόπικ!! Λοιπόν, αν έχω το δικαίωμα επιλογής, επιλέγω naroualis (μην το πάρεις προσωπικά month, κωρώνα-γράμματα το έπαιξα). Θα δηλώσω και στο άλλο τοπικ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 E, κοιμάμαι κι εγώ πού και πού, εργαζόμενο κορίτσι... Δέχομαι την πρόκλησή σας, μεσιέ. Ζε σουί προντ. Ένα πραγματάκι μόνο: Όποιος βάλει εισαγωγή να είναι περιορισμένη, γιατί αν γράψουμε ξέρω γω 700 λέξεις ο καθένας, δεν θα είναι κουλό η εισαγωγή να είναι 500; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 (edited) (Ελπίζω ότι είμαι εντός των κανόνων - αν όχι άκυρο) Προσφέρομαι να γράψω τις δύο πρώτες παραγράφους, από όπου θα συνεχίσετε οι δύο. Οι δύο παράγραφοί μου θα είναι 200-300 λέξεις και δεν θα είναι (αν κατάλαβα καλά αυτό θέλετε) τρόμου ή εφ. Ο χρόνος μου, 12 ώρες. Περιμένω απάντηση. Edited April 6, 2007 by nikosal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted April 6, 2007 Author Share Posted April 6, 2007 O χρόνος είναι πάντα 1 βδομάδα...εκτός αν γράψετε κατι τόσο μικρό πια. Πες 48 ώρες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Θα προτημίσω την μία βδομάδα-διακοπές είναι, έχουμε και δουλειές και κοινωνικές υποχρεώσεις αυτόν τον καιρό! Δέχομαι την προσφορά του nikosal. Ναι, να μην είναι τρόμου ή επιστημονικής φαντασίας. Περιμένω και την naroualis να πει πότε είναι έτοιμη και ξεκινάμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Αν δεχτεί και η Ναρ, θα στείλω εισαγωγή σε 12 ώρες (από το ναι). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Σαν έτοιμη από καιρό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 οκ, θα έχω στείλει εδώ την εισαγωγή ως τις 9:59 το βράδυ και ακολούθως γράφετε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Οκ. Οπώτε θα έχουμε διορία μέχρι το επόμενο σάββατο το βράδυ! May the best storyteller win! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 (edited) Ελπίζω να έχω ανταποκριθεί στο ζητούμενο -δηλ. να σας εμπνεύσω και σας να δώσω τη δυνατότητα να γράψετε καλές ιστορίες. Καλείστε να συνεχίσετε την ιστορία από το σημείο που σταματώ. Το χιόνι τη χτυπούσε στο πρόσωπο αλύπητα αναγκάζοντάς την να κρατά τα μάτια μισόκλειστα. Ήξερε ότι για να μη χάσει τον προσανατολισμό της έπρεπε να βαδίζει κόντρα στον άνεμο. Σε αυτά τα πλάτη ο άνεμος δεν άλλαζε ποτέ κατεύθυνση, ερχόταν πάντα από το βορρά και ήταν παγωμένος και μονότονος. Όσο και αν τη δυσκόλευε όμως παρακαλούσε να μην σταματήσει, γιατί τότε δεν θα είχε κανένα τρόπο να βρει το δρόμο, ούτε φυσικά να γυρίσει πίσω. Θα χανόταν κάτω από το χιόνι και αν ήταν τυχερή θα την έβρισκαν την άνοιξη όπως είχε συμβεί με το θείο της τότε που το Γκιζμ πέρασε από τη μια οικογένεια στην άλλη. Σε κάθε βήμα της οι δερμάτινες μπότες χώνονταν βαθιά στο φρέσκο χιόνι δυσκολεύοντας το περπάτημα. Μα εκείνη συνέχιζε σταθερά, υπολογίζοντας να φτάσει στον Οίκο σε λίγες ώρες. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε τη διαδρομή και στα αυτιά της ηχούσαν ακόμα οι λυγμοί της Μαρουλίνας που πιστεύοντας ότι ήταν πολύ μικρή για να τα καταφέρει, την είχε προκαταβολικά ξεγράψει. Δεν γνώριζε φυσικά ότι εκείνη προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια. Κάθε βράδυ, όταν ξάπλωνε, έκλεινε τα μάτια και βάδιζε κόντρα στις ριπές του χιονιού, μέχρι που έχανε την αίσθηση του χρόνου και δεν ήξερε αν ο Οίκος ήταν ακόμα μακριά ή λίγα μέτρα πιο κάτω. Κάποιες φορές τον αντίκριζε, έτσι όπως τον είχαν περιγράψει ο πατέρας και ο αδελφός της, άλλοτε πάλι απελπιζόταν, καθόταν στα γόνατα και τη ρουφούσε γλυκά το χιόνι μέχρι που τιναζόταν όρθια από τις φωνές της Μαρουλίνας, ανακουφισμένη που η αποτυχία της ήταν εφιάλτης και το Γκιζμ βρισκόταν ακόμα στην οικογένεια. Edited April 7, 2007 by nikosal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Ευχαριστούμε πολύ! Εμένα με εμπνέει αρκετά. Ας αρχίσει το γράψημο, λοιπόν! Τα λέμε σε μία βδομάδα. Σημείωση: Και τα δύο τα κείμενα ας ανεβαστούν το απόγευμα του σαββάτου, ώρα 8:00 μμ (20:00). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Πώς πάει; Γράφουμε; Γράφουμε; Ή χωνεύουμε τα πασχαλιάτικα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Έγραψα μια πρόχειρη ιστορία και τώρα αρχίζω την επεξεργασία της. Ερώτηση: Ισχύει το όριο τον 2000 λέξεων,ε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Δεν θυμάμαι να έχει τεθεί κάποιο όριο, αλλά νομίζω όσο μικρότερες οι ιστορίες (πχ. 2-3 χιλ. λέξεις είναι αρκετές) τόσο πιο εύκολα θα διαβαστούν από τον κόσμο. Συζητήστε το εδώ με την Ναρουάλις και αποφασίστε από κοινού. Ας πει και ο Νορθ τη γνώμη του Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 2000 είναι το όριο αλλά εντάξει και 2200-2500 καλά είναι. Αλλά οχι 5000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Fine by me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Επειδή δε θα είμαι σπίτι στις 8 το Σάββατο, θα το ανεβάσω νωρίτερα, πιθανόν γύρω στις 3. Οπωσδήποτε πριν τις 5. Ελπίζω να μην μου σφυρίξει ο ρέφερης το φάουλ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 It's Ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Λίγες ώρες έμειναν κυρίες και κύριοι... Από αύριο το βράδυ να είστε όλοι εδώ για να μας πείτε ποιο από τα δύο διηγήματα σας άρεσε περισσότερο. ΥΓ. Και μετά περιμένω τους δύο συγγραφείς να μου πουν πόσο τους βοήθησε / δυσκόλεψε η εισαγωγή μου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Μπαστούνι, nikosal. Μπαστούνι. Όλο hints και τηγανίτα τίποτα. Άσε που μας πλάκωσες στα χιόνια κι έξω πίνουν ούζα και φοράνε κοντομάνικα. Σε κανένα μήνα που θα έχω ξεθολώσει και το ξανακοιτάξω, θα τραβάω τα μαλλιά μου. Πρέπει να είναι πολύ μπαρούφα αυτό που έγραψα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Δε θέλω να σε σχολιάσω ακόμα διότι καταρχάς μόλις το διάβασα και κατά δεύτερον δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η μάχη, αλλά... είσαι τρελή που θα το πεις και μπαρούφα????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Η Ιστορία μου ανεβάσθικε! Ας ηχίσουν τα τύμπανα! Ήρθε η ώρα της Μεγάλης Μάχης! Υ.Γ.: Τώρα διάβασα και την άλλη ιστορία. Είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτο το πόσο διαφορετικά ερμηνεύεται η εισαγωγή! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Δε θέλω να σε σχολιάσω ακόμα διότι καταρχάς μόλις το διάβασα και κατά δεύτερον δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η μάχη, αλλά... είσαι τρελή που θα το πεις και μπαρούφα????? Αλήθεια, σχόλια πότε ξεκινάμε να κάνουμε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Από την στιγμή που έχουν ανεβαστεί και οι δύο ιστορίες. Δηλαδί από....ΤΩΡΑ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts