Jester Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 ... κοπιάρω το λίνκιον και βουαλά, ο κούκλος στην οθόνη σας! Για όσο ισχύει το λίνκιον of course. από την άλλη υπάρχει και ο φωτοκουβάς όπου κάνεις ένα λογαριασμό (δωρεάν) ανεβάζεις εκεί τις φωτογραφίες που θες και μετά ακολούθεις την τακτική της Sonyaς. Έτσι δεν σε νοιάζει αν θα σβήσουν την φωτογραφία από το site που την βρήκες έχεις όλες τις φωτογραφίες μαζεμένες για όπου τις ξαναχρειαστείς δεν τρως bandwidth από το forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 (Πάλι ξεφύγαμε... Μάλλον θα βγάλω όνομα ότι όπου πατήσω, γίνεται το τόπικ μπάχαλο) Συμφωνώ, όχι και τόοοσο μικρά. Άντρες που μικροδείχνουν είπαμε, όχι παιδιά που μεγαλοδείχνουν. Υπάρχει διαφορά. Κελλυ μου δε φταις εσυ.Απλα ανοιξες θεμα που εμπίπτει στην αρμοδιοτητα μου κι ειπα να παρασχω καμια συμβουλη. Εγω παλι, τον αντρα και το κρασι ωριμασμενα...(Καλο αυτο, γλιτωνουμε και το catfight) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Michael C Hall (Dexter, 6 Feet Under, Gamer): Η μονη μου απιστια στους μελαχρινους! Κομματι για συλλεκτριες: Σωμα για αμαρτιες, διαστροφικο βλεμμα, μυστηριωδες χαμογελο (δεν ξερεις αν προμηνυει νυχτες πάθους ή ενα συντομο πλην φλογερο ρομαντζο με ενα κουζινομαχαιρο..) μια real life περιπετεια με τον καρκινο που ξυπναει την ευαισθητη-μαμα-προστατιδα ακομη και σε σκληροκαρδες κυνικες...Να συνεχισω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Eγώ πάλι, δηλωμένη πιπινολάγνα. Δώσ' το μου μικρό, άβγαλτο κι αυθάδικο παλιόμουτρο, εκκολαπτόμενο καθαρματάκι, να στον κάνω μεσιέ σ'ιλ βου πλε. Αλεξάνδρα, για τον συγκεκριμένο κύριο δεν θα τσακωθούμε. Δεν προκαλεί την παραμικρή έκκριση στα οιστρογόνα μου. Αν δεν έχει το μάτι το γατίσιο, να σε κοιτά σαν αίλουρος, δεν ανεβαίνει το θερμόμετρο. Πάρε μάτι... και μάτι... και μάτι... και δώσε μου το χάος! Μπάι δε γουέι, ο πάνω πάνω κύριος είναι η δική μου μοναδική απιστία στους μελαχροινούς και ο μοναδικός κινηματογραφικός έρωτας. Aχ, River, Rio μου, αγάπη μου μεγάλη... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Μιας κι ο κ. Χατζηγιώργης έχει αναλάβει τις ωραίες κορασίδες, ας αναλάβω εγώ τα ωραία αρσενικά και τα γενέθλιά τους. :Ρ Χθες είχαμε δυο γενεθλιάζοντες. Scent of a Woman, The three Musketeers, Batman and Robin και πολλά άλλα Chris O' Donnell (40) Περισσότερο γνωστός για το μοναδικό κι ανεπανάληπτο χιτάκι "Wicked Game", αλλά πρωταγωνιστής στο Little Buddha και σε μικρούς ρόλους εδώ κι εκεί, πολλά αρσενικά λαχτάρισαν την Helena Christensen στο βιντεοκλίπ του... Chris Isaak (54) Και περνάμε στα σημερινά γενέθλια... Προσωπικά, τον βρίσκω τόσο ωραίο/σεξουαλικό κλπ όσο και ένα κομμάτι βρεγμένο φελιζόλ, αλλά επειδή περί ορέξεως μπουγάτσα, σας τον παραδίδω. Γνωστός απ' την ενσάρκωση του Spiderman στο πλευρό της (θεάς και πανέμορφης και αυτή είναι μια αξιολογότατη ορμόνη, αλλά ανήκει σε άλλο τόπικ) Kirsten Dunst, o Tobey Maguire σήμερα κλείνει τα 35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Η Sonya τον Chris O'Donnel; Τον Chris O'Donnel;! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Γιατί; Αφού δήλωσε ότι της αρέσουν οι μικροδείχνοντες (μόνο να μην επεκταθεί στον Διγέλαδο...:tongue:). Εγώ διαφωνώ καθέτως κυρίως ως προς τον Joaquin Phoenix. Τον θεωρώ για πέταμα. Το Τόμπι Μαγκουάιρ σέξι δεν τον λες, αλλά είναι γλυκό παιδάκι-μουρίτσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Η Σόνυα βρίσκει συμπαθέστατο τον Chris O' Donnell, παρά το γεγονός ότι δεν την τραβάει ερωτικώς. Τουλάχιστον, είναι όμορφο παλικάρι. Επίσης, έχω δηλώσει ότι δεν μ' αρέσουν αυτοί που μικροδείχουν, μ' αρέσουν οι μικροί. :Ρ Επίσης, μ' αρέσουν οι πικάντικοι κι όχι οι γλυκούληδες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Ο Chris εχει πολυ ομορφα ματια αλλα κατα τα αλλα πολυ clean cut για τα γουστα μου Ο Tobey εντελως μπουλης... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Το 1958 (τω καιρώ εκείνω), υποδύθηκε τον Ρωμαίο στο πλευρό της τότε δεκαεπτάχρονης Olivia Hussey (και μάλιστα πολύ καλά). Έκτοτε ούτε σπουδαία καριέρα έκανε, ούτε ακούστηκε ιδιαιτέρως το όνομά του. Σήμερα όμως κλείνει τα δεύτερα -ήντα και του ευχόμαστε χρόνια καλά, γιατί σαν δεκαοχτάρης Ρωμαίος είχε μια γοητεία... Leonard Whiting (60) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Που τον βρήκες αυτόν τον πουθενά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Αφιερωμένο εξαιρετικά στη Sonya... Ένα ματσάκι Heathcliff για σένα. 1939 - Laurence Olivier 1967 - Ian McShane 1970 - Timothy Dalton 1988 - Yusaku Matsuda 1992 - Ralph Fiennes 2009 - Tom Hardy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Που τον βρήκες αυτόν τον πουθενά! Άνοιξα το χρονοντούλαπο της ιστορίας και πετάχτηκε έξω. :Ρ κ. Χατζηγιώργη, χίλια ευχαριστώ για τους Χήθκλιφ όλου του κόσμου, αλλά στην καρδούλα μου έχω μόνο τον Ρέιφ γι αυτόν τον ρόλο, άσχετα που ο εγκληματίας σεναριογράφος κι η τραγικά ακατάλληλη Ζυλιέτ μου κόψανε τη μαγιονέζα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Laurence Olivier δαγκωτό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Έχουμε γενεθλιάζοντες από προχθές! Τρίβω με χαρά τα χέρια και παρουσιάζω τον έναν εκ των Blues Brothers, τον κυνηγό φαντασμάτων, των εραστή σέξι εξωγήινων, τον υπέροχο, μοναδικό και ανεπανάληπτο Dan Aykroyd, που την πρώτη του μηνού έκλεισε τα 58! Δεν φημίζεται ως "γόης", αλλά εμένα μ' έχει κατακτήσει με την εξυπνάδα και το χιούμορ του και καρδουλιάζω για πάρτη του! Χρόνια του καλά! Σήμερα, πάλι, γενεθλιάζει ένας κατ' εξοχήν γόης του Χόλιγουντ, τον οποίο επίσης βρίσκω τόσο σέξι όσο μια καβουρδισμένη παντόφλα. Αλλά, τι να κάνω, τον παραδίδω σε όσες την βρίσκουν. Ταινίες πολλές, από Top Gun μέχρι Mission Impossible, Mr Tom Cruise, πλέον ετών 48. Άντε, χρόνια καλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Τι σου φταίει η παντόφλα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermario Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Προσωπικά, τον βρίσκω τόσο ωραίο/σεξουαλικό κλπ όσο και ένα κομμάτι βρεγμένο φελιζόλ, αλλά επειδή περί ορέξεως μπουγάτσα, σας τον παραδίδω. Tobey is so hot in my book ;)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 (edited) Σήμερα, πάλι, γενεθλιάζει ένας κατ' εξοχήν γόης του Χόλιγουντ, τον οποίο επίσης βρίσκω τόσο σέξι όσο μια καβουρδισμένη παντόφλα. Αλλά, τι να κάνω, τον παραδίδω σε όσες την βρίσκουν. Ταινίες πολλές, από Top Gun μέχρι Mission Impossible, Mr Tom Cruise, πλέον ετών 48. Edited July 4, 2010 by DinoHajiyorgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Laurence Olivier δαγκωτό! Συμφωνω και επαυξανω, με δευτερο τον Timothy (που ψωνισες βλεμμα βρε πουλακι μου?) Σήμερα, πάλι, γενεθλιάζει ένας κατ' εξοχήν γόης του Χόλιγουντ, τον οποίο επίσης βρίσκω τόσο σέξι όσο μια καβουρδισμένη παντόφλα. Αλλά, τι να κάνω, τον παραδίδω σε όσες την βρίσκουν. Ταινίες πολλές, από Top Gun μέχρι Mission Impossible, Mr Tom Cruise, πλέον ετών 48. Αν εξαιρεσεις τη Συνεντευξη με εναν Βρικολακα (εκει ηταν τοσο σεξι που γινοταν οδυνηρο) συμφωνω με την προλαλησασα. Κι οσο γερναει τοσο πιο χαλια γινεται... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Μπα εγώ νομίζω πως μάλλον καλύτερος είναι τώρα που μεγάλωσε λιγάκι και ψιλοέμαθε να παίζει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Θα συμφωνήσω. Ως ηθοποιός έχει γίνει πολύ καλύτερος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Μπα εγώ νομίζω πως μάλλον καλύτερος είναι τώρα που μεγάλωσε λιγάκι και ψιλοέμαθε να παίζει Με τι μυαλο καμαρι μου?....Του το πήρε η Σαιεντολογια.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelley Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Ας ποστάρω και εγώ λοιπόν my dream man! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Ας ποστάρω και εγώ λοιπόν my dream man! Ο μόνος άντρας που έχει πουλί με επώνυμο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelley Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 (edited) Ο μόνος άντρας που έχει πουλί με επώνυμο! Τι; Για πες... εδιτ:Βασικά ότι και να έχει, εγώ τον βλέπω και κάτι παθαίνω…:wub: Edited July 6, 2010 by Kelley Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts