Snowghoul Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Αγόρασα από Πρωτοπορία τον Βασιλιά με τα κίτρινα του Ρόμπερτ Τσέιμπερς. Μετά από τη πρώτη σεζόν True Detective ήταν επιβεβλημένη αγορά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Ο πριγκιπας των αγκαθιων mark Lawrence & barry unsworth ρουμπίνι στον αφαλό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Ο πριγκιπας των αγκαθιων mark Lawrence & barry unsworth ρουμπίνι στον αφαλό Αυτό που το βρήκες; Έχει κυκλοφορήσει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alanon Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Ο παπασωτηριου το εχει...πο το mall το πηρα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fan-tasy Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Ο κλεπτομνήμων, Νίκος Παπανδρέου Λαμπρά φεγγάρια στον ποταμό της λησμονιάς, Ανθίππη Φιάμου Μόνολογκ, Λένος Χρηστίδης Χαστουκόψαρα, Λένος Χρηστίδης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna29 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Το Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna29 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Το Σκοτεινο Ημερολογιο - Graham Joyce Mε συγχωρείτε λάθος απάντηση σε λάθος τοπικ Συνωμωσία της φωτιάς -Stuart Neville(Mεταίχμιο) Ο αριθμός του Θεου-Κώστας Αρκουδέας(Καστανιώτη) Δίλημμα δικαίου-George Pelecanos(Οξύ) Αποκάλυψη-Bentley Little(Oξυ) Αυτόν τον μηνα όλο μου τον μισθό τον ξόδεψα σε βιβλία... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Λεβιάθαν του Scott Westerfeld Αν και φυσικά δεν προβλέπω να βγαίνει και η υπόλοιπη σειρά στα Ελληνικά, το βρήκα φτηνό και το τσίμπησα. Δεν υπάρχουν και πολλά καλά steampunk στα Ελληνικά εδώ που τα λέμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 (edited) Λεβιάθαν του Scott Westerfeld Αν και φυσικά δεν προβλέπω να βγαίνει και η υπόλοιπη σειρά στα Ελληνικά, το βρήκα φτηνό και το τσίμπησα. Δεν υπάρχουν και πολλά καλά steampunk στα Ελληνικά εδώ που τα λέμε. Το έχω διαβάσει και για εφηβικό steampunk είναι σίγουρα καλό. Εγώ πήγα στο Mall για να δω το Captain America και είπα ευκαιρία είναι, ας πάω στο Παπασωτηρίου ν'αγοράσω τον Πρίγκιπα των αγκαθιών, του Μαρκ Λόρενς. Και στον δρόμο προς το ταμείο, πέτυχα το Η Σαλαμάνδρα του Τόμας Γουόρτον (εκδόσεις Κέδρος), με... 2 ευρώ!! Δεν θα έλεγα ότι ήταν εντελώς τυχαία αγορά λόγω της τιμής, το βιβλίο το ήξερα και το ήθελα, αλλά δεν το έβρισκα πουθενά! Τι γίνεται καμιά φορά, ε; Edited April 15, 2014 by BladeRunner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Είναι τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό αυτοτελές όμως για να διαβαστεί μόνο του; Anyway, πέρασα να δω για κάτι γκατζετάκια στο public και φυσικά έφυγα με βιβλίο. Kafka on the shore του Haruki Murakami Το 2ο βιβλίο του που αγοράζω αλλά δεν έχω διαβάσει Murakami οπότε απλά ποντάρω στα καλά λόγια που έχω ακούσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Είναι τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό αυτοτελές όμως για να διαβαστεί μόνο του; Anyway, πέρασα να δω για κάτι γκατζετάκια στο public και φυσικά έφυγα με βιβλίο. Kafka on the shore του Haruki Murakami Το 2ο βιβλίο του που αγοράζω αλλά δεν έχω διαβάσει Murakami οπότε απλά ποντάρω στα καλά λόγια που έχω ακούσει. Σ'έναν βαθμό είναι αυτοτελές, αλλά θα θέλεις να δεις την συνέχεια αν σου αρέσει το βιβλίο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Από Πρωτοπορία πήρα το ''Ο Θαλασσόλυκος'' του Τζακ Λόντον με 10 ευρώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airbourne Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Χαιρετώ τους φίλους, μετά από κάμποσο καιρό: Το πέρασμα - Justin Cronin Τα βιβλία του αίματος iii - iv - v -vi - Clive Barker Under the dome - Stephen King 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Με 25 ευρώ: 1. Γκέοργκ Μ. Όσβαλντ - Το μόνο που μετράει (εκδόσεις Κέδρος)2. Στεφ Πένι - Η τρυφερότητα των λύκων (εκδόσεις Πάπυρος)3. Άντριου Ντέιβιντσον - Τα Δαιμόνια (εκδόσεις Τόπος) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Με λεφτά που μου δωρίσανε λόγω της γιορτής μου, τσίμπησα τα εξής: 01. Τόμας Χάρις - Χάνιμπαλ, το ξύπνημα του κακού (εκδόσεις Bell). 3 ευρώ.02. Άλεξ Μπάρκλεϊ - Σβησμένος φάρος (εκδόσεις Bell). 3 ευρώ.03. Τζέιμς Σίχαν - Ο δήμαρχος της Λέξινγκτον Άβενιου (εκδόσεις Bell). 3 ευρώ.04. Μαρκ Μιλς - Ο κήπος των μυστηρίων (εκδόσεις Bell). 3 ευρώ.05. Νίκολας Κρίστοφερ - Ένα ταξίδι στα άστρα (εκδόσεις Κέδρος). 4 ευρώ.06. Ρίτσαρντ Μάθεσον - Θα σε βρω στον Παράδεισο (εκδόσεις Διόπτρα). 5 ευρώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 (edited) Φίλος εκτός φόρουμ μου δώρισε τα παρακάτω: - Jean Richepin: Ελληνική Μυθολογία 1- 4 (Παπαμάρκου) - Felix Guirand: Παγκόσμια Μυθολογία 1- 2 (Παπαμάρκου) - Γουίλιαμ Στερνς Ντέιβις: Η Ομορφιά της Πορφύρας (Ωκεανίδα) - Ρόζαμουντ Πίλτσερ: Στον Αστερισμό των Διδύμων (Ωκεανίδα) - Nansy Saxon: Οι Εξολοθρευτές (Δεν αναφέρονται πουθενά οι εκδόσεις) - Nora Roberts: Οι Πρίγκηπες της Κορντίνα (Χάρλεκιν Ελλάς) - Nora Roberts: Η Τύχη των Στανισλάσκι (Χάρλεκιν Ελλάς. Αυτά αμφότερα πάνε για την μαμά) - Μαρκ Τουέιν: Οι Περιπέτειες του Χακ Φιν (Το Βήμα) - Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ: Ο Μαιτρ και η Μαργαρίτα (Το Βήμα) Edited April 24, 2014 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Με 25 ευρώ: 1. Γκέοργκ Μ. Όσβαλντ - Το μόνο που μετράει (εκδόσεις Κέδρος) 2. Στεφ Πένι - Η τρυφερότητα των λύκων (εκδόσεις Πάπυρος) 3. Άντριου Ντέιβιντσον - Τα Δαιμόνια (εκδόσεις Τόπος) Το 3ο το διάβασα πριν από αρκετά χρόνια και μου είχε αρέσει πολύ. Είναι περίεργο βιβλίο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Η οργή των αγγέλων- John ConnollyΟι ξεγραμμένοι- Jack Ketchum Οι γυναίκες με τα μαύρα- Edward Lee Αρμαγεδών- Graham Masterton(και έκλεισα και από Μάστερτον) Η Νύχτα της λευκής παπαρούνας- Κωνσταντίνος Μίσσιος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Και χάρη στον Electroscribe τον οποίο ευχαριστώ, απέκτησα και το "Ψυχρό δέρμα"- Albert Piniol 4 ευρώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos lagonas Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 από το παζάρι της Ars Nocturna : Γυμνό Γεύμα - William Burroghs (αυτό δεν είναι βιβλίο! Είναι λάφυρο από Εφιάλτη!) Το κάστρο του Οτράντο - Οράτιος Ουόλπολ (η πρώτη γοτθική νουβέλα, μεγάλης ιστορικής αξίας) Καρμίλλα - Sheridan Le Fanu (απλά υπέροχο και διαχρονικό) από παζάρι στο Μοναστηράκι American Gods - Neil Gaiman (φλύαρο και πλατειάζει, οι περιγραφές του είναι ενίοτε ανεπαρκείς, η Ελληνική μετάφραση - από ΟΞΥ - με λαθάκια, παρόλα αυτά είναι ένα μεγαλεπήβολο, επικών διαστάσεων και εξαιρετικής πρωτοτυπίας έργο φαντασίας) χτες - Doctor Sleep - Stephen King (είμαι ακόμα στην αρχή, αλλά δείχνει εξαιρετικά ενδιαφέρον και δυνατό!) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 (edited) Έθνος της Κυριακής σήμερα και τελευταίο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη με το ''Συμπόσιον''. Πήρα όλα όσα έβαλαν εκτός από τα ''Αλέξης Ζορμπάς'' και ''Η Θεία Κωμωδία'' του Δάντη τα οποία και είχα από άλλες εκδόσεις. Χαίρομαι που κατάφερα να αποκτήσω τα βιβλία αυτού του μεγάλου συγγραφέα σε αυτές τις πολύ καλές τιμές και ελπίζω να ξαναγίνει σύντομα κάποια παρόμοια καλή προσφορά. Edited April 27, 2014 by Δημήτρης 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna29 Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Τρεις νύχτες του Αυγούστου(και μια ημέρα)-Σονια Ζχαρατου,Ελληνικά Γράμματα Σκότωσε με-Καρμελα Κατσαμενη,Μινωας Ο κύκλος των χαμένων Rockers-Denise Danks,Intro Books To υφαντο του βαμπίρ-Suzy Mckee Charnas,Ars Noctura Ενας συνηθισμένος ανθρωπος-Dean Kountz,Bell Σημείωσεις για δολοφόνους-Bell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 1. Λουίς Σέιτσαρ - Τρύπες (εκδόσεις Πατάκη). 1,40€2. Τζον Κόνολι - Οι θεριστές (εκδόσεις Bell). 4,44€3. Τζον Κόνολι - Οι εραστές (εκδόσεις Bell). 4,50€4. Τζον Κόνολι - Η οργή των αγγέλων (εκδόσεις Bell). 5,78€5. Ελίζαμπεθ Κόστοβα - Ο ιστορικός (εκδόσεις Λιβάνη). 9€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Arne Dahl - Μισος και αιμα 3€ Δεν εχω διαβασει κατι δικο του και μου φανηκε ευκαιρια Stel Pavlou - Κρυπτω 5,90€ Μια απτα ιδια κ δω Stephen King - Ντεσπερεισον 4,40€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 (edited) Stephen King - Ντεσπερεισον 4,40€ Αυτό ίσως να σου αρέσει περισσότερο αν το διαβάσεις μαζί με το ''Οι Ρυθμιστές'' του ίδιου μιας και αλληλοσυμπληρώνονται. Edited April 29, 2014 by Δημήτρης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts