BladeRunner Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 (edited) Πούλησα κάποια τελευταία κόμικς που είχα και κάποια παιδικά βιβλία και αγόρασα τα παρακάτω: 01. Κλάιβ Μπάρκερ - Ιμάτζικα (εκδόσεις Bell). 6 ευρώ. 02. Ρίτσαρντ Άνταμς - Στο λόφο του Γουότερσιπ (εκδόσεις Κέδρος). 6,50 ευρώ. Επιτέλους! 03. Κ. Σ. Λιούις - Η τελευταία μάχη (εκδόσεις Κέδρος). 5 ευρώ. 04. Τζ. Γκ. Μπάλαρντ - Κρυστάλλινος κόσμος (εκδόσεις Εξάντας). 3 ευρώ. 05. Κ. Α. Άπλγκεϊτ - Animorphs 1: Η εισβολή (εκδόσεις Κέδρος). 2 ευρώ. 06. Α. Ε. Βαν Βογκτ - Τα παιδιά του αύριο (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 07. Γουίλιαμ Γκόλντινγκ - Οι κληρονόμοι (εκδόσεις Ζαχαρόπουλος). 3 ευρώ. 08. Τζον Φαντέ - Ρώτα τον άνεμο (εκδόσεις Απόπειρα). 1,50 ευρώ. Αυτό το έψαχνα χρόνια τώρα... 09. Φ. Σ. Φίτζεραλντ - Ο υπέροχος Γκάτσμπυ (εκδόσεις Άγκυρα). 0,50 ευρώ. 10. Τόνι Χίλερμαν - Ο ομιλών Θεός (εκδόσεις Φλώρος). 2 ευρώ. 11. Πέτρος Τατσόπουλος - Η καρδιά του κτήνους (εκδόσεις Εστία). 2 ευρώ. Το πήρα μόνο και μόνο γιατί έγινε ταινία και γιατί φαίνεται λίγο διαφορετικό... 12. Κρίστοφερ Πάικ - Δίψα 1: Έρωτας βαμπίρ (εκδόσεις Πατάκη). 3 ευρώ. Edited February 22, 2013 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBack Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Από Πολιτεία, το "Μωρό της Ρόζμαρι" του Ira Levin. Δεν γνωρίζω τι περισσότερο θα διαβάσω στο βιβλίο απ'ότι είδα στην ταινία, αλλά -απ'όσα θυμάμαι- η ταινία ήταν αρκετά ικανοποιητική. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBack Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 (edited) Από Μοναστηράκι: The Ring - Suzuki Koji Hellraiser - Clive Barker. Και τα δύο με 12€. Edited February 17, 2013 by WolfBack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 (edited) Με την βοήθεια ενός φίλου πήρα: - Blaine Harden: Escape from Camp 14 (Viking Adult) - Supernatural Thrillers 3: The Valley of the Worm (Marvel) - Conan the Cimmerian 25: Iron Shadows in the Moon 4/4 (Dark Horse) Edited February 18, 2013 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 patric rothfuss οσα φοβουνται οι σοφοι τομος α απο τα κεντρικα της anubis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goa_soul Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Κατάφερα και βρήκα 40 τόμους από την σειρά επιστημονικής φαντασίας ΙΣΤΟΡΙΕΣ της Ωρόρα στην τιμη των 30 ευρώ συν 9 τα μεταφορικά σύνολο 39. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 (edited) Κατάφερα και βρήκα 40 τόμους από την σειρά επιστημονικής φαντασίας ΙΣΤΟΡΙΕΣ της Ωρόρα στην τιμη των 30 ευρώ συν 9 τα μεταφορικά σύνολο 39. Whaaaaat? Αυτό δεν είναι ούτε καν ευρώ ο τόμος. Αξιοζήλευτη αγορά πραγματικά Edited February 21, 2013 by Δημήτρης 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Κατάφερα και βρήκα 40 τόμους από την σειρά επιστημονικής φαντασίας ΙΣΤΟΡΙΕΣ της Ωρόρα στην τιμη των 30 ευρώ συν 9 τα μεταφορικά σύνολο 39. ?????????????????????????????????????? Πλάκα κάνεις! Ρε θηρίο που τα βρήκες τόσο φτηνά; Και όλα μαζεμένα; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goa_soul Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Ακριβώς φίλε Δημήτρη τελικά είναι αυτό που λένε όποιος ψάχνει βρίσκει,και να φανταστείς στο αναλυτικό τόπικ με τις ιστορίες οι πιο παλιοί λέγατε ότι η πρώτη εικοσάδα είναι τρομέρη. Ε εμένα από την πρώτη εικοσάδα μου λείπουν μόνο 2 τόμοι ο 2 και ο 6, αλλά που θα μου πανε κάπου θα τους πετύχω και αυτούς. Φίλε BladeRunner όχι δεν σου κάνω πλάκα καθόλου δεν παίζουν με τέτοια θέματα.Τα βρήκα απο το booksmania.. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Ωραία, σου εύχομαι να συμπληρώσεις γρήγορα όλη την σειρά. Και μετά θέλω να βλέπω το topic να παίρνει φωτιά με τις κριτικές σου Btw το booksmania δεν το ήξερα, τώρα το έμαθα από εσένα. Θα πάω να ρίξω μία ματιά και να δω τι παίζει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goa_soul Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Ωραία, σου εύχομαι να συμπληρώσεις γρήγορα όλη την σειρά. Και μετά θέλω να βλέπω το topic να παίρνει φωτιά με τις κριτικές σου Btw το booksmania δεν το ήξερα, τώρα το έμαθα από εσένα. Θα πάω να ρίξω μία ματιά και να δω τι παίζει. Είδες έμαθες και κάτι από μένα χαχα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 01. Μπράιαν Ζακ - Θύελλα στο Ρέντγουολ (εκδόσεις Ψυχογιός). 7 ευρώ. 02. Τζον Τέιν - Η μεγάλη περιπέτεια (εκδόσεις Ωρόρα). 1 ευρώ. 03. Κρίστοφερ Πάικ - Δίψα 2: Μαύρο αίμα (εκδόσεις Πατάκη). 3 ευρώ. 04. Άλντους Χάξλεϊ - Ο πίθηκος και η αλήθεια (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 1 ευρώ. 05. Γουίλιαμ Μπάροουζ - Οι πόλεις της κόκκινης νύχτας (εκδόσεις Απόπειρα). 4 ευρώ. 06. Λες Μάρτιν - X-Files: Χ, σημαδεύοντας τον στόχο (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα). 0,50 ευρώ. 07. Ντ. Μ. Τόμας - Το λευκό ξενοδοχείο (εκδόσεις Γράμματα). 1,50 ευρώ. 08. Γκαστόν Λερού - Το μυστήριο του κίτρινου δωματίου (εκδόσεις Λιβάνη). 2 ευρώ. 09. Άρθουρ Κόναν Ντόιλ - Οι περιπέτειες του Ζεράρ (εκδόσεις Επικαιρότητα). 2 ευρώ. 10. Ντίνο Μπουτζάτι - Η έρημος των Ταρτάρων (εκδόσεις Αστάρτη). 2 ευρώ. 11. Βιρτζίνια Γουλφ - Μια ωραία ημέρα της κυρίας Ντάλογουεϊ (εκδόσεις ΒΙΠΕΡ). 0,50 ευρώ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrex Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Μαζί με το Βήμα πήρα τις περιπέτειες του Χακ Φιν του Μαρκ Τουέιν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Ο πανμέγιστος heiron μου δώρισε το ''21ος Αιώνας: Τα Μεγάλα Μυστήρια του Κόσμου'' από εκδόσεις Αρχέτυπο. Τον ευχαριστώ πολύ. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Έχω πάρει μπόλικα τις τελευταίες εβδομάδες. Carpe Jugulum - T. Pratchett Hogfather - T. Pratchett H θραύση των οστών - Στέφανος Κόκκινος επίσης, είχα κάνει και μία δεύτερη βόλτα στο παζάρι και είχα πάρει τα: Βρυκόλακες (από Αρχέτυπο) Η μπαλάντα του Πανδοχέα - P.S. Beagle Ο τελευταίος μονόκερως - P.S. Beagle Το πείραμα Ντοσάντι - Φρανκ Χέρμπερτ The minority report - Philip K Dick Υπερίων - Dan Simmons Ανταρκτική - Α. Δημητρακάκη Ψυχρό Δέρμα - A.S. Pinol Χωρίς επιστροφή - Michael Marshall Smith Κατά τον Δαίμονα Εαυτού - Μ. Αδάμης Μυθιστόρημα Πατριάς Γκάνγκρελ - G. Fleming Μυθιστόρημα Πατριάς Λασομπρα - R.E. Dansky Μυθιστόρημα Πατριάς Βεντρού - G. Fleming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 (edited) Ωχ! Είχε την Ανταρκτική στο παζάρι; Δεν το είδα και το ψάχνω. Να πάρει. Έντιτ: Δεν τολμώ να φανταστώ πόσο θα το πουλήσεις Edited March 1, 2013 by melkiades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Πήρα τα Η μυστική καταγωγή του χριστιανισμου του Richard Temple Snow Crash του Neal Stephenson War and Peace του Leo Tolstoy To τελευταίο είναι βέβαια μετάφραση στα Αγγλικά οπότε είναι λίγο χαζή επιλογή αλλά από την άλλη με 3 ευρώ πήρα βιβλίο που στα Ελληνικά το έβρισκα σε 4 τόμους με διψήφιο αριθμό ευρώ ο καθένας. Η διαφορά τιμής είναι τεράστια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Ωχ! Είχε την Ανταρκτική στο παζάρι; Δεν το είδα και το ψάχνω. Να πάρει. Έντιτ: Δεν τολμώ να φανταστώ πόσο θα το πουλήσεις Κάτσε να το διαβάσω και κανονίζουμε, εγώ, σε αντίθεση με την αδερφή μου είμα διαλακτικός άνθρωπος. Άσε που σας έχω εμπιστευτεί εντελώς δωρεάν θησαυρό της βιβλιοθήκης μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienBill Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Αγόρασα τα εξής: -Καμπάλ, η γενιά της νύχτας (Barker) -Ζόμπι (oates) -Ο δαίδαλος του διαβόλου (Suster) - Νανούρισμα (Palahniuk) Ολα από Οξύ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBack Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Dune (Βιβλίο Πρώτο), Frank Herbert. Η προσφορά του στα 9.20€ ήταν πολύ δελεαστική για να την παραβλέψω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Περιμένω εντυπώσεις από Ζόμπι, Βασίλη... Το ίδιο και για το Δαίδαλο, που είναι παράξενο ανάγνωσμα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goa_soul Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 πηρα 3 βιβλιαρακια 1.Παραξενο εκδοσεις terranova 2 ευρω 2.Χ. ΤΖ. ΓΟΥΕΛΣ Θαυμαστες ιστοριες εκδοσεις terranova 3 ευρω 3.ΙΣΤΟΡΙΕΣ μυστηριου και τρομου εκδοσεις Ωρορα 1.50 ευρω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Αγόρασα τα εξής: -Καμπάλ, η γενιά της νύχτας (Barker) -Ζόμπι (oates) -Ο δαίδαλος του διαβόλου (Suster) - Νανούρισμα (Palahniuk) Ολα από Οξύ Τα δύο τελευταία τα έχω διαβάσει και τα θεωρώ από τα χειρότερα βιβλία της βιβλιοθήκης μου. Ελπίζω να τα βρεις πολύ καλύτερα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Κάποιες από τις επιμέρους "ιστορίες" που περιέχει ο Δαίδαλος, ουσιαστικά αφηγήσεις μέσα στην αφήγηση, είναι -κατ΄εμέ- κορυφαίες. Ειδικά μία με ένα dopelganger. Γενικά, είναι όντως μετριότατο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Αγόρασα τα εξής: -Καμπάλ, η γενιά της νύχτας (Barker) -Ζόμπι (oates) -Ο δαίδαλος του διαβόλου (Suster) - Νανούρισμα (Palahniuk) Ολα από Οξύ Τα δύο τελευταία τα έχω διαβάσει και τα θεωρώ από τα χειρότερα βιβλία της βιβλιοθήκης μου. Ελπίζω να τα βρεις πολύ καλύτερα! Μετά το Τραγούδι της Αυγής του Μαράνο τα υπόλοιπα βιβλία από οξυ μοιάζουν αριστουργηματικά. Ο Δαίδαλος είναι απλά ακατανόητο βιβλίο, όχι κακό, το Νανούρισμα δεν το έχω διαβάσει. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts