Darkchilde Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 Time for a bit more on the men side: Christopher Eccleston (The Ninth Doctor): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 (edited) JOHN SIMM (LIFE ON MARS DR WHO) GAIUS BALTAR (BATTLESTAR GALACTICA) Edited January 28, 2010 by supermario Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 DESMOND - LOST (Πεθαίνω για την προφορά του!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 Δεν είναι πολύ γλύκας εδώ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 DAVID THWELIS (HARRY POTTER) STEVE BUSCEMI (GHOST WORLD-BIG LEBOWSKI) MARTIN DONOVAN (INSOMNIA-WEEDS) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 (edited) DAVID THWELIS (HARRY POTTER) STEVE BUSCEMI (GHOST WORLD-BIG LEBOWSKI) Edited January 28, 2010 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ποκ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Γιατί ρε Ντίνο?Δεν καταλαβαίνω ! Δηλαδή γιατί θεωρείται νορμάλ να σου αρέσει ο Κιάνου Ριβς κ όχι ο David Thewlis :PPP?LOL! Birol Ünel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 MAX VON SYDOW (THROUGH A GLASS DARKLY, HOUR OF THE WOLF, WINTER LIGHT) (Πολύ όμορφος στα νιάτα του!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 α) ν' αναφέρω ότι με άκουσε το σύμπαν όταν διάβασα τα σχόλια των κυρίων Γιώργος-Μιχάλης-Νώντας απ' τα γέλια. Ο Κάβιλ (όνομα και πράγμα, πανάθεμά τονε) είναι ανάμεσα στα δύο ζευγάρια από μεγάαααλα βυζ μάτια των κυριών που τον συνοδεύουν και τις οποίες απολαμβάνει ποικιλοτρόπως ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Tudοrs. Ήταν επίτηδες διαλεγμένη η φωτογραφία για να ικανοποιεί όλα τα γούστα. :Ρ β) τον βλαμμένο ψυχασθενή τρελογιατρό του Battlestar Galactica ΤΟΝ ΜΙΣΩ! Ψόφος. Με συνοπτικές διαδικασίες. Απολογούμαι στις κυρίες πουγοητεύονται απ' το μάτι του ροφού που παίζει μπάφκετ στον τριφυλλιακό. γ) Τελικά έχω δύσκολο γούστο στους άντρες... Προσπαθούσαμε να κάνουμε καστ για το Dragon Age με τον καλό μου κι ενώ τις τσούπρες τις καλύψαμε σε τρία λεπτά, μας έφυγε ο αδόξαστος (ο δικός μου περισσότερο που ο ένας μου μύριζε κι ο άλλος μου βρωμούσε) να βρούμε τ' αγοράκια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 αν και τα ξανθά συνήθως είναι ξενέρωτα, αν και τα βρετανά επίσης συνήθως είναι ξενέρωτα, μην μιλήσω δηλαδή για το συνδυασμό των δύο, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις... καλή ώρα ο monsieur gordon matthew sumner, aka sting. είμαι ο μόνος που ένιωσε ένα μικρό πόνο στην καρδιά όταν πέθανε ο feyd-rautha harkonnen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Mr. Walter Skinner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Ο Bob Geldof στην ταινία The Wall. Πριν και μετά το ξύρισμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Ο Bob Geldof στην ταινία The Wall. Πριν και μετά το ξύρισμα. Πριν, πριν, δαγκωτο......(Κατι παθαινω με τα μουσια) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ (ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ- ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ) Έχει και μια υπέροχη χροιά φωνής ! "> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 (edited) Αμαν, φωτια που μ' αναψες! Τι παιδι ειν' αυτο!!!!!!!!!!! (Αν και οχι σουφου) Edited March 6, 2010 by Dark desire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Σου καθόλου, αλλά έχει λίγο φου(LΟL!).http://www.imdb.com/title/tt0387823/ Οπότε είμαι εντός θέματος!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Αυτά είναι ψιλολόγια... ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ CLINT EASTWOOD ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 80!! Πιάνεται; Έχει παίξει και στο Space Cowboys, αν θέλετε σου-φου οπωσδήποτε. Πρέπει αν είναι η μοναδική του ταινία που δεν έχω δει... (Ε, μα πηγαίνατε γυρεύοντας...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Αυτά είναι ψιλολόγια... ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ CLINT EASTWOOD ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 80!! Πιάνεται; Έχει παίξει και στο Space Cowboys, αν θέλετε σου-φου οπωσδήποτε. Πρέπει αν είναι η μοναδική του ταινία που δεν έχω δει... (Ε, μα πηγαίνατε γυρεύοντας...) Τελικά όντως στο σεξ εσείς οι γυναίκες δεν είσαστε του "οπτικού". Ποστ για τον Eastwood χωρίς φωτογραφίες... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Είμαστε του οπτικού, αλλά η υπογράφουσα τυγχάνει άσχετη με τα κομπιουτερικά και αδυνατεί να ανεβάσει φωτογραφίες... Ευχαριστώ για τη μετατόπιση του ποστ (φάνηκα άσχετη και σ' αυτό). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Αυτά είναι ψιλολόγια... ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ CLINT EASTWOOD ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 80!! Πιάνεται; Έχει παίξει και στο Space Cowboys, αν θέλετε σου-φου οπωσδήποτε. Πρέπει αν είναι η μοναδική του ταινία που δεν έχω δει... (Ε, μα πηγαίνατε γυρεύοντας...) Τελικά όντως στο σεξ εσείς οι γυναίκες δεν είσαστε του "οπτικού". Ποστ για τον Eastwood χωρίς φωτογραφίες... Οχι του οπτικου, αλλα του εγκεφαλικου (διακρινω και μια μικρη παππουδολαγνεια , αλλα ο αντρας ειναι σαν το κρασι: ωριμαζοντας γινεται καλυτερος) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Βασικά, Ήστγουντ μπλιααααααχ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Όχι, ρε παιδιάαααα! Με παρεξηγήσατε! Εγώ είμαι huge fan του όπως ο Spock του Σποκ. Ωραία λέξη η παππουδολαγνεία(τον θάβουμε τον άνθρωπο και έχει και γενέθλια σημερα:tongue:), αλλά δεν εννοώ αυτό. Από τους εν ενεργεία σου-φου ορμόνες ψηφίζω (αχέμ!) James Franco (Spiderman), Johnny Depp (πολλά και μη εξαιρετέα)και Jude Law (Gattaca, Existenz). Έτσι προχείρως όπως μου έρχονται. Ας μου μάθει κάποιος να ανεβάζω φωτογραφίες (και πού θα τις βρω). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ CLINT EASTWOOD ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 80!! Ο Κλίντ έχει τιμήσει κυρίως τα θρίλερ. Revenge of the Creature (1955) Tarantula (1955) The Beguiled (1971) Play Misty For Me (1971) Tightrope Firefox Space Cowboys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Οχι του οπτικου, αλλα του εγκεφαλικου (διακρινω και μια μικρη παππουδολαγνεια , αλλα ο αντρας ειναι σαν το κρασι: ωριμαζοντας γινεται καλυτερος) Όχι ο άντρας γενικά, ο συγκεκριμένος άντρας όμως... μέχρι και στα 70 του που έχω τελευταία εικόνα στο μυαλό μου, τα σπάει σαν άντρας, ουχί σαν παππούδιο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts