Sonya Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Βάλε και μια Σελ'Ορίντ στο ξεπουπούλιασμα, γιατί έρχεται σιγά σιγά (είναι στην έρημο, ξυπόλυτη κι έχει ζέστη, γι αυτό αργεί το κορίτσι :Ρ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Το λοιπόν, το σήκωσα κι εγώ 1ον επειδή θέλω να διαβάσω τα άλλα διηγήματα επιτέλους! 2ον επειδή με έχει κουράσει αφάνταστα και δεν έχω ιδέα πως θα μπορούσα να το στρώσω κι άλλο 3ον διότι είναι ένα μέσο πίεσης προς τη Λουθ να τελειώσει Έχω να δηλώσω πως δε με έχει ταλαιπωρήσει ποτέ ξανά τόσο πολύ ένας πρόλογος κι ότι αυτή που θα διαβάσετε είναι τελικά η 5η βερσιόν του... Αμιρά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 (edited) Yey! Και τώρα κάντε χώρο για τους Χατζηγιώργιους πανηγυρισμούς! Edited September 19, 2011 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizbeth_covenant Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Το λοιπόν, το σήκωσα κι εγω Τέλειααα! Καλωσήρθες στην παρέα μας Κιάρα!! (εντάξει δεν είναι και τόσο μεγάλη παρέα αλλά καλή είναι... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 19, 2011 Author Share Posted September 19, 2011 :cheer: :cheer: Το λοιπόν, το σήκωσα κι εγώ Je t'adore! Άντε Sonya-Sonya Sonya μου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Δεν editάρω το από πάνω γιατί θα χαθεί. Αλλά μόλις διάβασα κι αυτό: Βρε λέτε να προλάβω κι εγώ;;; Και θα ήθελα πολύ να περιμένουμε και το Ελενάκι με τις καρύδες του Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ξέρεις και εσυ για τις καρύδες; Σε όλους το είπε πια; Και εγώ μέσα για την Έλενα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Εννοείται, όσο περισσότερες τόσο το χειρότερο. (Ντίνοοο, ετοίμαζε κι άλλα χαρτομάντηλα) ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 19, 2011 Author Share Posted September 19, 2011 Καλά επίτηδες το κάνετε; Με είδατε πριν που χάρηκα και σας χάλασε ε; Να περιμένουμε τώρα και την Λαίδη Νίιιιινα. Η Λαίδη Νίιιινα το ξέρει; Έχετε ήδη καταστρέψει τον διαγωνισμό ο οποίος τι νόημα έχει; Είστε όλες σας Ερινύες και με την βούλα! Αυτό το poll ποτέ δεν θα το δούμε! Ας μας δώσει η Λαίδη Νίιινα μια γραμμή στο που βρίσκονται οι εκρυκτικές της καρύδες (που τις δικές μου καρυδόψυχα τις έχετε κάνει.) Ωρα είναι τώρα να ανακαλύψει και η Ναρουάλις ότι "βρε, κι εγώ προλαβαίνω!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ε καλά, ας μην την περιμένουμε, μην κάνεις έτσι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Η Ναρουάλις έχει να ανασκολοπίσει τους δύο εκ των τριών αρχικακών της τριλογίας της πριν μπει ο Οκτώβρης και μάλλον δε θα το καταφέρει ούτε κι αυτό. Οπότε μπορείς να ηρεμήσεις, κύριος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Καλά επίτηδες το κάνετε; Με είδατε πριν που χάρηκα και σας χάλασε ε; Να περιμένουμε τώρα και την Λαίδη Νίιιιινα. Η Λαίδη Νίιιινα το ξέρει; Έχετε ήδη καταστρέψει τον διαγωνισμό ο οποίος τι νόημα έχει; Είστε όλες σας Ερινύες και με την βούλα! Εγώ πάντως της έστειλα στο κινητό σε περίπτωση που δεν μπεί εδώ για να το δει. Αναμένω. Όταν θυμώνεις είσαι cute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ωρα είναι τώρα να ανακαλύψει και η Ναρουάλις ότι "βρε, κι εγώ προλαβαίνω!" Ε, να σας πω, με παίζετε και μένα μετά τις 15 Δεκεμβρίου; Συγνώμη, Ντίνο, αλλά δεν άντεξα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 (edited) Έρα βρε Ντίνο, δεν σου αρέσει που θα έχουμε και καινούργιες ατάκες μετά από αυτή την καταστροφή, τον διαγωνισμό ήθελα να πω; "Είσαι πιο αργός/αργή και από Ερινύα" "Εδώ είναι fast food, δεν είναι εστιατόριο για Ερινύες" "Της Ερινύααας" ο Φωτόπουλος αντί του "Να κάααθομαι" "Το κάθε πράγμα στον καιρό του και οι Ερινύες πάντα" "Πίσω του έχει ο Ντίνος την Ερινύα" "Εκεί που είσαι ήμουνα κι οι Ερινύες ακόμα" Επίσης, στα μπαρ θα σερβίρουν το εξής long drink: μούστος που γίνεται κρασί μέσα στο ποτήρι. Θα ονομάζεται δε, Ψυχοβγάλτης, και θα είναι ιν μόνο στα πιο νταρκ τελειωμένα μαγαζιά. Edited September 19, 2011 by Cassandra Gotha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Ποιος πάει στοίχημα ότι ο νικητής του διαγωνισμού αυτού θα ανακοινωθεί πριν από τις Ερυνίες; Κάτι ξέρατε που δεν το παίξατε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 Η Ίρη, η Ρισαμάλε, η Ελισάνρε, και η Κελζίμ περιμένουν την Σελ'Ορίντ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Η Σελ'Ορίντ χτενίζεται. Μη μου την πιέζετε και της χαλάσει η μπούκλα! :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Μόλις τελείωσα τις τρεις ιστορίες Πίστευα πως κατά κάποιο τρόπο αυτά που θα είχαμε γράψει θα ήταν πολύ κοντά το ένα στο άλλο κι όμως υπάρχει εκπληκτική απόσταση. Μπράβο κορίτσια, είναι πολύ όμορφες ιστορίες, έχουν εκμεταλλευτεί το σέτινγκ πάρα πολύ καλά και ξεχειλίζουν από ιδέες που ούτε που μου είχαν περάσει από το μυαλό. Πιστεύω ήδη, έχοντας κλείσει μόνο το καρέ -χωρίς να έχουμε φτάσει ούτε την κέντα - πως η διαδικασία των ψήφων θα είναι ακόμα πιο ψυχοβγαλτική από ότι το να μαζέψουμε τις συμμετοχές. Ευχαριστούμε πολύ Ντίνο, για άλλη μια φορά, για τον όμορφο και δύσκολο πρόλογό σου που έβγαλε τέτοιες ιστορίες και προσωπικά σας ευχαριστώ όλες σας για τον ωραιότατο πρωινό καφέ μου Θα κάνω σχόλια σε κάθε μία αναλυτικά όταν μαζευτούν όλες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Ντίνο, φαντάζομαι το κατάλαβες πως το κάνω επίτηδες για να με ανακηρύξεις Ερινύα ασυζητητί και χωρίς περαιτέρω διαδικασίες! Πέρα από την πλάκα, οι καρυδούλες μου δε θα προλάβουν να φτάσουν μέσα στο Σεπτέμβρη, γιατί βρίσκονται εγκλωβισμένες στον υπολογιστή μου, που είναι διαλυμένος εις τα εξ ων συνετέθη. Κάαααποια στιγμή (κατά πως λέμε φέεεεετα), θα την ανεβάσω, το υπόσχομαι. Επειδή, όμως, αρκετά περιμένατε, παραιτούμαι από την επίσημη διεκδίκηση του τίτλου και εύχομαι σε όλες σας "Καλή επιτυχία"! Τις ιστορίες σας θα τις διαβάσω αφ'ότου καταφέρω να ολοκληρώσω τη δική μου, τη "Μόνο ολόκληρη" τρομάρα της... Η Λέιλα έχει ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσει μέχρι να σας συντροφεύσει σε ένα πρωινό καφεδάκι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Ωραία, και τώρα μας μένει να γκρινιάζουμε μόνο στη Sonya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Κρουμφ... :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5LxC3M-Yngs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 Κρουμφ... :Ρ Χριστίνα, μην μπούμε και στον Οκτώβριο περιμένοντας την Σουηδική σου χάρη, ε; Ε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 Χριστίνα, μην μπούμε και στον Οκτώβριο περιμένοντας την Σουηδική σου χάρη, ε; Ε; H Σελ'Ορίντ ήταν ζόρικη... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts