Popular Post DinMacXanthi Posted June 11, 2014 Popular Post Share Posted June 11, 2014 Hear ye, hear ye! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε όχι ένα αλλά ΔΥΟ καινούργια βιβλία που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2014.Την προηγούμενη βδομάδα, λοιπόν, στα γραφεία των εκδόσεων Κλειδάριθμος, υπογράφτηκαν πλάι-πλάι τα συμβόλαια για το νέο μου μυθιστόρημα Τρόμου ΚΑΙ για το νέο μυθιστόρημα Επιστημονικής Φαντασίας του Μιχάλη Mmanωλιού! Το καταπληκτικότερο όλων είναι ότι μιλάμε για δυο βιβλία-αδέρφια, καθώς η συγγραφή τους ξεκίνησε την ίδια μέρα, και γράφτηκαν συγχρόνως Οπότε, σε λίγους μήνες, θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία 28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Στη φετινή χρονιά θα οφείλω πολλά μου φαίνεται! Από Ars Nocturna εντός του 2014 κυκλοφορεί το δεύτερο μυθιστόρημά μου. Είδος: dark fantasy. (πάρα πολύ dark και πάρα πολύ fantasy) Οέ Οέ! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalonia Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 * Earthbound Angel Returns in Fever Dreams E-Zine (Cover art inspired by my story!) * Passerby(short story) and Bondage(poem) acclaimed on Darker Times Fiction Site. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Το διήγημα μου, Συγγραφέας στην Κόλαση, στο FantasyGate. http://fantasia-portal.blogspot.gr/2014/07/siggrafeas-stin-kolasi.html 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dagoncult Posted August 1, 2014 Popular Post Share Posted August 1, 2014 Το διήγημά μου Απώθηση Ανοιχτού Χώρου, στην ανθολογία Κλειστοί Χώροι, της Ars Nocturna. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winds poet Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ EBOOK - ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ", ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΟ ΒΙΒΛΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟ Ε ΒΟΟΚ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ LINK http://www.24grammata.com/wp-content/uploads/2013/12/boskainos-paraxenes-istories-24grammata.com_.pdf 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalonia Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 This was a good summer! 'Hot Air Ballooning' www.99fiction.net/page/winner-15 'Tickets to Ride' Fox Pockets Reflections, Fox Spirit Books, 2015. '...Line(s)', 'Ox Blood Burden' & 'Little Seeds' (poems) due for publication in the next issue of The Literary Hatchet. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Τέλη Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο μου μυθιστόρημα τρόμου από τις εκδόσεις Λυκόφως. Και το όνομα αυτού: Ο Στόχος. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Στατήρης Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο μου βιβλίο με τίτλο <<Η ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΤΑΡΑ>>. Σας ευχαριστώ πολύ. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niceguy0973 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Α΄ Βραβείο και συμμετοχή του διηγήματός μου "Κλείσε μου το Μάτι" στην έκδοση "Ιστορίες της πόλης μας - Ιωάννινα" από τον εκδοτικό οίκο i-Write... Λόγω του βραβείου αυτού, σύντομα θα εκδοθεί το πρώτο μου μυθιστόρημα φαντασίας από τον συγκεκριμένο εκδοτικό οίκο... και ανυπομονώ!!! Για όσους θέλουν να διαβάσουν το διήγημά μου που κέρδισε στον διαγωνισμό, μπορούν να μπουν στο blog που δίνω παρακάτω... http://nektar73.wordpress.com/ 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AlienBill Posted October 9, 2014 Popular Post Share Posted October 9, 2014 (edited) Με χαρά σας ανακοινώνω την κυκλοφορία της πρώτης μου προσωπικής ανθολογίας ιστοριών τρόμου με τίτλο "μυστικοί εφιάλτες και μικροί φόβοι". Παραθέτω το οπισθόφυλλο από το δελτίο τύπου Καλωσορίσατε στη Λιβαδούπολη, μια παρακμασμένη μεγαλούπολη εντός της οποίας η υψηλή τοξικότητα των ατμοσφαιρικών ρύπων, έχει οδηγήσει στο παρελθόν στη βίαιη εκκένωση της μισής της έκτασης. - Μια νεαρή φοιτήτρια κάνει το λάθος να βασιστεί στις κατευθύνσεις που της δίνει η iphone συσκευή της, με αποτέλεσμα να χαθεί στις ερημιές των δυτικών προαστίων. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερό της εφιάλτη όταν γνωρίζει τη βασίλισσα της πόλης και τους τερατώδεις ακολούθους της. - Ένας αστροφυσικός που εργάζεται στο αστεροσκοπείο της πόλης, ανακαλύπτει το μυστικό που κρύβει η οικογένεια της αρραβωνιαστικιάς του, το οποίο έχει να κάνει με την μυστηριώδη εξαφάνιση του θείου της. Η διερεύνηση της υπόθεσης οδηγεί τον αστροφυσικό σε μια τρομακτική ανακάλυψη. - Ένας πλανόδιος πωλητής φωτογραφιών με δαιμονική όψη, εμφανίζεται από το πουθενά μπροστά σε έναν φοιτητή και προσπαθεί να τον πείσει να αγοράσει κάποιες από αυτές. Με φρίκη ο φοιτητής ανακαλύπτει ότι οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον ίδιο σε διάφορες φάσεις της ζωής του, ενώ λίγο αργότερα διαπιστώνει ότι ο αινιγματικός πωλητής γνωρίζει όλα τα προσωπικά του δεδομένα. Τρεις ιστορίες τρόμου που στόχο έχουν να σας ξεναγήσουν στον εφιαλτικό κόσμο της δυτικής Λιβαδούπολης και σε πολλών άλλων παράξενων περιοχών της χώρας που μας περιβάλλει και της ψυχής που εδρεύει μέσα μας. Και το εξώφυλλο Ευχαριστώ πολύ... Edited October 9, 2014 by alien666 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) Πέρα από το παραπάνω, το δίηγημά μου "τιτανομαχία" θα δημοσιευτεί στην ανθολογία «Θεοί του Ατμού: Steampunk οράματα» από συμπαντικές διαδρομές. Ο "Εσώτερος θεός" (νουβελέτα) κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο περιοδικό των Συμπαντικών Διαδρομών τεύχος 20, αλλά και στην ανθολογία των βραβείων Larry Niven τον Δεκέμβριο, μαζί με ένα διήγημά μου και δουλειές άλλων.... Edited November 12, 2014 by alien666 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howard Crease Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Φλασάκι μου δημοσιεύτηκε στα πλαίσια του διαγωνισμού Flash Europa 28. Ορίστε και το link: http://flash-europa-28.org/greece/37-breaths-plaka 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Μάρβιν ΑΑΠ Posted November 21, 2014 Popular Post Share Posted November 21, 2014 Τώρα που το ξεφυλλίζω, μπορώ να πω ότι μ' αρέσει. Έτσι κι αλλιώς, χάρηκα τόσο πολύ με την έκδοση, που ελπίζω να μου το συγχωρέσετε ότι το ανεβάζω εδώ, παρόλο που έχει μόνο έμμεση σχέση με το τόπικ. Εντάξει, το Ανθρωποειδή, κυβόργια και γυναίκες: η επανεπινόηση της φύσης δεν είναι λογοτεχνία, ούτε το έχω γράψει εγώ, αφού η μετάφραση είναι, βέβαια, κάτι διαφορετικό από τη συγγραφή -και μην ακούτε όσα διαδίδονται κατά καιρούς. Όμως η έμμεση σχέση του είναι διπλή, και νομίζω ότι του παραχωρεί μια θέση εδώ. Πρώτα πρώτα, στα άρθρα του μιλάει για επιστήμη (φιλοσοφία της επιστήμης, βιολογία, ηθολογία των ζώων, φεμινιστικές και πολιτισμικές σπουδές) και για επιστημονική φαντασία, αναλύοντας μερικά πολύ γνωστά έργα. Επίσης, περιλαμβάνει το «Κυβοργικό μανιφέστο», ένα κείμενο που συζητήθηκε πολύ και επηρέασε σημαντικά τον τομέα του από τότε που πρωτοδημοσιεύτηκε, το 1985· κατά κάποιο τρόπο μπορεί να θεωρηθεί έργο και επιστημονικής (δουλειάς) και φαντασίας (σκέτο) : )) Δεύτερον, αυτό ήταν η αφορμή για να γραφτώ στο sff πριν από κάμποσα χρόνια, όταν αναζητούσα πληροφορίες για μια λέξη –για τα κυβόργια, όπως θα φανταστήκατε ήδη. Με την έκδοσή του, λοιπόν, είναι σαν να κλείνει ένας κύκλος συζητήσεων –κι ανοίγουν πολλοί πολλοί άλλοι : )) Περισσότερα για το βιβλίο μπορεί να δει κανείς εδώ. 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Σε αυτό εδώ http://www.metaixmio.gr/products/2604--.aspx Stanley στη θέση 16 και Ιρμάντα στη θέση 21 (σύμφωνα με αυτό http://logotexnis.artspot.gr/contest-2013/4-win-list ). Συγχαρητήρια! Μπορεί να έχετε κι οι δύο εκδώσει και βιβλία ολόκληρα δικά σας, αλλά άλλη μία δημοσίευση δε βλάπτει. (Ξέρουμε και κανέναν άλλον από τη λίστα; Γιατί μερικά ονόματα μού φαίνονται γνωστά) Το ξέρω ότι έλεγα πως στον επόμενο τέτοιο διαγωνισμό θα έγραφα κι εγώ, αλλά πρέπει πρώτα να βγει από τη μέση ο Καβάφης. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Natasha Posted December 10, 2014 Popular Post Share Posted December 10, 2014 Μόλις έμαθα ότι το βιβλίο "Ιστορίες του Χειμώνα" που προέκυψε από τον διαγωνισμό eyelands - Παράξενες μέρες έχει κυκλοφορήσει. Περιέχει 32 σύντομα διηγήματα εκ των οποίων ένα είναι δικό μου και άλλα δύο είναι των συνσφφ-μελών Mesmer και Howard! Πάντα τέτοια 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post John Deram Posted December 15, 2014 Popular Post Share Posted December 15, 2014 Μόλις εξέδωσα το πρώτο μου μυθιστόρημα φαντασίας με τίτλο "Ονειρευτές Βιβλίο 1" στις εκδόσεις Οσελότος. Θα ακολουθήσει το Βιβλίο 2 σύντομα.... Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την εισαγωγή εδώ: https://dreamersthebook.wordpress.com/ Και παραθέτω και το εξώφυλλο που δημιούργησε η καλλιτέχνις και φίλη μου Ίρις Φουστέρη! 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 (edited) Συμμετοχή στη συλλογή Μία Αγκαλιά Παραμύθια, με το παραμύθι "Μη Λύνεις τα Μάγια" (Beauty and the Beast retold) . Λεπτομέρειες εδώ! http://www.amazon.com/HUGE-HUG-FAIRY-TALES-TRAVELLING-ebook/dp/B00LQ9OS0M/ref=cm_cr_pr_product_top Edited December 26, 2014 by Ιρμάντα 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θάλεια Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους σας. Βρήκα το φόρουμ μέσω google, ψάχνοντας ένα τρόπο να έρθω σ' επαφή με ανθρώπους που διαβάζουν φαντασία, για εντελώς ιδιοτελή λόγο: έχω γράψει και αυτο-εκδώσει στο amazon τρία από τα τέσσερα βιβλία της σειράς "Θρυλία" και καθώς είμαι έξω από οποιοδήποτε κύκλωμα εκδοτών-μεγαλοβιβλιοπωλών-μεσαζόντων/πλασιέ-συγγραφέων, κάθε προσπάθεια που έχω κάνει για την προώθησή τους έχει αποτύχει παταγωδώς. Τα βιβλία έχουν εντούτοις διαβαστεί από μερικούς που έγιναν φανατικοί τους, αν κι είναι προτιμότερο να τα διαβάσει κανείς και να σχηματίσει αυτή την εντύπωση μόνος του. Ο πρώτος τόμος λέγεται "το ιαματικό ψυχοβότανο", ο δεύτερος " το πύρινο άλογο", ο τρίτος "το κρυστάλλινο μάτι" και ο τέταρτος που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα "το αθάνατο νερό". Τα εξώφυλλα όλων τους φιλοτεχνήθηκαν από την illustrator Ευγενία Λονγκβινόβσκα (να 'ναι καλά που δέχτηκε να τα εικονογραφήσει περιμένοντας την αμοιβή της από τις πενιχρές πωλήσεις). Για ό τι έχω γράψει στη σειρά, έχει προηγηθεί έρευνα. Σας ευχαριστώ! Edited January 6, 2015 by Θάλεια 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Μια που έχω να ποστάρω εδώ πάνω από τέσσερα χρόνια, ας κάνω ένα refresh. Για τα διηγήματα που έχουν αναδημοσιεύσεις, αναφέρω μόνο την πιο εύκολα προσβάσιμη δημοσίευσή τους. Μυθιστόρημα: Αγέννητοι Αδελφοί, εκδόσεις Κλειδάριθμος, 2014. Συλλογές διηγημάτων: --"Σάρκινο Φρούτο", εκδόσεις Τρίτων, 1999. --"...και το τέρας", εκδόσεις Τρίτων, 2009. Άλλα διηγήματα: --"Εντροπικός Θάνατος", περιοδικό "Φανταστικά Χρονικά", τ. 8, Νοέμβριος 2005. --"O Βόθρος", ανθολογία "Οι Θρύλοι του Σύμπαντος", εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, 2007. --"Η Φωτογραφία", ένθετο περιοδικό κόμικς και επιστημονικής φαντασίας "9" της Ελευθεροτυπίας, τ. 463, 2009. --"Το Θεώρημα του Ενός", ανθολογία "ΕΦΦάνταστες Ιστορίες", ΑΛΕΦ, 2013. --"Laguna Seca", ανθολογία "Εφαρμοσμένη Μυθομηχανική", sff.gr/press, 2014. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalonia Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 (edited) 3 poems in The Literary Hatchet (U.S.) Flash fiction Zombie Apocalypse story "The Night Before" on Jamie Noble's site http://thenobleartist.com/author-of-the-month/aotm-december-2014-n-o-a-rawle/ Edited January 8, 2015 by Avalonia 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Snowghoul Posted January 9, 2015 Popular Post Share Posted January 9, 2015 Το διήγημα μου "λευκό νερό" θα συμπεριληφθεί στη συλλογή "Τρόμος και φαντασία στη Θεσσαλονίκη". Θα κυκλοφορήσει σύντομα από την AddArt, υπό την αιγίδα του "Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νέων 2014". 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θάλεια Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) Γεια χαρά! Τη σειρά 'Θρυλία' μπορείτε να τη βρείτε όπως έχω γράψει και πιο πάνω στο amazon, όσοι ενδιαφέρεστε. Ξεκαθαρίζω ότι ανήκει στην κατηγορία εφηβική/νεανική λογοτεχνία φανταστικού. Ο πρώτος τόμος, "Το Ιαματικό Ψυχοβότανο", εδώ: http://www.amazon.com/Healing-Soulherb-Through-Thrylian-Gates/dp/1490333010/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1420809222&sr=8-1&keywords=to+iamatiko+psihovotano ο δεύτερος τόμος, "Το Πύρινο Άλογο", εδώ: http://www.amazon.com/Fiery-Stallion-Thrylian-Gates-Greek/dp/1495375307/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1420809504&sr=8-1&keywords=to+pirino+alogo και ο τρίτος τόμος, "Το Κρυστάλλινο Μάτι", εδώ: http://www.amazon.com/Crystal-Through-Thrylian-Gates-Greek/dp/1496020731/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1420809584&sr=8-1&keywords=to+kristallino+mati Edited January 9, 2015 by Θάλεια 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Βελόρεν Posted January 18, 2015 Popular Post Share Posted January 18, 2015 Συμφορουμίτες χαίρεται! Μόλις έκδοσα το πρώτο μου μυθιστόρημα επικής φαντασίας με τίτλο: Ικχθίλιον από τις εκδόσεις Φυλάτος. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Natasha Posted February 4, 2015 Popular Post Share Posted February 4, 2015 Τη Δευτέρα 8/2 έχει παρουσίαση στο Μπορντελό (πολύ όμορφο μπαρ στη Θεσσαλονίκη) για τη συλλογή διηγημάτων "Τρόμος και φαντασία στη Θεσσαλονίκη". Μέσα έχει και μια δική μου ιστορία. Είναι η πρώτη έκδοση της ομάδας AddArt στην οποία είναι πολύ μερακλήδες, φτιάξανε κοτζάμ βιντεάκι! Το βιβλίο θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ κατά την παρουσίαση 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts