hyperiongr Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Έκανα και εγω μια βόλτα στην Πολιτεία και στο Ιανό και πήρα τα παρακάτω: Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ - CARRISI DONATO ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ - GAIMAN NEIL ΔΙΛΗΜΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ - PELECANOS GEORGE στα 23€ μου βγήκαν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Ένας από τους λόγους που πετάχτηκα στην πόλη και τον πολιτισμό είναι για να παραλάβω την παρακάτω παραγγελία: Against a dark background Iain M. Banks (βασικά επειδή είδα Μπανκς σε προσφορά) Elantris Brandon Sanderson (Είναι και αυτοτελές από όσο ξέρω οπότε αποτελέί ιδανική αρχή για Σάντερσον πριν μπλέξω με τις σειρές του) Stand on Zanzibar John Brunner (αυτό το έψαχνα χρόνια και τελικά είπα να το παραγγείλω) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rov Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Επίσκεψη Πρωτοπορία το Σάββατο 2x Phillip Kerr (Μοιραία Πράγα, Άνθρωπος Χωρίς Ανάσα) Robopocalypse Δυστυχώς, τίποτα ενδιαφέρον στα μτχ. Αύριο ή την Τετάρτη, μια βόλτα και από Πολιτεία μήπως και βρεθεί κάτι ακόμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperiongr Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Στην πολιτεία αλλάξανε τη θέση των βιβλίων τρόμου (τα πήγαν στο πάνω όροφο) και βρήκα πολύ λιγοτερη ποικιλία από ότι ειχε παλιά. πχ ο Barker δεν έχει ράφι πια (!!!), Ketchum είχε ένα τίτλο μόνο, Matheson τίποτα κτλ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rov Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Πιστός στο ραντεβού, Πολιτεία για σήμερα, όπου όντως έχουν αλλάξει τη θέση των βιβλίων εφ, φαντασίας κ τρόμου (πήγαν στο ισόγειο). Για 25,6 ευρώ λοιπόν: Το πεπρωμένο μου είναι τ' άστρα του Μπέστερ (6,7 ευρώ) Τον Κρυστάλλινο Κόσμο του Μπάλλαρντ (12,9 ευρώ) και ως εκ θαύματος, τον Ζωντανό θρύλο του Μάθεσον (6 ευρώ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 (edited) Εφημερίδα Δημοκρατία σήμερα και Norman Davies: ''Η Ευρώπη σε Πόλεμο: Η Έναρξη, οι Συγκρούσεις, οι Ηγέτες και το Τέλος του Φασισμού 1939-1945''. Δύο τόμοι από τις εκδόσεις Ιωλκός στη τιμή των τεσσάρων ευρώ. Καθόλου άσχημα. Edited August 9, 2014 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgezerv76 Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Αγοραστηκαν, την παρασκευη, τα εξης: (70 ευρω παρακαλω εφυγαν...) Η φάρμα των ζώων (ΟΡγουελ) Πεθαίνοντας στην Καταλωνια (Οργουελ) Ο Φιλαρακος (Γκι ντε Μοπασαν) Απόκλιση (Βερονικα Ροθ) Ανταρσία (Βερονικα Ροθ) Αφοσίωση (Βερονικα Ροθ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperiongr Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Με 18 ευρώ: 1. Στίβεν Κινγκ - Το παιχνίδι του Τζέραλντ (εκδόσεις Λιβάνη) 2. Ίαν Φλέμινγκ - Ο χρυσοδάκτυλος (εκδόσεις Γαλαξία). Το μόνο που μου έλειπε!! 3. Μάικλ Ντομπς - Οι διεφθαρμένοι (εκδόσεις Bell). Στο βιβλίο αυτό βασίζεται η σειρά House Of Cards. 4. Μισέλ Ουελμπέκ - Η επέκταση του πεδίου της πάλης (εκδόσεις Εστία) 5. Τσαρλς Κάμινγκ - Το ισπανικό παιχνίδι (εκδόσεις Μοντέρνοι καιροί) δεν μπορώ να βρω το "Οι διεφθαρμένοι", ούτε καν σαν ανοφορα στο ιντερνετ... τι γίνεται με αυτο το βιβλίο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 δεν μπορώ να βρω το "Οι διεφθαρμένοι", ούτε καν σαν ανοφορα στο ιντερνετ... τι γίνεται με αυτο το βιβλίο; Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Bell την δεκαετία του '90. Μόνο σε παλαιοβιβλιοπωλείο το βρίσκει κανείς πλέον. Αν ψάξεις στο Google "οι διεφθαρμένοι Bell" κάτι θα βγάλει. 124sold.gr κλπ. Ο τίτλος στο πρωτότυπο είναι φυσικά House Of Cards του Michael Dobbs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Η κατάρα του μαύρου σπαθιού - Moorcock Michael, 5€ Η δασκάλα με τα μαύρα (και άλλες ιστορίες τρόμου) - Ανθολογία, 5€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Η κατάρα του μαύρου σπαθιού - Moorcock Michael, 5€ Ένας Έλρικ πάντα χρειάζεται στη βιβλιοθήκη. Και ένα καταραμένο σπαθί. Αυτό το βιβλίο τα έχει και τα δυο. Η δασκάλα με τα μαύρα (και άλλες ιστορίες τρόμου) - Ανθολογία, 5€ Ωραίο είναι κι αυτό, το διάβασα τον περασμένο χειμώνα και έμεινα ευχαριστημένη. Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο με μια γάτα. Είναι στην Κέρκυρα. Παίζει και ένας Σπύρος. ( "Η γάτα του Πορτοβέκιο", Μαρία Στράνη-Ποτς). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fan-tasy Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Η πύλη των άστρων, PohlΣαντιάγκο, ResnickΤο κρανγκ των Ταρ-αϊμ, FosterΟ απαγορευμένος πλανήτης, FosterΗ δόξα που υπήρξε, de Camp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBack Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 (edited) Guillermo Del Toro - Το Ίχνος Graham Masterton - Αθώο Αίμα Michael Crichton - Μικρόκοσμος Edited August 22, 2014 by WolfBack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post BladeRunner Posted August 25, 2014 Popular Post Share Posted August 25, 2014 Ευχαριστώ τον Δημήτρη για τα δυο βιβλία που μου έστειλε: 1. Πολ Άντερσον - Το παιχνίδι του Κρόνου (εκδόσεις Μέδουσα)2. Γκάρι Πόλσεν - Το τσεκούρι (εκδόσεις Πατάκη) Από Πολιτεία πήρα το παρακάτω: 3. Πολ Άντερσον - Οι ανυποχώρητοι (εκδόσεις Μέδουσα). 3,73€ Από Πρωτοπορία, με 33 ευρώ: 4. Τζορτζ Πελεκάνος - Γλυκιά αιωνιότητα (εκδόσεις Οξύ)5. Ντόνα Ταρτ - Ο μικρός φίλος (εκδόσεις Λιβάνη)6. Ίρσα Σιγκουρνταρντότιρ - Η εκδίκηση (εκδόσεις Μεταίχμιο) 7. Φρανκ Μίλερ - Sin City 2: Θανάσιμη γοητεία (εκδόσεις Anubis) Και, το κυρίως πιάτο... Τον Μάιο του 2013 έστειλα email σ'ένα παλαιοβιβλιοπωλείο για ένα βιβλίο που έψαχνα. Δεκαπέντε μήνες μετά (!!!), στις 17 Αυγούστου φέτος, και ενώ ήμουν 320 χλμ μακριά από την Αθήνα, μου απάντησαν ότι το βιβλίο βρέθηκε. Χαρές, πανηγύρια και δεν συμμαζεύεται, αλλά έπρεπε να περιμένω μέχρι σήμερα για να το πιάσω, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, στα χέρια μου. Πιστεύω ότι καταλάβατε για ποιο βιβλίο μιλάω. Αν όχι, ανοίξτε το spoiler... Μιλάω φυσικά για το ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ του Μαρκ Ντανιελέφσκι!!! Κόστος; 10 ευρώ. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Εεεεεε! :stars: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 ΑΞΙΟΣ!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Μπραβο! Αντε μακαρι να το βρειτε ολοι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Απο Πρωτοπορία με 22,30€ : Φαντάσματα του 20ού αιώνα Ζ παγκόσμιος πόλεμος Το μωρό της Ρόζμαρι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Προσπαθω να αποφευγω να αγοραζω απο την Πρωτοπορια τον τελευταιο καιρο, γιατι εμαθα απο εγκυρη πηγη πως δεν πληρωνουν τους υπαλληλους τους και δεν εχουν και την καλυτερη συμπεριφορα απεναντι τους... Μην τους δινετε λεφτα και ενισχυετε την συμπεριφορα τους... υ.γ. δεν ειναι απαντηση στο τελευταιο ποστ. Απλα μου θυμισε να γραψω αυτα που ηθελα να γραψω εδω και καιρο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Μόλις πήρα από το Βήμα το βιβλίο Δύσκολες Νύχτες, της Μέλπω Αξιώτη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Απο Πρωτοπορια σήμερα Παολο Μπατσιγκαλουπι - Νεκροταφεία Καραβιών (10,5Ε) Belinda Bauer - Μαυρο Χωμα (2,7Ε) Hunter S. Thompson - Μεθυσμενο Ημερολόγιο (3,5Ε) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Με 9€ : Έλρικ: Η καταιγίδα - Michael Moorcock Ο μαγικός κύκλος - Katherine Neville Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Τσίμπησα το Ο λαβύρινθος του Όντιν, του Μας Πέδα Νόαμπο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Ο πανμέγιστος heiron μου δώρισε το ''Ο Χίτλερ οι Γερμανοί και η Τελική Λύση'' του Ίαν Κέρσοου. Τον ευχαριστώ πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Σαν τον παλιό καλό καιρό: 01. Τζον Μπαρθ - Η πλωτή όπερα (εκδόσεις Πόλις). 5 ευρώ. 02. Ντάνιελ Κέλμαν - F (εκδόσεις Καστανιώτη). 5 ευρώ. 03. Ντάρελ Χαφ - Η απάτη της στατιστικής (εκδόσεις Οξύ). 2 ευρώ. Non-Fiction, μου φάνηκε ενδιαφέρον το θέμα.04. Τζορτζ Πελεκάνος - Ο βασιλιάς του πεζοδρομίου (εκδόσεις Οξύ). 5 ευρώ. Ναι ρε φίλε, επιτέλους το βρήκα!05. Τζον Λε Καρέ - Το τραγούδι της ιεραποστολής (εκδόσεις Bell). 4 ευρώ.06. Κίνγκσλεϊ Έιμις - Ο τυχερός Τζιμ (εκδόσεις Καστανιώτη). 6 ευρώ.07. Άντριου Κάπλαν - Ο σκορπιός (εκδόσεις Bell). 2 ευρώ.08. Τζον Μακντόναλντ - Δολοφονία 10.000 δολαρίων (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. Επιτέλους!!09. Εντ Μακμπέιν - Ο ντετέκτιβ πρέπει να πεθάνει (εκδόσεις Bell). 1,50 ευρώ.10. Μπρετ Χάλιντεϊ - Ένας άγγελος στην κόλαση (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ.11. Μπρετ Χάλιντεϊ - Κομπίνες για τρεις (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ.12. Μπρετ Χάλιντεϊ - Τρία τέλεια εγκλήματα (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ.13. Λουίς Λ'Αμούρ - Κάλαχεν (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1,50 ευρώ. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts