Jump to content

22ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας, Κατηγορία: ΕΦ, Θέμα: Σεξ

mman

Recommended Posts

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mman

90

• Eugenia Rose

69

• DinoHajiyorgi

53

• Nihilio

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

Εγώ είμαι πολυ μακριά ακομη δυστυχώς! Έχω διαβασει μονο 10... είμαι στα μισα οκ! Μετά την Τρίτη όμως θα τα πάω καλύτερα!!!

Εγώ είμαι πολυ μακριά ακομη δυστυχώς! Έχω διαβασει μονο 10... είμαι στα μισα οκ! Μετά την Τρίτη όμως θα τα πάω καλύτερα!!!

Εεεμμμ, δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά μόλις με άγχωσες! Βιάσου! Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι συγγραφείς που να προσπαθούν την τελευταία μέρα να προλάβουν να ψηφίσουν.

Εεεμμμ, δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά μόλις με άγχωσες! Βιάσου! Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι συγγραφείς που να προσπαθούν την τελευταία μέρα να προλάβουν να ψηφίσουν.

Όχι όχι δεν υπάρχει κανένα άγχος!!! Θα προλάβω σίγουρα!! Απλά το θέμα του διαγωνισμού είναι τόσο καλό, που καθυστερώ για να έχω να διαβάζω ιστορίες μέχρι και το άλλο σαββατοκύριακο! :lolipop::lol:

Λοιπόν! Επιστρέψαμε, φέραμε και λίγο χιόνι μαζί μας (αλλά δεν φτούρισε για πολύ :Ρ) και τώρα που έχουμε κάπως οργανωθεί κι ηρεμήσει, δηλώνω ευθαρσώς ότι αρχίζω να διαβάζω ιστορίες! :)

Εγώ κάτι πήγα να σχολιάσω εδώ πριν, αλλά το ιντερνέτι δεν με άφησε. Ας το κάνω τώρα λοιπόν.

Φοβάμαι ότι αυτή τη φορά οι αναγνωστικές μου ικανότητες με προδίδουν. Μου έχει συμβεί πιο έντονα σε δύο ιστορίες όπου έμεινα με πολύ αρνητική αίσθηση - δυσκολεύτηκα να τις τελειώσω - ενώ όλοι οι μέχρι τώρα αναγνώστες τις βρίσκουν υπέροχες. Φυσικά δεν τολμώ να κάνω σχόλια ούτε να τις κατατάξω αν δεν παλέψω λίγο ακόμα μαζί τους. Και φοβάμαι μην μου συμβεί και με άλλες.

Γενικά σε αυτό το διαγωνισμό δεν μου αρέσουν πολλές ιστορίες, και δεν φταίει το ότι είναι ΕΦ. Έχω απολαύσει άλλους διαγωνισμούς ΕΦ πολύ περισσότερο. Μπορεί να φταίει η διάθεσή μου.

Φοβάμαι ότι αυτή τη φορά οι αναγνωστικές μου ικανότητες με προδίδουν. Μου έχει συμβεί πιο έντονα σε δύο ιστορίες όπου έμεινα με πολύ αρνητική αίσθηση - δυσκολεύτηκα να τις τελειώσω - ενώ όλοι οι μέχρι τώρα αναγνώστες τις βρίσκουν υπέροχες. Φυσικά δεν τολμώ να κάνω σχόλια ούτε να τις κατατάξω αν δεν παλέψω λίγο ακόμα μαζί τους. Και φοβάμαι μην μου συμβεί και με άλλες.

Δε νομίζω ότι είναι αναγκάστικο να είμαστε πρόβατα και να συμφωνούμε με τη μάζα...

Δε νομίζω ότι είναι αναγκάστικο να είμαστε πρόβατα και να συμφωνούμε με τη μάζα...

Εννοούσα ότι ίσως κα΄τι να μην κατάλαβα στις εν λόγω ιστορίες.

Το ξέρω ότι δεν ήταν η πρόθεσή σου αυτή, αλλά μόλις είπες πρόβατα τους αναγνώστες που έχουν την ίδια γνώμη.

Edited by Cassandra Gotha

Το ξέρω ότι δεν ήταν η πρόθεσή σου αυτή, αλλά μόλις είπες πρόβατα τους αναγνώστες που έχουν την ίδια γνώμη.

Όχι απαραίτητα. :) Αυτό είναι μια αυθαίρετη γενίκευση εκ μέρους σου.

Εγώ είπα ότι μπορείς κάλλιστα να έχεις διαφορετική γνώμη επειδή δεν είσαι πρόβατο.

Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι έχουν την ίδια γνώμη είναι. Μπορεί κάλλιστα να έχουν την ίδια γνώμη, επειδή αυτή είναι η πραγματικότητα και έχουν δίκιο.

Η συμπεριφορά όμως "δε σχολιάζω επειδή αυτό θα πήγαινε κόντρα στη μάζα", ΑΥΤΟ είναι συμπεριφορά προβάτου, συγγνώμη.

Εγώ είπα ότι μπορείς κάλλιστα να έχεις διαφορετική γνώμη επειδή δεν είσαι πρόβατο.

Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι έχουν την ίδια γνώμη είναι. Μπορεί κάλλιστα να έχουν την ίδια γνώμη, επειδή αυτή είναι η πραγματικότητα και έχουν δίκιο.

Η συμπεριφορά όμως "δε σχολιάζω επειδή αυτό θα πήγαινε κόντρα στη μάζα", ΑΥΤΟ είναι συμπεριφορά προβάτου, συγγνώμη.

Εγώ, και συγνώμη που πετάγομαι, άλλο κατάλαβα: όχι "δε σχολιάζω για να μην πάω κόντρα στη μάζα", αλλά κάτι σε "γιατί ρε ό-ο-ο-ολοι αυτοί λένε ότι είναι καλό κι εγώτο βρίσκω τρισάθλιο; Μήπως χάνω κάτι; Μήπως να το ξανακοίταζα για να μην τον αδικήσω τον άνθρωπο;"

Εγώ, και συγνώμη που πετάγομαι, άλλο κατάλαβα: όχι "δε σχολιάζω για να μην πάω κόντρα στη μάζα", αλλά κάτι σε "γιατί ρε ό-ο-ο-ολοι αυτοί λένε ότι είναι καλό κι εγώτο βρίσκω τρισάθλιο; Μήπως χάνω κάτι; Μήπως να το ξανακοίταζα για να μην τον αδικήσω τον άνθρωπο;"

Μα λες το ίδιο πράγμα με διαφορετική διατύπωση :)

Κασσάνδρα η τακτική των -σχεδόν αποκλειστικά- θετικών κριτικών δεν πρέπει να κομπλάρει κανέναν από το να πει -πάντα ευγενικά- τη γνώμη του.

Προσωπικά, γράφω τις κριτικές μου πριν διαβάσω οποιαδήποτε ξένη. Και προσπαθώ να show πόσο μου άρεσε και όχι να tell την ψήφο μου!

Eντάξει κι από μένα. Χρωστάω κάτι σχολιάκια, θα γίνουν κι αυτά σε κάποια φάση.

Προσωπικά, γράφω τις κριτικές μου πριν διαβάσω οποιαδήποτε ξένη. Και προσπαθώ να show πόσο μου άρεσε και όχι να tell την ψήφο μου!

Καλά, αυτό το κάνω πάντα, έτσι; Δηλαδή διαβάζω και σχολιάζω πριν κοιτάξω τα άλλα σχόλια.

Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ με άλλα μέλη για τα διηγήματα. Και δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί διαφωνούμε μεταξύ μας. Αυτό έλειπε να σκεφτόμαστε το ίδιο.

Απλά αυτή τη φορά νιώθω πως κάτι μου διαφεύγει. Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Τέλος πάντων, κοντεύω κι εγώ να τα διαβάσω όλα. Έχω κάνει πολύ λίγα σχόλια ακόμα, αλλά αυτή τη φορά ίσως να ψηφίσω πρώτα (να μου φύγει το άγχος). Πιστεύω αύριο να τελειώσω.

Το έχετε προσέξει ότι λείπουν εντελώς απο τη λίστα με τα ιμότικονς, κάποια που να σχετίζονται με το σεξ;; Νομίζω πως και μόνο προς τιμήν αυτού του διαγωνισμού θα έπρεπε να έχουμε!! :lol::bleh:

Οι

Eugenia Rose,

DinoHajiyorgi,

Mesmer,

aScannerDarkly,

Stanley,

wordsmith και

Tiessa

κερδίζουν διαδικτυακό λουκούμι επειδή έχουν τελειώσει -τον σχολιασμό τους-. Οι υπόλοιποι, και ειδικά οι

Lady Nina,

Eroviana,

Soul_walker και

Naroualis

έχουν αρχίσει να με ανησυχούν (η Naroualis λιγότερο, γιατί ξέρω ότι συνηθίζει να αραδιάζει τα σχόλιά της μαζεμένα στο τέλος).

Επειδή η κορύφωση πλησιάζει, παρακαλώ πολύ όσοι δεν :book: να :whip:.

Edited by RObiN-HoOD
spam edited

κερδίζουν διαδικτυακό λουκούμι

Πρόσεχε τι υπόσχεσαι, έτσι; Δεν ξεχνώ!

Οι υπόλοιποι, και ειδικά οι

Lady Nina,

Eroviana,

Soul_walker και

Naroualis

έχουν αρχίσει να με ανησυχούν (η Naroualis λιγότερο, γιατί ξέρω ότι συνηθίζει να αραδιάζει τα σχόλιά της μαζεμένα στο τέλος).

Να μην ανησυχείς καθόλου - για μένα τουλάχιστον. Today's the day! Θα φροντίσω να σχολιάσω στους περισσότερους σήμερα! :lol:

post-1396-0-14595700-1292339829_thumb.jpg

Έχει και για τους υπόλοιπους -όταν θα τελειώσουν τον σχολιασμό τους.:rolleyes:

post-1396-0-14595700-1292339829_thumb.jpg

Έχει και για τους υπόλοιπους -όταν θα τελειώσουν τον σχολιασμό τους.:rolleyes:

Γιαμ, και γεύση τριαντάφυλλο! Και λίγο νεράκι για το λίγωμα χρειαζόταν, αλλά οκ!laugh.gif

Γιαμ, και γεύση τριαντάφυλλο! Και λίγο νεράκι για το λίγωμα χρειαζόταν, αλλά οκ!laugh.gif

Νεράκι όσο θέλεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει στο λίγωμα...

post-1396-0-24991600-1292343088_thumb.jpg