DinoHajiyorgi Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Παιδιά, μπήκα στο tv.com για να βεβαιωθώ. Αυτός ήταν όντως ο Will Wheaton; Πως έγινε έτσι;! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Draven Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 παιδια για μένα η σειρά πάει με τα 1000 και όσο πάει καλυτερεύει. κρίμα που δε σας αρέσει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Παιδιά, μπήκα στο tv.com για να βεβαιωθώ. Αυτός ήταν όντως ο Will Wheaton; Πως έγινε έτσι;! Άλλαξε, αλλά όχι και τόσο. Έχουν περάσει κι αρκετά χρόνια. Πάντως, απολαυστικό, μετά το "KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN", έχουμε πλέον και το WHEEEEEEEEEEAAAAAAAAATOOOOOOOOOONNNNNNNNN"!!! Ωραίο επεισόδιο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nova Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Βλέπω την τρίτη χρονιά του. Και ναι, επιτέλους ο Λέοναρντ και η Πέννυ το κάνουνε! Γιούπι, ζήτω! Και δε σταματάν να το κάνουνε! Μπράβο παιδιά μου! Λέοναρντ, βγάλε όλους του nerd του κόσμου ασπροπρόσωπους! Δε ξέρω τι λέτε αλλά μου αρέσουν ιδιαίτερα αυτά τα επεισόδια. Ειδικά εκείνο που ο Σέλντον προσπαθεί να μάθει στην Πέννυ πως να συμπεριφέρεται χρησιμοποιώντας θετικά ερεθίσματα για ό,τι εκείνος θεωρεί σωστή συμπεριφορά και αρνητικά σε ό.τι εκείνος θεωρεί λάθος συμπεριφορά. Penny becomes Pawlow's Dog... I mean Sheldon's Dog, how nice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Δε ξέρω τι λέτε αλλά μου αρέσουν ιδιαίτερα αυτά τα επεισόδια. Ειδικά εκείνο που ο Σέλντον προσπαθεί να μάθει στην Πέννυ πως να συμπεριφέρεται χρησιμοποιώντας θετικά ερεθίσματα για ό,τι εκείνος θεωρεί σωστή συμπεριφορά και αρνητικά σε ό.τι εκείνος θεωρεί λάθος συμπεριφορά. Penny becomes Pawlow's Dog... I mean Sheldon's Dog, how nice! Τα δύο πρώτα και το τέταρτο επεισόδιο ήταν κάπως αμήχανα. Αλλά αυτό που λες ήταν ίσως το καλύτερο της σαιζόν, ενώ τα δύο τελευταία ήταν πολύ καλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 Carol Ann Susi, η μαμά Wolowitz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Εγώ το παρακολουθώ στην τηλεόραση, και έχω να πω ότι ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Γενικά δεν ανοίγω τηλεόραση, αλλά αυτό το περιμένω κάθε Κυριακή! Μου αρέσει πολύ, αν και τα περισσότερα δεν τα πιάνω, αφού δεν είμαι φαν των κόμικς και των διαστημικών ταινιών. Είναι όμως κάτι που καταλαβαίνω τη διάθεσή του, και ευχαριστιέμαι με το χιούμορ του. Ελπίζω να συνεχίσει το Star την προβολή του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 O Sheldon έρχεται όλο και πιο κοντά με την Πέννυ. Οι σκηνοθέτες έχουν καταλάβει ότι έχουν μια πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. (Φταίει και αυτή η αντίθεση που έχουν μεταξύ τους, η οποία βγάζει απίστευτο γέλιο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 ρε παιδιά μόνο εγώ πιστευω οτι η σειρά κυλάει απο το κακό στο χειρότερο; Τα επεισόδεια είναι ανούσια με μηδενικό χιούμορ ενώ κάποιες ιδέες που μπορεί να έχουν τις αφήνουν ανεκμεταλευτες. Το ειδύλιο του Λέοναρτν με την Πένυ υπάρχει απλά για να υπάρχει και ακόμα και ο Σέλντον έχει πέσει πολύ. Ο Γόλοβιτς κάτι πάει να κάνει αλλα δεν τον αναπτύσουν όσο έπρεπε. Πχ είχαν την καλή ιδέα να τον κάνουν βισυγότθο αλλα φρόντισαν με τον ίδιο σπαστικό απότομο τρόπο να τελειώσουν το επεισόδειο χωρίς να προλάβουν να ξεδιπλώσουν αυτήν την καλή ιδέα. Το χειρότερο είναι οτι έχει αρκετή επιτυχία και όπως φαίνεται τα ακόμα χειρότερα δεν έχουν έρθει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Ανέλπιστη η εμφάνιση της θηλυκής Starbuck στο επεισόδιο. Θα την προτιμούσα όμως με λιγότερο βάψιμο όπως στο Battlestar Galactica, αλλά αυτό το στόμα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Φοβερή έκπληξη, όντως! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Απίθανο το τελευταίο επεισόδιο!!! Ένα μόνο σας λέω: ο Sheldon προσπαθεί να διδάξει στην Penny φυσική!!! Επεισόδιο στο οποίο αξίζει επίσης να πάρει κανείς πολλά screenshots από Sheldon και Wolowitz σε μοναδικές εκφράσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Ναι, το 3x10 (Gorlla Project) ήταν από τα πιο αστεία της σειράς. Κυρίως επειδή κατάφερε να ξεπεράσει τη σύνηθη αμηχανία των επεισοδίων που έχουν να κάνουν με τη σχέση Leonard-Penny. Και προσωπικά βρίσκω την Bernadette απίστευτα εκνευριστική, αλλά το όλο storyline της σχέσης της με τον Howard βγάζει τρελό γέλιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Καλά σε λίγο ο sheldon και η πένυ θα γίνουν κολλητάρια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niels Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Είμαι ο μονος που στο πρόσωπο του Sheldon αναγνωρίζει ένα fusion των C3PO,Spock και λίγο από Data;Απαίσια η σειρά πάντως.Ειδικά ο Leonard και η Penny έχουν το κλασικό,σπαστικό,αμερικανικο χιούμορ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Ειδικά ο Leonard και η Penny έχουν το κλασικό,σπαστικό,αμερικανικο χιούμορ. Αν δεν το κατάλαβες... είναι αμερικάνοι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niels Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 (edited) Με τον ορο "Αμερικανικο Χιούμορ" εννοούσα (ίσως λανθασμένα) το στυλάκι τύπου Friends,Two and a Half Men,Adam Sandler και Jennifer Anniston.Αυτό θεωρώ κλασικό αμερικανικο χιούμορ.Δεν το έχουν όλοι οι Αμερικανοι αυτό και αφού η συγκεκριμένη σειρά προσπάθησε να πλασάρει ένα πιο geeky χιούμορ θα μπορούσε να ξεφύγει από την πεπατημένη των Αμερικανικων τηλεοπτικών σειρών. Edited December 13, 2009 by Niels Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Το ξεκίνησα και εγώ. Είδα 4 επεισόδια απο τον πρώτο κύκλο. Πολυ καλό. Ατού του οι ερμηνείες, ειδικά του ψηλού, ούμπερ νερντ. Μάλλον θα το συνεχίσω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Με τον ορο "Αμερικανικο Χιούμορ" εννοούσα (ίσως λανθασμένα) το στυλάκι τύπου Friends,Two and a Half Men,Adam Sandler και Jennifer Anniston.Αυτό θεωρώ κλασικό αμερικανικο χιούμορ.Δεν το έχουν όλοι οι Αμερικανοι αυτό το χιούμορ και αφού η συγκεκριμένη σειρά προσπάθησε να πλασάρει ένα πιο geeky χιούμορ θα μπορούσε να ξεφύγει από την πεπατημένη των Αμερικανικων τηλεοπτικών σειρών. παρεπιπτόντως ο σεναριογράφος είναι ο ίδιος που γράφει το "Two and a half men". To χιούμορ της σειράς είναι στο ίδιο στύλ, απλά προσπαρμοσμένο στον "κόσμο των σπασικλάδων" και καλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Πρώιμη καριέρα του Johnny Galecki στο "Χριστουγενιάτικες Διακοπές". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο: A girlfriend finds Sheldon. Δεν ήταν τόσο αστείο, αλλά οι σεναριογράφοι όλο και φλερτάρουν με τις (όλο και πιο) στενές επαφές του Sheldon με το άλλο φύλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Α ρε sheldon. Δεν το είχα προσέξει ότι όλοι οι χαρακτήρες του Stan Lee, έχουν το ίδιο αρχικό στο όνομα και επίθετο. Ενδιαφέρον.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Raj, για την ακρίβεια! Καλούλι επεισόδιο, πολύ καλή η σκηνή στο δικαστήριο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Α ρε sheldon. Δεν το είχα προσέξει ότι όλοι οι χαρακτήρες του Stan Lee, έχουν το ίδιο αρχικό στο όνομα και επίθετο. Ενδιαφέρον.. Οι Johnny Storm και Benjamin Grim από τους Fantastic Four είναι εξαίρεση. Επίσης και διάφοροι supporting χαρακτήρες το ίδιο (πχ Flash Thomson από τα Spiderman) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts