DimitrisX Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 (edited) DimitrisX's girlfriend wirites: Και εμένα ήταν μια από τις αγαπημένες μου σειρές. Ναι, "ήταν"! Μόλις είδαμε με το Δημήτρη το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου και αρχίσαμε να χτυπάμε ο ένας τον άλλο! Αυτό δεν είναι cliffhanger απλώς, θα μπορούσε να έχει εναλλακτικό τίτλο "Πώς να πλέξετε τα νεύρα σας κοτσίδες αφού παίξετε βιολί κρεμασμένοι από τα μαλλιά σας"! Οι συγγραφείς πρέπει να συλληφθούν για πρόκληση εγκεφαλικών επεισοδίων σε ανυποψίαστους θεατές ανά την υφήλιο, που το μόνο που ήθελαν Παρασκευή βράδυ ήταν να πιουν χυμό φράουλα - μπανάνα - ανανά με Disaronno και να γελάσουν λιγάκι! Αλήτες! Άθλιοι! Απερίσκεπτοι! Είναι σαν να τους βλέπω όλους να γελάνε στα μούτρα μου και να λένε "Bazinga!" Το επόμενο επεισόδιο ξέρετε πότε είναι; Ε, ξέρετε; Το φθινόπωρο στην καλύτερη ή το 2012, λέει ο Δημήτρης! Θα τα ξαναδώ όλα από την αρχή, να περάσει ο καιρός. Edited May 20, 2011 by DimitrisX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Νομίζω πως το τελευταίο επεισόδιο ήταν το πιο ξεκαρδιστικό της σεζόν. Εύγε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Tώρα αξιώνομαι να δω τη σειρά ολόκληρη (δηλαδή μέχρι και την 4η σεζόν). Μαζί με κάποιους φίλους online που την παρακολουθούμε έχουμε φτάσει στη μέση της 2ης σεζόν. Τι μπορώ να πω? <--- Bρήκε ο . . . Oberon τη γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του. Zήτω οι nerd-geeks! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 ναι μέχρι το τέλος της δεύτερης πάει καλά και είναι αρκετά αστείο μετά σέρνεται όμως παααρά πολύ και καταντάει βαρετό(εγώ π.χ το έκοψα ) ελπίζω να μην σε ξενέρωσα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Όχι καθόλου. Αν και τα ratings της σειράς ανεβαίνουν πολύ στην 3η και την 4η σεζόν πράγμα περίεργο. Ίδωμεν όμως . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Μια χαρα σειρά είναι, σε όλες τις σεζόν. Η απενοχοποίηση των nerd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Μια χαρα σειρά είναι, σε όλες τις σεζόν. Η απενοχοποίηση των nerd... Καιρός ήταν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Ωωω, καλωσήρθες στο Big Bang Theory, Διονύση! Προσωπικά δεν μειώθηκε καθόλου το ενδιαφέρον μου σε καμία σεζόν. Την παρακολουθώ εξίσου ευχάριστα και ανυπομονώ για κάθε επόμενο επεισόδιο. Καλή διασκέδαση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 (edited) Κορυφαία σειρά και όπως θα είδατε παραπάνω (post 201) έχω ψήσει και τη Μαργαρίτα. Edited June 23, 2011 by DimitrisX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Το Star που την προβάλλει (ανά δύο επεισόδια κάθε Σάββατο) θέλει ένα-δύο Σάββατα ακόμα για να έχει καλύψει όλες τις σεζόν, και ω του θαύματος, να βρεθεί να συμβαδίζει με το εξωτερικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 (edited) Διάβασα κάπου πως η σειρά επιστρέφει τον ερχόμενο Ιανουάριο και πως ανανεώθηκε για τρεις ακόμα σεζόν! Ξέρει κάποιος περισσότερες πληροφορίες? Στο μεταξύ φτάσαμε με τους φίλους μου στην αρχή της 3ης σεζόν. Η σειρά είναι κάτι περισσότερο από άπαιχτη και ακόμα κοντεύω να κατουρηθώ από τα γέλια. Όσο για τις geeky αναφορές σε κόμικς και scifi σειρές (που βέβαια τις αναγνωρίζω) ένα μόνο έχω να πω: NERDVANA!! Edited June 23, 2011 by Oberon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 SHELDON RULES. Κι εγώ άργησα να την αρχίσω, και είδα τις 3 πρώτες σαιζόν μονοκοπανιάς. Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι βρίσκω τις περισσότερες αμερικάνικες sitcom ως τελείως ηλίθιες και δεν με κάνουν να γελάω. Το ίδιο και με τις αμερικάνικες κωμωδίες στο σινεμά. Για να πάω σε αμερικάνικη κωμωδία πρέπει το λιγότερο να μου πληρώσουν το εισιτήριο, ποπκορν και φαγητό σε κανά Friday's μετά. Αλλά, όταν την άρχισα κόλλησα. Σε κάποιες φάσεις σερνόμουνα από τα γέλια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Θα μπορούσαμε να πουμε βεβαια οτι το μπινγκ μπανγκ είναι σειρά φαντασίας... Μονο σε μια τέτοια σειρά θα μπορούσε κάποιος σαν τον Λέοναρντ να είναι με κάποια σαν την Πέννυ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 (edited) Αλλά, όταν την άρχισα κόλλησα. Σε κάποιες φάσεις σερνόμουνα από τα γέλια... Συνήθως σε τέτοια φάση βρίσκομαι με την εν λόγω σειρά. Edited June 23, 2011 by DimitrisX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Θα μπορούσαμε να πουμε βεβαια οτι το μπινγκ μπανγκ είναι σειρά φαντασίας... Μονο σε μια τέτοια σειρά θα μπορούσε κάποιος σαν τον Λέοναρντ να είναι με κάποια σαν την Πέννυ! Τα αντίθετα έλκονται? Leonard = Genius/No Life - Penny = No Genius/Life ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Θα μπορούσαμε να πουμε βεβαια οτι το μπινγκ μπανγκ είναι σειρά φαντασίας... Μονο σε μια τέτοια σειρά θα μπορούσε κάποιος σαν τον Λέοναρντ να είναι με κάποια σαν την Πέννυ! Μην το λες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Θα μπορούσαμε να πουμε βεβαια οτι το μπινγκ μπανγκ είναι σειρά φαντασίας... Μονο σε μια τέτοια σειρά θα μπορούσε κάποιος σαν τον Λέοναρντ να είναι με κάποια σαν την Πέννυ! Στο παραπάνω υπερβάλλεις, υπάρχουν και ωραίοι άντρες ανάμεσα στα nerds όπως και ωραίες γυναίκες. Παράδειγμα ο Brian Cox: Φυσικός και μάλιστα αυτή την στιγμή δουλεύει στο CERN, στο LHC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Ε κάθε κανόνας έχει την εξαίρεση του! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Θα μπορούσαμε να πουμε βεβαια οτι το μπινγκ μπανγκ είναι σειρά φαντασίας... Μονο σε μια τέτοια σειρά θα μπορούσε κάποιος σαν τον Λέοναρντ να είναι με κάποια σαν την Πέννυ! Όχι ακριβώς, πόσο μάλλον στο LA που είναι γεμάτο με wanabee ηθοποιούς σαν την Penny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 (edited) Σιγά σιγά θα μου πείτε οτι είναι και το σύνηθες. Οκ, ποιος είμαι εγώ να σας το χαλάσω; Άλλωστε βλέπουμε καθημερινά τις Πέννυ αυτού του κοσμου να τα φτιάχνουν με τους αντίστοιχους Λέοναρντ! Παιδιά, αν δεν ήταν τόσο τραβηγμένο σαν σκηνικό, απλά δεν θα έβγαζε γέλιο και θα ήταν ανάξιο αναφοράς στο σενάριο. Η μιση σειρά πατάει στην διαχρονική σχέση που αναπτύσσεται μεταξυ Λέοναρτ και Πέννυ και στις διαφορές τους. Αν ήταν κάτι κοινό ένα τέτοιο ζευγάρι, η σειρά δεν θα είχε την ίδια επιτυχία. Edited June 23, 2011 by Drake Ramore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 SHELDON RULES. Κι εγώ άργησα να την αρχίσω, και είδα τις 3 πρώτες σαιζόν μονοκοπανιάς. Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι βρίσκω τις περισσότερες αμερικάνικες sitcom ως τελείως ηλίθιες και δεν με κάνουν να γελάω. Το ίδιο και με τις αμερικάνικες κωμωδίες στο σινεμά. Για να πάω σε αμερικάνικη κωμωδία πρέπει το λιγότερο να μου πληρώσουν το εισιτήριο, ποπκορν και φαγητό σε κανά Friday's μετά. Αλλά, όταν την άρχισα κόλλησα. Σε κάποιες φάσεις σερνόμουνα από τα γέλια... O Sheldon απλά δεν παίζεται. Από τη μιά στιγμή στην άλλη νιώθεις έτοιμος να τον πιάσεις από το λαιμό και να τον ταρακουνάς για ώρες, και μετά κάνει κάτι που σε κάνει να νιώθεις συμπάθεια. Και σε μια στιγμή πάλι πίσω στο στραγγαλισμό! Αλλά βέβαια δεν πρέπει να πάθει τίποτα μέχρι η επιστήμη να αποφασίσει σε τι είδος ακριβώς ανήκει. Κατά πάσα πιθανότητα είναι θηλαστικό βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 (edited) Μόνο 8 επεισόδια μου έχουν μείνει για να τελειώσω και την 4η σεζόν, και έχω φάει άγριο κόλλημα. Δεν το συζητώ πως θα αγοράσω τα dvd πολύ σύντομα. Η σειρά είναι απλά κορυφαία και επιτέλους να μια κωμική σειρά που να πηγαίνει κόντρα σε κάθε σοβαροφάνεια αλλά, κυριότερο, να είναι κωμωδία έξυπνη που πηγαίνει κόντρα και στο κυρίαρχο "χυδαίο"! Η Amy Farrah Fowler είναι ΘΕΑ!! Edited June 26, 2011 by Oberon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Την τελείωσα τη σειρά. Ήταν άπαιχτη. Ξαναβλέπω κάποια επεισόδια. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν το Σεπτέμβριο. Priya has gotta go! Aυτά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisX Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 (edited) Ξαναβλέπω κάποια επεισόδια. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν το Σεπτέμβριο. Πρέπει οπωσδήποτε να οργανώσουμε BBT-καναπέ στα πρότυπα εκείνου που έφτιαξε ο Ντίνος για το ST. Έφτιαξα σχετικό νήμα: http://community.sff.gr/topic/13469-bib-bang-theory-sofa/ Edited July 4, 2011 by DimitrisX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 https://www.youtube.com/watch?v=t4m6CrBUvWw Isn't she right? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts