WILLIAM Posted August 12, 2015 Share Posted August 12, 2015 Ένα διήγημα φαντασίας που θα είναι η συμμετοχή μου στο write off 81 το οποίο προβλέπεται να έχει πολλά καλά έργα και το συνιστώ για ένα ευχάριστο απόγευμα γεμάτο περιπέτεια. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Augustinee Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Μετά από πολύχρονη στασιμότητα, αποφάσισα να ξαναγράψω από την αρχή ένα στόρι που ποτέ δεν κατάφερα να τελιώσω λόγω χρόνου και άλλων υποχρεώσεων. Είναι φαντασίας στο σύγχρονο Παρίσι, με κεντρική ηρωίδα την Οσεάν, μια κοπέλα που μεγάλωσε σε ψυχιατρείο επειδή οι γονείς της δεν δεχόντουσαν το "χάρισμα" της και όντας religious freaks την έκλεισαν εκεί (αφού πρώτα κάλεσαν παπάδες και όλα τα συναφή). Anyway, και τώρα πλέον έχει βγει και μένει με την αδερφή της αλλά καταλαβαίνει επιτέλους ότι το χάρισμα της (να βλέπει αύρες και να καταλαβαίνει τι αισθάνονται οι άλλοι όταν τους αγγίζει, κατι σαν empathy ας πουμε) δεν είναι κάτι κακό ή δαιμονικό. Αυτή την Πέμπτη θα ανεβάσω τον πρόλογο στο blog συγγραφής και ποίησης που έχω με μια φίλη μου. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να μπει εδώ http://storiesaddict.blogspot.gr/. Ιδανικά θα ήθελα να το ανεβάζω και στα αγγλικά αλλά που χρόνος για μεταφράσεις; Εκτός από αυτό, γράφω και ποίηση και σκέφτομαι όταν βρω χρόνο (πιθανότατα καλοκαίρι) να γράψω ξανά μια παλιά μου ιδέα που ούτε και αυτή τελείωσε ποτέ. θα δούμε 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Αφού ολοκλήρωσα όλα τα προαναφερθέντα έργα ( και μερικά μη αναφερθέντα ) ξεκίνησα ένα επιστημονικής φαντασίας. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alkinem Posted December 1, 2015 Popular Post Share Posted December 1, 2015 Πριν από ένα μήνα δεν πίστευα ότι αυτή η στιγμή θα ερχόταν, αλλά επιτέλους τέλειωσα του μυθιστόρημα που τόσο με είχε παιδέψει. 96500 λεξούλες(πάνω-κάτω) και ακολουθούν οι απαραίτητες διορθώσεις. 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Ξεκίνησα μια πολιτικοστρατιωτική περιπέτεια με μια στρατιωτική επιχείρηση που επιφέρει πολιτικές συνέπειες και εμπεριέχει και μια συνωμοσία. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DinMacXanthi Posted December 13, 2015 Popular Post Share Posted December 13, 2015 Χθες το βράδυ ολοκλήρωσα το βιβλίο που δούλευα από το καλοκαίρι, στις 132.500 λέξεις.Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις διορθώσεις.Εφόσον όλα πάνε καλά, θα είναι κοντά σας το 2016 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Και καθόλου μικρό! Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση και καλό κουράγιο στις διορθώσεις. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Και καθόλου μικρό! Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση και καλό κουράγιο στις διορθώσεις. Καμία ανάγκη για κουράγιο, τώρα ξεκινάνε τα ωραία ευχαριστώ πολύ, Will! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seigi14 Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Γράφω ένα διήγημα για τους Ινουίτ της Αλάσκα. Ασχολούμαι περισσότερο με τον πνευματικό τομέα και χρησιμοποιώ την φαντασία ενός παιδιού για να περιγράψω τον πραγματικό κόσμο τον οποίο όμως αποφεύγει. Οι ιστορίες της γιαγιάς του είναι το μέσο για έναν μαγικό κόσμο πίσω από αυτή την αξιοθαύμαστη φυλή. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdimitriadis Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Αυτή τη περίοδο είμαι στα μισά του δεύτερου μυθιστορήματός μου (49.000 μέχρι στιγμής) και τρίτου μου συνολικά βιβλίου. Η συλλογή διηγημάτων που έγραφα ολοκληρώθηκε εδώ και μήνες και είναι στο δρόμο για την έκδοσή της... 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Ολοκληρώνω μικρές ιστοριούλες που είχα αφήσει στο παρελθόν και πρέπει να κλείσουν τον κύκλο τους.Το διήγημα τρόμου για τον διαγωνισμό του Αρχέτυπο.Και ξεκινάω επίσημα το πρώτο μου μυθιστόρημα. Όχι όπως το είχα προβλέψει παλιά αλλά νιώθω ότι τώρα θέλω να γράψω για κάτι εκτός fantasy/horror καθώς για αυτά πρέπει να είμαι σε διαφορετική ψυχολογική κατάσταση.Και για το μυθιστόρημα πρέπει να ευχαριστήσω όλους σας για το εύνασμα που μου δώσατε από εδώ μέσα ;) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Γι' αυτό είμαστε εδώ και χαιρόμαστε αν βοηθήσαμε! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Μετά από ένα διήγημα επιστημονικής φαντασίας που το ανέβασα και στο φόρουμ εδώ, ξεκίνησα μια ιστορία που θα διαδραματίζεται στα καθ' ημάς. Ένα ορεινό χωριό βρίσκεται αποκλεισμένο από μια σφοδρή χιονοθύελλα και ενώ οι κάτοικοί του και μερικοί επισκέπτες προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα πολλά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Ξεκίνησα πρόσφατα να γράφω μια ιστορία για μια μικρή πόλη που από πάνω της πετάει ένα πελώριο πουλί. Το εμπνεύστηκα ενώ ταξίδευα με το τρένο και σουρούπωνε όταν πέρασα από ένα χωριό και το σύννεφο από πάνω του έμοιαζε με πελώριο πουλί. Βρήκα την κεντρική ηρωίδα αλλά δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι είναι στην πραγματικότητα αυτό το τεράστιο πουλί. Κάποια ιστορία κρύβεται πίσω από την ύπαρξή του, αλλά προς το παρόν δεν έρχεται η έμπνευση... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Ευπειθώς αναφέρω, τα Πνεύματά* μου έφτασαν στη μέση των διορθώσεών τους. Οι ως τώρα 29000 λέξεις αυξήθηκαν κατά μόλις 2.000, δηλαδή λιγότερο 10%. Αυτό θα πει ότι επιτέλους ένα ΝαΝο γράφτηκε με μια σχετική νηφαλιότητα, αφού συνήθως -ακόμα κι όταν γράφω με άνεση χρόνου- τα κείμενά μου παίρνουν ένα 25-30% στις διορθώσεις τους. Στο δεύτερο μισό βέβαια λείπει ένα μικρό κεφάλαιο, αλλά δεν περιμένω να περάσω το 20%. Επίσης πήρα τις πρώτες γνώμες από τους beta readers μου για το πόντιακ φάνταζι και είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ χαρούμενη σας λέω. *stand-alone φάνταζι με ψευδο-ελληνιστικό σέττινγκ που είχα γράψει στα πλαίσια του NaNoWriMo 2012 * Κούνια που σε κούναγε. Με δύο από τους τελευταίους μου beta-readers ακόμα σε αναμονή, το κείμενο έχει πιάσει τις 89,000. Χαρακτηριστικά, κάθε που ερχόταν μια γνώμη ακόμη, έπρεπε να προστεθεί μια σκηνή ακόμη, πλειστάκις δε κι ένα κεφάλαιο ακόμη. Ξεκίνησα με 10 και καταλήγω με 14 κεφάλαια. Αλλά μετά από ενάμιση χρόνο λέει, πάνω-κάτω, αυτό που θέλω να λέει. Κι επίσης η νέα καταλογογράφηση το αρχειοθετεί κάτω από την ταμπέλα "stand-alone ψευδοελληνιστικό steampunk με στοιχεία μυθολογίας Κθούλου". Στα υπόλοιπα, ευελπιστώ να τελειώσω το δεύτερο βιβλίο της Πλέξης ( την ψευδο-ποντιακή φάνταζι εξαλογία) εντός του έτους. Μόλις αποφασίσω τι γίνεται τελικά με το Λάμπη και πού στον άφανο είναι αυτή η καλόγρια as we speak. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 (edited) Κανονικά, αυτό τον μήνα έπρεπε να γράψω μία ιστορία με προδότες κτλπ, αλλά κάπου άδειασαν οι μπαταρίες και δεν είχα όρεξη να γράψω για τρίτo συνεχόμενο μήνα ιστορία με τον ίδιο ήρωα. Έτσι, αποφάσισα να κάνω το λεγόμενο break για έναν μήνα. Ο μήνας κοντεύει να περάσει και τώρα μου έχει έρθει πάλι η όρεξη να ξαναπιάσω τον συνονόματο φίλο μου Ξεκινάω, λοιπόν, αύριο(?) οχι με τους προδότες(περίμεναν ένα μήνα, μπορούν να περιμένουν και έναν ακόμα Τους την έφερα πισώπλατα που λένε ), αλλά με μία ιστορία που θα γραφτεί κυρίως για να περάσω εγώ καλά( όχι ότι στις υπόλοιπες που γράφω με μαστιγώνουν ) Λίγο καμμένο χιούμορ και τίποτε άλλο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω Ανήκει και στο πολύ γνωστό είδος: troll & sorcery Edited March 25, 2016 by jjohn 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Troll and sorcery; Να κάτι που πραγματικά θα ήθελα πολύ να διαβάσω, φάντασυ με καμένο χιούμορ, τέλειο. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Είπε ο μάστορας του χιούμορ! Πότε θα ξαναδούμε κανέναν Έντι; Ένα μικρό διήγημα εποχής. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Είπε ο μάστορας του χιούμορ! Πότε θα ξαναδούμε κανέναν Έντι; Ένα μικρό διήγημα εποχής. Οσονούπω, κάτι έχω κατά νου. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Ξεκίνησα το τρίτο μυθιστόρημα που ολοκληρώνει την τριλογία με το Δάκρυ του Ουρανού και Το Θυρεό Του Λέοντος. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Εγώ μόλις ολοκλήρωσα την αναθεώρηση-διόρθωση του 1ου μέρους του βιβλίου μου ''Η Εποχή των Θρύλων'', και τώρα καταπιάνομαι με την διόρθωση του 2ου μέρους. Επίσης, μόλις ολοκλήρωσα ένα μικρό διήγημα που λειτουργεί ως προοίμιο για τα γεγονότα που εξελίσσονται στην τριλογία. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Έγραφα 3 ιστορίες ταυτόχρονα για 3 διαγωνισμούς και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Τώρα ασχολούμαι περισσότερο με ένα campaign που τρέχω και γράφω την ιστορία του κι από αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσω άλλους 2 διαγωνισμούς. Ελπίζω Ιούλιο πια να πιάσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το βιβλίο μου καθώς μόνο σημειώσεις έχω προς το παρόν... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Minerboh Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Μόλις ολοκλήρωσα τη συγγραφή της Θλιμμένης Πριγκίπισσας Των Θαλασσών (ή Ωκεανών, δεν έχω αποφασίσει ακόμη) και τώρα ξεκινάω ενα νέο βιβλίο στο οποίο συστήνω τον πρώτο Έλληνα υπερ-ήρωα! Η Πριγκίπισσα ήδη έχει σταλθεί για αξιολόγηση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 (edited) Συνεχίζω τα φανταστικοαστυνομικά διηγήματα που γράφω φέτος με -νομίζω- το πιο περίπλοκο πράγμα που έχω σκεφτεί εδώ και πολλά χρόνια. Περίπλοκο στα όρια του χαζού και του βλαμμένου, θα έλεγα... Χθες ήθελα να το εξηγήσω στην αδερφή μου για να ακούσω την άποψη κανενός λογικού ατόμου, αλλά σταμάτησα, αφού δεν μπορούσα καν να βρω τα λόγια για να το εξηγήσω. Οι οιωνοί, δηλαδή, είναι πέρα για πέρα θετικοί Thus far, ~802 λεξούλες και δύσκολο το τελικό αποτέλεσμα να 'ναι κάτω από ~8000 (εκτός κι αν τα παρατήσω βεβαίως βεβαίως ) Edited June 7, 2016 by jjohn 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Και κάθεται και σε ακούει; Η δική μου θα μου πέταγε τίποτα. Επίσης εμείς πότε θα διαβάσουμε κάτι από αυτά τα γραφόμενα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts