Dark desire Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Λιγα μαλλια στην κεφαλη, καλα μαντατα.... (θα μας κοψει η λογοκρισια!) Στην ψ^!ee! (Αν ήμαστε λίγο ευρηματικοί η λογοκρισία συγχωρεί... τους μερακλήδες!) Να μου ζησεις Νωντα με τα ευρηματα σου...(από τα γελια θα μεινω χωρις συκωτι!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Το παιδί από το The Eyes of Laura Mars κλείνει τα 64. Χρόνια Πολλά στον Tommy Lee Jones. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Zach Galifanakis. Hot Κρητικό κοπέλι. Διαφωείτε κυρίες μου; Έπαιζε στην μεταφυσική τηλεοπτική σειρά Tru Calling, και στην ταινία Below. Εδώ ο Zach με babe magnet, λες και το είχε ανάγη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Not my dish. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Είναι να απορεί κανείς πώς ο αρκούδος Γαλυφιανάκης και ο hot πιτσιρικάς Ορφέας Αυγουστίδης έχουν κοινά τα κρητικά γονίδια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted November 5, 2010 Management Share Posted November 5, 2010 [...]Απ' ότι ξέρω, ο από πάνω κύριος έχει πρωταγωνιστήσει μόνο σε δυο παιδικές εκπομπές του '80 και σε μια ενημερωτική της Μπήλιως Τσουκαλά το '05. Τίποτις sff! OMG (έστω και ετεροχρονισμένα) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Είναι να απορεί κανείς πώς ο αρκούδος Γαλυφιανάκης και ο hot πιτσιρικάς Ορφέας Αυγουστίδης έχουν κοινά τα κρητικά γονίδια... Απο τον μπεμπη (μεγαλωνοντας θα στρωσει, κρινοντας από τους γεννητορες του κι ιδιως από την θεα μαμα του) προτιμω τον αρκουδο (επιασε και ψυχρα, ειναι πρακτικος για αγκαλιτσες τα βραδια) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 προτιμω τον αρκουδο Ίιιιιιιιιχ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 προτιμω τον αρκουδο Ίιιιιιιιιχ!!! Τι τα θες Μπαμπη μου...Στις ταινιες και στα αρσενικα παντα καμενα ηταν τα γουστα μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Τι τα θες Μπαμπη μου...Στις ταινιες και στα αρσενικα παντα καμενα ηταν τα γουστα μου... Ενώ τα γούστα του Μπάμπη, φυσάνε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Άααα καλέ!!! Τι φταίω γω αν ο Conan είναι ταινιάρα ενώ το Dirty Dancing... αχεμ... δεν είναι; Όσο δε για το δεύτερο σκέλος: Από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Άντυ Γουίτφιλντ ως Σπάρτακος, το απόλυτο αντικείμενο του drooling, έχω κλείσει ως τηλεθεάτρια. Η σειρά που δίνει νέα βάθη στην έννοια "μπανιστίρ ντουλάπ". (Σόρρυ, δε βρίσκω φωτο της προκοπής) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Άααα καλέ!!! Τι φταίω γω αν ο Conan είναι ταινιάρα ενώ το Dirty Dancing... αχεμ... δεν είναι; Όσο δε για το δεύτερο σκέλος: Από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Άντυ Γουίτφιλντ ως Σπάρτακος, το απόλυτο αντικείμενο του drooling, έχω κλείσει ως τηλεθεάτρια. Η σειρά που δίνει νέα βάθη στην έννοια "μπανιστίρ ντουλάπ". (Σόρρυ, δε βρίσκω φωτο της προκοπής) Τότε να δώ την σειρά... επειδή το σκεπτόμουνα αν είναι της προκοπής. Αλλά αφού έχει μπανιστίρ, τότε οπωσδήποτε θα την δω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 (edited) Ας συμβάλλω και εγώ στο τόπικ κατ'αρχάς με τον ERIC SCHWEIG, 'ή αλλιώς τον UNCAS απο τον τελευταίο τον Μοικανών (αυτός που κυριολεκτικά γκρεμοτσακίζεται στο τέλος της ταινίας). Για μία πρώτη γνωριμία με το γούστο μου Ινδιάνικο, εξωτικό και πολιτικοποιημένο και με σκοτεινό παρελθόν μωρο! (μα μπορεί να τα έχει όλα ενας αντρας?) πέρα της ηθοποιίας φτιάχνει μάσκες Ινουίτ (αυτή είναι η καταγωγή του) παίζει drums και ηλεκτρική κιθάρα σε συγκρότημα και πρόσφατα πήρε μέρος σε μίνι επεισόδια στο ARBOR LIVE TV ένα χιουμοριστικό μουσικό show. Edited December 15, 2010 by Eugenia Rose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Ας συμβάλλω και εγώ στο τόπικ κατ'αρχάς με τον ERIC SCHWEIG, 'ή αλλιώς τον UNCAS απο τον τελευταίο τον Μοικανών Εύγε νέα μου! Αυτά είναι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Όχι, δεν είναι ο Μπαρδέμ. Είναι ο Jeffrey Dean Morgan. Ήταν ο πάτερ φαμίλιας, John Winchester στο Supernatural. Ήταν ο Comedian του κινηματογραφικού Watchmen. Και κλάααμα και χαρτομάντιλα, εμείς οι πιστοί του Grey's Anatomy, για τον γλυκήτατο Denny Duquette της Izzy. Είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και στην καλή περιπέτεια, μεταφορά κι αυτή από κόμικ, The Losers, και συμμετέχει στο επερχόμενο remake, Red Dawn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ο Ρίτσαρντ. (προφανώς έχει και κάποιο όνομα ο άνθρωπος, αλλά 'νταξ...) Το ότι το μήκος έχει σημασία για μένα, αυτό είναι από εξαπανέκαθεν διαπιστωμένο. Δυο-τρία εκατοστά αρκούν για να μετατρέψουν ένα μάλλον αδιάφορο φλωροειδές σε ενδιαφέρον άι-κάντυ. Σαφής βελτίωση η β' σαιζόν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ο Ρίτσαρντ. Σαφής βελτίωση η β' σαιζόν. Εμ, υποθέτεις ότι καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Έλα ρε Ντίινοοοοο... ο Ρίτσαρντ...; Legend of the Seeker...; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Craig Horner. Όχι, δεν είναι του γούστου μου, πολύ ξανθουλό και γλυκούλι, εγώ το θέλω μελαχρινό και πικάντικο (εξαιρείται ο Ρίβερ). Αυτό το Ινδιάνο που έβαλε η Νίνα πάνω, πολύ το λιμπίστικα. Έτσι, αυτά μ' αρέσουν. Που 'ναι μελανούρια κι έχουν τα ψηλά ζυγωματικά και τη μαλλούρα για χαρτί υγείας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sileon Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ο Ρίτσαρντ. ... Το ότι το μήκος έχει σημασία για μένα, αυτό είναι από εξαπανέκαθεν διαπιστωμένο. Δυο-τρία εκατοστά αρκούν για να μετατρέψουν ένα μάλλον αδιάφορο φλωροειδές σε ενδιαφέρον άι-κάντυ. Εχμ.. Εσύ πως επιβεβαίωσες πως διαθέτει αυτές τις χάρες; Εκτός αν έχει ευρεία γκάμα ρόλων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkiades Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Α ρε Ντίνο τί μας θυμίζεις, ο ωραιότερος καρδιοπαθής της τηλεόρασης ever. Βέβαια Bardem δεν είναι...Για του λόγου το αληθές voila bardem.bmp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ο Ρίτσαρντ. ... Το ότι το μήκος έχει σημασία για μένα, αυτό είναι από εξαπανέκαθεν διαπιστωμένο. Δυο-τρία εκατοστά αρκούν για να μετατρέψουν ένα μάλλον αδιάφορο φλωροειδές σε ενδιαφέρον άι-κάντυ. Εχμ.. Εσύ πως επιβεβαίωσες πως διαθέτει αυτές τις χάρες; Εκτός αν έχει ευρεία γκάμα ρόλων. To μήκος ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ. Για να είμαστε απολύτως σαφείς. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ο Ρίτσαρντ. ... Το ότι το μήκος έχει σημασία για μένα, αυτό είναι από εξαπανέκαθεν διαπιστωμένο. Δυο-τρία εκατοστά αρκούν για να μετατρέψουν ένα μάλλον αδιάφορο φλωροειδές σε ενδιαφέρον άι-κάντυ. Εχμ.. Εσύ πως επιβεβαίωσες πως διαθέτει αυτές τις χάρες; Εκτός αν έχει ευρεία γκάμα ρόλων. To μήκος ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ. Για να είμαστε απολύτως σαφείς. :Ρ Μα ΠΟΥ πήγε το μυαλό σου, Σιλέοντα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradise Lost Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 rhys ifans (βασικα και οι 3 στην φωτο ειναι...ενας κ ενας) Joseph Fiennes Toshiro Mifune - ο πιο μαγνητικος αντρας του σινεμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Craig Horner. Όχι, δεν είναι του γούστου μου, πολύ ξανθουλό και γλυκούλι, εγώ το θέλω μελαχρινό και πικάντικο (εξαιρείται ο Ρίβερ). Αυτό το Ινδιάνο που έβαλε η Νίνα πάνω, πολύ το λιμπίστικα. Έτσι, αυτά μ' αρέσουν. Που 'ναι μελανούρια κι έχουν τα ψηλά ζυγωματικά και τη μαλλούρα για χαρτί υγείας. Me too!!!!!!!!Τι σας λεω τοσο καιρο βρε? Τον αντρα και τον καφε σκουρο και μερακλιδικο (κι αν εχει και γκριζα και παρανοικο βλεμμα ακομα καλυτερο!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts