Jump to content

21ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας, Κατηγορία: Φάντασυ, Θέμα: Μυστικό

Tiessa

Recommended Posts

Ρε άνθρωπε, μια φορά διάβασε τους κανονισμούς!!!!

Τα ίδια με το write off!!!

Όσοι συμμετέχουν πρέπει υποχρεωτικά να ψηφίσουν, διαφορετικά το διήγημά τους αποκλείεται. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να σχολιάσετε και να ψηφίσετε.

Για να ψηφίσεις πρέπει να τα διαβάσεις...

Εγώ έχω μια υποψία πως το ωραιότερο μέρος της ιστορίας μου είναι η εικόνα που την διαφημίζει χαχαχα!

Εσύ δλδ βάρεσες κανόνι;

Κι επίσης,μπορεί να ψηφισω το δικό μου διαβάσω κάποιο που με την μία θα μου πάρει τα μυαλά και δεν θα χρειαστεί να δω άλλο.devil2.gif

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Stanley

68

• Tiessa

66

• DinoHajiyorgi

50

• TheTregorian

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πρέπει να κατατάξεις τις ιστορίες σε σειρά προτίμησης με τη δική σου τελευταία. θα δεις

Θα χρησιμοποιήσω το 999ο πόστ μου για να πω "οι συγγραφείς τοποθετούν τον εαυτό τους τελευταίο με 1 βαθμό στη λίστα με τις ψήφους τους."

Από κει και πέρα, πρέπει να τις βάλεις και με την σειρά προτεραιότητας (εκτός αν γίνει καμιά αλλαγή στους κανόνες)

Αυτά για απόψε. Το 1000ο μου ποστ θα είναι κριτική σε ιστορία. Βουρ στις βιβλιοθήκες για να βρω μια "άξια" της τιμής (της ποιάς; ) holiday.gif

Αυτά για απόψε. Το 1000ο μου ποστ θα είναι κριτική σε ιστορία. Βουρ στις βιβλιοθήκες για να βρω μια "άξια" της τιμής (της ποιάς; ) holiday.gif

Εκτός από τα κοράκια κυκλοφορούν και γεράκια στο φόρουμ. Καθώς επίσης και περιστέρια και άγγελοι και άλλα πολλά φτερωτά πλάσματα... :devil2: Κάτι σχετικό θα βρεις για το 1000ο ποστ

Edited by Tiessa

Εκτός από τα κοράκια κυκλοφορούν και γεράκια στο φόρουμ. Καθώς επίσης και περιστέρια και άγγελοι και άλλα πολλά φτερωτά πλάσματα... :devil2: Κάτι σχετικό θα βρεις για το 1000ο ποστ

Πολύ φτερό και πούπουλο στο fantasy! Ειρωνικό, no;

Din σίγουρα θα βρεις κάτι καλό...

Ά για πες μου τί ώρα είναι ρε σύ;

Επίσης τι εννοεί βάρεσα κανόνι; Is this english?

Ξέρω 5 γλώσσες και πάλι δεν καταλαβαίνω.

Ξέρω , λίγα Αγγλικά, καθόλου Γαλλικά, έτσι και έτσι Ελληνικά

και άριστα δυο γλώσσες με νοήματα! Και πάλι όμως έχω μεγάλη δυσκολία να καταλάβω!!!

Edited by AftPeakTank

Λοιπόν,καιρός να αποκαλύψω...Προσοχή...ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!!

Ο Χαμένος Παλαιός

"Ωραία μυρίζει ο θάνατος"

έγρουξε ο Κθούλου

κοιτώντας την καρδιά του

σφιγμένη στην γροθιά του δαίμονα

post-2474-12840669253_thumb.jpg

Edited by Stanley

Είμαι ενθουσιασμένη με το θέμα και με όλες τις συμμετοχές. Χθες το πρωί είδα το θέμα και το βράδυ ξεκίνησα κι εγώ μια ιστορία, ελπίζω να πέσω εντός ορίου λέξεων και θέματος.

Μ' αρέσουν οι τίτλοι όλων, εγώ πάντα συσκολεύομαι με τους τίτλους κεφαλαίων και μικρών ιστοριών:mf_bookread:

Χθες το πρωί είδα το θέμα και το βράδυ ξεκίνησα κι εγώ μια ιστορία, ελπίζω να πέσω εντός ορίου λέξεων και θέματος.

Valkyries, η 18η; :paladin:

Χθες το πρωί είδα το θέμα και το βράδυ ξεκίνησα κι εγώ μια ιστορία, ελπίζω να πέσω εντός ορίου λέξεων και θέματος.

Valkyries, η 18η; :paladin:

Ω, ναι!:dwarf:

Edited by Valkyries

Αν και θα ήθελα να ανεβάσω την ιστορία μου λίγο αργότερα, επειδή από την Δευτέρα θα είμαι σε άδεια και δεν θα προλαβαίνω βλέπω ότι μαζεύονται μπόλικες ιστορίες και για να μην πέσει μαζεμένη όλη η ανάγνωση, σας τη δίνω νωρίς-νωρίς. Έτσι κι αλλιώς, μετά από πολλές αναγνώσεις, έχω φτάσει στο σημείο να αλλάζω μόνο άρθρα και συνδέσμους, οπότε καλύτερα να μου φύγει αυτό το βάρος tongue.gif

Θα είναι μια δύσκολη μάχη αφού θα πρέπει να τα βάλει με δράκους, μάγους, λαβκραφτικούς Παλαιούς, κοράκια (το κυριότερο) και με, ποιος ξέρει τι είδους, άλλα πλάσματα, ενώ σ' αυτήν το φάντασυ στοιχείο είναι κάπως ελαφρύ.

Ιδού λοιπόν... Μια γνωριμία κι ένα «μυστικό»

Καλή ανάγνωση σε όλους και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

Edited by Mesmer

Είσαι πιστολέρο! Και 3-χιλιαράκι, όχι αστεία.

Είπα να μην κάνω τσιγκουνιές :)

Μας έκανες ποδαρικό, Mesmer. :) Αρχίζει και επίσημα το μέτρημα.

Ποιος καλός κύριος/κυρία moderator θα κλειδώσει;

Αν και παίζουν και οι διακοπές μου στη μέση και κατά 60-70% δε θα προλάβω.... (ακόμα και το poster στο πόδι το έκανα :dazzled:)

"Έχω ένα μυστικό"

post-473-128411831439_thumb.jpg

(Ενδεχομένως) έρχεται με τη λήξη των συμμετοχών :holiday:

Η δικιά μου συμμετοχή μπαίνει στον πάγο. Η ιστορία που έγραφα παραμένει στις 211 λέξεις και μου ήρθε μια καλύτερη ιδέα οπότε θα δουλέψω πάνω της. Ελπίζω να καταφέρω να νικήσω τη βαρεμάρα και να γράψω.

Σπάιρος, αφού έκανες τον Νυχτερινό να ψάξει για νέα εμότικονς, νομίζω ότι πρέπει να το γράψεις. *χαμόγελο*

Ναι, ΟΚ, αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε....

Η αφίσα δείχνει το πνεύμα στο οποίο κινείται το έργο και όχι την actual υπόθεση...

Κοινώς: ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ CYBORG ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ!!!

Τέσπα, ίδωμεν... gotta work.....

Cyborg σε φάντασυ...mf_sherlock.gif

Ενδιαφέρον!

Ναι, γιατί όχι;; :)

Νομίζω εξακριβώσαμε πιο πάνω ότι το Φάνταζυ δεν περιλαμβάνει μόνο Νεράιδες και ξωτικά κτλ..... Αρκεί να έχει "μαγεία" or sth...

Στο DnD (που είναι κατ'εξοχήν φάνταζυ) έχουν βάλει και τα warforged που θυμίζουν πολύ cyborg. Οπότε δεν είναι κάτι το πολύ απίθανο, αρκεί να δουλευτεί σωστά και να μην ξεφύγει.

Ναι, ΟΚ, αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε....

Η αφίσα δείχνει το πνεύμα στο οποίο κινείται το έργο και όχι την actual υπόθεση...

Κοινώς: ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ CYBORG ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ!!!

Τέσπα, ίδωμεν... gotta work.....

Το φανταστηκα...

απλά και μονο στην σκέψη πως κάθισες να φτιάξεις ένα τέτοιο poster... xaxaxaxa τι να πω...

Edited by Nocturnal