Deodonus Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Προτείνω να γράφουμε τα σχόλια εδώ, εάν δεν έχετε αντίρριση. Άμα οι μοντεράτορες πιστεύουν ότι είναι περιττό, ας μεταφέρουν τα ερχόμενα πόστς στο τόπικ του write off και ας σβίσουν αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Κι εγώ προτείνω πρώτα να «δείρουμε» τον τύπο που έδωσε την φριχτή εισαγωγή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Στέλνω το Γκιζμ να σου σπάσει στο κεφάλι τα δυο μπουκάλια που μας δείχνεις τόσο επιδεικτικά εδώ και μήνες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Στέλνω το Γκιζμ να σου σπάσει στο κεφάλι τα δυο μπουκάλια που μας δείχνεις τόσο επιδεικτικά εδώ και μήνες. Okay! This Is War! Όταν βρεθούμε θα πλακωθούμε οι δυό μας...στις μπύρες! Μάχη μέχρι πτώσης!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Ψιτ, ψιτ, αγόρια... Εσείς σπαμάρετε κι εγώ με το Deodonus τρώμε τα νύχια μας... Μπυρωικοί σουφουφίτες... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Εγώ δεν σπαμάρω. Αυτός σπαμάρει. Εγώ είμαι εντάξει. Αυτός δεν είναι. Δεν κάνω σχόλια Ναρ, για δυο λόγους α) Δεν πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν 4 τόπικ για το όλο πράμα, αλλά 2: Πρέπει τούτο δω να πάει να ενωθεί στο αρχικό της συζήτησης, αλλιώς θα γίνει μεγάλο μπέρδεμα. Οπότε περιμένω κάποιο νωχελικό μοντ / υπεύθυνο ή άλλο, να ξυπνήσει και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. β) και σημαντικότερο, δεν ξέρω τους κανόνες, δεν γνωρίζω αν πρέπει να γίνουν σχόλια πριν περάσει πχ. μια βδομάδα ψηφοφορίας ή κάτι τέτοιο. Πάλι κάποιος πρέπει να μας φωτίσει πώς γινόταν, αλλιώς ας αποφασίσουμε εμείς. Τι λέτε για μια βδομάδα ψηφοφορίας και μετά ανοίγει ο σχολιασμός; Ή και κατευθείαν σχολιασμός με ψηφοφορία, δεν μου φαίνεται άσχημο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Για να μη φάει όλα της τα νυχάκια η naroualis, και επειδή θα γεράσουμε και δε λέει, αυτά τα σχόλια έχω: Ζητώ συγνώμη, αλλά όντως διχάστηκα και ακόμα διχάζομαι στην απόφαση μου. Τι θα μπορούσε να είναι το Γκιζμ; Ποια η σημασία και ο σκοπός του επικίνδυνου ταξιδιού στα χιόνια; Κάποιος εξοικειωμένος στην λογοτεχνία του φανταστικού ίσως δεν θα δυσκολευόταν να βρει πτυχές να ακολουθήσει, και εκεί νομίζω πως τα καταφέρατε και οι δύο. Ο Deodonus ακολούθησε μια πιο κλασσική προσέγγιση, δηλαδή ακόμα κι εγώ ο άσχετος θα υπέθετα πως το Γκιζμ είναι κάποιο φυλακτό, πετράδι ή κάτι άλλο. Η naroualis από την άλλη έκανε μια πιο πρωτότυπη και γενναία απόδοση, το Γκιζμ είναι ένα φανταστικό, ζωντανό πλάσμα. Που σημαίνει όμως πως είχε να καλύψει το όλο στήσιμο με περισσότερες εξηγήσεις τις οποίες ο αναγνώστης πρέπει να κατανοήσει και να αποδεχτεί. Και εκεί με μπέρδεψε κάπως. Μάλλον, για κάποιο λόγο δεν ζεστάθηκα το άλλοθι της αιχμαλωσίας του Γκιζμ (μια αιχμαλωσία που κάθε άλλο παρά φιλικά με έκανε να αισθάνομαι προς την ηρωίδα και την οικογένεια της.) Και ο θάνατος της ηρωίδας στο τέλος με χάλασε λίγο, δεν είδα τον λόγο εφόσον δεν είναι, κατ’εμένα, θυσία που φέρνει μια ανατροπή ή αλλαγή στο «έθιμο». Ζητώ συγνώμη αν δεν κατάλαβα όλο το σκεπτικό της ιστορίας της naroualis αλλά διαβάζοντας το είχα ένα διαρκές συναίσθημα: Ελευθερώστε το Γκιζμ και βρείτε άλλον τρόπο να πολεμήσετε τα Τσάμπι! Και ο Deodonus τα πήγαινε κλασσικά και ωραία μέχρι που μπήκε το μεσσιανικό στοιχείο. Και καλά, ρωτάω…Μαντεύω πως αυτό το έθιμο πάει έτσι αιώνες. Τώρα ρώτησε «Και σε πόσους έχει διδάξει αυτή την γνώση ο πατέρας σου;» πρώτη φορά η Σεβάσμια Μητέρα; Δεν έχω ψηφίσει ακόμα και το σκέφτομαι διχασμένος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 @nikosal 1) στην α) δήλωσή σου: Έχεις δίκιο. 2) στη β) δήλωσή σου: Έχεις δίκιο. 3) Να μην κάνω κι εγω λίγη πλάκα καλέ; Κορίτσι πράμμα; Μόνο εσείς θα κάνετε; @dino Εφ' όλου του ποστ (διόρθωση επί εκείνου του τμήματος του ποστ που με αφορά): Έχεις δίκιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Με ποιο τόπικ θέλετε να ενωθεί το παρόν? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Dain, Υπάρχουν 3 τόπικ με κουβεντούλα και σχόλια: 1 (αυτό εδώ), 2 (αυτό με ένα σχόλιο του Dae) και 3 (αυτό με όλη τη συζήτηση που προηγήθηκε) Νομίζω να εννοποιηθεί το 1 και 3 και να σβηστεί το μήνυμα του Dae στο 2 γιατί φαίνεται εκτός τόπου. Κάθε write off δεν μπορεί παρά να έχει ένα τόπικ με τα διηγήματα και το poll και ένα με όλη την κουβέντα. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 (edited) Make it so! Done, as per your instructions Captain! Good, Commander Datain! Thank you, sir. And may I add that I noticed a 0,0000023 variation in..... Commander? Sir? Stop spamming! Yes, sir! Η δική μου ψήφος και σχόλια συντομότατα! ;) Edited April 15, 2007 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted April 15, 2007 Author Share Posted April 15, 2007 Τα σχόλια γίνονται όταν ανεβούν οι ιστορίες...αφού ψηφίζουμε που ψηφίζουμε, μπορούμε να κάνουμε και τις κριτικές μας. Τώρα για τα τόπικς, λέω να γίνεται η συζήτηση/οργάνωση στο βασικό τόπικ(αυτό με τους κανόνες) και κάθε νέο write-off θα έχει το τόπικ του με την εισαγωγή, τις ιστορίες και τις κριτικές μαζι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts