Naroualis Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Κάποτε μια φίλη μου είχε πει το αμίμητο: "Απ' όλα τα καθίκια που έχω γνωρίσει είσαι το πιο γοητευτικό." Ο τύπος μάλιστα το καμάρωνε. Τι να πει και για κείνη και για κείνον και για όλους μας... Μετά παραπονιόμαστε ότι εμείς τα καλά παιδιά δεν έχουμε αισθηματικό χαϊρι και προκοπή... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faia de Wolf Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Είναι άλλο ένα κακό παιδί που νομίζω πως δεν το πήρε το μάτι μου κάπου εδώ... Μακρινός συγγενής εξ... αίματος, ο θείος Βάλεκ και κατά κόσμον Thomas Ian Griffith, τον οποίο είδαμε -και χαρήκαμε- και στον Cull ως στρατηγό Τάλιγκαρ και σε πολλές άλλες ταινίες και εμφανίσεις σε σειρές. Αυτά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Memories. Apollo και Starbuck. Ritchard Hatch και Dirk Benedict. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faia de Wolf Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Αχ, Apollo... Κοίτα τί μου κάνεις τώρα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 Προσωπικά, προτιμούσα τον Dirk Benedict. Επίσης όταν ήμουν μικρή μου άρεσε ο Jason από την ομάδα G, και ο Desslok ή Desler (ναι ο κακός ) από το Starblazers (Διαστημόπλοιο Αργώ στην ελληνική μετάφραση) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faia de Wolf Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Προσωπικά, προτιμούσα τον Dirk Benedict. Επίσης όταν ήμουν μικρή μου άρεσε ο Jason από την ομάδα G, και ο Desslok ή Desler (ναι ο κακός ) από το Starblazers (Διαστημόπλοιο Αργώ στην ελληνική μετάφραση) Ευτυχώς! Δεν θα μαλλιοτραβηχτούμε για τα παληκάρια του Galactica! Τον θυμάμαι τον Jason. Αλήθεια, έναν άλλον Jason, τον "Αστροκυβερνήτη Ιάσονα" (Jason of star Command) τον θυμάσε; Graig Littler, αν δεν κάνω λάθος. Όχι, ότι μου άρεσε, αλλά μου τον θύμισες. Όσο για τα μικράτα μου, εμένα μου άρεσε ο Rick Hunter από το Robotech και ακόμα πιο παλιά ο Τέρυ από την Κάντυ-Κάντυ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 Candy Candy! Και ναι ο Terry άρεσε και σε εμένα! Ναι θυμάμαι το Jason of Star Command... Πάντως το Σάββατο θα πάω να δώ το "Pirates of the Caribbean: At World's End". Johnny Depp. Orlando Bloom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted June 12, 2007 Author Share Posted June 12, 2007 Μιας και έχω πιάσει τα Stargate με την σειρά και τώρα βρίσκομαι στο Atlantis (αν και λείπουν τα τελευταία 10 από το SG-1 10η σαιζόν), βλέπω έναν ακόμα αγαπημένο: Joe Flanigan: Ένας λόγος να δεί κανείς το Stargate Atlantis (Τουλάχιστον για το γυναικείο φύλο) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Kάτι για τις κυρίες του φόρουμ που ανακάλυψα καθώς έψαχνα σήμερα για Κλίνγκον εικόνες για το τόπικ με τα Κλίναπς. Ο Worf του Star Trek και το...όπλο** του! (Όχι δεν είναι γυμνός!) O ζωγράφος λέγεται Jamie Murray και στη σελίδα του παρουσιάζει πολλούς ακόμα πίνακές του - για πιο "general audiences" - εμπνευσμένους από πολλές σειρές science fiction και fantasy, όπως Star Trek, Beauty and the Beast, Χ-Files, Χena: Warrior Princess κλπ, αλλά και άλλους με δικές του δημιουργίες. Ιδού και το link: http://www.users.zetnet.co.uk/sueg/art.htm Check it out. Αξίζει! ** Αναφέρομαι φυσικά στο bat'leth που κρατά. Μην πάει ο νους σας αλλού! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faia de Wolf Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 (...)(Όχι δεν είναι γυμνός!) Ένα έχω να πω: ΦΤΟΥ! Τέχνη κάνει ο άνθρωπος, χάθηκε να είναι σπουδή σε γυμνό...; (Ανέβηκε η θερμοκρασία ή είναι η ιδέα μου;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faia de Wolf Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 (edited) Για να σώσουμε το διπλό ποστάρισμα του ίδιου μηνύματος και να ανεβάσουμε κι άλλο το θερμόμετρο, παρακαλώ υποδεχτείτε τον κύριο Κeith Hamilton Kobb: (Tyr Aasazi, Andromeda) Y.Γ. Αν ο ως άνω κύριος φιλοξενείται σε προηγούμενη σελίδα... ε, τί πειράζει...; Edited June 27, 2007 by Faia de Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitronella Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Mα είναι δυνατόν;;; Μπορει να μην έχει μπει ακόμα εδώ μέσα ο Patrick Stewart? Ξέρω πως δεν είναι κανένα μανούλι, αλλά είναι ωραίος άντρας βρε παιδιά! attachment=4040:patrickstewart01.jpg] Επίσης υπάρχει ο τύπος που έκανε τον Άκνοτ/άνθρωπο στο πέμπτο στοιχείο που εμένα μου άρεσε πάρα πολύ (μα τι γούστα είναι αυτά που έχω!) Πάντως από όλους εδώ μέσα ψηφίζω το Μύθο! ΥΓ. πριν πολλά ποστ, κάπου αναφέρθηκαν τα τατού. Να διορθώσω πως η μία φωτο δεν είναι από Dinotopia αλλα από Prison Break. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 (edited) Μια που η Darkchilde ανέφερε το Ben Browder εδώ και επειδή έτυχε απόψε να παίζει το Peacekeeper Wars στο Αlter να μερικές ακόμα photos του "John Crichton" από τη σειρά Farscape και όχι μόνο. Ο Βen (John) με τα....διαστημικά του και χωρίς αυτά! :tongue: Ανέβηκε ξαφνικά η θερμοκρασία, κυρίες μου? Δεν παρατήρησα κάτι, αλλά για να το λέτε... ;) Tι φοράει από μέσα ο "αστροναύτης ο σωστός, ο πρόστυχος" όπως λέει και το λαϊκό άσμα! Αυτός από τη μία κοιμάται και από την άλλη η... τύχη του στοχεύει μπροστά! OK. Ξέραμε για τα κουνελάκια του Playboy. Σήμερα υπάρχουν και λαγουδίνοι του Play...girl? Σεξιστικά πράγματα. Απαιτώ αυτό το τόπικ να κλείσει γιατί προσβάλει εμάς τους μασκουλινιστές! Κάτω οι θηλυκές σωβινιστικές αγελάδες! Edited August 19, 2007 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faia de Wolf Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Όχι! Όχι! Αλλού είναι το τόπικ για την παγκόσμια κουνελοσυνωμοσία! Κάτω τα χέρα από τα κεκτημένα κουνελάκια μας! Και οι σωβινιστικές αγελάδες έχουν ψυχή! Και ματάκια!Και λίμπιντο που χρειάζεται τόνωση (ενίοτε...)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Παιδί από τα λίγα!!!!! Και τρομερές ταινίες LEON!!!!! Επιτελους!!!! Καποιος έπρεπε να το πει και αυτο καποια στιγμη. Συμφωνω και επαυξανω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Ο Άκνοτ... ο Άκνοτ (αποχωρεί για να ονειροπολήσει απερίσπαστη -Spare me, please, o mighty warrior, and will serve your every will...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted October 30, 2007 Author Share Posted October 30, 2007 (edited) Αν και είναι χαρακτήρας από anime, Νομίζω ότι αυτή η ματιά τα λέει όλα... Για όσους δεν γνωρίζουν, ο χαρακτήρας λέγεται Kakashi Hatake, και είναι από το anime Naruto. Μετά μην αναρωτιέται κανείς τι βρίσκω στο Naruto και το βλέπω.... :tongue: Edited October 30, 2007 by Darkchilde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Το Σάββατο ήμουν με έναν πολύ κακό άνθρωπο, που ενώ ο ίδιος ήταν απόλυτα κύριος στη συμπεριφορά του, προσπάθησε με φοβερή επιτυχία να με στείλει στον Τάρταρο της ακολασίας... Μιλάω για το πολωνικό Witcher, με πρωταγωνιστή τον Μichal Zebrowski. Γιατί κακέ άνθρωπε, έριξες στο δρόμο μου ετούτο το πλάσμα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παρατηρητής Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Γιαγκόναν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faia de Wolf Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Γιαγκόναν Διότι προτιμάμε τα προϊόντα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ), τιμάμε τα ελληνικά προϊόντα (παπούτσι από τον τόπο σου) και γιατί το τεκνόν μυρίζει... φέτα! (ΟΚ, ποιά το έιπε αυτό? ποιά το είπε αυτό? εεεεε???) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 jake gyllenhaal ξανά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE ANDROID Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 ΄Αντε ρε γυναίκες τι καθόσαστε το αντίστοιχο τόπικ των ανδρών έχει παει στις 20+ σελίδες κι εσείς έχετε βγάλει με το ζόρι 7 :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 ΄Αντε ρε γυναίκες τι καθόσαστε το αντίστοιχο τόπικ των ανδρών έχει παει στις 20+ σελίδες κι εσείς έχετε βγάλει με το ζόρι 7 :tongue: ;) Κάπου είχα ακούσει πως οι γυναίκες δε λειτουργούν τόσο με την "εικόνα" όσοι εμείς. Μπορεί να είναι άλλος ένας μύθος κι αυτός βέβαια. Ή ίσως οι δεσποινίδες μας να είναι ντροπαλές! (Yeah, right!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 ΄Αντε ρε γυναίκες τι καθόσαστε το αντίστοιχο τόπικ των ανδρών έχει παει στις 20+ σελίδες κι εσείς έχετε βγάλει με το ζόρι 7 :tongue:χμμ... κάτι πρέπει να κάνουμε, έχετε δίκιο μεσιέ... αλλά δεν κυκλοφορούν και πολλά λουκουμάκια στην αγορά, οπότε είτε θα το κρατήσουμε σε ένα άλφα επίπεδο το νήμα (βλ. γιαγκόναν ) είτε θα γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε. όσο για το 'άντε ρε γυναίκες' που είπατε, δεν θα το σχολιάσω. αντιθέτως, θα πάω να προβάρω τη νέα γούνα από albino αλεπούδες που μόλις μου ήρθε... (cross-dressing is fun!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Η μπορεί να τα μιλάμε εμταξύ μας από τηλεφώνου και να μη σας αφήνουμε να μας πάρετε μυρωδιά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts