DinoHajiyorgi Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Από το Hitflix: I’m sure Torv’s performance will divide fans: some will find it brilliant, others off-putting, and still others simply sexually confusing. I will say that, until the final moments, I found the performance slightly wasted by the storyline. After all, if this were to be a one-off of Dunham-as-Bell, I wanted to see roughly 50% more of her chumming around with Walter and sexually objectifying Astrid. Because all of that stuff was GOLD. Astrid buttoning up her shirt to avoid Bellivia’s gaze wins the prize as this week’s funniest moment. At least Astrid won’t ever have to milk WilliGene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) 3x18 Bloodline Και μένουν άλλα 4 επεισόδια για τον τερματισμό του τρίτου κύκλου. Οι δημιουργοί πήραν τα πάνω τους με την ανακοίνωση συνέχισης σε τέταρτο κύκλο και έτσι χαλάρωσαν κάπως την πλοκή τους. Είχαμε καιρό να δούμε την άλλη πλευρά. Όταν ο σεναριογράφος θέλει, δεν περιμένεις εννέα μήνες για να γεννηθεί ένα μωρό. Ούτε σκοτώνεις την Fauxlivia, όχι μια τόσο σημαντική χαρακτήρα. Ο Walternate όμως φανερώνει τα δόντια του (σε μας). Ο Coppola σκηνοθέτησε το Taxi Driver στο κόκκινο σύμπαν. Edited March 31, 2011 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Για λίγο τρόμαξα όταν δεν ανέπνεε η Fauxlivia! Σωστός ο Walternate αλλά σαν πολύ δεν βιάστηκε; Ελπίζω να δούμε πιο sci-fi και λιγότερο psy-fi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 (edited) 3x20: Lysergic Acid Diethylamide (LSD) Αυτό το επεισόδιο ήταν πολύ "φτιαγμένο".. χεχε Ήταν ο συνδυασμος INCEPTION + Scanner Darkly + Dawn of the Dead ;) (και παραλίγο Johny Mnemonic?) Τώρα μπορείτε να καταλάβετε πως αισθανόταν ο Philip K. Dick. Αστεία στιγμή: "You are bold, You are the observer!" Και φυσικά όλο το παίξιμο του Διοικητή τους. Η διαφήμιση στο τέλος του IPAD (ή Sprint?) παρά ήταν όμως εμβόλιμη.. Και το τέλος!? Να το λέει έτσι ατάραχα η Ολίβια; My God!!!! Edited April 16, 2011 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kass Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Αρχίζω να ξενερώνω ελαφρώς με το Fringe...Δεν ξέρω, αλλά έχει γίνει λίγο γλυκανάλατο...Το τελευταίο επεισόδιο δε μου άρεσε καθόλου...το θεώρησα πολύ αποτυχημένη αναπαράσταση ενός τριπ, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο και πολύ πιο "συμβολικό", μάλλον κάτι πιο αποκαλυπτικό, υποτίθεται πως θα έπρεπε να υπάρχουν clues για τον θεατή να αποκωδικοποίησει...Δεν ξέρω, εγώ προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο...Μήπως ήρθε η ώρα να επισπεύδουν λίγο το τέλος; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Δυο επεισόδια για το τέλος του season έμεινε. Και αναμένονται αποκαλύψεις. Αλλά ανακοινώθηκε ότι ζήτησε το κανάλι και 4ο season! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxAp0d0 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 (edited) Από το Hitflix: I’m sure Torv’s performance will divide fans: some will find it brilliant, others off-putting, and still others simply sexually confusing. I will say that, until the final moments, I found the performance slightly wasted by the storyline. After all, if this were to be a one-off of Dunham-as-Bell, I wanted to see roughly 50% more of her chumming around with Walter and sexually objectifying Astrid. Because all of that stuff was GOLD. Astrid buttoning up her shirt to avoid Bellivia’s gaze wins the prize as this week’s funniest moment. At least Astrid won’t ever have to milk WilliGene. To σήκωμα του φρυδιού α-λα-Spock το πρόσεξε κανείς; Edited April 18, 2011 by OxAp0d0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 To σήκωμα του φρυδιού α-λα-Spock το πρόσεξε κανείς; εννοείται. αξιοθαύμαστη η ερμηνεία της ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Μπολικες αποκαλύψεις στο επόμενο επεισόδιο, εδώ το τρέυλερ: http://www.youtube.com/watch?v=A3b1hZGUbz0&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 (edited) 03x20 6:02 AM Η ώρα που θα πεθάνουν όλοι; Ένα επεισόδιο που σε προετοιμάζει για αυτό που θα επακολουθήσει. Δεν καταλαβαίνεις καν πως τελείωσε. Και καταλαβαίνεις ότι δεν είδες τίποτα βασικά. Εκτός από τον Walter ολοτσίτσιδο μπροστά από την Ολίβια!!! Φυσικά κι άλλα πράγματα.. Και μια ατάκα βαρύγδουπη παρμένη από τον παρακάτω άνθρωπο.. http://www.youtube.com/watch?v=f94j9WIWPQQ Edited April 24, 2011 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Fringe is Back to the Future? OMG! Everything has changed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 The Day We Died. Απογοήτευση. Λυπάμαι, αγαπώ πολύ αυτή τη σειρά για να υποκριθώ ότι μου άρεσε. Το φινάλε της σεζόν ήταν μια μεγάλη πατάτα. Μέχρι τώρα βλέπαμε το δικό μας, το κανονικό σύμπαν, και το δικό τους το εναλλακτικό, το κόκκινο. Είχαμε κατά ένα τρόπο δεθεί με χαρακτήρες και από τις δύο πλευρές, κάτι που έκανε την επερχόμενη καταστροφή ακόμα πιο δραματική. Αλλά το σενάριο αυτού του επεισοδίου μας έδωσε έναν κόσμο που... θα μπορούσαμε να το πούμε σύμπαν νούμερο 3. Τα πάντα έπαιζαν σαν παρωδία. Ένα όνειρο, από το οποίο το σενάριο -ευτυχώς- ξυπνάει τα τελευταία τρία λεπτά. Ξυπνάει όμως λίγο αργά, και μας παραδίδει μια σαχλαμάρα, που υποτήθεται θα είναι η θεματική του επόμενου κύκλου;!!!! Ούτε ο κριτικός του Hitflix, ούτε κι εγώ που ξέρω από ε.φ. και ταξίδι στο χρόνο, δεν βρήκαμε τίποτα λογικό στο γιατί ο Πήτερ εξαφανίζεται από τις μνήμες όλων. Το γιατί και πως δεν υπήρξε ποτέ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Δεν είναι 3ο σύμπαν. Είναι το 1ο αλλά στο μέλλον. Μας προετοίμαζαν συνέχεια για αυτό. Δες το παρακάτω στιγμιότυπο με τους παρατηρητές: http://www.youtube.com/watch?v=o2f8DUa4xx4 Κάπως έπρεπε να πεισθεί ο Πήτερ για να αλλάξει το μέλλον. Πώς αλλιώς από το να το ζήσει ; (και δεν λες πάλι καλά που δεν κράτησε πάνω από ένα επεισόδιο; Που το ξέρεις ότι θα είναι σαχλαμάρα και το κεντρικό θέμα αυτό που μας παραδίδει; Κάτσε να δούμε τι θα γίνει Το ότι ξαφνικά όλοι έρχονται αντιμέτωποι μου φαίνεται πάρα πολύ ριψοκίνδυνη λύση, αλλά και πολύ εντυπωσιακή. Δεν θα το περίμενα από μια σειρά και μπράβο τους. και στο back to the future δεν εξαφανιζόταν κάποιος αν δεν ζούσε/υπήρχε τελικά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Δεν είναι 3ο σύμπαν. Είναι το 1ο αλλά στο μέλλον. Αυτό το κατάλαβα. Απλά μετέδωσα την αίσθηση που μου έδωσε. Ήταν σαν "ξένο". http://www.hitfix.com/blogs/monkeys-as-critics/posts/recap-fringe-finale-the-day-we-died Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 (edited) Δεν συμφωνώ τόσο πολύ με το άρθρο. Ναι, οι χαρακτήρες ήταν κάπως ξένοι. Αλλά μιλάμε για 15 χρόνια μπροστά. Κάποια πράγματα αλλάζουν. Όπως το χτένισμα των μαλλιών. Όμως και ρεαλιστικός ήταν ο γερασμένος Walter και ο Broyles. Η Olivia φάνηκε να είχε ωριμάσει κάπως μόνο. Και πιστεύω ήταν αναγκαίο να το ζήσει ο Peter γιατί είχε αποφασίσει να διαλέξει το 1ο σύμπαν . Τώρα για όλα τα άλλα ερωτήματα, θα δούμε στο επόμενο season Edited May 9, 2011 by Διγέλαδος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kass Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Νομίζω πως το φινάλε ήταν κάπως απογοητευτικό...περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό, με άφησε με την αίσθηση "ναι...οκ..." Θα αρχίσουμε πάλι να αναμοχλεύουμε την αλληλεπίδραση του μέλλοντος με το παρόν και αυτό πάντα με κουράζει τοοοοοσο πολύ.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Έχω φτάσει στο 6ο επεισόδιο της 3ης σαιζόν και με έχει απογοητεύσει οικτρά. Το switch-over δεν λειτουργεί. Τα ίδια πράγματα δηλαδή να ασχοληθεί ο Peter με το μηχάνημα και η Olivia να μάθει να περνάει μόνη της από κόσμο σε κόσμο μπορούσαν να το κάνουν με διαφορετικό τρόπο. 6 επεισόδια και ακόμα περιμένω να επιστρέψουν οι δύο Olivia εκεί όπου ανήκουν. Gimmicks και τίποτε άλλο. Είναι δύο πράγματα που δεν μου αρέσουν σε sci-fi σειρές γενικά: Time travel και switch-overs. Μόνο στο Star Trek καταφέρανε να δουλέψουν και τα δύο σωστά τις περισσότερες φορές. Στο fringe, απλά είναι ένα gimmick για να πουλήσουνε την τρίτη σαιζόν, και απλά χρησιμοποιούνε για να βγάλουν ως επί το πλείστον ανούσια επεισόδια. Και επεισόδια που θα μπορούσαν απλά να είναι ένα διπλό επεισόδιο για αρχή της τρίτης σαιζόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Νομίζω πως το φινάλε ήταν κάπως απογοητευτικό...περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό, με άφησε με την αίσθηση "ναι...οκ..." Θα αρχίσουμε πάλι να αναμοχλεύουμε την αλληλεπίδραση του μέλλοντος με το παρόν και αυτό πάντα με κουράζει τοοοοοσο πολύ.... Μου άρεσε καλύτερα αυτό το finale από το προηγούμενο. Και δεν νομίζω ότι θα έχει αλληλεπίδραση του μέλλοντος. Έχω την εντύπωση ότι τέλειωσε εκεί. And I want Peter back. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Guys, απόψε τα χαράματα θα προβληθεί το πρώτο επειδόσιο του Fringe Season 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Fett Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Βλεπω οτι δεν γραφουν πολυ τωρα τελευτεα για το Fringe ενω ο 4ος κυκλος μεχρι τωρα εχει εξαισια επεισοδια που σε κανουν να περιμαινεις αγωνιοδος το επομενο . Εχω κατα ενθουσιαστι μαλλον θα ειναι ο καλυτερος κυκλος με φοβερες ερμηνεες απο τον Jonh Noble. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Βλεπω οτι δεν γραφουν πολυ τωρα τελευτεα για το Fringe ενω ο 4ος κυκλος μεχρι τωρα εχει εξαισια επεισοδια που σε κανουν να περιμαινεις αγωνιοδος το επομενο . Εχω κατα ενθουσιαστι μαλλον θα ειναι ο καλυτερος κυκλος με φοβερες ερμηνεες απο τον Jonh Noble. Όντως, πολύ καλά επεισόδια. Και οι αναξάρτητες υποθέσεις είναι συναρπαστικές, αλλά και το όλο θρίλερ με τον Πήτερ. Πήρε το Fringe τρεις ολόκληρους κύκλους για να φτάσει σε αυτή την πολλά υποσχόμενη πατέντα: Δύο παράλληλα σύμπαντα που τα ενώνει ένας διάδρομος, και οι δύο πλευρές που συνεργάζονται να λύνουν υποθέσεις εδώ ή εκεί. Αν το είχαν σκεφτεί από τον πιλότο, θα υπήρχε λιγότερη γκρίνια από τους θεατές στο ξεκίνημα της σειράς. Θα έλεγα ότι έτσι θέτει υπόσχεση ότι θα μπορούσε να επιβιώσει για αρκετούς ακόμα κύκλους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasiospa Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 H τηλεθέαση της σειράς φαίνεται οτι πεφτει και υπάρχει κίνδυνος διακοπής: http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/10/11/fox-will-fringe-go-the-way-of-dollhouse-or-til-death-poll/106748/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Μπα.. μια χαρά πάει δεδομένου του ανταγωνισμού. Τα επεισόδια είναι καταπληκτικά και τα αφήνω λίγο να κάνουν sink in μέσα μου για να αρχίσω να γράφω reviews. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Subject 9 Πολύ καλό επεισόδιο, κυρίως για τις καλές στιγμές με Ολίβια και Γουόλτερ, κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά. Σημαντικό επίσης επεισόδιο επειδή... χρειάζονται spoilers τώρα; )Ποιος ο λόγος να τα βάζουμε αφού όλοι τα ανοίγουν; ) Περιμένω με μεγάλη αγωνία το επόμενο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Fett Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 (edited) Subject 9 Πολύ καλό επεισόδιο, κυρίως για τις καλές στιγμές με Ολίβια και Γουόλτερ, κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά. Σημαντικό επίσης επεισόδιο επειδή... χρειάζονται spoilers τώρα; )Ποιος ο λόγος να τα βάζουμε αφού όλοι τα ανοίγουν; ) Περιμένω με μεγάλη αγωνία το επόμενο. Kαι εγω με τεραστια αγωνια , το επεισοδιο ηταν πολυ ωραιο ,με ανατροπη στο τελος που η μπλε ενεργια ηταν ο Πιτερ Edited October 20, 2011 by Boba Fett Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts