WILLIAM Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Αναζητούνται συνοδοιπόροι για σήμερα το μεσημέρι, 3-5 ας πούμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Λέω να σου κάνω παρέα. Θα διορθώνω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Α ωραία, είναι πάντα ευχάριστω να έχεις παρέα στον περίπατο στον κήπο των λέξεων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 3-5 θα είμαι κι εγώ. Έχω αφήσει μια μάχη στη μέση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 α τέτοια να ακούω! Τι μάχη; Και γω έχω να μιλήσω για μάχη αν φτάσω στο σημείο που θα αρχίσει σήμερα, πράγμα που είναι πιθανό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Εμφύλια. Με ένα ξεγελασμένο σώμα στρατού, πήγασους και μόρες. Πάμε για dog eat dog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Τι είναι οι Μόρες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 For this, θα πρέπει να διαβάσεις και τα προηγούμενα δύο βιβλία της τριλογίας... (Σοβαρά τώρα, μόρα στην ελληνική μυθολογία είναι η προσωποποίηση της παράλυσης την ώρα που ξυπνάς. Ο εγκέφαλος έχει ξυπνήσει νωρίτερα από το υπόλοιπο σώμα και το αντιλαμβάνεσαι λες και κάτι έχει καταλάβει το σώμα σου και δε σ' αφήνει να κουνηθείς. Επίσης νιώθεις βάρος στο στήθος και κάποιες φορές μπορείς μόνο να εισπνεύσεις κι όχι να εκπνεύσεις. Κρατάει κλάσματα του δευτερολέπτου, αλλά σου φαίνεται σαν να πέρασε πολύ ώρα. Το λένε και βραχνά.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 1248. Δεν είχα καθόλου μυαλό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Λίγα πράγματα κι εγώ. Έτσι κι αλλιώς δεν πήγαινα για πολλές λέξεις, μια που είμαι σε διορθώσεις, αλλά έπεσα σημαντικά κάτω και από το συνηθισμένο σημειωτόν των διορθώσεων. Τα ξαναλέμε μια από τις επόμενες μέρες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 (edited) Α το είχα ακούσει ξανά αλλά δεν πήγε το μυαλό μου. 510 λέξεις, πολύ αργά πήγα, λέτε να φταίει η ζέστη. Τουλάχιστον έκανα και τα σχέδια για τη μάχη. Η μάχη θα αρχίσει πάντως σε λίγο, δώδεκα χιλιάδες Νεμούριοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πενήντα χιλιάδες Φενρίρ, δύσκολα τα πράγματα. Και οι ήρωες πρέπει να περάσουν πίσω από τις γραμμές του εχθρού για να συνεχίσουν την αποστολή τους. Ευχαριστώ για την παρέα δεσποσύνες. Edited July 2, 2011 by WILLIAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howard Crease Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Ποιος γουστάρει τρέξιμο α λα Flash Gordon απόψε από τις 9 μέχρι τις 11; Θα προσπαθήσω να αναστήσω μια ιστορία μου και χρειάζομαι κίνητρο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Εγώ δεν είμαι γρήγορος σαν τον Flash αλλά θα τρέξω, count me in. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Λογικά θα γράφω κι εγώ εκείνη την ώρα. Αν δεν προκύψει κάτι, θα ξαναπεράσω από δω στις 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Στις έντεκα λοιπόν, καλό γράψιμο συνοδοιπόροι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howard Crease Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Λόγω φόρτου εργασίας και προσπάθειας να μπω σε μια ρουτίνα, σταματάω από τώρα. Έγιναν διορθώσεις, μπήκα ξανά στο κλίμα, κι έγραψα 300 λέξεις. Όλα αυτά σε τρία τέταρτα περίπου γιατί ξεκίνησα στις 9μιση περίπου. Ευχαριστώ για την παρέα, everyone. Αύριο πάλι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 999, καλά ήταν. Προχώρησε το πολεμικό συμβούλιο. Αύριο πάλι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howard Crease Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Σήμερα, 7-9. Για να σας δω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Τώρα σε λίγο, 4:30 με 6:00; Ή ζεσταίνεστε; Σκεφτείτε δροσερά! Γράψτε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howard Crease Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Αλλάζω το ραντεβού και το ανανεώνω σε 9-11, λόγω διαβάσματος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Tι λέτε για ένα τρεξιματάκι στις λεωφόρους των προτάσεων και στα στενάκια των φράσεων τώρα το μεσημέρι; 4:30 με 6; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 (edited) είμαι μέσα ΕΔΙΤ:Σταματάω τώρα 5 και 36 γιατί κουράστηκα σύνολο λέξεων : 1014 Edited July 9, 2011 by joidv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Εξακόσιες λέξεις. Συνεχίζω βέβαια αλλά τόσες έγραψα στο διάστημα του τρεξίματος. Άλλος κανείς με διάθεση για τρέξιμο, άντε περπάτημα μιας και κάνει και ζέστη, σήμερα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Ζέστη σήμερα, εν Αθήναις θα φτάσει και τους 37. Πως δροσίζεται κανείς; Κάνει μια βουτιά στους ωκεανούς των λέξεων και στους χειμάρρους των προτάσεων. Είναι κανείς να με συντροφεύσει σε μια τέτοια διαδρομή; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Ω, βρε Will, σε γράψαμε τις προάλλες... Σκέφτομαι να γράψω τώρα για λίγη ώρα, αλλά από την άλλη δεν έχω και πολλή όρεξη. Ίσως να χρειάζομαι κάποιον για παρέα, να αποτελέσει το έναυσμα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts