Jump to content

41ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας, Κατηγορία: ΕΦ, Θέμα: Χρέος

Nirgal

Recommended Posts

Χμ.... Είχε μερικές καλές ατάκες (πχ ο κάγκουρας με την κοτσίδα και τα τρικάβαλα με έκαναν να λιώσω στο γέλιο) αλλά ήταν πολύ εύκολο το κράξιμο - και δεν ήταν αρκετό.

Από Star Wars βλέπουμε μόνο τα τρία πιο παλιά και το τελευταίο, τα prequel δε βλέπονται (στη δουλειά πχ μας έλεγε μία κοπέλα ότι είχε κάνει μαραθώνιο για να μην κακοκαρδίσειτο αγόρι της και τα prequel και της λέγαμε ότι ήταν πολύ ερωτευμένη για πείραγμα)

Και γιατί δεν βλέπετε και τα άλλα; (Αν υποθέσουμε ότι κατάλαβα ποιοι είστε "εσείς", πράγμα που δεν ισχύει, αλλά εντάξει). Και πώς ξέρετε ότι δεν βλέπονται, αφού δεν τα βλέπετε; :fool:

:crazy:

• Like 2

Καλημέρα και από μένα, από το κρεβάτι του πόνου που με κράτησε μια ύπουλη πνευμονία σχεδόν μια βδομάδα. Παρ' ότι κλινήρης, απόλαυσα όλες τις ιστορίες, αλλά μάλλον αύριο που θα βγω έξω θα τις τυπώσω για να τις διαβάσω καλύτερα. Πάντα προτιμώ το χαρτί από την οθόνη. Έστω και Α4.

Πριν όμως αρχίσω να κριτικάρω, μια ερώτηση προς τους Μοδεράτορες:  Ένα νέο μέλος, που είχε μεν τις τρεις κριτικές για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, αλλά όχι τα 50 posts συνολικά που απαιτούνται για να συμμετάσχει στις ψηφοφορίες, τι κάνει; Οέο. Και μη μου πει κανείς να κάνω 50 ποστ έως τη μέρα της ψηφοφορίας, γιατί κρατάω μαχαίρι. 

Άρα δεν συμμετέχω μάλλον στις ψηφοφορίες, αλλά ας μου  επιβεβαιώσει κάποιος: Μπορώ να κριτικάρω τις ιστορίες ελεύθερα;

Και πάλι συγχαρητήρια στους συμμετάσχοντες συγγραφείς και καλή επιτυχία σε όλους.

• Like 5

Καταρχάς περαστικά σου φίλε Σπύρο.  Την είχα πατήσει κι εγώ πέρυσι με πνευμονία(να'ναι καλά τα σκοπέτα ...), οπότε ξέρω πόσο ανυπόφορη ασθένια είναι. Σου εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά!

Τώρα, για το άλλο θέμα με τα 50 post, μας έδωσες μία πολύ όμορφη ιστορία.  Σου αξίζει και με το παραπάνω να συμετάσχεις :)

Edited by jjohn
  • Like 2

Κι εγώ προτείνω εξαίρεση από τον κανόνα, και κανονική συμμετοχή. :)

Περαστικά γρήγορα συνονόματε! :)

• Like 1

Καλημέρα και από μένα, από το κρεβάτι του πόνου που με κράτησε μια ύπουλη πνευμονία σχεδόν μια βδομάδα. Παρ' ότι κλινήρης, απόλαυσα όλες τις ιστορίες, αλλά μάλλον αύριο που θα βγω έξω θα τις τυπώσω για να τις διαβάσω καλύτερα. Πάντα προτιμώ το χαρτί από την οθόνη. Έστω και Α4.

Πριν όμως αρχίσω να κριτικάρω, μια ερώτηση προς τους Μοδεράτορες:  Ένα νέο μέλος, που είχε μεν τις τρεις κριτικές για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, αλλά όχι τα 50 posts συνολικά που απαιτούνται για να συμμετάσχει στις ψηφοφορίες, τι κάνει; Οέο. Και μη μου πει κανείς να κάνω 50 ποστ έως τη μέρα της ψηφοφορίας, γιατί κρατάω μαχαίρι. 

Άρα δεν συμμετέχω μάλλον στις ψηφοφορίες, αλλά ας μου  επιβεβαιώσει κάποιος: Μπορώ να κριτικάρω τις ιστορίες ελεύθερα;

Και πάλι συγχαρητήρια στους συμμετάσχοντες συγγραφείς και καλή επιτυχία σε όλους.

Αν δεν κάνω κάποιο μεγάλο λάθος, οι συμμετέχοντες με ιστορία στο διαγωνισμό ψηφίζουν κανονικά ανεξάρτητα από τα πόσα post έχουν! Ακόμα και ένα post να έχεις (αυτό της συμμετοχής) ψηφίζεις κανονικά. Οι moderators όμως ας το επιβεβαιώσουν καλύτερα.

• Like 2

Εντάξει, για τα Star Wars ας μην είμαστε και τόσο ακραίοι. Συμφωνώ ότι το Episode I ήταν αρκετά βαρετό, αλλά το II και ιδίως το III βλέπονταν αρκετά ευχάριστα. Σε καμία περίπτωση βεβαίως δεν φτάνουν τα IV, V και VI.

Και moderator δεν είμαι, αλλά κι εγώ θυμάμαι ότι οι συμμετέχοντες  στον εκάστοτε διαγωνισμό εξαιρούνται από τον κανονισμό των 50 posts.

• Like 1

Περαστικά κι από μένα. :rose:

Απ' όσο θυμάμαι, Ισχύει ό,τι σου γράφει ο Disco Volante. Οι συμμετέχοντες με ιστορία μπορούν να λάβουν μέρος κανονικά σε όλη τη διαδικασία κι ας μην έχουν 50 ποστ.

• Like 1

Ό,τι σου έχουν πει και τα παιδιά από πάνω. Οι συγγραφείς συμμετέχουν κανονικά σε όλες τις διαδικασίες του διαγωνισμού, άσχετα από τα πόσα ποστ έχουν.

Edit: Έχουν ενημερωθεί και οι Κανονισμοί των διαγωνισμών, έτσι ώστε να μην ξαναυπάρξει παρόμοια παρερμηνεία. 

Edited by Mesmer
  • Like 2

Έχω διαβάσει μέχρι στιγμής 2 ιστορίες (από Δευτέρα και μετά οι υπόλοιπες) και ανακάλυψα το εξής εντυπωσιακό (or not):

Οι ανδρικές πένες (4) του προηγούμενου διαγωνισμού εφ συμμετέχουν σ' αυτόν τον διαγωνισμό (είτε ως συγγραφείς είτε ως διοργανωτής). Οι θηλυκές (3) απουσιάζουν, αν κι οι 2 εκ των 3 επιχείρησαν να λάβουν μέρος.

[/άκυρο_στατιστικό]

• Like 1

Πω πω! 'Ετσι που διαβάζετε, σχολιάζετε, ψηφίζετε με τέτοια ταχύτητα, πέρασε από το μυαλό μου ότι η προθεσμία ήταν στις τρεις μέρες αντί για τρεις εβδομάδες κι εγώ το είχα ξεχάσει. :heat:

Μετά από αυτό, προτείνω το επόμενο member title που θα βάλεις να είναι "Επιμελής Μαθήτρια" :ahappy:.

Εγώ δεν άρχισα ακόμη, θα σας αφήσω να ανυπομονείτε (λέμε τώρα) για τις κριτικές μου μέχρι τελευταία στιγμή.

Και περαστικά στην elgalla, αν δεν της έχει περάσει ήδη το χέρι.

• Like 2

Θα κάνετε δηλώσεις; Πως βρίσκετε την μάχη των αντιπάλων; Πιστεύετε ότι θα υπάρξει εύκολη επικράτηση κάποιου;

• Like 3

Πιστεύω θα κερδίσει αυτός ή αυτή που έγραψε την καλύτερη ιστορία.

• Like 2

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν γαλέρες που να περιμένουν κωπηλάτες, ούτε Πλουτώνια ορυχεία να ζητούν εργάτες για τα ανήλιαγα βάθη τους, δεν ανησυχώ καθόλου για τα αποτελέσματα. Στη χειρότερη περίπτωση κάποιο υποχθόνιο σάρλακκ στον μέγα λάκκο του Καρκούν να έχει Ίζαλ φιλετάκι σενιάν, αλλά γυρεύοντας πήγαινε στα χαμαιτυπεία που συχνάζει, who cares... :)

• Like 3

Παρακαλούνται:
1. Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες να ζητήσουν (με pm) τον τιμοκατάλογο που έχω ετοιμάσει με το αντίτιμο που πρέπει να καταβάλουν για να ψηφίσω την ιστορία τους στην θέση που επιθυμούν.
2. Οι διοργανωτές να μην αποκαλύψουν ότι έχω ήδη ψηφίσει…(10% μίζα για την εχεμύθειά σας…)

• Like 9

Παρακαλούνται:

1. Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες να ζητήσουν (με pm) τον τιμοκατάλογο που έχω ετοιμάσει με το αντίτιμο που πρέπει να καταβάλουν για να ψηφίσω την ιστορία τους στην θέση που επιθυμούν.

2. Οι διοργανωτές να μην αποκαλύψουν ότι έχω ήδη ψηφίσει…(10% μίζα για την εχεμύθειά σας…)

Σε ποιο πλανήτη νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Στον κόκκινο Άρη;

50% τουλάχιστον, και αυτό γιατί σήμερα είναι Κυριακή, δεν δουλεύω και είμαι στις καλές μου.

• Like 2

Το χρέος ξεπληρώθηκε, οι ιστορίες ψηφίστηκαν.
Πάω να πιω μία μπύρα με τον μελλοθάνατο Έντ και να σκεφτώ τι prequels μπορώ να βγάλω μιας και βλέπω ότι σαν χαρακτήρας σας άρεσε ;)

• Like 7

Απομένει να μας πει και ο Nirgal τον επίλογο στο μπαρ και αν το μεγάλο σκουλήκι έμεινε νηστικό ή όχι.

• Like 3

Απομένει να μας πει και ο Nirgal τον επίλογο στο μπαρ και αν το μεγάλο σκουλήκι έμεινε νηστικό ή όχι.

Αυτό θα το μάθετε όταν λήξει και η ψηφοφορία. Προς το παρόν ο Ίζαλ αφηγείται τις ιστορίες του και ελπίζει...

• Like 1

Ίζαλ, μια σύγχρονη Σεχραζάντ.............

Μια μελλοντική Σεχραζάντ, σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά...

Edited by Nirgal
  • Like 1

Διάβασα και σχολίασα. Τώρα μένει να σκεφτώ λιγάκι, έτσι ώστε ο ϊζαλ να την σκαπουλάρει για ακόμη έναν χρόνο.

Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες. Πολύ ωραίες οι ιστορίες.

• Like 3

Σε ποιο πλανήτη νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Στον κόκκινο Άρη;

50% τουλάχιστον, και αυτό γιατί σήμερα είναι Κυριακή, δεν δουλεύω και είμαι στις καλές μου.

50% Κυριακάτικα;! Εσείς οι Γήινοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Καλά σας λένε ορυκτογδύτες…

• Like 1

Διάβασα, σχολίασα, ψήφισα.

Άντε, το κάναμε το χρέος μας κι αυτή τη φορά!

Καλή δύναμη στους καταμετρητές! :)

• Like 6

Δεν σας έχω ξεχάσει, απλά έκανα αποχή από το γράψιμο ακόμη και σχολίων αυτές τις μέρες. I'm back όμως και θα σας διαβάσω και θα σας σχολιάσω οσονούπω. Ευχαριστώ όλους για τα περαστικά, κι εγώ σας αγαπώ :)

• Like 7