Διγέλαδος Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 από ένα ξένο φόρουμ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Νέο επεισόδιο, "The White Asparagus Triangulation", καταπληκτικό, για μία ακόμη φορά! Φοβερό σερί στο δεύτερο κύκλο! Σημείωση προς εαυτό: πρέπει να αρχίσω κάποια στιγμή την καταγραφή των Τρεκ αναφορών για τη δεύτερη σαιζόν που έλεγα, δίνουν και παίρνουν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowleaf Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Παλι καλα που μου την θυμισατε, πρεπει να δω τα νεα επεισοδια. Τρελο γελιο. Καθε επεισοδιο αμα μου αρεσει, το ξαναβλεπω και δευτερη φορα, τα αστεια ειναι πολλες φορες σε μορφη πολυβολου και δεν τα πιανεις ολα με την πρωτη. Αλλα ειναι πανεξυπνα. Εμενα μου αρεσει ο Σελντον. Ψιλοασχετο, για τους geeks με υπολογιστες, προτεινω και το "IT crowd", πολυ γελιο, αλλα μονο ο πρωτος κυκλος αξιζει. Απαιτειται γερο background στους υπολογιστες για μερικα αστεια, αλλα βλεπεται και απο φυσιολογικους ανθρωπους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 (edited) Προσωπικά ο αγαπημένος μου είναι ο Wolowitz, το γέλιο που βγάζω μ' αυτόν τον τύπο δεν περιγράφεται! Ο απίστευτα γελοίος τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει (τέλος πάντων, τρόπος του λέγειν :Ρ) τις γυναίκες -πάντα όμως με φουλ αυτοπεποίθηση για τα hit on skills του :Ρ- είναι άπαιχτος! Όταν, ειδικά, η γυναίκα είναι η Penny, είναι όλα τα λεφτά, εκρηκτικός συνδυασμός! Edited November 26, 2008 by Spock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Έχω καταλήξει σε μια θεωρία: Όσοι θεωρούν/θεωρούμε την Πένυ κουκλάρα, είναι/είμαστε όντως nerds! D'Ailleurs, δεν έχω δει τα τελευταία επεισόδια αλλά νόμιζα ότι ο Howard ήταν ήδη ιδιοκτήτης του ξίφους από τον πρώτο κύκλο (eBay κλπ κλπ) Διαφωνώ, κι εγώ είμαι geek και δεν τη θεωρώ κουκλάρα. Συμφωνώ με το Spock, έχει ωραίο σώμα, αλλά το πρόσωπο δε λέει και πολλά, κι έτσι δεν μπορώ να την αποκαλέσω κουκλάρα. Την αδερφή του Sheldon όμως... Μμμ. Ο αγαπημένος μου απ' τους τέσσερις είναι ο Sheldon διότι είναι εντελώς τρελλός. Μετά έρχεται ο Leonard, γιατί δεν είναι πια τόσο... κοινωνικοπαθής, και είναι πολύ ωραίο να τον βλέπεις να ακροβατεί on the edge. Οι άλλοι δύο είναι ισόπαλοι, τρίτοι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Έχω καταλήξει σε μια θεωρία: Όσοι θεωρούν/θεωρούμε την Πένυ κουκλάρα, είναι/είμαστε όντως nerds! Διαφωνώ, κι εγώ είμαι geek και δεν τη θεωρώ κουκλάρα. Εχμ, εγώ είπα όσοι τη θεωρούν κουκλάρα είναι nerds και όχι το αντίθετο. (Υποθέτω αν πραγματικά ήσουν, θα το έπιανες αμέσως!) Επίσης είπα όσοι και όχι όσες. Μην προσπαθείς να εισβάλλεις ύπουλα στις τάξεις μας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ωχ! Παιδιά ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά αν κατάλαβα καλά από το επίσημο site, αυτήν την εβδομάδα δεν έχει καινούριο επεισόδιο... Ουάααααα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) Είδατε το τελευταίο επεισόδιο;;; Απίθανο, στο τέλος με το δώρο της Penny στον Sheldon!!! Edited December 17, 2008 by Spock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylook Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) AXAXAXAXAXXA το τελευταίο δίλεπτο ήταν όλα τα λεφτα! ''...I can grow my own Leonard Nimoy!'' Edited December 17, 2008 by tetartos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Βάλτε spoiler tags, αν δεν το έχει δει κάποιος είναι φοβερή η στιγμή, καλύτερα να μην έχει ιδέα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristofanoula Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Το τέλος όντως ήταν απίθανο!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Βάλτε spoiler tags, αν δεν το έχει δει κάποιος είναι φοβερή η στιγμή, καλύτερα να μην έχει ιδέα! Κατάφερα να τα βάλω, χωρίς να το διαβάσω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Κατάφερα να τα βάλω, χωρίς να το διαβάσω! Είσαι πρώτος, τέταρτε! ;) Δες το συντομότερο και το επεισόδιο!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Είσαι πρώτος, τέταρτε! ;) Δες το συντομότερο και το επεισόδιο!!! Χαχαχα, αυτό είναι ένα πρωτότυπο λογοπαίγνιο με το όνομά μου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 νέο επεισόδιο, νέο επεισόδιο! ... είτε αυτό, είτε μόλις είδα με τρομερή καθυστέρηση το τελευταίο που είχε βγει... χμ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestor Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Το τελευταίο είναι το Νο 12.. το αμέσως προηγούμενο ήταν το χριστουγεννιάτικο, το οποίο προβλήθηκε 3 βδομάδες πριν!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Το τελευταίο είναι το Νο 12.. το αμέσως προηγούμενο ήταν το χριστουγεννιάτικο, το οποίο προβλήθηκε 3 βδομάδες πριν!!ok, το'χω, το'χω! καλά είμαι, το 12ο είδα :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Μόλις τώρα τελειωσα το 12ο, αυτή η σειρά είναι στη καλύτερη εποχή της, το ένα επεισόδιο μετά το άλλο τα σπάνε! 10/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Robot wars rule! http://www.youtube.com/watch?v=znyyXKQVsL0...feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 (edited) Ωραίο και το τελευταίο επεισόδιο. Δεν ξετρελάθηκα, όπως με τα προηγούμενα, αλλά ήταν πολύ καλό. Αγαπημένη μου φάση στο επεισόδιο, εκεί με τον Sheldon και τη θήκη με τα εργαλεία! Πάντως, τελευταία έχουν αρχίσει να χαλάνε τον Leonard. Έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά... νορμάλ! Δεν είναι το geek που ξεκίνησε, έχει αρχίσει να μην έχει τόση πλάκα. Edited January 15, 2009 by Spock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Ξερουμε την προέλευση του ονόματος του Sheldon; Μόλις μου ήρθε στο μυαλό πως Χάρυ Σέλντον λέγανε τον πατέρα της Ψυχοιστορίας στην σειρά της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας του Ισαάκ Ασίμωφ. Δεν θυμάμαι την ορθογραφία, αλλά μου φαίνεται πως Sheldon γραφόταν και εκείνος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Αρκετά διασκεδαστικό το νέο επεισόδιο, με τον Sheldon να προσπαθεί να αναπτύξει κοινωνικές δεξιότητες, ξεκινώντας με την επινόηση... φόρμουλας για τη σύναψη φιλίας! :Ρ Δυστυχώς την επόμενη εβδομάδα δε θα έχουμε νέο επεισόδιο. Το επόμενο στις 2 Φεβρουαρίου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 (edited) Ξερουμε την προέλευση του ονόματος του Sheldon; Μόλις μου ήρθε στο μυαλό πως Χάρυ Σέλντον λέγανε τον πατέρα της Ψυχοιστορίας στην σειρά της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας του Ισαάκ Ασίμωφ. Δεν θυμάμαι την ορθογραφία, αλλά μου φαίνεται πως Sheldon γραφόταν και εκείνος. Προς απάντηση σου Νοβα, παράθεση από το IMDB: The two main characters (Sheldon Cooper and Leonard Hofstadter) are named after Sheldon Leonard. Τώρα ποιός είναι αυτός... Δεν έχω ιδέα! Edit: Σορρυ για το ξερό της απάντησης, αλλά σπαστηκα που δεν θα έχουμε νεο επεισόδιο... Edited January 20, 2009 by Dinosxanthi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Ωραίο και το τελευταίο επεισόδιο. Δεν ξετρελάθηκα, όπως με τα προηγούμενα, αλλά ήταν πολύ καλό. Αγαπημένη μου φάση στο επεισόδιο, εκεί με τον Sheldon και τη θήκη με τα εργαλεία! Πάντως, τελευταία έχουν αρχίσει να χαλάνε τον Leonard. Έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά... νορμάλ! Δεν είναι το geek που ξεκίνησε, έχει αρχίσει να μην έχει τόση πλάκα. Εμένα μ' αρέσει αυτή η ταλάντευση του Leonard. Δεν νομίζω να τον... αποgeekοποιήσουν. Από την αρχή εξ άλλου ήταν ο μόνος χαρακτήρας ο οποίος είχε κάποια πιθανότητα να αποκτήσει κοπέλα, κτλ., και με αυτή την ιδέα παίζουν απ' την αρχή - μπροστά στον Sheldon πρέπει πάντα ο Leonard να είναι νορμάλ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Λοιπόν, τα τρία προηγούμενα επεισόδια δεν ήταν και πολύ πετυχημένα. Το χθεσινό, όμως... ΑΠΙΘΑΝΟ! Ένα έχω να πω: Leonard's mom comes for a visit! Και μοιάζει πολύ με... κάποιον! Και στο τέλος... άντε, ας μην κάνω spoiler! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts