Sonya Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Στο Zardoz με το κόκκινο σωβρακάκι ήταν όλα τα λεφτά... :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Σταθερή αξία. Ο Sean Connery σήμερα είναι 80. (Έτσι θέλουμε να γεράσουμε όλοι.) Να τα χιλιάσει! (κι επειδή με ρώτησες χθες Ντίνο, αν τον είδα εδώ, ας ανεβάσω τις φωτογραφίες) Από την έναρξη του Film Festival εδώ, πριν κανα 2 μήνες: (και δώρο ο Jason Isaacs και ο... δε χρειάζεται να πω όνομα φαντάζομαι...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Ρισπεκτ ως ηθοποιός και άντρας. Και μερικές από τα νιάτα του, που ήταν πιο τούμπανος: εδώ με το νούμερο 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Ο Richard Gere φτάνει στα 61 σήμερα. First Knight, The Mothman Prophecies και το Pretty Woman ήταν fantasy, no? Δεν θυμάμαι αν οι κυρίες του φόρουμ έχουν εκφράσει άποψη γι αυτό το τζόβενο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Απαράδεκτη φάτσα και απαράδεκτος ηθοποιός (άκου τζόβενο !!!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (άκου τζόβενο !!!) Πως αλλιώς θα ψάρευα για κακίες; :tongue: Sorry αλλά με τα δικά μου μάτια, καταλαβαίνω ότι ο Gere είναι too normal για πολλές. Κι όσο πιο όμορφη η γυναίκα, συχνά, τόσο πιο άρρωστα τα γούστα της. Πάρτε έναν Danny - Machette - Trejo, να μην σας τον χρωστάω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Θεός ο Μασέτι!!!!!!! Αγαπώ και προσκυνώ ατέλευτα!!!! Ο Γκηρ είναι για τα μπάζα γκόμενος και ηθοποιός. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 Θεός ο Μασέτι!!!!!!! Αγαπώ και προσκυνώ ατέλευτα!!!! Ο Γκηρ είναι για τα μπάζα γκόμενος και ηθοποιός. Συμφωνώ κι'επαυξάνω! Ποτέ δεν μου άρεσε ο Richard Gere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Θεός ο Μασέτι!!!!!!! Αγαπώ και προσκυνώ ατέλευτα!!!! Ο Γκηρ είναι για τα μπάζα γκόμενος και ηθοποιός. Συμφωνώ κι'επαυξάνω! Ποτέ δεν μου άρεσε ο Richard Gere. Κι όσο πιο όμορφη η γυναίκα, συχνά, τόσο πιο άρρωστα τα γούστα της. Sonya και Darkchilde, επιστημονικώς αποδεδειγμένα, είστε πανέμορφες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 1) Κι όσο πιο όμορφη η γυναίκα, 2) συχνά, τόσο πιο άρρωστα τα γούστα της. Χα! Τυπικός Ντίνος. 1) Τώρα αυτό η melkiades θα μπορούσε να το εκλάβει ως κομπλιμέντο... 2) ...αλλά θα "πρέπει" να πάρει μαζί της κι αυτό! Ευτυχώς που υπάρχει κι εκείνο το "συχνά"... Υ.Γ.: Για να μην είμαι off-topic: Μεγάλος παίχτης αυτή η απίστευτη φάτσα ο Μασέτι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Για να μην είμαι off-topic: On topic λοιπόν... Έχω λαλήσει με τις προτιμήσεις σας κυρίες μου ... Εδώ τι λέτε; Λέει το παιδί, δε λέει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Hey! Νόμιζα ότι αυτό το τόπικ ήταν μόνο για όσους κυρίους έχουν παίξει σε ταινίες ή σειρές sff! Απ' ότι ξέρω, ο από πάνω κύριος έχει πρωταγωνιστήσει μόνο σε δυο παιδικές εκπομπές του '80 και σε μια ενημερωτική της Μπήλιως Τσουκαλά το '05. Τίποτις sff! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Τίποτις sff! Σουφουφου συγγραφέας, και με τη βούλα!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Hey! Νόμιζα ότι αυτό το τόπικ ήταν μόνο για όσους κυρίους έχουν παίξει σε ταινίες ή σειρές sff! Απ' ότι ξέρω, ο από πάνω κύριος έχει πρωταγωνιστήσει μόνο σε δυο παιδικές εκπομπές του '80 και σε μια ενημερωτική της Μπήλιως Τσουκαλά το '05. Τίποτις sff! Εγώ πάλι δεν το ήξερα αυτό. Ρε για κοίτα τι μαθαίνει κανείς για τους φίλους του σ' αυτό το φόρουμ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Μα, μετά τον πιπινοΞάνθη, όλες οι γυναίκες του φόρουμ τον Μανωλιό θέλουν. :Ρ (εκτός απ' την Κέλλυ που θέλει τον Διγέλαδο :Ρ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Ε, όχι κι άσχημος ρε παιδιά ο Γκηρ, οκ, όταν ήταν πιτσιρικάς δε βλεπότανε αλλά από εποχές Ζιγκολό και μετά -κι όταν κρατάει το στόμα του κλειστό - με τους γκρίζους του κροτάφους και τους υπέροχους ώμους του μια χαρά ορμόνη είναι. Τώρα για το Μανωλιό δεν το συζητώ, είναι αστέρι και εκτός συναγωνισμού Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Μα, φυσικά, εννοείται. Μόνο παρακαλώ, κυρίες μου (εκτός της Κέλλυς που της κρατάω μούτρα) μη σπρώχνεστε και μπείτε σε μια σειρά! [Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις...] Back to the topic, please! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Toshiro Mifune Drunken Angel, Samurai Trilogy, Rashomon, The Seven Samurai, ο απίθανος Τορανάγκα στο Shogun κλπ Edited August 31, 2010 by melkiades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Για να μην είμαι off-topic: On topic λοιπόν... Έχω λαλήσει με τις προτιμήσεις σας κυρίες μου ... Εδώ τι λέτε; Λέει το παιδί, δε λέει; Ααααα, ώστε υπάρχουν και καλές φωτογραφίες του mman! Αυτό θα πει science fiction! Μα είναι μπέμπης, Χριστίνα, δεν είναι; Ώστε μπαίνουν και συγγραφείς εφ σ'αυτό το τόπικ; Όχι μόνο ηθοποιοί; Χμμμ. Τη βλέπω τη φωτογραφία του Χατζηγιώργη να πλησιάζει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Όχι, δεν είναι μπέμπης. Τελεία. Είπαμε ότι έχει μια κάφρικη γοητεία, όχι ότι τον κάνεις και για σχολιαρόπαιδο! :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Σήμερα γιορτάζει ο μπαμπάς του Ταρζάν. Διαλέξτε έναν: Johny Weissmuller Buster Crabbe Lex Barker Gordon Scott Miles O'Keeffe Christophe Lambert Casper Van Dien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Τον Μανωλιό με λεοπάρ μαγιό και τιράντες δε μπορώ να διαλέξω; (τι, μόνο τον Χατζηγιώργη θα πειράζουμε;:tongue:) Όχι, δεν είναι μπέμπης. Τελεία. Είπαμε ότι έχει μια κάφρικη γοητεία, όχι ότι τον κάνεις και για σχολιαρόπαιδο! :Ρ Χμμμ. Όταν λέω μπέμπης, εννοώ κυρίως ότι μπορώ πολύ εύκολα να τον φανταστώ μασκαρεμένο τις Απόκριες μωρό με πιπίλα και πάμπερς! Born for it! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Χμμμ. Όταν λέω μπέμπης, εννοώ κυρίως ότι μπορώ πολύ εύκολα να τον φανταστώ μασκαρεμένο τις Απόκριες μωρό με πιπίλα και πάμπερς! Born for it! Μπρρρρ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Ο Keeanu 46άρισε σήμερα. Αφιερωμένος στις άκαρδες που τόσο τις νοιάζει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Χρόνια του πολλά, αλλά με εκνευρίζει η φάτσα του βρε Ντίνο. Τον βλέπω και θέλω να τον μπατσίσω, έτσι χωρίς λόγο (αυτός ξέρει στυλ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts