Electroscribe Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 λοιπόν. στο γυρίστε το γαλαξία με ώτο στοπ, υπάρχει ένας χαρακτήρας, μία άμοιρη ψυχή που υποστηρίζει (με στοιχεία, αν μη τι άλλο) ότι σε κάθε ενσάρκωσή της, την είχε σκοτώσει ο άρθουρ ντεντ. (σχόλιο: το χαρακτήρα/την ψυχή αυτή στη ραδιοφωνική σειρά την έκανε ο ντάγκλας άνταμς. δηλαδή, πήραν τα κομμάτια από την ανάνγωση των βιβλίων που είχε κάνει και τα βάλανε στο σωστό σημείο, γιατί είχε ήδη πεθάνει όταν μετέφεραν τα τρία τελευταία βιβλία στο ραδιόφωνο... u get the picture... ) ψάχνουμε το όνομα της άμοιρης αυτής ψυχής... Agrajag Είχε φτιάξει κι ένα άγαλμα που έδειχνε όλες αυτές τις "δολοφονίες" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 oui, monsieur. c'est la σειρά σας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electroscribe Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Κάπου είχαμε μείνει: Τι το ιδιαίτερο έχει το ζευγάρι των εξωγήινων στα Παραστρατημένα Πουλιά του Φίλιπ Χοσέ Φάρμερ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Ε, νομίζω πως είναι φανερό οτι δεν έχουμε ιδέα? όχι? Έχουν περάσει μόλις 20 μέρες... Πες μας και ρώτα κάτι άλλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Αφου την έβαλα εγώ, θα την απαντήσω εγώ κι ας βάλει όποιος προλάβει. Είναι και τα δύο αρσενικά και ερωτευμένα μεταξύ τους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 οκ, στο παιχνίδι του τζέραλντ, καταφέρνει τελικά η τζέσι να ελευθερωθεί μόνη της ή την βοηθάει κάποιος; αν μόνη της, πώς; αν τη βοηθάει κάποιος άλλος, ποιος; όποιος δώσει την απάντηση, ας την βάλει σε spoiler tags, μην το σποϊλεριάσουμε... ;) κι ας βάλει όποιος προλάβει.πρόλαβα; πρόλαβα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 το είχα διαβάσει πρίν απο 10φέυγα χρόνια αλλα ακόμα να το αποβάλω απο τον εαυτο μου. αν θυμάμαι καλά το πνευμα της κολλητής της, της δίνει ενα ξυράφι που το χρησιμοποιεί για να κόψει τα χέρια της, ωστε να περάσουν μέσα απο τις χειροπέδες. τώρα πείτε μου πως βάζω spoiler tags. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 χμμμ, οκ. κόβει τον αντίχειρα της, επιτρέποντας στον καρπό της να βγει από τη χειροπέδα. το άλλο χέρι το ελευθερώνει κανονικά, αν θυμάμαι καλά, με το κλειδί που καταφέρνει να πιάσει . σειρά σας, μεσιέ d'ailleurs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 βαζω ερώτηση: ποιό είναι το άλλο όνομα του ξίφους Εξκάλιμπερ στο βιβλίο "Βασιλιάς Αρθουρος" του Stephen Lawheadq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μήπως ήταν Calimpur (Κάλιμπουρ); Παίζει να είμαι τελείως, μα τελείως off... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 οχι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Κάλιμπερν ή Κάλεντβολκ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Χμ, μάλλον έχεις δίκιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Εδώ πως πάμε; Το πετύχαμε ή όχι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Νομίζω ναι. Βάλε λέξη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Στο THE STAND του KING οι επιζήσαντες έβλεπαν στον ύπνο τους μια γριά να τους καλεί κοντά της. ΕΡΩΤΗΞΗ Ποιο είναι το όνομα αυτής της καλής γιαγιάκας; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celestial Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 abigale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Ευτυχώς που στο δικό μου παραλήρημα απάντησες και μάλιστα γρήγορα. Σειρά σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celestial Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 το να επιθυμει καποιος ενα πρόβατο ειναι απόδειξη οτι υπαρχει! ( και οχι δε παραληρω απο βιβλιο ειναι ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celestial Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 (edited) επιδη δε βλεπω κινηση... απο το ιδιο βιβλιο: " δεν επρεπε να την ακουσω, μου εξομολογηθηκε μια μερα, τελικα τα λουλουδια δε πρεπει να τα ακους, πρεπει μονο να τα κοιτας και να τα μυριζεις" Edited June 12, 2008 by Celestial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naurgul Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 (edited) επιδη δε βλεπω κινηση... απο το ιδιο βιβλιο: " δεν επρεπε να την ακουσω, μου εξομολογηθηκε μια μερα, τελικα τα λουλουδια δε πρεπει να τα ακους, πρεπει μονο να τα κοιτας και να τα μυριζεις" Ο Μικρός Πρίγκιπας - Le Petit Prince Edited June 12, 2008 by Guardian of the RuneRing #1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celestial Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 you got it! go for the eyes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naurgul Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Χμ... ο Μικρός Πρίγκιπας... από τα αγαπημένα μου. Το πρώτο quote ήταν τόσο out of context που είχε τελείως διαφορετικό νόημα από ό,τι στο βιβλίο. Τέλος πάντων, παρακάτω βρίσκεται η δικιά μου ερώτηση... έχω την εντύπωση ότι είναι υπερβολικά εύκολη αλλά θα δείξει. Σε ποιο βιβλίο κάποιοι ξεκινούν να σχηματίσουν όχλο και να λιντσάρουν κάποιον, αλλά αποτυγχάνουν λόγω έλλειψης γνώσεων στο αντικείμενο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naurgul Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 (edited) Hint #1: Ο λόγος για τον οποίο αυτοί επιθυμούν να λιντσάρουν αυτόν σχετίζεται με την απόφασή του να εγκαταλείψει την πατρίδα του. Edited June 13, 2008 by Guardian of the RuneRing #1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naurgul Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Hint #2: Αυτός πήρε την απόφαση να αυτοεξορισθεί και να ξενιτευτεί επειδή στην πατρίδα του δε μπορούσε να ολοκληρώσει το σημαντικότερο έργο της ζωής του. Αυτό όχι γιατί του το απαγόρευσε κανείς ρητά, αλλά επειδή έμμεσα δεν του παρέχονταν η απαραίτητη βοήθεια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts