nikosal Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Σε αυτή τη συλλογή βρίσκονται «Τα Παιδία Παίζει» που πάντα κατατάσσω ανάμεσα στα πιο κλασικά, πιο έξυπνα διηγήματα που έχω διαβάσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 (edited) Σε αυτή τη συλλογή βρίσκονται «Τα Παιδία Παίζει» που πάντα κατατάσσω ανάμεσα στα πιο κλασικά, πιο έξυπνα διηγήματα που έχω διαβάσει. Το διάβασα. Όντως, κλασικό, έξυπνο, και κωμικό συνάμα. Μου άρεσε. Edited September 21, 2011 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 (edited) Μου μένουν 8 μέρες μέχρι τον μήνα Οκτώβριο που θα είναι αφιερωμένος στα κατασκοπευτικά, τα αστυνομικά και τα θρίλερ, και έτσι πρέπει μέσα σ'αυτές τις μέρες να διαβάσω δυο τουλάχιστον βιβλία ΕΦ ακόμα. Διάλεξα το Ελεύθερη Ραδιοφωνία Άλμπεμουθ, του Φίλιπ Ντικ, και για μετά το Στον αστερισμό της Μόνα Λίζα, του Γουίλιαμ Γκίμπσον(τρίτο μέρος μιας τριλογίας, τα άλλα δυο, Νευρομάντης και Κόμης Μηδέν, είναι διαβασμένα). Ελπίζω να προλάβω μέσα σ'αυτές τις μέρες να διαβάσω και τα δυο, μιας και είναι σχετικά μεγάλα σε μέγεθος και σίγουρα απαιτητικά. Edited September 22, 2011 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 (edited) Τελικά το Στον αστερισμό της Μόνα Λίζα δεν θα το διαβάσω, γιατί θα μου κάνει τα μυαλά σαλάτα και δεν έχω και πολύ όρεξη η αλήθεια είναι. Οπότε τελείωσε και αναγνωστικά ο μήνας Σεπτέμβριος, με 14 βιβλία επιστημονικής φαντασίας. Όχι και άσχημα. Edited September 26, 2011 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Engineman - Eric Brown Οι πρώτες σελίδες είναι ενδιαφέρουσες. Είναι καλογραμμένο, έχει σωστή ανάλυση (δηλαδή εκεί που πρέπει χωρίς να σε τρελαίνει στις λεπτομέρειες). Ενδιαφέρον concept, θα δώ πως θα το προχωρήσει και θα το αποδόσει. Στην έκδοση που έχω έχει και κάποιες ιστορίες στον ίδιο κόσμο που είχε γράψει για διάφορα περιοδικά ΕΦ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted September 26, 2011 Management Share Posted September 26, 2011 O.T. ... Οπότε τελείωσε και αναγνωστικά ο μήνας Σεπτέμβριος, με 14 βιβλία επιστημονικής φαντασίας. Όχι και άσχημα. Πρέπει να το εκμεταλλευτείς επαγγελματικά αυτό ... σκέψου το ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Τωρα θα πιασω το Metro 2033.Eχω ακουσει καλα λογια!Για να δουμε.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Κώστας Χαρίτος, Σχέδιο Φράκταλ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Καλώς σας βρήκα. Ξαναδιαβάζω το "Υπερίων" και θα ξαναδιαβάσω και το "Η πτώση του Υπερίωνος". Ο Νταν Σίμμονς είναι πολυαγαπημένος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Ξεκίνησα το "Σφαγείο Νο 5" του Βόνεγκατ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oremiou Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Διαβάζω το Reality Dysfunction του P. Hamilton, που ειναι 1000τοσες σελίδες και το οποίο σκέφτομαι σοβαρά να παρατήσω έχοντας διαβάσει τις πρώτες 60 (προφανώς δεν μαρέσει μέχρι στιγμής). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Δώστου ένα 10% αβάντα, πριν αποφασίσεις (δηλ. φτάσε ως την 100 σελ.). Το έχω χρόνια, πάντως, και δεν έχω αποφασίσει να το ξεκινήσω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Charles Yu, γεννημένος στο LA το 1976. Ξεκίνησα το βιβλίο του How to live safely in a science fictional universe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasiospa Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 Αφού τέλειωσα το The Listeners του James Gunn (πολύ ενδιαφέρον βιβλίο) ξεκινάω το Whipping Star του Frank Herbert για να διαβάσουμε και κάτι άλλο από Herbert εκτός από το Dune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Bob Shaw, Orbitsville (1975). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasiospa Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 William Tenn : Of Men and Monsters Το βιβλίο αρχίζει με την εξής εκπληκτική φράση: " Μankind consisted of 128 people" !! Ηδη από τις πρώτες σελίδες it captures your imagination. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Ξεκίνησα τα Χρονικά του Άρη του Ray Bradbery. Πρέπει να ομολογήσω ότι ντρέπομαι που δεν το είχα διαβάσει τόσον καιρό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Guernica Night, Barry N. Malzberg. Από μια πανέμορφη έκδοση του 1979, με ωραίο εξώφυλλο, χαρακτηριστικό της εποχής και αναγραφόμενη τιμή... 75 πένες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Planch Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Wireless, Charles Stross Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paris60 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Old Man's War του John Scalzi... Πολυ καλα αρχισε και εχω υψηλες προσδοκιες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Δεν εχει χωρο για τον ανθρωπο (a.k.a. Νεκρομαντης) του Γκορντον Ντικσον Αν και απο περιληψη και τιτλο ακομη ηταν προφανες οτι δεν θα ειχα δικιο αλλα περιμενα κατι εστω καπως military sf αφου ειναι το πρικουελ του κλασικου Dorsai!Ακομη κι ετσι βεβαια δεν απογοητευτηκα,ειναι αρκετα καλο βιβλιο μεταφυσικο θριλερ ΕΦ,what's not to like?Κι αν πετυχω πουθενα το Ντορσαι! θα παρω τη δοση πιουπιου που αυτον τον καιρο παιρνει ο Τυριον με το Old man's war. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasiospa Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 Αφου τέλειωσα το Of Men and Monsters του W.Tenn διάβασα την συλλογη απο νουβέλλες Galactic North του A.Reynolds για να ολοκληρώσω το σύμπαν του Revelation Space και τώρα περνάω στο πολυαναμενόμενο sequel του A fire upon the deep του Vernor Vinge: The Children of the Sky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 ναι, να λέμε και πώς μας φάνηκαν τα βιβλία που διαβάσαμε, γιατί δεν βλέπω άλλη κίνηση... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Από Ιανουάριο θα έχει μπόλικη κίνηση από μένα μιας και θα είναι μήνας ΕΦ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Διαβάζω το Σαντιάγκο, του Mike Resnick. Πάρα πολύ καλό και ευχάριστο μέχρι στιγμής. Το έχει διαβάσει κανείς; Μόλις το ξεκίνησα, έχω φτάσει στη σελ 200 περίπου. Γαμάτο φαίνεται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts