Airbourne Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 (edited) Χ.Φ.Λάβκραφτ Ταξίδι στην μοναξιά του χρόνου. Π.Γιαννουλάκης 5€ Εναλλακτική Πραγματικότητα. David Ambrose 5€ Ο οίκος των Ατρείδων. Herbert Brian. 5€ (To good to be true, but hell, it is!) Το διαμέρισμα της Οδού Πατησίων. Μάρω Τριανταφύλλου 5€ Το κύκνειο άσμα στα Σύβοτα! Υ.Γ. Για όποιον είναι κοντά στα Σύβοτα, μπορεί να βρει το πρώτο Dune με 5€. Επίσης, πολλά πολλά αξιόλογα βιβλία..Σταματήστε στο πρώτο παζάρι βιβλίων από τα δύο που έχει στο Λιμάνι. Οι προσφορές με τα 5€ είναι μέσα και όχι έξω στην πλατεία. Επίσης έχει προσφορές και μέσα στο μικρό μαγαζάκι. Στο δεύτερο παζάρι είναι μεγαλύτερο με το δεξί τμήμα του πάγκου να έχει προσφορές 3-7€, εκεί θα βρείτε το Κοσμικά Σύμπαντα του Hall. Καλή αναζήτηση... Edited August 16, 2013 by Airbourne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 (edited) Χ.Φ.Λάβκραφτ Ταξίδι στην μοναξιά του χρόνου. Π.Γιαννουλάκης 5€ Ετοιμάσου για αριστούργημα από τα λίγα, Αριστούργημα με άλφα κεφαλαίο. Το βιβλίο χωρίς το παραμικρό απολύτως ίχνος υπερβολής, είναι Ε-Π-Ο-Σ. Edited August 17, 2013 by Δημήτρης 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 η λιστα του χορχε - γιανελλης απο το ξυλοκαστρο και σημερα το πρωι ξεμπουκωμα απο ευριπιδη χαλανδρι (22ευρω περιπου) οι προγονοι μας - καλβινο το κατα ιησουν ευαγγελιο - σαραμαγκου ο σκλαβοσ- σινγκερ δαιμονες των κυματων - κιπλινγκ ο νανος - λαγκερκβιστ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Χτύπησα λαβράκι εχθές. Στάνισλαβ Λεμ και ''Συνέδριο για το Μέλλον''. Από Πρωτοπορία με 2,40 ευρώ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Χτύπησα λαβράκι εχθές. Στάνισλαβ Λεμ και ''Συνέδριο για το Μέλλον''. Από Πρωτοπορία με 2,40 ευρώ. ΤΡΕΧΩ! Μήπως θυμάσαι αν είχε κι άλλα του ίδιου; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Χτύπησα λαβράκι εχθές. Στάνισλαβ Λεμ και ''Συνέδριο για το Μέλλον''. Από Πρωτοπορία με 2,40 ευρώ. ΤΡΕΧΩ! Μήπως θυμάσαι αν είχε κι άλλα του ίδιου; wordsmith μου μού φαίνεται ότι ξέχασες σε ποια πόλη μένω Διατίθεται πάντως για δανεισμό αν θέλεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Χτύπησα λαβράκι εχθές. Στάνισλαβ Λεμ και ''Συνέδριο για το Μέλλον''. Από Πρωτοπορία με 2,40 ευρώ. ΤΡΕΧΩ! Μήπως θυμάσαι αν είχε κι άλλα του ίδιου; wordsmith μου μού φαίνεται ότι ξέχασες σε ποια πόλη μένω Διατίθεται πάντως για δανεισμό αν θέλεις. Όντως! Αλλά συνήθως νομίζω η Πρωτοπορία έχει τα ίδια ανεξαρτήτως πόλης, οπότε τουλάχιστον αυτό θα το έχει και η Αθήνα. Μερσί για την πρόθεση δανεισμού, αλλά λόγω απόστασης το βλέπω πολύ τρέχα-γύρευε το ζήτημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 (edited) Χτύπησα λαβράκι εχθές. Στάνισλαβ Λεμ και ''Συνέδριο για το Μέλλον''. Από Πρωτοπορία με 2,40 ευρώ. ΤΡΕΧΩ! Μήπως θυμάσαι αν είχε κι άλλα του ίδιου; wordsmith μου μού φαίνεται ότι ξέχασες σε ποια πόλη μένω Διατίθεται πάντως για δανεισμό αν θέλεις. Όντως! Αλλά συνήθως νομίζω η Πρωτοπορία έχει τα ίδια ανεξαρτήτως πόλης, οπότε τουλάχιστον αυτό θα το έχει και η Αθήνα. Μερσί για την πρόθεση δανεισμού, αλλά λόγω απόστασης το βλέπω πολύ τρέχα-γύρευε το ζήτημα. Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Με τα μεταχειρισμένα βιβλία ως ένα βαθμό ισχύει. Αυτό όμως δεν ήταν μεταχειρισμένο (λέγοντας μεταχειρισμένα εννοώ αυτά που εκδόθηκαν πρόσφατα και βρίσκονται εύκολα), αλλά εξαντλημένο. Απλά κάποιος Θεσσαλονικιός το διάβασε, δεν το ήθελε, και πήγε και το άφησε στο κατάστημα. Θα μπορούσε να είχε συμβεί το ίδιο και σε Αθήνα ή Πάτρα. Και αν αλλάξεις γνώμη, πες μου. Edited August 21, 2013 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Πήρα με 5 ευρώ το Φάτα Μοργκάνα, του Γουίλιαμ Κότζγουινκλ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Καλημέρα σας Χτύπησα και εγώ ένα καλό λαβράκι...Vineland - Thomas Pynchon 6 euro. Είμαι ενθουσιασμένος; Ω, ναι! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Ξέμεινα από βιβλία εδώ που είμαι και είπα να κάνω λίγα ψώνια... Με 10 ευρώ: 01. Ρόμπερτ Μπλοχ - Παράξενοι κόσμοι(εκδόσεις Terra Nova). Επιτέλους το βρήκα! Και σε λογική τιμή... Αλλού μου ζητάγανε 15... 02. Άλαν Ντιν Φόστερ - Το Κρανγκ των Ταρ-Άιμ(εκδόσεις Ατραπός) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) Καλησπέρα σας (κοντεύει 14:00).. Σήμερα ήταν μέρα Terra Nova + ένα Bonus! Με 13ευρώ: Μην το διαβάσετε νύχτα Παράξενο Ξίφη και μάγοι Κίνα - Ιαπωνία εξωτικές ιστορίες Free Bonus: Αιώνιος Προμάχος - Μ.Moorcock (Πρώτη επαφή, ανυπομονώ). *Συνεχίζω με σημερινή σοδειά... 29/08/2013 Στα βιβλιοπωλεία Παιδεία έχει προσφορά σε κάμποσα βιβλία των εκδόσεων ΟΞΥ και έγινε η κάτωθι αγορά: Κόκο - Πίτερ Στράουμπ - (Θα γίνει η απαραίτητη ανάγνωση, είδα και το σχόλιο του Δημήτρη) 5,50 ευρώ Ο άρχοντας του ψεύδους - Γκράχαμ Μάστερτον - 3 ευρώ Το σκοτεινό ημερολόγιο - Γκράχαμ Τζόυς - 4,50 ευρώ Οι δρόμοι του φανταστικού (Θεωρητικές προσεγγίσεις, απόψεις και διηγήματα). - Γιώργος Παπαδάκης - 4,50 ευρώ Edited August 29, 2013 by Airbourne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Κουτί σε σχήμα καρδιάς του Τζο Χιλ Ήταν σε ένα πακέτο με άλλα 2 βιβλιαράκια παραλίας που μάλλον αφού διαβαστούν θα δωθούν σε δανειστική βιβλιοθήκη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Κουτί σε σχήμα καρδιάς του Τζο Χιλ Ήταν σε ένα πακέτο με άλλα 2 βιβλιαράκια παραλίας που μάλλον αφού διαβαστούν θα δωθούν σε δανειστική βιβλιοθήκη. Μπράβο βρε Χείρωνα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 (edited) Καλησπέρα σας Βρήκα και πήρα σήμερα: Λάνκμαρ - Fritz Leiber : 11ευρώ (μετά από πάρα πολύ καιρό δίνω τόσα λεφτά για βιβλίο..αλλά το συγκεκριμένο το έψαχνα αρκετό καιρό τώρα και μου την έδωσε..) Οι στάχτες της ψυχής μας - Συλλογικό : 3 ευρώ Hellraiser - Clive Barker : 3 ευρώ. Edited August 31, 2013 by Airbourne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Τριστάνος - Thomas Mann Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Παραγγελία από παλαιοβιβλιοπωλείο με 15 ευρώ: 01. Μάρτιν Έιμις - Χρήμα (εκδόσεις Πατάκη)02. Ρόμπερτ ΜακΚάμον - Βάαλ (εκδόσεις Σίμωσι). Απίστευτη έκπληξη, δεν ήξερα ότι είχε μεταφραστεί βιβλίο αυτού του συγγραφέα. Είναι κυρίως γνωστός για τα Swan Song, Mine (το έχω στ'αγγλικά), Boy's Life, The Wolf's Hour, They Thirst, Stinger και άλλα ενδιαφέροντα βιβλία τρόμου. Το Βάαλ είναι το πρώτο του βιβλίο. Από Μικρό Μοναστηράκι με 7 ευρώ: 01. Μικ Τζάκσον - Κάτω από τη γη (εκδόσεις Νεφέλη)02. Άρθουρ Κλαρκ - Παράξενες θάλασσες (εκδόσεις Κάκτος) Από μεταχειρισμένα πρωτοπορίας: 01. Πάτρικ Ρόθφας - Το όνομα του ανέμου (εκδόσεις Anubis) Και από τον Κέδρο με 25 ευρώ: 01. Τόμας Γουίλερ - Μυστική οργάνωση Αρκάνουμ02. Γουίλιαμ Νίκολσον - Η κοινωνία των άλλων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 (edited) Ένα ένα τα ανακαλύπτω... Έγινε η αγορά του Οι άλλοι - James Herbert - 5 ευρώ. (Ελπίζω να είναι καλό...μου άρεσε πάντως η υπόθεση...) Τώρα τελευταία πολύ τρόμος μαζεύτηκε...πρέπει να φτιάξω ατμόσφαιρα κάποια στιγμή... Edited September 2, 2013 by Airbourne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Με 5 ευρώ αγόρασα το Το βιβλιοπωλείο των σκιών, του Μίκκελ Μπίρκεγκορ. Εκδόσεις Πατάκη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Με 5 ευρώ αγόρασα το Το βιβλιοπωλείο των σκιών, του Μίκκελ Μπίρκεγκορ. Εκδόσεις Πατάκη. Α, θα το ευχαριστηθείς αυτό το βιβλίο, μπράβο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregacm Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Βρεθηκα στα Γιαννενα, οποτε εκανα την καθιερωμενη βολτα στο Public. Φυσικα δεν αντισταθηκα στον πειρασμο, και αγορασα το Με τις Πορτες Ανοιχτες, του Ιαν Ρανκιν (αν και δεν ειναι με πρωταγωνιστη τον Ρεμπους) και το Αρωμα, του Πατρικ Ζισκιντ. Συνολο 20 ευρω (παρα κατι ψιλα)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Revenge, Yoko Ogawa Κάτω από το Ηφαίστειο, Μαλκολμ Λόουρυ Κλεψύδρα, Ντανίλο Κις Σάρκινο Φρούρο, Μ. Μανωλιός Το Έντομο Μέσα σου, Τ. Σίρλευ Ο Λαβύρινθος του Διαβόλου, Τ. Σούστερ (το είχα, αλλά κάπου παράπεσε και χάθηκε) Τα Βιβλία του Αίματος ΙΙΙ, Κ. Μπάρκερ (ομοίως με παραπάνω) Όταν Ήμουν Θνητός, Χαβιέ Μαρίας Το 3ο Ράιχ, Ρομπέρτο Μπολάνιο Μισά από Πολιτεία-μισά από Τζέμμα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowghoul Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Ξεκίνησε η ΔΕθ και με μεγάλη μου χαρά είδα πως υπάρχει περίπτερο-παζάρι βιβλίων οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Δυστυχώς περίμενα να βρω περισσότερα πράγματα αλλά εν τέλει κάτι τσίμπησα: Φριτζ Λάιμπερ - Ο Σατανικός Πέπλος (Gather, Darkness) E.Ρ. Μπάροουζ - Χαμένοι στην Αφροδίτη (Lost on Venus) Τζέφρυ Τόμας - Πεθαίνοντας στη τερατούπολη (Monstrocity) Δύο μικρές συλλογές με ιστορίες του Σέρλοκ Χόλμς Σύνολο 10,5 € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanessa Van Hault Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Οκ, μπορεί να μην είναι ακριβώς βιβλία.. Αλλά βρήκα σε ένα υπάιθριο παζάρι το Witchblade και το Heroes (το ομώνυμο σήριαλ!) Η Αρχή απο πέντε ευρώ το καθένα! σε graphic novels! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Από το νέο παζάρι βιβλίου που γίνεται στη ΔΕΘ, εδώ στη Θεσσαλονίκη: - Graham Masterton: Οι δαίμονες της Νορμανδίας 3.5 ευρώ - Brian Stableford: Τα άνθη του κακού 1.5 ευρώ. - Graham Joyce: Indigo 4.5 ευρώ - John Shirley: Το έντομο μέσα σου 4.5 ευρώ - Το κόμικ "οι κόσμοι του Lovecraft, απόκρυφα" 6 ευρώ. Δεν είχαμε πολλές εκδοτικές από τον χώρο του φανταστικού αυτή τη φορά.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts