Bardoulas© Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Φίλτατε Northerain, αν θυμάσαι, το πρώτο write off ήταν μεταξύ μας, και δεν έχει τελειώσει. Για την ακρίβεια δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω της εισαγωγής του Riko. Δο νοτ φοργετ δεαρ Northe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Πολύ ωραία λοιπόν. Τσίμπησα. Ως "ψάρακας" θα διαλέξω εγώ πως θα γίνει. Και θα γίνει στο γήπεδο της Nienna. Διάλεξε εσύ έτσι ώστε να έχουμε τουλάχιστον ένα στα δύο. Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι μπορώ να τα βγάλω πέρα μαζί σας από την πρώτη φορά!!! Θα με κολάκευες άδικα. Να τελειώσει όμως το προηγούμενο write-off. Θέλω κι εγώ να κριτικάρω (χε,χε,χε). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Επειδή το προηγούμενο write off έχει μέινει στάσιμο, καλύτερα τα write offs να γίνονται είτεπ αράλληλα είτε ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Όσοι ενδιαφέρονται ή/και έχουν κανονήσει για write offfs ας απαντήσουν από κάτω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 (edited) Χμ...δε θα'λεγα όχι σε μία συγγραφική μονομαχία! Edited June 1, 2005 by Isis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 I challenge you! Προσφέρεται κανείς για πρόλογο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 (edited) Challenge accepted Riko! Ερώτηση: θα δημιουργηθεί ξεχωριστό topic για τις ιστορίες ή θα τις κάνουμε post εδώ; (write-off rookie speaking) Edited June 1, 2005 by Isis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 (edited) Isis, θα γίνει σε νέο topic. Αποδέχεστε και οι δύο την παραπάνω εισαγωγή ή να κάτσω να γράψω εγώ τίποτα. Στη δεύτερη περίπτωση απλά αποφασίστε τι είδος θέλετε να γράψετε και σε τι έκταση κειμένου, καθώς και το χρόνο της διορίας για να το γράψετε (συνήθως είναι 2000 λέξεις και 15 μέρες). Edit: H εισαγωγή μεταφέρθηκε στο σχετικό θέμα Edited June 1, 2005 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Sign me up for the next duel. Εφόσον γίνονται και ξεχωριστά, ενδιαφέρεται κανείς να μονομαχήσουμε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Hmmm... Εάν δε σας τρομάζει η απειρία μου, Ερωβιάνα, ευχαρίστως προσφέρομαι! (not too sci-fi, though, pls.!) [j/k] Αναμένω νέα σας, Ορφέας. Κι οι Μούσες μαζί μας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Να σας γράψω εγώ πρόλογο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Nihilio, εγώ μέσα! Οι Μούσες μαζί μας, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Αν και θα'πρεπε να σ'αγνοήσω γιατί είσαι έφηβος , αποδέχομαι την πρόκληση. Μόνο μη γράψεις ποίημα!!! Nihilio, αν δε βαριέσαι εγώ συμφωνώ ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Εδώ βρίσκεται ο πρόλογος για το Write off Ερωβιάνας-Ορφέα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elminster Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Θα μπορουσα κι εγω να προσπαθησω... Ναι τωρα που το σκευτομαι θα ηταν μια καλη ιδεα: να εχω εναν λογο να ξαναρχισω να γραφω Τωρα θα μου πειτε πως δεν εχω γραψει οτε ενα πεζο, ουτε ενα κειμενο και να το εχω βαλει εδω... Στην πραγματικοτητα δεν ειχα λογο. Στην πραγματικοτητα, δεν εχω ξαναγραψει τιποτε λογοτεχνικο, αλλα (εχωντας επιρεαστει απο τους κυριους που γραφουν εδω) θα ηθελα εστο να δοκιμασω... Can I? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Elminister, είτε βρες αντίπαλο είτε, αν θες απλά να γράψεις κάτι, πάρε κάποιον από τους έτοιμους προλόγους και ξεκίνα να γράφεις. Ένα write-off για κάποιον που πρωτογράφει μπορεί να αποδειχτεί πολύ δύσκολο. Αν βέβαια υπάρχει και κάποιος με μικρή εμπειρία στη συγγραφή που θέλει να δοκιμάσει, θα μπορούσατε να διαγωνιστείτε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Θα ήθελα να συμμετέχω σε ένα ακόμη Write-Off...είναι κανείς μέσα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 I accept your challenge noble Sir. Για πρώτη μου φορά θα πάρω μέρος σε write off(βρήκα και άτομο να συναγωνιστώ τρομάρα μου).Κανόνισε τα Atrelegis και πες μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Άμα γουστάρετε, σας γράφω τον πρόλογο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Atrelegis γουστάρουμεεεεε; Οκ από εμένα ρίκο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Περιμένω κάποιον να δεχτεί την πρόκλησή μου για write-off!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 King, θα έλεγα εγώ ναι, αλλά δε θα είμαι πολύ καιρό Αθήνα και δε ξέρω αν στο χωριό θα έχω internet. Ο Elminster σου κάνει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Rikochet, θα δώσω το σήμα όταν θα επιστρέψει ο Υπολογιστής μου από το συνεργείο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Volsung αν δε δεχτεί ο Elminster τη μονομαχία... εγώ είμ' εδώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Ρίκο αν θες άρχισε να γράφεις την εισαγωγή για το write-off. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Επειδή ο Ελμίνστερ δεν δείχνει σημάδια ζωής σε αυτό το τόπικ... Ίσις, ετοιμάσου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts