Jump to content

Τι διαβάζετε;

RObiN-HoOD
Φάντασμα
Message added by Φάντασμα,

Θα σας παρακαλούσαμε, αν είναι δυνατό, να μην γράφετε κριτικές για βιβλία σε αυτό το topic, επειδή, στο topic με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται οι σελίδες και χάνονται οι κριτικές μέσα σε αυτές.

Μπορείτε να κάνετε post τις κριτικές σας μέσα στο topic του εκάστοτε συγγραφέα/βιβλίου (αν υπάρχει), αν δεν υπάρχει, μπορείτε να φτιάξετε εσείς.

Αυτό θα βοηθούσε πολύ υποψήφιους αναγνώστες που θέλουν να διαβάσουν κάποιο βιβλίο/συγγραφέα και θέλουν να διαβάσουν κριτικές.

Recommended Posts

Συνειδητοποίησα πως φέτος δεν έχω διαβάσει ούτε ένα βιβλίο Κινγκ! Πέρσι είχα διαβάσει 6 και φέτος 0; Έχω πει θα κάνω κράτει, γιατί μου έχουν μείνει ελάχιστα(3-4) δικά του αδιάβαστα, αλλά μου έχει λείψει. Οπότε ξεκίνησα το "Αναβίωση". Διάβασα τις πρώτες 100 σελίδες και μου φαίνεται αρκετά καλό.

Είμαι στα μισά του Ίντριγκα στο Ιόνιο, του Τζίμμυ Κορίνη.

Έχω αρχίσει το Δυτικά της ελευθερίας, του Τόμας Ένγκστρομ.

• Like 1

Έχω ξεκινήσει το Το Μάτι της Πυραμίδας, το πρώτο βιβλίο από την τριλογία Illuminatus!.

• Like 1

Έχω ξεκινήσει το Το Μάτι της Πυραμίδας, το πρώτο βιβλίο από την τριλογία Illuminatus!.

Έχω αρχίσει την συλλογή διηγημάτων Στιγμιότυπα, του Ρέιμοντ Κάρβερ. Σ'αυτά τα διηγήματα βασίζεται και η ομότιτλη ταινία του Ρόμπερτ Άλτμαν. Έχοντας διαβάσει τα τρία πρώτα μέχρι στιγμής, μπορώ να πω με σιγουριά ότι αύριο κιόλας θ'αγοράσω τον συγκεντρωτικό τόμο των εκδόσεων Μεταίχμιο, που περιέχει τρεις συλλογές... 

• Like 2

Διαβάζω το "Σατανιστές" της Mary-Rose Hayes (The Neighbours).

Ομολογώ πως είχα πολύ καιρό να διαβάσω τόσο βαρετό βιβλίο σαν κι αυτό, αλλά, τουλάχιστον, με βοηθάει στο να κοιμάμαι πιο γρήγορα τα βράδια.

Έχω φτάσει στα 50% του βιβλίου, η "γκόμενα" συγγραφέας έχει χώσει 10 γεροντοκόρες μέσα στα κείμενα της, με έχει κάνει να χάσω την μπάλα στο τι διάολο συμβαίνει με την καθεμία τους, μου βγάζει τα σεξουαλικά και στερητικά της προβλήματα στη φόρα και δεν ξέρω τι άλλο θα συναντήσω μέχρι το τέλος του βιβλίου...

Έχω βάλει σκοπό να μην αφήνω βιβλία στην μέση πια, όπως έκανα παλιότερα και, έτσι, είμαι αναγκασμένος να το υποστώ μέχρι το τέλος...

Δυστυχώς, η κακομοίρα, δεν το έχει με την λογοτεχνία του τρόμου... Ας πιάσει κανένα arlekin καλύτερα.

Edited by WolfBack
  • Like 2

Μάικλ Κράιτον και ''Ο Χαμένος Κόσμος''.

Στο αγοραζω μολις το τελειωσεις!! :)

Έχω αρχίσει το Μπαλζάν: Ο ναυαγός του διαστήματος, του Ουάλας Μουρ.

Ξεκίνησα το Δάσος με τα Πέπλα της Ειρ. Μαντά. Ειμαι στις πρώτες σελίδες φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Το σχόλιο που μου ήρθε στο μυαλό ολοκληρώνοντας το 2ο κεφάλαιο δεν το γράφω γιατί δεν είναι κόσμιο.

Ξεκινησα το Σαρωτικη εκρηξη του George Pelecanou.Πρωτο του συγγραφέα που διαβαζω.

Είπα να δώσω μια 2η ευκαιρία στον Λάβκραφτ και ξεκίνησα τον 1ο τόμο από τα άπαντα.

• Like 1