Mesmer Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Το σκέφτομαι να μπω στην παρέα του sffnowrimo (όχι τόσο για να πιάσω το πενηντοχίλιαρο, αλλά, τουλάχιστον, για να ξεκινήσω και να έχω κάτι για να δουλέψω), αλλά δεν η ιδέα δεν είναι ολοκληρωμένη ακόμα και δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το τρέξω από τώρα. Πάντως, αν κάποια στιγμή δω ότι προχωράει το πράγμα, θα σας έρθω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheReaper Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Έγραψα μερικά ποιηματάκια, αλλά είναι όλα καψούρικα. Βαριόμουν και δεν είχα τι να κάνω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSea IsBurned Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Εγώ τελευταία γράφω για το write off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 (edited) Σκέφτομαι να γράψω (κι έχω ήδη γράψει, αλλά πρόχειρα ακόμα) μια ιστορία (πιθανώς επιστημονική φαντασία), το Mysterium, βασισμένη στο απραγματοποίητο (κι αρκετά ανέφικτο) όνειρο του Alexander Scriabin. Επιπλέον, έχω γράψει, και πάλι πρόχειρα, την αρχή μιας μικρής ιστορίας με το όνομα Διαγραφή, βασισμένη σ' ένα διάλογο από μέλη του φόρουμ αυτού. Τέλος, προσπαθώ ακόμα να γράψω το ένατο κεφάλαιο του Σπαθιού και του Δράκου, και φαίνεται πως πάλι πρέπει να ξαναρχίσω να γράφω απ' την αρχή το κεφάλαιο αυτό. Αυτά τα λίγα... Edited December 29, 2011 by GeoVa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Ε ανέβασε και τίποτα αν είναι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Λεω να ξεκινήσω μια ιστορία για έναν μεσήλικα σε ένα ελληνικό νησί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Λεω να ξεκινήσω μια ιστορία για έναν μεσήλικα σε ένα ελληνικό νησί. Tom Hanks? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Λεω να ξεκινήσω μια ιστορία για έναν μεσήλικα σε ένα ελληνικό νησί. Tom Hanks? Και με κανέναν κάτοικο επάνω...και πολλές μπάλες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Λεω να ξεκινήσω μια ιστορία για έναν μεσήλικα σε ένα ελληνικό νησί. "Ένας μεσήλικας, που είχε περάσει όμορφα καλοκαίρια σαν νέος σε ένα νησί ,ξαναγυρίζει εκεί, χρόνια μετά και ξαναζεί μεσω αναμνήσεων αλλα και πραγματικότητας τους έρωτες αλλά και το υπερφυσικό που υπάρχει σε καθε γωνιά του νησιού." Φοβερό σενάριο, πότε αρχίζουμε τα γυρίσματα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Λεω να ξεκινήσω μια ιστορία για έναν μεσήλικα σε ένα ελληνικό νησί. Πέτα μέσα και λίγη Χούντα και καμία πιτσιρίκα που του τρίβεται και έχεις έτοιμο bestseller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosK Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Λεω να ξεκινήσω μια ιστορία για έναν μεσήλικα σε ένα ελληνικό νησί. Πέτα μέσα και λίγη Χούντα και καμία πιτσιρίκα που του τρίβεται και έχεις έτοιμο bestseller Μη σου πω έναν πιτσιρίκο που του τρίβεται, εκεί να δεις πωλήσεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Λεω να ξεκινήσω μια ιστορία για έναν μεσήλικα σε ένα ελληνικό νησί. Ω... Ψαρά; Εγώ θα διαφωνήσω. Αν θέλεις να το εκδόσεις και να κάνεις πωλήσεις βγάλτον χολερικό ή κάτι ανάλογο. Μπορεί να γίνει και σίριαλ... Που ξέρεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asgaroth Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Σχεδόν το πετύχατε.Πιτσιρίκα θα έχει πάντως.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Λεω να ξεκινήσω μια ιστορία για έναν μεσήλικα σε ένα ελληνικό νησί. Ω... Ψαρά; Σχεδόν το πετύχατε.Πιτσιρίκα θα έχει πάντως.. Eνταξει,το βρηκα.Αντιψαρα ειναι το νησι.Η ισως Χιος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Μετα απο 6 χρονια ειχα την πρωτη πεζη μου εμπνευση και ειμαι τοσο περηφανη για τον εαυτο μου που θελω να το φωναξω να το πω!! Γραφω την λιμνη των κυκνων την εκδοχη της Οντιλ...την εκδοχη της κορης του κακου μαγου του μαυρου κυκνου αλα Μαριαντζελλα Αχ ωραιες στιγμες....! Ευελπιστω να το τελειωσω το 4ημερο της πρωτοχρονιας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Μετα απο 6 χρονια ειχα την πρωτη πεζη μου εμπνευση και ειμαι τοσο περηφανη για τον εαυτο μου που θελω να το φωναξω να το πω!! Γραφω την λιμνη των κυκνων την εκδοχη της Οντιλ...την εκδοχη της κορης του κακου μαγου του μαυρου κυκνου αλα Μαριαντζελλα Αχ ωραιες στιγμες....! Ευελπιστω να το τελειωσω το 4ημερο της πρωτοχρονιας... Την ξανα-γράφεις δηλαδή; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 (edited) Liftoff! Γράφτηκαν οι πρώτες 600 λέξεις, που, για μένα, είναι από τις πιο δύσκολες. Μένει "μόνο" να φτάσω μέχρι τη λέξη "Τέλος" (κάπου 75.000 λέξεις μακριά). Θα ήθελα να είμαι εκεί του χρόνου τέτοια μέρα. Edit: Είναι εκείνη η ιδέα. Επέζησε! Edited January 2, 2012 by mman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Άντε βρε! Με το καλό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalanapathw Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Επιστρέφω μετα απο καιρό και μετά απο πολλές αποτυχίες στο να καταφέρω να γράψω κάτι ολοκληρωμένο, πάντα με το ίδιο πρόβλημα, το limit τών 1000 λέξεων, έχω μαζέψει μια κάβα απο ξεκινήματα ιστοριών στις οποίες ξέρω την μέση τους και το τέλος τους και δεν μπορώ να τις δέσω επείδη δεν μπορώ να γράψω ένα πεντοχίλιαρο λέξεων μέχρι να μπω στο ζουμί. Τώρα γράφω ένα αστυνομικο sci-fi το οποίο λογικά θα καταλήξει να πιάνει πάλι 16kb στον σκηρό μου δίσκο. πφφφφ απογοήτευση ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Επιστρέφω μετα απο καιρό και μετά απο πολλές αποτυχίες στο να καταφέρω να γράψω κάτι ολοκληρωμένο, πάντα με το ίδιο πρόβλημα, το limit τών 1000 λέξεων, έχω μαζέψει μια κάβα απο ξεκινήματα ιστοριών στις οποίες ξέρω την μέση τους και το τέλος τους και δεν μπορώ να τις δέσω επείδη δεν μπορώ να γράψω ένα πεντοχίλιαρο λέξεων μέχρι να μπω στο ζουμί. Τώρα γράφω ένα αστυνομικο sci-fi το οποίο λογικά θα καταλήξει να πιάνει πάλι 16kb στον σκηρό μου δίσκο. πφφφφ απογοήτευση ... Μην απογοητεύεσαι! Η αρχή της χρονιάς ανέκαθεν θεωρούνταν εφαλτήριο για νέα ξεκινήματα... Καιρός να το πάρεις απόφαση! Αν χρειάζεσαι motivation, μπορείς να "τρέξεις" μαζί με κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ εδώ. Βοηθάει πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Ε Μαρια τι εννοεις την ξαναγραφω? Γραφω την εκδοχη της Οντιλ. Γραφω απο αλλη σκοπια την γνωστη ιστορια με μερικες αλλαγουλες... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangeos Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Γεια σας παιδιά! Η πρώτη μου δημοσίευση στο forum! Καλώς σας βρήκα. Τον τελευταίο χρόνο γράφω το δεύτερο μου θεατρικό έργο, το οποίο τελειώνω στο τέλος του μήνα. Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα οτι τελικά πρόκειται για μια "σουρεαλιστική κοινωνική κωμωδία φαντασίας". Είναι μια ιστορία μιας κοινωνίας που αποφασίζει να εκδιώξει τις μη παραγωγικές ηλικίες ανθρώπων σε μακρινά μέρη της γης που δεν ανήκουν σε κανέναν, στα πλαίσια ενός πιλοτικού προγράμματος διοίκησης που στόχο έχει να πατάξει την τεράστια οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα. Ευχηθείτε μου τύχη. Τα λέμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Γεια σας παιδιά! Η πρώτη μου δημοσίευση στο forum! Καλώς σας βρήκα. Τον τελευταίο χρόνο γράφω το δεύτερο μου θεατρικό έργο, το οποίο τελειώνω στο τέλος του μήνα. Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα οτι τελικά πρόκειται για μια "σουρεαλιστική κοινωνική κωμωδία φαντασίας". Είναι μια ιστορία μιας κοινωνίας που αποφασίζει να εκδιώξει τις μη παραγωγικές ηλικίες ανθρώπων σε μακρινά μέρη της γης που δεν ανήκουν σε κανέναν, στα πλαίσια ενός πιλοτικού προγράμματος διοίκησης που στόχο έχει να πατάξει την τεράστια οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα. Ευχηθείτε μου τύχη. Τα λέμε! Καλώς ήρθες, καλώς σε δεχτήκαμε και καλή τύχη! Αν θέλεις, γράψε και σε αυτό το τόπικ, για να σε υποδεχτούμε κατά πως πρέπει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest old#2065 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Γεια σας παιδιά! Η πρώτη μου δημοσίευση στο forum! Καλώς σας βρήκα. Τον τελευταίο χρόνο γράφω το δεύτερο μου θεατρικό έργο, το οποίο τελειώνω στο τέλος του μήνα. Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα οτι τελικά πρόκειται για μια "σουρεαλιστική κοινωνική κωμωδία φαντασίας". Είναι μια ιστορία μιας κοινωνίας που αποφασίζει να εκδιώξει τις μη παραγωγικές ηλικίες ανθρώπων σε μακρινά μέρη της γης που δεν ανήκουν σε κανέναν, στα πλαίσια ενός πιλοτικού προγράμματος διοίκησης που στόχο έχει να πατάξει την τεράστια οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα. Ευχηθείτε μου τύχη. Τα λέμε! Στέφανε καλώς ήρθες. Και μόνο που επιχειρείς κωμωδία με ενα τόσο τραγικό θέμα, εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Καλή επιτυχία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Pangeos, αν με αυτό το θέμα γράφεις κωμωδία, μάλλον θα είναι ξεκαρδιστική. Καλή τύχη και καλωσήρθες στο φόρουμ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts