Drake Ramore Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Σιδηρόπουλος! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelley Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Σιδηρόπουλος! ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Γεια σου, ρε Απόστολε, άρχοντα! Σάπισα στα γέλια. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Αγαπάμε Ρόμπερτ-έχουμε γεννηθεί και την ίδια μέρα, οπότε έχουμε έναν λόγο περισσότερο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelley Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Αγαπάμε Ρόμπερτ-έχουμε γεννηθεί και την ίδια μέρα, οπότε έχουμε έναν λόγο περισσότερο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Συμφωνώ και επαυξάνω! Ειδικά στο Σέρλοκ ήταν για φάγωμα. Αλλά μου φαίνεται είναι γκέι (εδώ πάσα στον Drake για σχολιασμό-κακίες)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Αχ, τι να κάνουμε;Κανείς δεν είναι τέλειος!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelley Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Xmmm…wordsmith θα σε απογοητεύσω. Είναι παντρεμένος 2η φορά και έχει ένα γιό από προηγούμενο γάμο. Ιδού και οι φωτογραφίες…. Βασικά, είναι ίσως ένα από τα πολύ κακά παιδιά του Χόλυγουντ, ένας από τo original Brad Pack, κοινώς, κάθε άλλο παρά αυτό που λες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 (edited) Νόμιζα οτι ο Σιδηρόπουλος ήταν το "εργαλείο" αυτού του κυρίου: Edited July 7, 2010 by Sileon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Αυτός μας άφησε χρόνους! Ούτε ο Βερχόφεν τον θυμάται πλέον. Ασε που του Iron Dick του πάει καλύτερα. Είναι και ακριβής μετάφραση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Βασικά, είναι ίσως ένα από τα πολύ κακά παιδιά του Χόλυγουντ, ένας από τo original Brad Pack, κοινώς, κάθε άλλο παρά αυτό που λες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelley Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 (edited) Go on Drake! όσο εσύ ποστάρεις, τόσο εγώ Εμπνέομαι! Α! Αυτό είναι για την wordsmith... Και η επόμενη φωτό για όλες μας! Βασικά, είναι ίσως ένα από τα πολύ κακά παιδιά του Χόλυγουντ, ένας από τo original Brad Pack, κοινώς, κάθε άλλο παρά αυτό που λες. Σωστός Ντίνο, με επιβεβαιώνεις! Ξέρω να διαλέγω άντρες εγώ, τι να λέει τώρα! εδιτ: Ο άντρας ο σωστός από το ποινικό του μητρώο φαίνεται!;) Edited July 7, 2010 by Kelley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Go on Drake! όσο εσύ ποστάρεις, τόσο εγώ Εμπνέομαι! Πας καλά; Υ.Γ Όποιος δεν έπιασε το αστείο να σηκώσει το χέρι του. Δίδονται εξηγήσεις σε ξανθιές αλλά και μελαχρινές... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Ευχαριστώ, Μαρία μου, αλλά θα σε απογοητεύσω κι εγώ: ο γάμος δεν είναι απόδειξη ότι είναι straight! (δυστυχώς) Το είχα ακούσει ότι είναι παντρεμένος, αλλά πολλοί το ανακαλύπτουν μετά το πρώτο παιδί/διαζύγιο. (Ότι και καλά εμάς μόνο το ότι είναι γκέι μας εμποδίζει να είμαστε μαζί του - κατά τα άλλα γείτονα στη διπλανή πόρτα τον έχουμε! :lol: ) Ο Κρίστιαν Μπέιλ (αυτός δεν είναι στην άλλη φωτογραφία;) δε μου αρέσει καθόλου! Εγώ δεν το έπιασα το αστείο, Drake! Και πρόσεχε τι θα πεις, γιατί ακόμα δε σε έχω συγχωρήσει εντελώς για το χώσιμο που μου έριξες στην "Παρτίδα 18"... (εντάξει, έβαλα ό,τι μαχητικό emoticon βρήκα μπροστά μου - σαν πολλά δεν υπάρχουν από τα πολεμοχαρή, btw; Αυτά να τα βλέπουν οι Moderators που παραπονιούνται ότι τσακωνόμαστε) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Εγώ δεν το έπιασα το αστείο, Drake! Και πρόσεχε τι θα πεις, γιατί ακόμα δε σε έχω συγχωρήσει εντελώς για το χώσιμο που μου έριξες στην "Παρτίδα 18"... (εντάξει, έβαλα ό,τι μαχητικό emoticon βρήκα μπροστά μου - σαν πολλά δεν υπάρχουν από τα πολεμοχαρή, btw; Αυτά να τα βλέπουν οι Moderators που παραπονιούνται ότι τσακωνόμαστε) Οκ ...να το εξηγήσω λοιπόν. Robert Downey: ηθοποιός Τελευταία του ταινία: Iron man Μετάφραση: Σιδερένιος άνδρας Ο σιδερένιος άνδρας έχει σιδερένια χέρια, σιδερένια πόδια, σιδερένιο κορμί ...και γενικώς σιδερένια stuff. Αρα έχει και σιδερένιο πουλί μεταξύ άλλων. Τον σιδερένιο πούλο ή αλλιώς Σιδηρόπουλο. Έναυσμα για το σχόλιο: Η φώτο απο την ταινία με το σιδερένιο χέρι του σιδερένιου άνδρα. ...όταν εξηγούνται αυτά τα λογοπαίγνια όμως χάνουν τόσο πολύ! Υ.Γ Για το χώσιμο που λες, θα σου πω όταν βρεθούμε απο κοντά. Φιλαράκια είμαστε και κανείς δεν παραπονιέται για τσακωμούς. Don't worry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Ναι, αυτό το κατάλαβα. Νόμιζα ότι υπήρχε και κάτι άλλο που μου ξέφυγε. Οκ, never mind. (άσχετο: καλά, όλοι τέτοια ώρα ξύπνιοι είσαστε; Αύριο δε δουλεύετε; Εγώ έχω απεργία. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Εγώ δεν το έπιασα το αστείο, Drake! Και πρόσεχε τι θα πεις, γιατί ακόμα δε σε έχω συγχωρήσει εντελώς για το χώσιμο που μου έριξες στην "Παρτίδα 18"... (εντάξει, έβαλα ό,τι μαχητικό emoticon βρήκα μπροστά μου - σαν πολλά δεν υπάρχουν από τα πολεμοχαρή, btw; Αυτά να τα βλέπουν οι Moderators που παραπονιούνται ότι τσακωνόμαστε) Οκ ...να το εξηγήσω λοιπόν. Robert Downey: ηθοποιός Τελευταία του ταινία: Iron man Μετάφραση: Σιδερένιος άνδρας Ο σιδερένιος άνδρας έχει σιδερένια χέρια, σιδερένια πόδια, σιδερένιο κορμί ...και γενικώς σιδερένια stuff. Αρα έχει και σιδερένιο πουλί μεταξύ άλλων. Τον σιδερένιο πούλο ή αλλιώς Σιδηρόπουλο. Έναυσμα για το σχόλιο: Η φώτο απο την ταινία με το σιδερένιο χέρι του σιδερένιου άνδρα. ...όταν εξηγούνται αυτά τα λογοπαίγνια όμως χάνουν τόσο πολύ! Υ.Γ Για το χώσιμο που λες, θα σου πω όταν βρεθούμε απο κοντά. Φιλαράκια είμαστε και κανείς δεν παραπονιέται για τσακωμούς. Don't worry Μην ξεχνάς και την συμπρωταγωνίστριά του, Πορφύρα Ιωναθοπούλου που παίζει την πράκτορα της Α.Σ.Π.Ι.Σ. Αναστασία Ρωμανοπούλου, με κωδικό όνομα Μαύρη Χήρα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelley Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Go on Drake! όσο εσύ ποστάρεις, τόσο εγώ Εμπνέομαι! Πας καλά; :lol: Υ.Γ Όποιος δεν έπιασε το αστείο να σηκώσει το χέρι του. Δίδονται εξηγήσεις σε ξανθιές αλλά και μελαχρινές... Τελικά πρέπει να τρομάζω τον κόσμο και να τον παραπλανώ. Εσύ κατάλαβες ότι παρεξηγήθηκα με κάτι;;;; Κατάλαβες ότι δεν έπιασα το αστείο; Ήταν τόσο δύσκολο λες να γίνει κατανοητό; Επίσης, μάλλον το χιούμορ μου είναι χάλια και δεν το πιάνει κανείς….Τι μοναξιά Θεέ μου…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 (edited) Δεν είναι πρωταγωνιστής, δεν είναι ωραίος, δεν είμαστε συνήθως με το μέρος του στις ταινίες, αλλά είναι ένας από τους πιο γνωστούς refined villains του Χόλιγουντ: Σήμερα κλείνει τα 52 ο Κέβιν Μπέικον. Sleepers, Hollow Man, Apollo 13 και όχι μόνο. Edited July 8, 2010 by wordsmith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 (edited) edit: Ναι, έμαθα επιτέλους να ανεβάζω φωτογραφίες! Τώρρρρα θα γίνει του Χατζηγιώργη από έκταση σε αυτό το τόπικ! Τρέμετε! Εγώ γιατί δεν την βλέπω; (Την φωτό; ) :tongue: Edited July 8, 2010 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 (Μας δουλεύετε, κε Ντίνο μας;:tongue:) Εγώ γιατί την βλέπω; Να πας σε οφθαλμίατρο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 Ουάου. Οφείλω να ομολογήσω πως ο αόρατος άντρας είναι πολύ χοτ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted July 8, 2010 Author Share Posted July 8, 2010 (edited) Απλά μερικές φωτογραφίες αργούν να φορτώσουν. Οπότε πρέπει να περιμένετε λίγο για να φορτώσει. Edited July 8, 2010 by Darkchilde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 edit: Ναι, έμαθα επιτέλους να ανεβάζω φωτογραφίες! Τώρρρρα θα γίνει του Χατζηγιώργη από έκταση σε αυτό το τόπικ! Τρέμετε! Εγώ γιατί δεν την βλέπω; (Την φωτό; ) :tongue: Η αλήθεια είναι ότι ούτε στον δικό μου υπολογιστη φαίνεται. Παρότι το link είναι valid. Ίσως τελικά το topic αυτό να είναι όντως για γυναίκες!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts