Νικος Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Με 32ευρω απο Πρωτοπορια 1,Donna Tart - Η μυστική Ιστορία 2.David Lodge - Μικρες,πικρές αλήθειες 3,Philippe Meyer - Αμερικάνικη σκουριά 4.Διαφοροι - Ο τόπος πρόδωσε τον ένοχο (10+1 αστυνομικές ιστορίες) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 (edited) Σήμερα το πρωί, καθώς πήγαινα δουλειά ένας καλός κύριος πρόσεξε το φλεγόμενο κερασφόρο κεφάλι στο εξώφυλλο του βιβλίο που διαβάζω (The Crippled God - Steven Erikson) και μου έκανε κύρηγμα για την Αγία Γραφή και την Ορθοδοξία που θα με σώσει. Κάτι ενοχλητικό και αγενέστατο. Το απόγευμα είχα να πάω στην Πρωτοπορία να πάρω ένα δώρο και, καθώς έκανα μία βόλτα στα ράφια, προφανώς οι δυνάμεις του σκότους που ήθελαν να με ανταμείψουν για την πρωινή μου ταλαιπορία με αντάμειψαν μιας και το μάτι μου έπεσε στο εξής κειμήλιο: Να σημειώσω ότι δεν το είχαν καν στο στοκ τους Edited July 21, 2014 by Nihilio 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 (edited) Καλησπέρα σας Μετά από μια υπερ-ταχυονική βόλτα στον γείτονα Βόλο και το παζάρι βιβλίων που γίνεται εκεί, πήρα: Χωρίς επιστροφή - Michael Marshall Smith 3€ Τι είδε η γυναίκα του Λωτ; - Ιωάννα Μπουραζοπούλου 5€ Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist 5.5€ Φονική παλίρροια - Ντάγκλας Πρέστον - Λίνκολν Τσάιλντ 7€ Μάλλον θα ξανακάνω βόλτα για μερικά ακόμη που στάμπαρα...μέχρι της 9 Αυγούστου που θα κρατήσει... Edited July 21, 2014 by Airbourne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 (edited) A, έχει και το Άσε το κακό να μπει; Τελικά ίσως περάσω μια βόλτα. Το είδα το πρωί που πέρασα να πάρω το λεωφορείο αλλά βέβαια 7 παρά δεν είχαν ανοίξει οι παλιοτεμπέληδες. Βέβαια έχω κανονίσει να πάρω από αλλού κάτι βιβλία και δεν σκοπεύω να δώσω αρκετά σε παζάρι αλλά είναι μικρό και δε νομίζω να έχει πολλά ενδιαφέροντα βιβλία. Εδώ σε κοτζάμ Θεσσαλονίκη και δεν είχε πολλά που καιγόμουν να αγοράσω. Edited July 21, 2014 by heiron 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Μετά από 18 ολόκληρες μέρες δίχως ν'αγοράσω βιβλίο και δυο μέρες πριν φύγω από την Αθήνα ξανά, πήρα τα παρακάτω, έτσι για το καλό: Από Μοναστηράκι, με 6 ευρώ: 1. Αντώνης Τουμανίδης - Trapped (εκδόσεις Post-Script)2. Τζόζεφ Φάιντερ - Η συνωμοσία της σιωπής (εκδόσεις Bell)3. Μπρετ Χάλιντεϊ - Η τελευταία κραυγή (εκδόσεις Ατλαντίς) Και από Πολιτεία/Πρωτοπορία, με 40 ευρώ: 4. Βίλμος Κόντορ - Έγκλημα στη Βουδαπέστη (εκδόσεις Κέδρος)5. Ρ. Φρέντερικ Χάμιλτον - Αντικλείδι (εκδόσεις Λογείον)6. Φίλιπ Ντικ - Ουράνιο μάτι (εκδόσεις Μέδουσα)7. Πιερ Συβέστρ/Μαρσέλ Αλέν - Φαντομάς (εκδόσεις Ερατώ). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Πηρα το Παουλα, της Ιζαμπελ Αλιεντε απο το Εθνος(;)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgezerv76 Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 (edited) Μολις εγινε ονλαιν παραγγελια για τα Ο Αγνοουμενος (Αμερικη) Γραμμα στον Πατερα του Καφκα και το Ο Κοσμος Μετα της Σουζαν ΕΕ Μ αυτα θα βγαλουμε το καλοκαιρι λογικα... Edited July 23, 2014 by georgezerv76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Τελικά πέρασα από το παζάρι. Το περίμενα χειρότερο και μικρότερο αλλά τελικά ήταν καλούτσικο. Τσίμπησα λοιπόν Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist Διασπορά - Greg Egan Εν αρχή - Karen Armstrong Είχε και κανα 2 που αρχικά τα έβαλα στο καλάθι και μετά τα έβγαλα. Ίσως τα πάρω αύριο αν και προέκυψαν νέα έξοδα και το σκέφτομαι. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgezerv76 Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 (edited) Τελικά πέρασα από το παζάρι. Το περίμενα χειρότερο και μικρότερο αλλά τελικά ήταν καλούτσικο. Τσίμπησα λοιπόν Άσε το κακό να μπει - John A. Lindqvist Διασπορά - Greg Egan Εν αρχή - Karen Armstrong Είχε και κανα 2 που αρχικά τα έβαλα στο καλάθι και μετά τα έβγαλα. Ίσως τα πάρω αύριο αν και προέκυψαν νέα έξοδα και το σκέφτομαι. Το πρωτο που λες ειναι το let the right one in, το σουηδικο με την κοπελιτσα το βαμπαιρ ε? το βιβλιο το ειχα αγορασει στο αεροδρομιο του γκατγουικ (η του λουτον δε θυμαμαι) σε μια ανταποκριση πτησης προς Δουβλινο πριν λιγα χρονια... με κουρασε αρκετα, οχι γιατι ηταν στα αγγλικα, αλλα λιγο η πλοκη του.... η δε σουηδικη ταινια παντως μ αρεσε πολυ παραπανω απο το αμερικανικο ριμεικ της...... αυτα... σορρυ για το.. συνεχιστε! Edited July 24, 2014 by georgezerv76 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 (edited) Ναι, αυτό είναι. Κατά τη γνώμη μου, η αγορά της ημέρα ήταν το Διασπορά που το γυρνόφερνα καιρό αλλά ήταν ακριβό. Και βέβαια Άρμστρονγκ αγοράζω όποτε τη βρίσκω σε προσφορά. Έχω 4 βιβλία της και μου έχουν κοστίσει κάτω από 20 ευρώ... EDIT: Πέρασα ξανά από το παζάρι και πήρα το Ζυγός του Ντον Ντελίλο Edited July 25, 2014 by heiron 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Από Πρωτοπορία πήρα με 2,90 ευρώ το ''Χίλιες Διακόσες Ογδόντα Μαύρες Ψυχές'' του Τζιμ Τόμσον. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 απο Πρωτοπορια 2.David Lodge - Μικρες,πικρές αλήθειες Από την Πρωτοπορία της Αθήνας το πήρες αυτό; Πόσο έκανε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgezerv76 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 ΜΗΝ διαβασετε/αγορασετε το ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ του ντελιλο... εκανα το λαθος να το διαβασω στα αγγλικα (ξερω αγγλικα αλλα με κουραζουν στη λογοτεχνια...) παρασυρομενος απο την ταινια και το μετανιωσα... αντιθετα ΠΑΡΤΕ το Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ! κι αυτο στα αγγλικα το διαβασα παλι παρασυρομενος απο την ομωνυμη ταινια με τον Κλουνι... Ωραιο βιβλιο..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 απο Πρωτοπορια 2.David Lodge - Μικρες,πικρές αλήθειες Από την Πρωτοπορία της Αθήνας το πήρες αυτό; Πόσο έκανε; Απο την Πρωτοπορια της Θεσ/κης με 4,20.Κ στο ιντερνετ τοσο κανει 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 (edited) Βόλτα για εφημερίδα χτες το πρωί και πέρα από το φάντασμα του Στάλιν πήρα τον τελευταίο των σιου του λαμουρ και το όντ Τόμας του κουντζ Edited July 28, 2014 by alanon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Με 30,70 απο Πρωτοπορία Richard Matheson - Ψίθυροι Πνευμάτων Donald Ray Pollock - Παντα ο διάβολος James Ellroy - Λος Αντζελες Εμπιστευτικό James Ellroy - Η μαύρη ντάλια Το πρώτο το εχει / έχει διαβάσει κανεις? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Richard Matheson - Ψίθυροι Πνευμάτων Το πρώτο το εχει / έχει διαβάσει κανεις? Που ακριβώς στην Πρωτοπορία το βρήκες αυτό, μου λες; Είναι εξαντλημένο και το ψάχνω μανιωδώς καιρό τώρα. Στα μεταχειρισμένα ήταν; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Richard Matheson - Ψίθυροι Πνευμάτων Το πρώτο το εχει / έχει διαβάσει κανεις? Που ακριβώς στην Πρωτοπορία το βρήκες αυτό, μου λες; Είναι εξαντλημένο και το ψάχνω μανιωδώς καιρό τώρα. Στα μεταχειρισμένα ήταν; Αν κρινω απο προσωπικη εμπειρια, μαλλον αδιαζουν αραχνιασμενα κιβωτια απο την αποθηκη τους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Αν κρινω απο προσωπικη εμπειρια, μαλλον αδιαζουν αραχνιασμενα κιβωτια απο την αποθηκη τους. Συχνά πυκνά πηγαίνω Πρωτοπορία και πάντα κοιτάζω στα μεταχειρισμένα και αλλού, δεν το έχω πετύχει το συγκεκριμένο όμως. Να πάρει, και τώρα είμαι 310 χλμ μακριά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Αν κρινω απο προσωπικη εμπειρια, μαλλον αδιαζουν αραχνιασμενα κιβωτια απο την αποθηκη τους. Συχνά πυκνά πηγαίνω Πρωτοπορία και πάντα κοιτάζω στα μεταχειρισμένα και αλλού, δεν το έχω πετύχει το συγκεκριμένο όμως. Να πάρει, και τώρα είμαι 310 χλμ μακριά... Ενα ήταν και στα μεταχειρισμένα με 5,50 νομίζω.Μη νομίζεις κ γω που ψαχνω καθε δευτέρα δεν εχω δει ποτέ βιβλίο του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 δουλεια στο κεντρο ...πρωτοπορεια...king...νεκροταφειο ζωων, ρυθμιστες και μπλειζ... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 (edited) Καθημερινή της Κυριακής σήμερα και ''Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney: Καρλ Μπαρκς: Οι Επτά Πόλεις της Τσίμπολα''. Edited August 3, 2014 by Δημήτρης 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Καθημερινή της Κυριακής σήμερα και ''Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney: Καρλ Μπαρκς: Οι Επτά Πόλεις της Τσίμπολα''. Κάθε Κυριακή, εννοείται! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Καθημερινή της Κυριακής σήμερα και ''Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney: Καρλ Μπαρκς: Οι Επτά Πόλεις της Τσίμπολα''. Κάθε Κυριακή, εννοείται! Ναι έχει εδώ και ένα μήνα που τα βάζει απλά λόγω της αφραγκίας μου, τώρα εδέησα να πάρω για πρώτη φορά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgezerv76 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Μολις αγοραστηκαν: Οκτω μπλε τετραδια (Καφκα) Στη σωφρονιστικη αποικια (καφκα) Τα σταφυλια της οργης (σταινμπεκ) Αποχαιρετισμος στα οπλα (χεμινγουει) Θλιμενες π**νες της ζωης μου (μαρκες) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts