araquel Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 ok, and now what? τέλειωσε ο κύκλος, χαριτωμένο επεισόδιο, τίποτα το ιδιαίτερο όμως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Ελπίζω το καλοκαιρινό διάλειμμα να ανανεώσει την έμπνευση των σεναριογράφων. Γιά να δούμε πώς θα το συνεχίσουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Να γκρινιάξω για κάτι... Το αχ-βαχ του Λέοναρντ προς την Πένι το καταλαβαίνουμε όλοι. Βαθιά μέσα μας όλοι θέλουμε κάτι να γίνει μεταξύ τους. Το έχουμε ζήσει το δράμα στο πλευρό του. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει το ξαφνικό αχ-βαχ της Πένι προς τον Λέοναρντ; Και μη μου πείτε "δεν ήταν ξαφνικό, είδαμε hints σε προηγούμενα επεισόδια. Ε, και εκείνα τα hints ήταν ουρανοκατέβατα. Δεν ένιωσα ποτέ ένα σοβαρό turning point από μέρους της (σε στυλ του αριστουργιματικού Ρέιτσελ - Ρος στα "Φιλαράκια".) Οι σεναριογράφοι έξυπνα (ή βλακοδώς; ) έχουν εξαφανίσει όλους τους όμορφους γκόμενους που φυσιολογικά θα έπρεπε να περιτριγυρίζουν μια κοπέλα σαν την Πένι, και με την αχ-βαχ απόσταση που ο Λέοναρντ επιμένει να κρατεί από εκείνη, δεν έχουν μαζέψει μια στιγμή προκοπής μεταξύ τους. Οπότε, πέραν της βουλής των σεναριογράφων, δε βλέπω κίνητρο και δεν χάφτω την ξαφνική της καψούρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ Εγώ βλέπω Κυριακή 20/9, 16:45 στο Star. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Εγώ βλέπω Κυριακή 20/9, 16:45 στο Star. Αναφέρομαι στον τρίτο κύκλο, στα γνωστά, "γκουχ", κανάλια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Την ίδια ημέρα έχουμε και πρεμιέρα της 5ης σεζόν της φοβερής σειράς "How I Met Your Mother"! Το βλέπω να ανοίγουμε τόπικ για τη συγκεκριμένη σειρά πολύ σύντομα! Θα είναι legen... wait for it... dary! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Επιστροφή από τους πάγους... Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου έχει το "Big Bang!" Τόσο νωρίς; Εύχομαι να μην μας το χαλάσουν οι σεναριογράφοι. Δυστυχώς, λόγω απουσίας των φίλων μας στην Αρκτική, δεν έχουμε ακόμα την άποψη τους για την τελευταία ταινία Star Trek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 To τσίμπησα το επεισοδιάκι αλλα δεν το έχω δέι ακόμα. Μου είπαν βέβαια οτι δεν είναι τόσο καλό. Βέβαια τα τελευταία επεισόδεια του προηγούμενου κύκλου είχαν δημιουργήσει κάποια κοιλιά. Γνώμη μου είναι να προσθέσουν νέους χαρακτήρες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Δυστυχώς, λόγω απουσίας των φίλων μας στην Αρκτική, δεν έχουμε ακόμα την άποψη τους για την τελευταία ταινία Star Trek. Η αναφορά σ' αυτήν, πάντως, αν και με εξέπληξε η προέλευσή της, με... ξενέρωσε -για τους γνωστούς λόγους, βεβαίως βεβαίως! Υποθέτω πως θα ξαναέχουμε τέτοια αναφορά, πάντως. Εκτός από αυτό, το επεισόδιο ήταν αρκετά καλό και είχε την πλάκα του. Ειδικά τα μούτρα τους -του Σέλντον ακόμη πιο πολύ- όταν γύρισαν και ο διάλογος Σέλντον-μητέρας του πριν αποχωρήσει από το σπίτι της! Α, και επιτέλους ο Λέναρντ catches a break! Ωραίο επεισόδιο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 H κατρακύλα συνεχίζεται και στο δευτερο επεισόδειο. Προς το τέλος κάθησα και έκανα λοφάκια με τα κέρματα που είχα πάνω στο γραφείο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 H κατρακύλα συνεχίζεται και στο δευτερο επεισόδειο. Προς το τέλος κάθησα και έκανα λοφάκια με τα κέρματα που είχα πάνω στο γραφείο. Υπερβάλεις ρε. Δεν ήταν τρομερό επεισόδιο, αλλά το έσωσαν κάποιες ατάκες του Ινδού. Και το θέμα Penny-Leonard δεν τραβάει με την καμία και κάτι πρέπει να κάνουν για αυτό οι σεναριογράφοι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Υπερβάλεις ρε. Δεν ήταν τρομερό επεισόδιο, αλλά το έσωσαν κάποιες ατάκες του Ινδού. Και το θέμα Penny-Leonard δεν τραβάει με την καμία και κάτι πρέπει να κάνουν για αυτό οι σεναριογράφοι. μιλάμε για τραγική κατρακύλα. Το επεισόδειο ήταν μακράν το χειρότερο απο όλα τα επεισόδεια που έχω δεί. Τελείως βαρετό. Το μόνο πράγμα που θα τους έσωζε θα ήταν να κρατούσε το μουστάκι του ο κοντός γιατι θα μπορούσαν να το συνδιάσουν με ατάκες που έχουν πεί σκληροί μουστακαλήδες όπως ο Τόμ Σέλεκ. Αλλα και αυτό δεν το σκευτηκαν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Τα έσπασε το νέο επεισόδιο. Έλιωσα τόσο με τα chocolate όσο και με τους.. .γκόθους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Όντως πολύ καλό! Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 όντως τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Θα μπορούσε να είχε ακόμα περισσότερο γέλιο αν είχαν αναπτύξει την ιδέα, αλλα δεν νομίζω οτι θα το κάνουν. Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατι περιορίζονται στα 20 λεπτά ενός επισοδίου, και δεν συνεχίζουν μια καλή ιδέα στα επόμενα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 The Pirate Solution. "Let's buckle-up and work..." Ξεκαρδιστικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 (edited) Όντως! Μόλις το είδα, πολύ γέλιο! Από τα καλύτερα επεισόδια που της σειράς, σίγουρα το καλύτερο της τρέχουσας σαιζόν μέχρι τώρα, το καταφχαριστήθηκα! Edited October 13, 2009 by Spock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Εμένα μου φάνηκε λίγο μέτριο σαν επεισόδιο, αλλά έβγαζε το γέλιο του σε κάμποσα σημεία. Όχι όσο αδύναμο όσο τα δύο πρώτα, όχι τόσο καλό όσο το τρίτο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 μια μερα καθως χαζευα στο σφφ "επιασε" το ματι μου μια αναφορα στη σειρα big bang...δυο χρονια μετα εν μεσω παντελους απραξιας θυμηθηκα την αναφορα και ξεροντας οτι υπαρχει φοβερο φιλτραρισμα ποιοτητας εδω μεσα το κατεβασα δοκιμαστικα... Απλα ειναι ακριβως η σειρα που ηθελα...σελντον κουπερ.....τι αλλο να πει κανεις.... κραταω θεοφυλακτα τα επισοδεια του 3 κυκλου για περιπτωσεις που πραγματικα αξιζουν...καλο κρασι,ατμοσφαιρα...tower of solitude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Draven Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Ρε παιδιά, ξερει κανεις που μπορω να κατεβασω ελληνικους υπότιτλους για την 3η σεζον? Μονο αγγλικούς έχω βρει.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Ρε παιδιά, ξερει κανεις που μπορω να κατεβασω ελληνικους υπότιτλους για την 3η σεζον? Μονο αγγλικούς έχω βρει.. Αν θέλει κάποιος να απαντήσει σ' αυτό, μόνο με ΠΜ, για ευνόητους λόγους. Θα παρακαλούσα γενικότερα να μη γίνονται τέτοιες ερωτήσεις στο φόρουμ. Ο καθένας ξέρει ότι δεν είναι ούτε gray area, ούτε... white. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Celestial Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Αν θέλει κάποιος να απαντήσει σ' αυτό, μόνο με ΠΜ, για ευνόητους λόγους. Θα παρακαλούσα γενικότερα να μη γίνονται τέτοιες ερωτήσεις στο φόρουμ. Ο καθένας ξέρει ότι δεν είναι ούτε gray area, ούτε... white. εχμ βασικα οι υποτιτλοι αποτελουν καθαρη πνευματικηιδιοκτησια αυτου που τους εκανε με τη μοναδικη εξεραιση οταν η χρηση τους γινεται για εμπορικούς λόγους ( π.χ. προβολη σε σινεμα - τηλεοραση ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 18, 2009 Management Share Posted October 18, 2009 εχμ βασικα οι υποτιτλοι αποτελουν καθαρη πνευματικηιδιοκτησια αυτου που τους εκανε με τη μοναδικη εξεραιση οταν η χρηση τους γινεται για εμπορικούς λόγους ( π.χ. προβολη σε σινεμα - τηλεοραση ) Ίσως. Δεν το έχω ψάξει αναλυτικά. Πάντως το θέμα είναι οτι όλοι ξέρουμε που οδηγεί αυτό και το αποφεύγουμε για τους γνωστούς ευνόητους λόγους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Το 3x05 έβγαζε γέλιο. Αλλά και πάλι, η σειρά θέλει το κάτι παραπάνω για να πάρει εμπρός. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts