jjohn Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 (edited) Πήρα σήμερα δύο βιβλία -το πρώτο είναι το Turn Coat του Jim Butcher, το οποίο είναι και τελευταίο βιβλίο Dresden Files μου που έχει Βρετανικό εξώφυλλο. Τον Μάιο έγινε μια ανατύπωση της Σειράς και άλλαξαν τα εξώφυλλα με αυτά των Αγγλικών εκδόσεων(ευτυχώς άλλαξε και το μέγεθος, έγιναν πιο μεγάλα) Προσωπικά προτιμώ τα Αγγλικά, αλλά όσο κοιτάζω τα Αμερικάνικα, όλο και πιο κουλ μου φαίνονται(να κοσμούν και το αβαταρ μου) -το δεύτερο είναι το Agent 6 του Tom Rob Smith, που ολοκληρώνει την τριλογία του Leo Stepanovitch Demidov ,που ξεκίνησε με το child 44 και συνέχισε με το The Secret Speech. Για όποιον έχει διαβάσει το Παιδί 44 και δεν έχει διαβάσει το δεύτερο, ο Πατάκης θα το βγάλει κάπου τώρα(μπορεί και να έχει ήδη κυκλοφορήσει). Εγώ ,ο ατιμούλης, το είχα πάρει από την Ιταλία ,όταν είχαμε πάει στην εφταήμερη . Πήρα δηλαδή δύο τελευταία βιβλία, το καθέ ένα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο Edited February 22, 2012 by joidv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 (edited) 01. Ντέιβιντ Άμπροουζ - Μήνυμα από το μέλλον (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα). 2 ευρώ. 02. Ντέιβιντ Άμπροουζ - Εναλλακτική πραγματικότητα (εκδόσεις Ανατολικός). 5 ευρώ. Από Άμπροουζ ενδιαφέρομαι επίσης για τα εξής δυο: Μοιραίο παιχνίδι και Ο άνθρωπος με τα δυο πρόσωπα (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα). Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω; 03. Ράμσεϊ Κάμπελ - Κραυγή από τη κόλαση (εκδόσεις Οξύ). 5 ευρώ. 04. Στίβεν Λίδερ - Ο Κινέζος (εκδόσεις Ωκεανίδα). 1 ευρώ. 05. Χάρλαν Κόμπεν - Μη μιλήσεις σε κανέναν (εκδόσεις Bell). 1,50 ευρώ. Πασίγνωστο θρίλερ. 06. Τζον Σέρλοκ - Κατάσταση ανάγκης (εκδόσεις Plaza). 1,50 ευρώ. 07. Τζέιμς Τσέιζ - Δεν είμαι εγώ ο δολοφόνος (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 08. Τζέιμς Τσέιζ - Οφθαλμόν αντί οφθαλμού (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 09. Τζέιμς Τσέιζ - Διαμάντια και αίμα (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 10. Μάρσαλ Γκρόβερ - Εκπρόσωπος του νόμου (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 0,50 ευρώ. 11. Τζακ Κέρτις - Οι γιοι του πρωινού (εκδόσεις Bell). 1 ευρώ. Edited February 22, 2012 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Βρήκα από Ίντερνετ το βιβλίο "Rock και υποσυνείδητα μηνύματα" από τους Dan & Steve Peters, στην εκπληκτική τιμή του 1 ευρώ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitsos Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Full Dark, No Stars - King 61 Hours - Lee Child Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Μίζερι - Stephen King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjohn Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 σήμερα ένιωσα για λίγο bladerunner , μιας και αγόρασα 5 βιβλία Jim Butcher-Changes Jim Butcher-Side Jobs Sjowall & Wahloo-Το τέρας Sjowall & Wahloo-Ο άνθρωπος που καθόταν στο μπαλκόνι Πέτρος Μαρτινίδης-Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία τελικά οι νέες εκδόσεις των dresden files είναι πολύ καλές, τζάμπα φοβόμουν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Ο ηλιος ανατελλει ξανα, του Ερνεστ Χεμινγουεη Γουελ,απο τους αγαπημενους συγγραφεις,ενα παραπανω βιβλιο δεν ειναι κακο...Απο παλαιοβιβλιοπωλειο βεβαια γιατι εχουμε και αφραγκιες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Αγόρασα από ίντερνετ τα: Η γυναίκα της σοφίτας - Χ. Δημουλίδου και Το μυστικό όλων των εποχών - D. Icke 3 ευρώ το καθένα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Et tu? Ηλπιζα πως υπαρχει και μια κοπελα στο Βολο που δεν διαβαζει Δημουλιδου...Φευ! Τουλαχιστον διαβαζεις συνωμοσιολογικα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 (edited) Et tu? Ηλπιζα πως υπαρχει και μια κοπελα στο Βολο που δεν διαβαζει Δημουλιδου...Φευ! Γιατί ρε ωραία είναι η Δημουλίδου.. Edited March 2, 2012 by Μιχάλης S.K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Δεν αντιλεγω.Για την ηλικια της μαλιστα ειναι πολυ γοητευτικη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Δεν αντιλεγω.Για την ηλικια της μαλιστα ειναι πολυ γοητευτικη. Χααχαχαχα..Είχα δει μία συνεντευξή της..Απαπαπαπα γλωσσού, σου κάνει το κεφάλι καζάνι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 (edited) Από το Bazaar στον Καστανιώτη: 01. Ντάνιελ Κέλμαν - Φήμη. 3 ευρώ. 02. Μπέντζαμιν Μπλακ - Ο ασημένιος κύκνος. 4 ευρώ. 03. Έντουαρντ Σεντ Όμπιν - Μητρικό γάλα. 4 ευρώ. 04. Σαντιάγκο Ρονκαλιόλο - Αναμνήσεις μιας κυρίας. 4 ευρώ. 05. Λάρι Μπέινχαρτ - Ο βιβλιοθηκάριος. 4 ευρώ. 06. Χανίφ Κιουρέισι - Κάτι έχω να σας πω. 5 ευρώ. Από το Μικρό Μοναστηράκι {10 ευρώ όλα μαζί}: 01. Ρόμπερτ Ίρβιν - Αραβικός εφιάλτης (εκδόσεις Περίπλους). Και τι δεν έχω ακούσει γι'αυτό το βιβλίο... 02. Ρ. Σαπίρ/Γ. Μέρφι - Παιδικά παιχνίδια (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). Της σειράς Ο Εξολοθρευτής, βιβλίο 23. 03. Ρισάρ Μπεσιέρ - Υπερεγκέφαλοι (εκδόσεις Κένταυρος) 04. Μάικλ Ίνες - Φόνος στο κολέγιο (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ) 05. Μαίρη Ράινχαρτ - Η κυκλική σκάλα (εκδόσεις Πεχλιβανίδη). Έχω και το Νυχτερίδα, της ίδιας. 06. Πατρίσια Γουένγουορθ - Το ρολόι χτυπάει 12 (ΒΙΠΕΡ) 07. Τζούλιαν Σάβαριν - Νάγια (εκδόσεις Bell) 08. Ζεράρ Ντε Βιλιέ - Οι όμηροι του Τόκιο (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ) 09. Ζεράρ Ντε Βιλιέ - Ο όμηρος του Ομάν (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ) 10. Ζεράρ Ντε Βιλιέ - Μακελειό στο Αμμάν (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ) 11. Αντρέ Καρόφ - Επιχείρηση "Βοσλάγκ" (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ) 12. Αντρέ Καρόφ - Κυνηγητό στην έρημο (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ) 13. Μαρκ Ριβέστ - Σαφάρι στο Δελχί (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ) 14. Σερζ Ζακμάρντ - Ρέκβιεμ για έναν χαμένο (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ) Τα επτά τελευταία βιβλία ΒΙΠΕΡ της παραπάνω λίστας, είναι της σειράς Fleuve Noir... Edited March 2, 2012 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Et tu? Ηλπιζα πως υπαρχει και μια κοπελα στο Βολο που δεν διαβαζει Δημουλιδου...Φευ! Τουλαχιστον διαβαζεις συνωμοσιολογικα. Σοβαρά; είναι της "μόδας";;; Eγώ δε την ήξερα, και ακόμα δεν έχω διαβάσει βιβλίο της, οπότε δε μπορώ να ξέρω αν αξίζει τον κόπο η αγορά ή όχι. Σαν τίτλος όμως (Η γυναίκα της σοφίτας) μ'άρεσε... Εντυπώσεις όταν το ξεκινήσω.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Μπορεί ο Καστανιώτης να μη μας βγήκε, αλλά περάσαμε στο γνωστό γκοθάδικο (παλαιο)βιβλιοπωλείο των Εξαρχείων για να βρούμε Ωρόρες με ιστορίες του Clark Aston Smith και φύγαμε με τα: Empire in Black ang Gold - A. Tchaikovski Three Inquisitive people - D. Wheatley Ωρόρα 3 - Ιστορίες με ταξίδια στο χωροχρόνο Ωρόρα 28 - Ιστορίες με Μάγους και Μάγισσες (έχει το Λαβύρινθο του Μααλντουέμπ) Ωρόρα 61 - Ιστορίες με στοιχειωμένα αντικείμενα Οι κούκλες της Μαντάμ Μαντιλιπ - Α. Μέρριτ Ένα παιδί στον Ουρανό - J. Caroll Πλήρωσα για όλα αυτά 23€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ένα παιδί στον ουρανό, ε; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτό το βιβλίο. Ψάχνω αρκετό καιρό για να το βρω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ένα παιδί στον ουρανό, ε; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτό το βιβλίο. Ψάχνω αρκετό καιρό για να το βρω... Τρέχα γύρευε αν το βρεις, εγώ ήμουν τυχερός γιατί το είδα στο ράφι και, από ότι μου είπε το αφεντικό του μαγαζιού, του το είχε φέρει πριν 2-3 μέρες κάποιος που το είχε Fleurs de mal λέγεται πάντως το μαγαζί, παλιά ήταν πάνω στη Θεμιστοκλέους αλλά τώρα έχει μετακομίσει στη Μεσολογγίου στα Εξάρχεια (απέναντι από το Ινδικό του ΜπαρμπαΤζορτζ είναι). Δεν είναι ακριβώς παλαιοβιβλιοπωλείο και δεν είναι τόσο φτηνό όσο το Μοναστηράκι, αλλά εκεί θα βρεις πολλές Ωρόρες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Με 45 ευρουλάκια πήρα τα παρακάτω από την Πολιτεία: 1. Ντάνιελ Ντεγουίτ - Οι Αδελφοί Αδελφές (εκδόσεις Ψυχογιός) 2. Αρτούρο Πέρεθ-Ρεβέρτε - Ο ζωγράφος των μαχών (εκδόσεις Πατάκη) 3. Μάικλ Κόρντι - Το κλειδί της ζωής (εκδόσεις Ωκεανίδα). The Messiah Code. 4. Τζίλιαν Φλιν - Σκοτεινός τόπος (εκδόσεις Μεταίχμιο). 5. Σκάρλετ Τόμας - Το τέλος του μίστερ Υ (εκδόσεις Ψυχογιός). 6. Μανίλ Σουρί - Ο θάνατος του Βισνού (εκδόσεις Ψυχογιός). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 (edited) Ωρόρα 3 - Ιστορίες με ταξίδια στο χωροχρόνο Πολύ καλός τόμος αυτός, από τους καλύτερους της σειράς. Εκτός των άλλων, σε περιμένει μία υπέροχη ιστορία του Ray Bradbury. Ένας φίλος μου δώρισε τον Χορό των Εφτά Πέπλων του Tom Robbins από εκδόσεις Aquarius. Edited March 6, 2012 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη, αυτή τη φορά για το βιβλίο "Το κάστρο του σκότους" από Κάττνερ Χένρι, σε μετάφραση...φυσικά Γιώργου Μπαλανου! Να 'σαι καλά Ο ηλιος ανατελλει ξανα, του Ερνεστ Χεμινγουεη Γουελ,απο τους αγαπημενους συγγραφεις,ενα παραπανω βιβλιο δεν ειναι κακο...Απο παλαιοβιβλιοπωλειο βεβαια γιατι εχουμε και αφραγκιες. τεράστια βιβλία αμφότερα!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Είχα παραγγείλει πάνω απο 8 μέρες από ένα ελληνικό αντίστοιχο του e-bay, κι ενώ τα βιβλία είχαν φτάσει απ'την Παρασκευή σήμερα μου ήρθε ειδοποιητήριο να τα παραλάβω.. (στην παλιά μικρή έκδοση της Bell) Το Πρόσωπο του φόβου - Stephen King(επειδή μου είπαν ότι για φέτος δεν το βγάζουν) Το μαύρο σπίτι - Stephen King - Peter Straub (επειδή αυτά τα μικρά τα βρίσκεις δύσκολα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCatGirl Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 (edited) Αγόρασα το "Ιστορίες με πλάσματα της νύχτας" (μετάφραση & εισαγωγή Θ.Μαστακούρη), από εκδόσεις Ωρόρα. Δηλώνω ενθουσιασμένη που το βρήκα, και μάλιστα πολύ φθηνά. Edited March 16, 2012 by BlackCatGirl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Η βιβλιοπώλισσα μου μου πρότεινε Dean Koontz επειδή είναι πολύ κοντά στον King..Πήρα το Μοχθηρό Φεγγάρι.Απ' την περίληψη μ'άρεσε.Τι λέει καλό είναι?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Αγόρασα το "Ιστορίες με πλάσματα της νύχτας" (μετάφραση & εισαγωγή Θ.Μαστακούρη), από εκδόσεις Ωρόρα. Δηλώνω ενθουσιασμένη που το βρήκα, και μάλιστα πολύ φθηνά. Πού το βρήκες; Εγώ αγόρασα το Ασύνδετος χρόνος του Ντικ μιας και το βρήκα με 5 ευρώ στα Ελληνικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Παραγγελια από Πολιτεία... 1) Τζ. Κάρολο Οουτς, Ο Αγγελος της Οργής 2) Μαστερτον, Ενταφιασμός 3) Χιουζ, Νεα Παγκόσμια Ιστορία της Ατιμίας 4) Κετσαμ, Το Κρυφτό 5) Ελρου, Το μεγάλο Πουθενα έψαξα και το "Κραυγή της Πέτρας", μτφ Κομης Μπάλταρ, αλλά φευ... εξαντλημένο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts