Νικος Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Stephen King - Ντεσπερεισον 4,40€ Αυτό ίσως να σου αρέσει περισσότερο αν το διαβάσεις μαζί με το ''Οι Ρυθμιστές'' του ίδιου μιας και αλληλοσυμπληρώνονται. Παραδοξως,αφου μαλλον ειμαι ο μονος αποτι εχω καταλαβει,οι ρυθμιστες ειναι απο τα αγαπημενα μου κ το θυμαμαι απεξω μετα απο τοσες φορες που το εχω διαβασει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 01. Πάτρικ Ο'Μπράιαν - Στα πέρατα του κόσμου (εκδόσεις Ψυχογιός). 3 ευρώ.02. Ε. Λ. Ντόκτοροου - Χόμερ και Λάνγκλεϋ (εκδόσεις Πατάκη). 4 ευρώ.03. Αλίκη Χ. - Η Αλίκη στη χώρα του LSD (εκδόσεις Οδυσσέας). 1 ευρώ.04. Λι Τσάιλντ - Ο καταζητούμενος (εκδόσεις Bell). 5 ευρώ.05. Darren Shan - Zom-B (εκδόσεις Simon & Schuster). 2,50 ευρώ.06. Elmore Leonard - City Primeval (εκδόσεις Penguin). 2 ευρώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Με...εχμ...περισσότερα χρήματα από ότι ο Bladerunner πήρα μόλις 2 βιβλία 1. Ο πρίγκηπας των αγκαθιών του Mark Lawrence (Ελπίζω να βγάλουν και τα άλλα στα Ελληνικά για αυτό και το αγόρασα μόλις το πέτυχα, αν δεν πάνε καλά οι πωλήσεις του φέτος δεν βλέπω να βγαίνουν τα υπόλοιπα) 2. Κόκκινος θερισμός του Ντάσιελ Χάμετ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsathoggua Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 (edited) 1) Dune - Frank Herbert 2) Ανοιξιάτικο χιόνι - Yukio Mishima Όταν έβγαινα από το βιβλιοπωλείο διαπίστωσα πως υπάρχει σύνδεση και των δύο αγορών με το Piece of Mind των Iron Maiden :-) Edited May 8, 2014 by tsathoggua 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 01. Άντριου Φουκούντα - Η παγίδα (εκδόσεις Μεταίχμιο). Ολοκλήρωσα την τριλογία. 02. Ντόναλντ Ρέι Πόλοκ - Πάντα ο διάβολος (εκδόσεις Μεταίχμιο). Ανυπομονώ να το διαβάσω!03. Ρίτσαρντ Έλμαν - Ο ταξιτζής (εκδόσεις Άγκυρα). 2 ευρώ. 04. Τόμας Τέσιερ - Εκκρεμείς υποθέσεις (εκδόσεις Οξύ). 4 ευρώ. 05. Τζορτζ Πελεκάνος - Στους δρόμους της βίας (εκδόσεις Οξύ). 6 ευρώ.06. Κάλεμπ Καρ - Ο άγγελος του σκότους (εκδόσεις Καστανιώτη). 5 ευρώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 (edited) Από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου αγόρασα την ολόφρεσκια Αθωότητα, του Ντιν Κουντζ. Edited May 16, 2014 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fan-tasy Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Η χρυσή ακτή, RobinsonΒραδείας καύσεως, Pynchon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Βραδείας καύσεως, Pynchon Μην περιμένεις και πολλά από την συλλογή αυτή, μέχρι και ο ίδιος ο Πίντσον δεν λέει και τα καλύτερα Έχεις διαβάσει τίποτα δικό του; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fan-tasy Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Δεν έχω διαβάσει Pynchon ακόμα! Έχω το "Eνάντια στη μέρα", αλλά έχω διαβάσει ότι δεν είναι ο,τι καλύτερο για εισαγωγή. Οποτε μιας και βρήκα το "Βραδείας καύσεως", το πήρα. Αν γνώριζα αυτό που λες ίσως δεν το αγόραζα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Δεν έχω διαβάσει Pynchon ακόμα! Έχω το "Eνάντια στη μέρα", αλλά έχω διαβάσει ότι δεν είναι ο,τι καλύτερο για εισαγωγή. Οποτε μιας και βρήκα το "Βραδείας καύσεως", το πήρα. Αν γνώριζα αυτό που λες ίσως δεν το αγόραζα. Για πρώτη επαφή θα πρότεινα Έμφυτο Ελάττωμα (τον Δεκέμβριο βγαίνει η ταινία) ή Βάινλαντ. Δεν είναι κακό το Βραδείας καύσεως, αλλά δείχνει αρκετά πρωτόλειο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Ο λαβύρινθος στην άκρη του κόσμου marcello simonni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Βρήκα τον Ζωντανο Θρύλο του Μάθεσον με 4 ευρω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Δωράκι το Παιχνίδι, του Άντερς Ντε Λα Μοτ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 The chronicles of Amber - Roger Zelazny - 5 euro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 The chronicles of Amber - Roger Zelazny - 5 euro Εννοείς τον πρώτο τόμο από τις εκδόσεις Parsec; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrex Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Αγόρασα το Ring του Koji Suzuki με 3 ευρώ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 The chronicles of Amber - Roger Zelazny - 5 euro Εννοείς τον πρώτο τόμο από τις εκδόσεις Parsec; Καλημέρα Δημήτρη. Όχι, εννοώ τους πρώτους 5 τόμους μαζεμένους σε έναν σε αγγλική γλώσσα. Εκδόσεις Orion Books ISBN: 9781857987263 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 The chronicles of Amber - Roger Zelazny - 5 euro Εννοείς τον πρώτο τόμο από τις εκδόσεις Parsec; Καλημέρα Δημήτρη. Όχι, εννοώ τους πρώτους 5 τόμους μαζεμένους σε έναν σε αγγλική γλώσσα. Εκδόσεις Orion Books ISBN: 9781857987263 Καλημέρα, ένα ευρώ ο τόμος είναι πολύ καλή αγορά. Ούτε σε παλαιοβιβλιοπωλείο δεν θα το έβρισκες τόσο 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Εντελώς παράδοξα το πέτυχα στα Public και πρίν λίγο καιρό είχα βρεί με 6 ευρώ το Under the dome - St.King πάλι στα αγγλικά και χθες το είχε στα 12 ευρώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Στο Public κάνουν κάτι τέτοια. Καλό είναι να τσεκάρει κανείς στην ιστοσελίδα τους μήπως έριξαν την τιμή κάποιου βιβλίου γιατί συνήθως βαριούνται να περάσουν στα ράφια τις νέες τιμές. Έχασα προσφορές γιατί κοιταζα την ετικέτα στο ραφι και ξέρω... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 (edited) Πήρα το δωρεάν αντίτυπο της νέας pocket έκδοσης του "Η καρδιά του κτήνους" του Πέτρου Τατσόπουλου, που έτυχε να είναι εκεί και να μου το υπογράψει! Το βιβλίο το κέρδισα σε διαγωνισμό των εκδόσεων Μεταίχμιο. Και με 25 ευρώ: 01. Ρόμπερτ Σι/Ρόμπερτ Άντον Γουίλσον - Λεβιάθαν (εκδόσεις Αίολος)02. Τζον Κόνολι - Στο λευκό δρόμο (εκδόσεις Bell)03. Τζον Κόνολι - Οι κακοί (εκδόσεις Bell)04. Κέιτ Άτκινσον - Ζωή μετά τη ζωή (εκδόσεις Μεταίχμιο) Edited May 23, 2014 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Από παλαιοβιβλιοπωλείο πήρα το ''Ο Εικονογραφημένος Άνθρωπος'' του Ρέι Μπράντμπερι με 10 ευρώ. Πρόκειται να βγει κάποια στιγμή από την Άγρα, αλλά δεν είναι και σίγουρο. Είπα λοιπόν τώρα που επιτέλους το πέτυχα, να μην χάσω την ευκαιρία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volyros Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Παραφραζω τον τιτλο του τοπικ σε "τι βιβλια θα θελατε να αγορασετε" και γραφω εδω γιατι δεν βρηκα καποιο πιοι σχετικο τοπικ!! Παιδια βοηθεια θελω να αγορασω το "οι αθλιοι" αλλα θελω μια καλη μεταφραση γιατι εχω ακουσει οτι το τελευταιο που κυκλοφορησε απο εκδοσεις Λιβανη εχει πολυ κακη μεταφραση.Εχει καποιος υποψιν να μου προτεινει μια καλη εκδοση? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 (edited) Παραφραζω τον τιτλο του τοπικ σε "τι βιβλια θα θελατε να αγορασετε" και γραφω εδω γιατι δεν βρηκα καποιο πιοι σχετικο τοπικ!! Παιδια βοηθεια θελω να αγορασω το "οι αθλιοι" αλλα θελω μια καλη μεταφραση γιατι εχω ακουσει οτι το τελευταιο που κυκλοφορησε απο εκδοσεις Λιβανη εχει πολυ κακη μεταφραση.Εχει καποιος υποψιν να μου προτεινει μια καλη εκδοση? Οι εκδόσεις Μίνωας που το έχουν βγάλει σε δύο τόμους με άφησαν πολύ ικανοποιημένο με την μετάφραση τους. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορεί κανείς να το βρει σήμερα. Και volyros, σε όποια έκδοση και αν το αγοράσεις τελικά, συγχαρητήρια για την επιλογή σου. Πρόκειται πραγματικά για αριστούργημα με άλφα κεφαλαίο, αντάξιο της φήμης του. Edited May 27, 2014 by Δημήτρης 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volyros Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Παραφραζω τον τιτλο του τοπικ σε "τι βιβλια θα θελατε να αγορασετε" και γραφω εδω γιατι δεν βρηκα καποιο πιοι σχετικο τοπικ!! Παιδια βοηθεια θελω να αγορασω το "οι αθλιοι" αλλα θελω μια καλη μεταφραση γιατι εχω ακουσει οτι το τελευταιο που κυκλοφορησε απο εκδοσεις Λιβανη εχει πολυ κακη μεταφραση.Εχει καποιος υποψιν να μου προτεινει μια καλη εκδοση? Οι εκδόσεις Μίνωας που το έχουν βγάλει σε δύο τόμους με άφησαν πολύ ικανοποιημένο με την μετάφραση τους. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο μπορεί κανείς να το βρει σήμερα. Και volyros, σε όποια έκδοση και αν το αγοράσεις τελικά, συγχαρητήρια για την επιλογή σου. Πρόκειται πραγματικά για αριστούργημα με άλφα κεφαλαίο, αντάξιο της φήμης του. ευχαριστω για την απαντηση!Το βρισκω,το βρισκω!!Αρα παιρνω Μινωας!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts