georgezerv76 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 ε απο αυτο θα παω.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Φίλε Γιώργο... έχεις αρχίσει και με ανησυχείς σοβαρά... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgezerv76 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostalgist Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 λατινικά και ομήρου οδύσσεια για το πανεπιστήμιο φυσικά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheReaper Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 λατινικά και ομήρου οδύσσεια για το πανεπιστήμιο φυσικά Eγώ γράφω την πτυχιακή μου. Πλησιάζω προς το τέλος και έχει πάρει το πληκτρολόγιο φωτιά μιλάμε! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Στρώθηκα χθες το βράδι και έβαλα κάτι πινελιές σε κάποια παλιά μου διηγήματα. Σταμάτησα στη μέση μια ταινία για να το κάνω. Τελικά η έμπνευση είναι κάτι το απρόβλεπτο.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MargiaVenios Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Λίγα πράγματα. Συνεχίζω το "Σκιές", μια ιστοριούλα τρόμου/φαντασίας στο Wattpad που επειδή πάει καλά αποφάσισα να την επεκτείνω και κλασσικά, μικρά κειμενάκια στο blog μου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nektarini Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Τις διαβάζω τις σκιές όπως και την μαγική ταινία. Κι εγώ είπα να καταπιαστώ με την πρώτη ιστορία πουε αυτή έκανα τα πρώτα δειλά δειλά βημάτα στη συγγραφή 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Την μαγική ταινία? Για πες μου εντυπώσεις λοιπόν... όχι εδώ όμως. Πόσταρε στο τόπικ που την ανέβασα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimensinal Shunter Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Προς το παρόν συνεχίζω την ιστορία των αγαπημένων μου Βάιρον και Ντάμπρια, οι οποίοι έχουν αρχίσει να με τρομάζουν. Δεν τους ελέγχω, με ελέγχουν! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witch King of Angmar Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Πριν λίγο καιρό έστειλα το πρώτο μου βιβλίο σε δύο εκδοτικούς οίκους μήπως εκδοθεί και τώρα γράφω το δεύτερο μέρος της σειράς επικής φαντασίας που έχω ξεκινήσει. Το πρώτο βιβλίο το έχω ονομάσει Ματωμένη Πανσέληνος: Το Ξύπνημα του Βορρά και ως θέματα έχει τον δυναστειακό πόλεμο, την εξέλιξη της κοινωνίας και της επιστήμης, την καταστροφή του κόσμου και την σωτηρία του μέσω μιας Ισορροπίας κοσμικών διαστάσεων. Έχω στοιχεία από Τόλκιν, Μάρτιν, Τροχό του Χρόνου, Star Wars και αρχαία ελληνική τραγωδία. Επίσης καλώς εμφανίστηκα ξανά μετά από πάρα πολύ καιρό απουσίας 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Καλώς επέστρεψες λοιπόν, Γράφω πολλά πράγματα που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα ποστς αλλά τώρα πρόσθεσα και δυο μικρά διηγήματα που θα εμφανισθούν εδώ στο sff εντός ολίγου. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gOLan TrEVIzE Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Και εγώ γράφω διάφορα που θα μείνουν στο συρτάρι προφανώς γιατί δεν πρόκειται να τα εκδόσει κανένας! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Χμμ πήγιανε στο άρθρο της Naroualis, κάτι λέει για την αυτοπεποίθηση! Αλλά ακόμα και αν δεν πας για την έκδοση έχει εδώ ένα υπέροχο κοινό και υπάρχουν και άλλα κανάλια φυσικά. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gOLan TrEVIzE Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Αυτοπεποίθηση έχω στα γραπτά μου, εκδότη δεν έχω! Και δεν μιλώ για αυτοεκδόσεις φυσικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Θα βρεθεί και ο εκδότης. Γράφε εσύ και μοιράσου και εδώ με' μας αν θες! Πιο πάνω είπα για τα μικρά διηγήματα που γράφω, το ένα ολοκληρώθηκε, το άλλο είναι στο στάδιο του φινιρίσματος. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gOLan TrEVIzE Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Πόσες λέξεις είναι κατά μέσο όρο τα διηγήματά σου? Εγώ έχω έτοιμα 8 και άλλα 4 στη διαδικασία... όποτε αξιωθώ να τα τελειώσω...την τελευταία παράγραφο την έγραψα πριν 1 μήνα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ε τα πιο μικρά στις 4000 λέξεις, εδώ στους διαγωνισμούς. Μετά πάω στα πιο μεγάλα και τα βαρέα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gOLan TrEVIzE Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Εντάξει είναι μεγάλα τότε, προς νουβέλα μεριά, εμένα μ.ο.2.000 είναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdimitriadis Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Αυτό το διάστημα δουλεύω το δεύτερο βιβλίο μου το οποίο προχωράει πιο γρήγορα από το πρώτο...θέλω να πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί. Θα είναι συλλογή διηγημάτων αυτή τη φορά...Το πρώτο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2014 και λέγεται ''Σκοτεινές μέρες''. Η παρουσίαση του θα γίνει τον επόμενο μήνα στη Θεσσαλονίκη. Όσοι πιστοί του τρόμου και μυστηρίου προσέλθετε... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svoltakis Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Γεια σας είμαι νέος εδώ στην κοινότητα πιο πολύ γράφω μικρά διηγήματα αλλά θέλω να αρχίσω να τα κάνω και πιο μεγάλα. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Γράφω ένα μικρό διήγημα για τις Σταυροφορίες και μεταφράχω την Πτήση στα Αγγλικά αφού την ολοκλήρωσα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Malk Posted August 10, 2015 Popular Post Share Posted August 10, 2015 (edited) Χαιρετώ τους συμφορουμίτες... ΜΑΛΚ εδώ και χαίρομαι που διαπιστώνω την ύπαρξη ενός φόρουμ για τους φίλους+φανς του είδους... (τελευταία εικονογραφώ ιστορίες τρόμου άλλων σεναριογράφων/συγγραφέων -εκεί που παλιότερα μόνος μου έγραφα και σχεδίαζα τις ιστορίες...) τώρα: ΑΝΑΜΠΕΛ ΛΗ. Edited August 10, 2015 by Malk 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Καλώς ήρθες φίλε Malk!!! Ελπίζω να δούμε και τα δικά σου έργα! Έχεις δική σου σελίδα στην οποία έχεις ανεβάσει δείγμα της δουλειάς σου? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Χαιρετώ τους συμφορουμίτες... ΜΑΛΚ εδώ και χαίρομαι που διαπιστώνω την ύπαρξη ενός φόρουμ για τους φίλους+φανς του είδους... (τελευταία εικονογραφώ ιστορίες τρόμου άλλων σεναριογράφων/συγγραφέων -εκεί που παλιότερα μόνος μου έγραφα και σχεδίαζα τις ιστορίες...) τώρα: ΑΝΑΜΠΕΛ ΛΗ. Συγχαρητήρια φίλε μου και καλώς όρισες! Αυτό το συμφορου-μίτες πάντως.... Τυχαία σου βγήκε; Ήταν πολύ ευφυές! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts