THE ANDROID Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 (edited) Κάπου είχα ακούσει πως οι γυναίκες δε λειτουργούν τόσο με την "εικόνα" όσοι εμείς. Μπορεί να είναι άλλος ένας μύθος κι αυτός βέβαια. Ναι κι εγώ το έχω ακούσει αυτό. Μπορεί να είναι κι έτσι. Ή ίσως οι δεσποινίδες μας να είναι ντροπαλές! (Yeah, right!) Yeah right! Η μπορεί να τα μιλάμε εμταξύ μας από τηλεφώνου και να μη σας αφήνουμε να μας πάρετε μυρωδιά... Ναι ΑΥΤΗ είναι η αιτία σίγουρα. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας... θα πάω να προβάρω τη νέα γούνα από albino αλεπούδες που μόλις μου ήρθε... (cross-dressing is fun!) ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!! Που είναι η οικολογική σου συνείδηση ??? Edited May 6, 2008 by THE ANDROID Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Ή ίσως οι δεσποινίδες μας να είναι ντροπαλές! (Yeah, right!) Ή να είναι λιγότερες. Ή εμείς πιο φανατικοί του σπορ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 (edited) Δεν έχω ακόμα τις καλές φωτογραφίες από το Terraformers, και οι γυναίκες μπορείτε άνετα να πιστέψετε ότι ο συγκεκριμένος έχει ωραίο σώμα. Ladies and Gentelemen Dominic Keating (Malcolm Reed on Star Trek: Enterprise) Edited June 4, 2008 by Darkchilde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dopamine Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Δαγκωτό....γιάμ... Wentworth Miller-Το Παιδί Κόλαση Reduced: 93% of original size [ 768 x 1028 ] - Click to view full image τί φώτο να πρωτοδιαλέξω η Χριστιανή;;;; Να σημειώσω το απίστευτο blend, είναι μισός αφρικανός, μισός Άγγλος, και απο ότι είδα σε φώτο, ο μόνος λευκός απο τα αδέρφια, και απο ότι έχω διαβάσει σε συνεντεύξεις είναι και ο τύπος μου..αααααχ!δεν μου βγαίνει καλό reduce.sorry! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_unicorn Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) είπατε κάτι για Snape? (Ναι, και γω ξέχασα να κάνω την εργασία για το Polyjuice Potion..... ) Edited July 3, 2008 by white_unicorn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Για ρίξτε μια ματιά... Αν μπορείτε να την αφήσετε μόνο μία... http://www.scifi.co.uk/articles/2008/05/to...cifi-blokes.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted July 15, 2008 Author Share Posted July 15, 2008 Βασικά διαφωνώ με αρκετούς που μπήκαν στο Top 20. Θα συμφωνήσω με Johnny Depp, Harrison Ford, Josh Holloway αλλά βρε παιδιά ο Leslie Nielsen?????? Εγώ δεν θα τον έβαζα ούτε στο Top 100! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Υπάρχει περίπτωση η Darkchilde να εκφέρει γνώμη και να μην έχει λάθος;! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Μα ελάτε τώρα... Δε θυμάστε τι είπε η Τζέσσικα; I love my husband. He makes me laugh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 (edited) Κάτι σε πιο καθίκι, δεν έχουμε; Σαν τον τύπο που παίζει τον Σατανά στο Κόνσταντιν; (Ανάθεμα στις φραγές του ίντερνετ στη δουλειά, δε μπορώ να σας δείξω τι εννοώ...) Ή τον προφέσορ Σνέιπ-Άλαν Ρίνκμαν; Τον Ρικμαν να τον δεις να ερμηνευει Ρασπουτιν να σου ανεβουν οι ορμονες στο ταβανι! Οσο για τον Gavin Rosdale (η αλλιως κυριο Gwen Stefani-τι της βρηκε της ανορεξικης σακαφλιορας δεν μπορω να καταλαβω κι εκανε και παιδια μαζι της!) ταιριαζει αυτο που φωναζαμε στις συναυλιες των Ξυλινων Σπαθιων για τον Παυλιδη ("Τελεια και παυλα, Gavin εισαι .....λα!")Θες η προστυχοφατσα, θες το ματι το τσακιρικο το ολιγον τι "μη-μου-κολλας-πολυ-γιατι-ή-θα-σε-πλακωσω-ή-θα-σε-βιασω-μπορει-και-τα-δυο" (ω, ναι, υπαρχουν ματακια ενιοτε πολυ πολυλογαδικα), ποσο να αντεξει μια γυναικα? Βεβαια κατα την ταπεινη μου γνωμη το απολυτο ΣουΦου αγορι ειναι ενα και μοναδικο- ο Clive Owen! Δαγκωτό....γιάμ... Να σημειώσω το απίστευτο blend, είναι μισός αφρικανός, μισός Άγγλος, και απο ότι είδα σε φώτο, ο μόνος λευκός απο τα αδέρφια, και απο ότι έχω διαβάσει σε συνεντεύξεις είναι και ο τύπος μου..αααααχ!δεν μου βγαίνει καλό reduce.sorry! Το οτι μαλλον ειναι γκει πειραζει? edit by araquel: ένωση διαδοχικών ποστ Edited November 25, 2008 by araquel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Το οτι μαλλον ειναι γκει πειραζει?προσωπικά, εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου... αλλά δεν είναι και πολύ του γούστου μου. well, that's life for you ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntoing Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Ή να είναι λιγότερες.Ή εμείς πιο φανατικοί του σπορ. Ή απλά το "ωραίο" φύλο να υπερέχει αριθμητικά. Οι πραγματικά ωραίοι άντρες είναι το 10% των πραγματικά όμορφων ανθρώπων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Οσο για τον Gavin Rosdale (η αλλιως κυριο Gwen Stefani-τι της βρηκε της ανορεξικης σακαφλιορας δεν μπορω να καταλαβω κι εκανε και παιδια μαζι της!) Πσστ! Παρακαλώ, μη μου την Gwen τάραττε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Πσστ! Παρακαλώ, μη μου την Gwen τάραττε! Κι αναρωτιομουν ποτε θα εκδηλωσεις βιτσιο! (πλακα κανω-de gustibus non disputandum) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 gerard butler, 300. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowleaf Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 John Barrowman. Captain Jack Harkness στην σειρα Doctor Who και στο Torchwood. Ειναι ισως ο μονος αντρας που ζηλευω την ομορφια του (οχι, δεν ειμαι κανας κουκλος, απλα μονο αυτον ζηλευω). Κυριες, υπαρχουν και ημιγυμνες φωτογραφιες αλλα ο τυπος δεν ειναι "φετες" σαν ολους τους αμερικανους, ειναι φυσιολογικος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 ΑΧ βρε τι μου κανετε....Θελω να αγιασω τωρα που νοικοκυρευομαι, και δε μ'αφηνουν οι διαολοι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 jeffrey dean morgan, watchmen (comedian) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsiro Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 ΜΠΗΚΕ Η ΑΝΟΙΞΗ Ε???? Λοιπόν έχουμε και λέμε, Connor Trinneer, Star Trek Enterprise Και μετά, Βουλίτσα μου αυτή θα σ' αρέσει, Και για αυτούς που με ξέρουν, καταλαβαίνουν το μέγεθος της εξαίρεσης, μιας και σιχαίνομαι τα παιδιά, αγαπώ όμως τους ωραίους άνδρες και τα σκυλιά. Ενας απο τους ωραιότερους και πιο ταλαντούχους άντρες με κεφαλαίο Α , παρόλη την πολύ παιδική του φάτσα! τότε, τουλάχιστον, τώρα παρόλο που πάχυνε είναι κούκλος! ROBERT DUNCAN MCNEILL! URL=http://good-times.webshots.com/photo/2715979190033453638qieMYU][/url] Εδώ με τον Checkov και τον Garret Wang στο ρόλο της B' Ellana Torres Καληνύχτα!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsiro Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 JASON MOMOA! STARGATE ATLANTIS! Α ΡΕ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΧΑΒΑΙ!!! ΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΑΚΡΙΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 (edited) Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα... στραβισμού; Το ένα μάτι κοιτά απ'εδώ και το άλλο απ' εκεί!! Edited May 26, 2009 by tetartos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsiro Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 (edited) Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα... στραβισμού; Το ένα μάτι κοιτά απ'εδώ και το άλλο απ' εκεί!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!!!! Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! edit by araquel: honey, i shrunk the letters! Edited May 28, 2009 by araquel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Ο Danny DeVitto, για παράδειγμα, ή ο John Goodman, ή ο James Gandolfini ... αυτοί όλως συμπτωματικά δεν έχουν χαρακτήρα, έτσι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsiro Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Ο Danny DeVitto, για παράδειγμα, ή ο John Goodman, ή ο James Gandolfini ... αυτοί όλως συμπτωματικά δεν έχουν χαρακτήρα, έτσι; Ετσι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Δηλαδή, όλες οι κοπέλες που τόσα χρόνια μου λένε ότι με εκτιμούν για το χαρακτήρα μου, θέλουν από μένα κάτι άλλο; Oh mon Dieu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts