Nihilio Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Πήρα τα εξής βιβλία από το βιβλιοπωλείο Πολιτεία: George Martin - A Clash of Kings ( 7.13 euro) Raymond Feist - Magician (10.56) Roger Zelazny - Lord of Light (8.76) Clive Barker - Υφαντόκοσμος (13.50) Ούρσουλα Λε Γκεν - Λαβίνια (14.07) (Είχα δυο χρόνια να αγοράσω τόσα μαζεμένα βιβλία ) Επίσης μου χαρίστηκε μία εγκυκλοπαίδεια (The Element Encyclopedia of Ghosts and Hauntings - the ultimate a-z of spirits, mysteries and the paranormal. Νομίζω πως θα αρχίσω να γράφω ιστορίες με φαντάσματα. ) Αν έχεις κατέβει Αθήνα, σου χρωστάω ένα βιβλίο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 (edited) 01. Οράτιος Γκολντ - Μια υπόθεση μορφής (εκδόσεις Γαβριηλίδης). 2,50 ευρώ. Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας. 02. Τζέι Άνσον - Τρόμος στην Αμίτιβιλ (εκδόσεις Σίμωσι). 1,50 ευρώ. Επιτέλους! 03. Ρον Ρενό - Ο χασάπης του Χόλιγουντ (εκδόσεις Σίμωσι). 1,50 ευρώ. 04. Ντέιβιντ Μόρελ - Ολική απόρριψη (εκδόσεις Bell). 2 ευρώ. Το μοναδικό του Μόρελ που δεν είχα στα ελληνικά! 05. Πίτερ Λέσλι - Λίγοι είναι οι γενναίοι (εκδόσεις Άγκυρα). 0,50 ευρώ. 06. Τζον Γκάρντνερ - Το μυστήριο του Β-56 (εκδόσεις Bell). 1 ευρώ. 07. Ρόμπερτ Ντάλεϊ - Η χρονιά του δράκοντα (εκδόσεις Καρρέ). 1 ευρώ. 08. Γουίλιαμ Χέφερναν - Ο Κορσικανός (εκδόσεις Καρρέ). 1,50 ευρώ. 09. Άλεξ Κάβα - Συλλέκτης ψυχών (εκδόσεις Mira). 2 ευρώ. 10. Ντάνκαν Κάιλ - Από παγίδα σε παγίδα (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 0,50 ευρώ. 11. Ντάνκαν Κάιλ - Κλουβί από πάγο (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 0,50 ευρώ. 12. Λάρι Τζονς - Το παιχνίδι της δύναμης (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 0,50 ευρώ. 13. Λάρι Τζονς - Ο μαύρος βασιλιάς (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 0,50 ευρώ. 14. Έβαν Χάντερ - Αμείλικτος τιμωρός (εκδόσεις Πλάζα). 1,50 ευρώ. 15. Τσέστερ Χάιμς - Οι ωραίοι δολοφόνοι (εκδόσεις Γαβριηλίδης). 3 ευρώ. 16. Ντόροθι Σάιερς - Οι εννέα τενόροι (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 17. Τζον Γκάρντνερ - Επιχείρηση σωσίας (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 18. Νάιο Μαρς - Το παιχνίδι των εγκλημάτων (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 19. Λουίς Μάστερσον - Το μυστικό της χαμένης κοιλάδας (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1,50 ευρώ. 20. Τζέιμς Τζόις - Οδυσσέας (εκδόσεις Κέδρος). 10 ευρώ. Απίστευτη τιμή! 21. Τζακ Κέρουακ - Τριστέσσα (εκδόσεις Ελεύθερος Τύπος). 1 ευρώ. 22. Γιούκιο Μισίμα - Εξομολογήσεις μιας μάσκας (εκδόσεις Οδυσσέας). 1 ευρώ. 23. Ρόμπερτ Μούζιλ - Ο νεαρός Τέρλες (εκδόσεις Ύψιλον). 3 ευρώ. Το έψαχνα πολύ καιρό Και επίσης πήρα 10 βιβλία του Τζέιμς Τσέιζ που ήθελα, μιας και μου άρεσε ένα βιβλίο δικό του που διάβασα πριν λίγες μέρες. Μόνο 6 ευρώ. και τα 10 βιβλία! Edited February 14, 2012 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 20. Τζέιμς Τζόις - Οδυσσέας (εκδόσεις Κέδρος). 10 ευρώ. Απίστευτη τιμή! Αυτή όντως είναι απίστευτη τιμή για το συγκεκριμένο βιβλίο. Η BlackCatGirl που δώρισε το ''Οι Κούφιοι Άνθρωποι'' του John Connolly από εκδόσεις Bell. Την ευχαριστώ πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Παράγγειλα από το βιβλιοπωλείο Πολιτεία Ο Μαύρος Πύργος:Το τραγούδι της Σουζάνας - Stephen King(13,50) Ο Μαύρος Πύργος:Ο Μαύρος Πύργος - Stephen King(18,75) Έχεις αγχωθεί μου φαίνεται μήπως και εξαντληθούν πριν τα αγοράσεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Παράγγειλα από το βιβλιοπωλείο Πολιτεία Ο Μαύρος Πύργος:Το τραγούδι της Σουζάνας - Stephen King(13,50) Ο Μαύρος Πύργος:Ο Μαύρος Πύργος - Stephen King(18,75) Έχεις αγχωθεί μου φαίνεται μήπως και εξαντληθούν πριν τα αγοράσεις Όχι απλά έχω αγχωθεί..Τρέμω μην τυχόν εξαντληθούν..Κάπου είχα διαβάσει ότι από τον Ιούνιο το έψαχνε ένας και βγήκε Ιανουάριο..Δεν είναι και λίγος καιρός...!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 20. Τζέιμς Τζόις - Οδυσσέας (εκδόσεις Κέδρος). 10 ευρώ. Απίστευτη τιμή! Πρωτοπορία στα Αγγλικά το είχα πάρει κάπου 4-5 ευρώ. Βέβαια τα αγγλικά του Τζόις είναι δύσκολα. Όταν ΕΙΝΑΙ Αγγλικά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 01. Ντιν Κουντζ - Το κρησφύγετο (εκδόσεις Bell). 1,50 ευρώ. Έχω δει την ταινία, αλλά έχω ακούσει ότι υπάρχουν πολλές διαφορές... 02. Ντιν Κουντζ - Φαντάσματα (εκδόσεις Bell). 1,50 ευρώ. 03. Στίβεν Έρικσον - Οι Κήποι του Φεγγαριού (εκδόσεις Μεταίχμιο). 8 ευρώ. 04. Τζέι Μπένετ - Το μαύρο παλτό (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 05. Άλιστερ Μακλίν - Ο ριψοκίνδυνος (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. Πλέον έχω όλα τα βιβλία του συγγραφέα που έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά! Ιδιαίτερα χαρούμενος γι'αυτό. Έχω δει την ταινία η οποία βασίζεται στο βιβλίο, αλλά και πάλι υπάρχουν διαφορές. 06. Έντισον Μάρσαλ - Ο δαίμονας της πόλης (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 07. Ντάνκαν Κάιλ - Στη φρίκη των πάγων (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 0,50 ευρώ. Πλέον έχω έξι δικά του βιβλία, έχω ακούσει ότι είναι στο επίπεδο του Ντέσμοντ Μπάγκλεϊ και του Άλιστερ Μακλίν, αλλά δεν είναι τόσο γνωστός όσο αυτοί. 08. Τζακ Χίγκινς - Ταξίδι στην κόλαση (εκδόσεις Bell). 1,50 ευρώ. 09. Μινιόν Έμπερχαρτ - Η έκτη σφαίρα (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 10. Γκιγιέρμο Μαρτίνεζ - Η ακολουθία της Οξφόρδης (εκδόσεις Πατάκη). 4 ευρώ. Έχω και το Ο αργός θάνατος της Λουσιάνα Μπ. που το είχα πάρει με 6 ευρώ. 11. Τζον Βέρντον - Σκέψου έναν αριθμό (εκδόσεις Διόπτρα). 7 ευρώ. Σε εξαιρετική κατάσταση και πολύ καλή τιμή! 12. Στίβεν Λόχιντ - Βυζάντιο (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα). 8 ευρώ. Αυτό το έψαχνα πολύ καιρό, επιτέλους το βρήκα. Καλά, τι τούβλο είναι αυτό; 13. Στιούαρτ Ο' Ναν - Speed Queen (εκδόσεις Καπάτου). 4 ευρώ. Το έψαχνα και αυτό πολύ καιρό. 14. Μπόρις Βιαν - Ο αφρός των ημερών (εκδόσεις Γράμματα). 2 ευρώ. Το καλύτερο βιβλίο του συγγραφέα. Έχω και τους Κακομούτσουνους από αυτόν. 15. Τζέιμς Κλάβελ - Το σπίτι των ευγενών (εκδόσεις Καρρέ). 3 ευρώ (και οι δυο τόμοι). Ο αγγλικός τίτλος είναι Noble House. Έχω και το Τάι Παν του ίδιου συγγραφέα (εκδόσεις Καρρέ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 15. Τζέιμς Κλάβελ - Το σπίτι των ευγενών (εκδόσεις Καρρέ). 3 ευρώ (και οι δυο τόμοι). Ο αγγλικός τίτλος είναι Noble House. Έχω και το Τάι Παν του ίδιου συγγραφέα (εκδόσεις Καρρέ). Xαχα, με πέτυχες πάνω που κάνω επιμέλεια στο King Rat του ιδίου Και φυσικά υπάρχει και το Σογκούν . Αυτά τα δύο έχω διαβάσει μόνο, αλλά πρέπει να πάρω και τα Noble House και Τάι Παν κάποια στιγμή... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Το King Rat το περιμένω πως και πως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 (edited) 03. Στίβεν Έρικσον - Οι Κήποι του Φεγγαριού (εκδόσεις Μεταίχμιο). 8 ευρώ. Πολύ καλή τιμή αυτή, αλλά δυστυχώς η μετάφραση της σειράς δεν θα προχωρήσει. Έχω και εγώ τον πρώτο τόμο στα Ελληνικά, όμως τα Αγγλικά μου δεν μου επιτρέπουν να διαβάσω στο πρωτότυπο, με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι να κάνω. Το King Rat το περιμένω πως και πως... Το ίδιο και εγώ. Ήμουν σίγουρος ότι είχαν μεταφραστεί και άλλα του Clavell εκτός από το Σογκούν, αλλά δεν ήξερα ποια. Ένας φίλος εκτός forum μου δώρισε δύο βιβλία: ''Ο Έβδομος Ελέφαντας'' του Αλέξη Σταμάτη από την Ελευθεροτυπία που το είχε βάλει ως ένθετο, και ''Γαλήνη'' του Ηλία Βενέζη από το Βήμα. Τι είναι αυτά τα δύο ιδέα δεν έχω, αλλά αφού ήταν τζάμπα δεν πειράζει Edited February 16, 2012 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 12. Στίβεν Λόχιντ - Βυζάντιο (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα). 8 ευρώ. Αυτό το έψαχνα πολύ καιρό, επιτέλους το βρήκα. Καλά, τι τούβλο είναι αυτό; Tουβλο και πολυ καλο,διαβαζεται ευκολα κι ωραια.Απο τα καλυτερα ιστορικα μυθιστορηματα,ανετα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Το είχα πετύχει την αμέσως προηγούμενη φορά που πήγα Μοναστηράκι, δηλαδή την Τρίτη, αλλά δεν το είχα πάρει, μετά το έψαξα εδώ στο τόπικ με τα ιστορικά αλλά και σε amazon και goodreads και είδα τι έχασα και σιχτίριζα, λέω πάει, θα το έχει πάρει κανείς, αλλά ευτυχώς ήταν εκεί... Τώρα έχω μια καλή σειρά με ιστορικά που αφορούν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, το Βυζάντιο και τα πιο αρχαία χρόνια, όπως: Μαίρη Ρενό - Ο βασιλιάς πρέπει να πεθάνει Ρόμπερτ Γκρέιβς - Εγώ, ο Κλαύδιος Ρόμπερτ Γκρέιβς - Κόμης Βελισάριος (χαχα, με 4 ευρώ από το Παζάρι!) Στίβεν Πρέσφιλντ - Οι πύλες της φωτιάς Μάικλ Κέρτις Φορντ - Η κάθοδος των μυρίων Στίβεν Λόχιντ - Βυζάντιο Γουάλας Μπριμ - Αετός στο χιόνι Χοσέ Κάρλος Σομόθα - Το σπήλαιο των ιδεών Και άλλα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 (edited) Χοσέ Κάρλος Σομόθα - Το σπήλαιο των ιδεών α! για το βιβλίο αυτό είχα διαβάσει εδώ στο sff, όταν λούρκαρα ακόμα δυστηχώς δεν θυμάμαι τόπικ, αλλά θυμάμαι πως το σημαντικό:ότι βιβλίο είναι τρομερό! και για να είμαι μες στο τόπικ την Δευτέρα θα αγοράσω το 11 βιβλίο με τις περιπέτειες του Harry Dresden, το Turn Coat και μπορεί το δεύτερο βιβλίο της σειράς Nightside του Simon R. Green . Πρέπει να λέγεται Agents of light and Darkness ή κάτι τέτοιο Edited February 16, 2012 by joidv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 O Μαύρος Πύργος:Οι λύκοι της Κάλα - Stephen King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Έχοντας διαβάσει τη Μάσκα του Κόκκινου Θανάτου, του Πόε, ένα διήγημα που μ' άρεσε πάρα πολύ, αποφάσισα να πάρω το Διηγήσεις, Εκδόσεις Γράμματα, που είναι γύρω στις 800 σελίδες και που περιέχει συνολικά 34 διηγήματά του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Πολύ ωραίο βιβλίο αυτό και σε πολύ καλή τιμή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Από το παζάρι των εκδόσεων Άγρα Το κάθισμα του αετού και Ο Θάνατος του Αρτέμιο Κρους του Carlow Fuentes και τα Η Σκιά της σκιάς και Ερωτευμένα Φαντάσματα του Paco Ignacio Taibo II Επίσης, από το Solaris το Aνάμεσα του Π. Ζερβού (που είναι μέσα στους αναγνωστικούς στόχους του 2012) και το Σάρκινο Φρούτο που το έχω ήδη τελειώσει αλλά το είχα δανειστεί (κι αυτό μέσα στους στόχους του 2012). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Tι ΒΙΒΛΙΑΡΑΡΑ ήταν οι Πύλες της Φωτιάς... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 (edited) Αφού πούλησα διάφορα βιβλία που δεν ήθελα, πήρα τα παρακάτω: 01. Κ. Λ. Μουρ - Οι περιπέτειες του Νόρθγουεστ Σμιθ (εκδόσεις Πατάκη). 2 ευρώ. Πρέπει να είναι καλό αυτό! 02. Ντιν Κουντζ - Το σπέρμα του σατανά (εκδόσεις Μπουκουμάνη). 3 ευρώ. 03. Γκράχαμ Τζόις - INDIGO (εκδόσεις Οξύ). 3 ευρώ. 04. Ντάνιελ Ίστερμαν - Η Αδελφότητα του Τάφου (εκδόσεις Plaza). 1 ευρώ. 05. Τζόζεφ Ρ. Γκάρμπερ - Κάθετη απόδραση (εκδόσεις Plaza). 1 ευρώ. Τελείως τυχαία αγορά, απλώς μου άρεσε το σενάριο. Τελικά είναι πολύ γνωστό θρίλερ. Vertical Run στα εγγλέζικα. Θα διαβαστεί τον Μάρτιο. 06. Κόλιν Ντέξτερ - Έγκλημα στην Οξφόρδη (εκδόσεις Καρρέ). 1 ευρώ. Επίσης τυχαία αγορά, αλλά βλέπω ότι είναι σχετικά πολυδιαβασμένο. 07. Ντέσμοντ Μπάγκλεϊ - Τυφώνας (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 0,50 ευρώ. Το έψαχνα πολύ καιρό. Σε τέλεια κατάσταση! 08. Ντόροθι Σάιερς - Ο θάνατος του στρατηγού (εκδόσεις Αλκυών). 0,50 ευρώ. 09. Αγκάθα Κρίστι - Σύντροφοι στο έγκλημα (εκδόσεις Λυχνάρι). 1,50 ευρώ. 10. Τζούλιαν Σάβαριν - Ελικόπτερο Χάμερχεντ (εκδόσεις Bell). 1 ευρώ. 11. Τζούλιαν Σάβαριν - Ισορροπία δυνάμεων (εκδόσεις Bell). 1 ευρώ. 12. Τζορτζ Μάρκσταϊν - Ο άνθρωπος από το παρελθόν (εκδόσεις Bell). 1 ευρώ. 13. Ουίνστον Γκράχαμ - Το μυστικό που έσπερνε θάνατο (εκδόσεις Άγκυρα). 0,50 ευρώ. 14. Ντόναλντ Χάμιλτον - Οι προδότες (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 0,50 ευρώ. 15. Γκορ Βιντάλ - Ουάσινγκτον D. C. (εκδόσεις Καρρέ). 1 ευρώ. Edited February 20, 2012 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Αφού πούλησα διάφορα βιβλία που δεν ήθελα, πήρα τα παρακάτω: 01. Κ. Λ. Μουρ - Οι περιπέτειες του Νόρθγουεστ Σμιθ (εκδόσεις Πατάκη). 2 ευρώ. Πρέπει να είναι καλό αυτό! Μπόρεσες να πουλήσεις βιβλία; Μπράβο, γιατί σήμερα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Το βιβλίο της Μουρ καλό είναι, αλλά θα προτείνω να μην διαβάσεις τις ιστορίες σερί. Αν και καλές, έχουν ωστόσο σχεδόν όλες τους υποθέσεις καρμπόν η μία της άλλης, και αυτό μπορεί να μην είναι καλό. Εμένα τουλάχιστον που τις διάβασα στο καπάκι, από ένα σημείο και μετά με κούρασαν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsathoggua Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Αφού πούλησα διάφορα βιβλία που δεν ήθελα, πήρα τα παρακάτω: 01. Κ. Λ. Μουρ - Οι περιπέτειες του Νόρθγουεστ Σμιθ (εκδόσεις Πατάκη). 2 ευρώ. Πρέπει να είναι καλό αυτό! Μπόρεσες να πουλήσεις βιβλία; Μπράβο, γιατί σήμερα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Το βιβλίο της Μουρ καλό είναι, αλλά θα προτείνω να μην διαβάσεις τις ιστορίες σερί. Αν και καλές, έχουν ωστόσο σχεδόν όλες τους υποθέσεις καρμπόν η μία της άλλης, και αυτό μπορεί να μην είναι καλό. Εμένα τουλάχιστον που τις διάβασα στο καπάκι, από ένα σημείο και μετά με κούρασαν. Καλές και κλασικές οι ιστορίες της Μουρ. Όντως ενδέχεται να σε κουράσουν αν τις διαβάσεις σερί. Η Μουρ, αρκετές φορές, ήταν υπέρ του δέοντως φλύαρη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη, αυτή τη φορά για το βιβλίο "Το κάστρο του σκότους" από Κάττνερ Χένρι, σε μετάφραση...φυσικά Γιώργου Μπαλανου! Να 'σαι καλά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη, αυτή τη φορά για το βιβλίο "Το κάστρο του σκότους" από Κάττνερ Χένρι, σε μετάφραση...φυσικά Γιώργου Μπαλανου! Να 'σαι καλά Τίποτα μονάχα να μην ξεχάσεις να ρίξεις σχόλιο όταν το διαβάσεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Συλλογή διηγημάτων είναι το βιβλίο; Αν ναι, ποια διηγήματα περιέχει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Συλλογή διηγημάτων είναι το βιβλίο; Αν ναι, ποια διηγήματα περιέχει; Ναι συλλογή είναι, δες εδώ. Καλό βιβλίο είναι, χωρίς να είναι τίποτα το τρομερό. Αξίζει πάντως να αγοραστεί έστω και μόνο για τους Αρουραίους του Νεκροταφείου. Εκτός και αν βρει κανείς την ανθολογία της Ωρόρας που τους έχει, η οποία είναι πιο φθηνή αλλά και δυσεύρετη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts